2012 Şubat Anneleri

seni uyanık bankacı seniiiiiiii...nasılsın cnm.....nasıl gidiyo hamilelik.....oğluşun tekmeliyomu?

bende evdeyim canım muhtemelen aburu cuburu toplarım önüme yerim diye düşünüyorum
inş dediğin gibi sağlıklı sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz anne olcaz hala inanamıyorum bazen az mı kaldı ne?

bende evdeyim canım muhtemelen aburu cuburu toplarım önüme yerim diye düşünüyorum
inş dediğin gibi sağlıklı sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz anne olcaz hala inanamıyorum bazen az mı kaldı ne?

sende 69 gün yazıyo ama 40 haftayı çoğu bebek beklemezmiş normal olcaksa bile,sezoda zaten erken alınıyo bebek sen ona 60 günüm kaldı de...benimde 50 55 günüm kalmış....anammmmmmmmmmm tırstım :18::18::18:ama bi okadarda sabırsızlanıyo insan ne garip bişey bu hamilelik yahuuuuuu

Hamdolsun tadilati falan yok ama haklisiniz sonucta telas ama ama kizim cok sevcek o evi ben biliorumki allah herkesin herdaim yardimcisi olsun canlar.
Hickiriqi bende hissediyodum ama bir tuhaf durumum varki bende onu paylasayim..
Ben yatakta donerken zorlandiqim icin rahimimdeki kasilmanin esliqinde şu kasiklardaki eklem yerlerimiz varya tam orda sanirim sanki parmaklarimizi nasil kitlatiriz iste oyle bir kitlama ille olucak. Artik cati kemiqindenmi baska bisimi anlamadim qitti fikrinz varmi bu konuda? Rahatsiz falan olmuyorum ama olumsuz biseyi caqiriyorum qaliba diyerek yeminle 10 dakikayi buluyor donmem yada qece wc'ye kalkmam. Milim milim oynuyorum :)

seni uyanık bankacı seniiiiiiii...nasılsın cnm.....nasıl gidiyo hamilelik.....oğluşun tekmeliyomu?

iyiyim canım saol sen nasılsın?
oğluşum artık karnımı yırtacak gibi teklemiyo anneme dedim akşam bu çocuk annesi gibi hareketli erken mi doğmak istiyo ne

onun dışında iyiyiz canım ..
seninkide hıçkırıyomuş bunlar bize daha neler öğretecek bakalım bıdıklar..

ohhh ne güzelll

amin canım bende evde olacağım köskös oturur olacağım :))
kar yağan bir yere gitmek istiyorum lapa lapa kar yağsın istiyorum

işte hıçkırığın topiği kızlar...çok sevinçliyim şuan yaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil.../214398-anne-karn305nda-h305231k305r305k.html

canım az önce çorba içtim ondanmı bilmiyorum benimkide hıçkırıyo şuan. ilk başlarda çok üzülüyodum yoruluyo diye ama hıçkırmak iyiymiş bebekler için.
karnıma dokunuyorum çok az kaldı doğuma. aramızda o kadar az bir mesafe var ki onu görebilmem için. tarifsiz bişey bu. hayat boyunca daha öte bi duygu olabileceğini sanmıyorum. hep dua ediyorum. bence gönülden isteyen her kadın bu duyguyu yaşamayı hakediyor. Allah nerede ona el açıp bebek isteyen varsa nasip etsin bunu yaşamayı ..

Benim hastanemde doguma dahıl hızmetler ıcınde kuaföru ve 6 fotograflık albumu war ...Siz de gelın süper ..Lohusa serbetı werecek gelenlere ve ıstersem psıkolog da dogum paketıne dahılş ..

anaaa lohusa şerbeti mi
hastaneler de ticarete döktü işi
bu arada kızlar bende bardak süsü aldım eminönünden
bardakta aldım paketlerde
ya lohusa şerbeti yada çok büyük ihtimalle meyva suyu vereceğiz gelenlere
süslü bardaklarla

benim ilk kızımda çok olurdu. hatta nstye bağlıyken olurdu dinler dururdum :)
bunda daha hiç hissetmedim

tarifsiz bişey gerçekten yaaa..bende diyorum kaç gündür bu ne acaba diye.....:44: gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin inş anne olmayı layıkıyla.....bide bebeği olupta çöpe atanlar var onlarıda rabbim islah etsin vicdan versin.....el kadar bebeği çöp gibi bırakmayı nasıl bi vicdan hazmediyo hala anlamış değilim..allahım cezaları.....bari bi bebeği olmaya ver.....bizler bi hıçkırığı ile mutlu oluyoruz oysa..ne garip şu dünya..inş sağ sağlim doğarlarda kucaklarımızdada hıçkırık atalar...

benim ilk kızımda çok olurdu. hatta nstye bağlıyken olurdu dinler dururdum :)
bunda daha hiç hissetmedim

benim oğluşum günde en az 4 defa hıçkırık tutulması yaşıyor ve yarım saat sürüyor. o an canı yanıyor sanıp çok üzülüyordum ama sonra öğrendim olurmuş. düşün eşim diğer koltuktan hıçkırıklarını görüyor

tipkisini yasiyoruz bizde esim izliyor karnimi ve ben inanilmaz heyecanlaniyorum o anda :)

Ayrildiqim firmada durmadan tedaviler qormesine raqmen hep dusuk yapan henuz 4 yillik evli bi arkadasim vardi. Benki uzulmesin karnimi qorupte icinden yaradana isyanda bulunmasin buna vesile olmayayim qibi ince bir dusunceyle aylardir evinin onunden dahi qecmezken malesef sabah ezanlari ''yarabbim bir melekte bana ver'' diyerek qozyasi akitan nice anneleri babalari hice sayip saqa sola firlatan kaldirimlara birakan kaqitlarin pisliklerin altina yavrusunu saklayan kadinlar var. Ne aci... Rabbm hidayet versin.

ayy canım sen resmen 34.haftana gelmişsin heyecanlandım çok fena

eveeeet yarın doktor kontrolüm var. artık 15 günde bir çağırıyor. en geç 25 ocakta sezeryanla alıcak bebişi. yani çok az kaldı. oğlumu nasıl merak ediyorum bir doğsun onun o minik bacaklarını yiycem.

bu arada çıkmam lazım yarın yazarım ayrıntılı. hoşçakal tatlım

Ayyy canım benim özür dilerim canınmı çekti ben demiştim onu ama gerçekten iyi geliyor napayım((

yaz çok merak ederim ben görüşürüz canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…