- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.761
Ayyy canım benim özür dilerim canınmı çekti ben demiştim onu ama gerçekten iyi geliyor napayım((
Kızlar şimdi ben bugün 32+2 yim ben 33. haftamda oluyorum değilmi?Karıştırdım bi an...
uzulme kiz kurban olurum ne var onda aliriz atariz dudukluye likir likir iceriz kac dakikalik is sankihem qectim ondan simdi dolaptaki portakallar caqiriyo benide useniyorum aklim orda
evetcnm 32bitti33 içindesin...
evetcnm 32bitti33 içindesin...
tipkisini yasiyoruz bizde esim izliyor karnimi ve ben inanilmaz heyecanlaniyorum o anda :)
Ayrildiqim firmada durmadan tedaviler qormesine raqmen hep dusuk yapan henuz 4 yillik evli bi arkadasim vardi. Benki uzulmesin karnimi qorupte icinden yaradana isyanda bulunmasin buna vesile olmayayim qibi ince bir dusunceyle aylardir evinin onunden dahi qecmezken malesef sabah ezanlari ''yarabbim bir melekte bana ver'' diyerek qozyasi akitan nice anneleri babalari hice sayip saqa sola firlatan kaldirimlara birakan kaqitlarin pisliklerin altina yavrusunu saklayan kadinlar var. Ne aci... Rabbm hidayet versin.
kız bu dr beni fazladan mı çalıştırcak ne o zaman 33.haftada çalışabilir roporu veriyo nasıl olcak bu iş?
:44::44::44: çorba oldu kafam
kız bu dr beni fazladan mı çalıştırcak ne o zaman 33.haftada çalışabilir roporu veriyo nasıl olcak bu iş?
:44::44::44: çorba oldu kafam
iki sorum var
1. adet sancısı çok olanın doğum sancısıda çok olur mu??
2. diğer ayların forumlarıda bizimki gibi hareketli mi ??
Canım ben çalışmıyorum ama bildiğim kadarıyla 31+0 yani 32. haftaya girdiğin an alabilirsin raporu...
iki sorum var
1. adet sancısı çok olanın doğum sancısıda çok olur mu??
2. diğer ayların forumlarıda bizimki gibi hareketli mi ??
çalışabilir raporunu 32 haftanda yani tam 32 iken gidip alman gerek..üzerine çalışacağın tarih aralığınıda belirtmesi lazım diye biliyorum cnm..33 de geç olur..
hiç sorma cnm yaa haberlde izledim geçen gün bi bebek bu kadarmı tatlı olur nasıl bırakırlar nasıl rahat uyurlar gece yataklarında anlam veremiyo insan bunlar anne olamaz yaa valla olamaz....zavallı onlar bırakılan bebek değil zavallı onu bırakan bi zavallı....insan çocuğu olmayan birine evladlık verir gene onların yaptığını yapmaz.....sen bakmasanda en azından bakan birine ver dimi..yazıklar olsun diyorum ben böyle analara..anne olmayı hak etmeyen ana onlar...rabbimde onları öyle sınıyor ama haberleri yokki....gene sinirlendim şimdi aklıma o bebek geldi yaa..... allahım sen koru yavrularımızı.....
öyle diyolar ama doğrumu bilemem
her topiği bilmem ama anne topikleri kalabalık canım
dr o tarihte gel dedi anlamadım ben sorucam arayım bakalım ne dicek
hayır tam 32 de alcak raporunu ben yarın alcam mesela cnm.....31+0 da 31 haftalık oluyosun zaten oda erken olur olmaz yani...
nasil tombisti dimiii puff puff etleri tam isirmalik bide qiydirmisler nur topağı olmus iyice yavrum benim yaa :) biz ne yesekte yarasa bebise die cildiriyoz herqun qamsiz kari ne yese yawruya yaramis allahtan. Ins ihtiyaci hasreti olan biri sahip cikar. Suratini yediqim cok tatliydi yaaa :)
haknur hadi iyisin bitmis bitmis qelio senin minik erkek hadi rabbim seninle olsun canim :))))
nasil tombisti dimiii puff puff etleri tam isirmalik bide qiydirmisler nur topağı olmus iyice yavrum benim yaa :) biz ne yesekte yarasa bebise die cildiriyoz herqun qamsiz kari ne yese yawruya yaramis allahtan. Ins ihtiyaci hasreti olan biri sahip cikar. Suratini yediqim cok tatliydi yaaa :)
haknur hadi iyisin bitmis bitmis qelio senin minik erkek hadi rabbim seninle olsun canim :))))
Eee demin bana 33 oluyosun dedin şekerim kafam karıştı benimde:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?