2012 Şubat Anneleri

Ayyy canım benim özür dilerim canınmı çekti ben demiştim onu ama gerçekten iyi geliyor napayım((

uzulme kiz kurban olurum ne var onda aliriz atariz dudukluye likir likir iceriz kac dakikalik is sanki hem qectim ondan simdi dolaptaki portakallar caqiriyo benide useniyorum aklim orda

uzulme kiz kurban olurum ne var onda aliriz atariz dudukluye likir likir iceriz kac dakikalik is sanki hem qectim ondan simdi dolaptaki portakallar caqiriyo benide useniyorum aklim orda

Ayy sorma dolabı açıp kapattmaktan dolap bozulacak valla:)))anam hiç boş durmuyo boğazım...

hiç sorma cnm yaa haberlde izledim geçen gün bi bebek bu kadarmı tatlı olur nasıl bırakırlar nasıl rahat uyurlar gece yataklarında anlam veremiyo insan bunlar anne olamaz yaa valla olamaz....zavallı onlar bırakılan bebek değil zavallı onu bırakan bi zavallı....insan çocuğu olmayan birine evladlık verir gene onların yaptığını yapmaz.....sen bakmasanda en azından bakan birine ver dimi..yazıklar olsun diyorum ben böyle analara..anne olmayı hak etmeyen ana onlar...rabbimde onları öyle sınıyor ama haberleri yokki....gene sinirlendim şimdi aklıma o bebek geldi yaa..... allahım sen koru yavrularımızı.....

kız bu dr beni fazladan mı çalıştırcak ne o zaman 33.haftada çalışabilir roporu veriyo nasıl olcak bu iş?
:44::44::44: çorba oldu kafam

çalışabilir raporunu 32 haftanda yani tam 32 iken gidip alman gerek..üzerine çalışacağın tarih aralığınıda belirtmesi lazım diye biliyorum cnm..33 de geç olur..

kız bu dr beni fazladan mı çalıştırcak ne o zaman 33.haftada çalışabilir roporu veriyo nasıl olcak bu iş?
:44::44::44: çorba oldu kafam

Canım ben çalışmıyorum ama bildiğim kadarıyla 31+0 yani 32. haftaya girdiğin an alabilirsin raporu...

Son düzenleme:
iki sorum var

1. adet sancısı çok olanın doğum sancısıda çok olur mu??
2. diğer ayların forumlarıda bizimki gibi hareketli mi ??

adet sancısı ile doğum sancısı ilişkisi olduğunu sanmıyorum cnm...çünkü adet olurken yumurtalar çatlıyo ve buda sancıya sebep oluyor...ama doğum sancısı zaten kadından kadına değişen bişey kimi hık diye doğuruyo kimide saatlerce açılması olmasını bekliyo..aslında her ikiside yapıyla alakalı şeyler...ama ben bağlantısı olduğunu şahsen sanmıyorum.....diğer forumların doğuranlar kısmı durgun malum bebekle ilgilenmekten...özellikle ekim anneleri facede buluşmuşlar..kendilerine gizli face grubu yapıp yani yazıları dışlardan kimse okuyamıyor burdaki ekim gruplarını şuan için bırakmışlar..kasım anneleride durgun..ocak anneleride bu ara epey heyecaNLILAR.....beklemedeler....aralığı bilmiyorum bakmadım hiç..onlarda gün sayıyordur sanırım...

iki sorum var

1. adet sancısı çok olanın doğum sancısıda çok olur mu??
2. diğer ayların forumlarıda bizimki gibi hareketli mi ??

öyle diyolar ama doğrumu bilemem
her topiği bilmem ama anne topikleri kalabalık canım

çalışabilir raporunu 32 haftanda yani tam 32 iken gidip alman gerek..üzerine çalışacağın tarih aralığınıda belirtmesi lazım diye biliyorum cnm..33 de geç olur..

dr o tarihte gel dedi anlamadım ben sorucam arayım bakalım ne dicek

nasil tombisti dimiii puff puff etleri tam isirmalik bide qiydirmisler nur topağı olmus iyice yavrum benim yaa :) biz ne yesekte yarasa bebise die cildiriyoz herqun qamsiz kari ne yese yawruya yaramis allahtan. Ins ihtiyaci hasreti olan biri sahip cikar. Suratini yediqim cok tatliydi yaaa :)

haknur hadi iyisin bitmis bitmis qelio senin minik erkek hadi rabbim seninle olsun canim :))))

öyle diyolar ama doğrumu bilemem
her topiği bilmem ama anne topikleri kalabalık canım

dr o tarihte gel dedi anlamadım ben sorucam arayım bakalım ne dicek

yanlışlık var bence bu hesabında.....bütün raporlar 32 de alınıyo çalışabilirde çalışamazda ben çalışamaz alcam yarın....

cnm o hıçkırıkları bende hissediyorum genelde yemek yedikten sonra bi 10 dk. kadar sürüyo...ilk başta korkuyodum ama alıştım şimdi...

Sağol kuzum ya şimdilik doğum tarihi normal olursa 14 şubat oluyo ama sezeryan olursa ocak sonu doğururum artık ...Ayyy biran önce gelsinler yaa...

sendemi izledingerçekten öyleydi yaa.....doğum yapan kadınlar vermiş kıyafetleri.... sütünden vermek isteyen bile olmuş ama doktorlar izin vermemiş bi bağ olur diye herhalde..mama veriyolardı..ağla ağla çok kötü oldum o akşam....sebep ne olursa olsun tecavüz sonucuda olsa istemediğin bi adamdanda olsa ailen seni öldürcek bile olsa insan nasıl kıyar yaaa....boynumu kesseler vermem yavrumu ben nasıl bi vicdan... yazıklar olsun...allahım bağtını açık etsin inş.....doğmadan şanssız yavrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…