- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.741
hadi canım gop un
200 lira çok değil mi ama ya kaç tane resim çekiyormuş ki
tutacakmısın sen ?
yokk benim drun eşide yeni doğum yapmış onun fotolarınıda gördüm çok güzeldi bende aynı fotoğrafçıyı ayarlıycam artık dra diycem bi indirim yapın diye
bankacıyım ben karşılığında kredi falan veririm kart satarım diye sıkıştırırım onları
kızlar yılbaşında bi planınız varmı bir yerlere gitcekmisiniz? gerçi bu göbekle zor ama.....eşime diyorumki milli piyango alayım bitane oğlumun şansına...yılbaşında evdeyim tabi ben....bu yılın benim için anlamı çok büyük çünkü geçen sene yılbaşında çok büyük sıkıntılarımız vardı ve ben hamile olma planlarımı o nedenle ertelemiş ve çok üzgün yeni yıla girmiştim bi o kadrda umutluydum ama yeni yıldan bu seneye hamile girmeyi çok arzu etmiştim..Rabbime binlerce kere şükürler olsun duamı kabul etti....ve 2012 de ayrıca hepimiz anne olacağız......heyecanı çok daha büyük bu yılın..allhım inş 2012 de hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin evladlarımıza kavuştursun bizi inşşşşşşşşşş .
bende evdeyim canım muhtemelen aburu cuburu toplarım önüme yerim diye düşünüyorum
inş dediğin gibi sağlıklı sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz anne olcaz hala inanamıyorum bazen az mı kaldı ne?
seni uyanık bankacı seniiiiiiii...nasılsın cnm.....nasıl gidiyo hamilelik.....oğluşun tekmeliyomu?
yokk benim drun eşide yeni doğum yapmış onun fotolarınıda gördüm çok güzeldi bende aynı fotoğrafçıyı ayarlıycam artık dra diycem bi indirim yapın diye
bankacıyım ben karşılığında kredi falan veririm kart satarım diye sıkıştırırım onları
kızlar yılbaşında bi planınız varmı bir yerlere gitcekmisiniz? gerçi bu göbekle zor ama.....eşime diyorumki milli piyango alayım bitane oğlumun şansına...yılbaşında evdeyim tabi ben....bu yılın benim için anlamı çok büyük çünkü geçen sene yılbaşında çok büyük sıkıntılarımız vardı ve ben hamile olma planlarımı o nedenle ertelemiş ve çok üzgün yeni yıla girmiştim bi o kadrda umutluydum ama yeni yıldan bu seneye hamile girmeyi çok arzu etmiştim..Rabbime binlerce kere şükürler olsun duamı kabul etti....ve 2012 de ayrıca hepimiz anne olacağız......heyecanı çok daha büyük bu yılın..allhım inş 2012 de hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin evladlarımıza kavuştursun bizi inşşşşşşşşşş .
yaselin çok teşekkür ederim sana sayende hıçkırık oluğunu öğrendim..bende ne bu acaba diyodum sağol
işte hıçkırığın topiği kızlar...çok sevinçliyim şuan yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil.../214398-anne-karn305nda-h305231k305r305k.html
Benim hastanemde doguma dahıl hızmetler ıcınde kuaföru ve 6 fotograflık albumu war ...Siz de gelın süper ..Lohusa serbetı werecek gelenlereve ıstersem psıkolog da dogum paketıne dahılş ..
adese geçmiş olsun canım dikkat et kendine
benim ilk kızımda çok olurdu. hatta nstye bağlıyken olurdu dinler dururdum :)
bunda daha hiç hissetmedim
canım az önce çorba içtim ondanmı bilmiyorum benimkide hıçkırıyo şuan. ilk başlarda çok üzülüyodum yoruluyo diye ama hıçkırmak iyiymiş bebekler için.
karnıma dokunuyorum çok az kaldı doğuma. aramızda o kadar az bir mesafe var ki onu görebilmem için. tarifsiz bişey bu. hayat boyunca daha öte bi duygu olabileceğini sanmıyorum. hep dua ediyorum. bence gönülden isteyen her kadın bu duyguyu yaşamayı hakediyor. Allah nerede ona el açıp bebek isteyen varsa nasip etsin bunu yaşamayı ..
benim ilk kızımda çok olurdu. hatta nstye bağlıyken olurdu dinler dururdum :)
bunda daha hiç hissetmedim
benim oğluşum günde en az 4 defa hıçkırık tutulması yaşıyor ve yarım saat sürüyor. o an canı yanıyor sanıp çok üzülüyordum ama sonra öğrendim olurmuş. düşün eşim diğer koltuktan hıçkırıklarını görüyor
benim oğluşum günde en az 4 defa hıçkırık tutulması yaşıyor ve yarım saat sürüyor. o an canı yanıyor sanıp çok üzülüyordum ama sonra öğrendim olurmuş. düşün eşim diğer koltuktan hıçkırıklarını görüyor
ayy canım sen resmen 34.haftana gelmişsin heyecanlandım çok fena
Ayy kimdi o qrip olan bennebileyim'di sanirim uf unuttum cepten qiriyorum bide :2: gecmisler olsun bal limon karisimini tavsiye etmistim denedinmi tatlim. Tavuk suyunada limonlu corba diyen arkadas harika bi fikir vermekle beraber beni burda delirtti resmen duz duvara tirmaniyorum canim cekti beeeeeeee
cumartesi evim tasinicak ins hava yaqmurlu olmaz nasil korkuyorum varya
eveeeetyarın doktor kontrolüm var. artık 15 günde bir çağırıyor. en geç 25 ocakta sezeryanla alıcak bebişi. yani çok az kaldı. oğlumu nasıl merak ediyorum bir doğsun onun o minik bacaklarını yiycem.
bu arada çıkmam lazım yarın yazarım ayrıntılı. hoşçakal tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?