- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.781
Sağol kuzum ya şimdilik doğum tarihi normal olursa 14 şubat oluyo ama sezeryan olursa ocak sonu doğururum artık ...Ayyy biran önce gelsinler yaa...
Kıslarrr ben doğuma gitsem olmazmı pek bi sabırsızım ya:))))
olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyoannesi kurban olsun yaaa
o gün geldiğinde görürüm ben seni..sevgililer gününe denk gelir eğer tam gününde doğarsa aramızda 3 gün var senle..
hıçkırık o hıçkırıktır bende okumuştumbi sitede pıt pıt atıyorsa aynı yerde arka arkaya sıvıyı yutmuş olabilirmiş ee alışıkta değil yutmaya hıçkıra bilirmiş annesi
evet senin tıcker yok göremiyorum satın ne falan ama 33 haftalık oluyosun 32 +2 deydin sanırım yani 32 bitmiş senin 33 den gün almışın 4 gün sonra tam 33 haftalık olcak bebek
o gün geldiğinde görürüm ben seni..sevgililer gününe denk gelir eğer tam gününde doğarsa aramızda 3 gün var senle..
fotoğraf çekimi
albüm+interaktif albüm (müzikli slayt gösterisi çekilen fotolardan)
20 tane 10x15 baskı
2 tane 15x21 baskı
1 tane kapı posteri
fotoğrafların hepsi foto shoplu istenirse siyah beyaz
toplam 250 lira arayıp pazarlıkta yapabilirsin canım kafana yatarsa telini vereyim
öyleymiş yaaa çooooooooookkkkkkkkkk mutluyum ondan valla......
kızlar hava çok kötü sucuyu çağırmam lazım inş anama falan küfür etmez benim yaaabu havada dışarı çıkcak mecbur işi ama ....tırsıyorum:18:
selam arkadaşım bu yazdıkların doğum fotolarımı merak ettim ? hani doğumda çekilenler
sabırsız şeyyyyy merak ediyosun dimi benim gibiAnladım bebeğim sağol...Aman neyse ne nasıl olsa biran önce doğurcam ben:)))
oğlumun hala bir adı yokkk......:):)
sabırsız şeyyyyy merak ediyosun dimi benim gibi
kız koysana ne güzel isimler var..gerçi bende çok zorlandım isimde ama buldum sonra içimize sinen bi isim....
demir,kürşad,yasin,semih,sefa,egemen,rauf(allahın isimlerinden),buğra,doruk...v.s akılma gelenler..
Etmez etmez merak etme:)))O bişey değil saat 9 a doğru gidip kocişi alcam ben hasta hasta:)))
Benim oğlumun adıda emre olacak nasipse:)))
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
adet sancısı ile doğum sancısı ilişkisi olduğunu sanmıyorum cnm...çünkü adet olurken yumurtalar çatlıyo ve buda sancıya sebep oluyor...ama doğum sancısı zaten kadından kadına değişen bişey kimi hık diye doğuruyo kimide saatlerce açılması olmasını bekliyo..aslında her ikiside yapıyla alakalı şeyler...ama ben bağlantısı olduğunu şahsen sanmıyorum.....diğer forumların doğuranlar kısmı durgun malum bebekle ilgilenmekten...özellikle ekim anneleri facede buluşmuşlar..kendilerine gizli face grubu yapıp yani yazıları dışlardan kimse okuyamıyor burdaki ekim gruplarını şuan için bırakmışlar..kasım anneleride durgun..ocak anneleride bu ara epey heyecaNLILAR.....beklemedeler....aralığı bilmiyorum bakmadım hiç..onlarda gün sayıyordur sanırım...
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
öyleymiş yaaa çooooooooookkkkkkkkkk mutluyum ondan valla......
kızlar hava çok kötü sucuyu çağırmam lazım inş anama falan küfür etmez benim yaaabu havada dışarı çıkcak mecbur işi ama ....tırsıyorum:18:
güle güle cnm...kendine dikkat et..öptüm bebeleriii
bilgiler için saol
iyiakşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?