2012 Şubat Anneleri

Sağol kuzum ya şimdilik doğum tarihi normal olursa 14 şubat oluyo ama sezeryan olursa ocak sonu doğururum artık ...Ayyy biran önce gelsinler yaa...

Kıslarrr ben doğuma gitsem olmazmı pek bi sabırsızım ya:))))

o gün geldiğinde görürüm ben seni..sevgililer gününe denk gelir eğer tam gününde doğarsa aramızda 3 gün var senle..

olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyo annesi kurban olsun yaaa

hıçkırık o hıçkırıktır bende okumuştumbi sitede pıt pıt atıyorsa aynı yerde arka arkaya sıvıyı yutmuş olabilirmiş ee alışıkta değil yutmaya hıçkıra bilirmiş annesi

fotoğraf çekimi
albüm+interaktif albüm (müzikli slayt gösterisi çekilen fotolardan)
20 tane 10x15 baskı
2 tane 15x21 baskı
1 tane kapı posteri
fotoğrafların hepsi foto shoplu istenirse siyah beyaz
toplam 250 lira arayıp pazarlıkta yapabilirsin canım kafana yatarsa telini vereyim

hıçkırık o hıçkırıktır bende okumuştumbi sitede pıt pıt atıyorsa aynı yerde arka arkaya sıvıyı yutmuş olabilirmiş ee alışıkta değil yutmaya hıçkıra bilirmiş annesi

öyleymiş yaaa çooooooooookkkkkkkkkk mutluyum ondan valla......

kızlar hava çok kötü sucuyu çağırmam lazım inş anama falan küfür etmez benim yaaa bu havada dışarı çıkcak mecbur işi ama ....tırsıyorum:18:

selam arkadaşım bu yazdıkların doğum fotolarımı merak ettim ? hani doğumda çekilenler

Etmez etmez merak etme:)))O bişey değil saat 9 a doğru gidip kocişi alcam ben hasta hasta:)))

Anladım bebeğim sağol...Aman neyse ne nasıl olsa biran önce doğurcam ben:)))
sabırsız şeyyyyy merak ediyosun dimi benim gibi
oğlumun hala bir adı yokkk......:):)

kız koysana ne güzel isimler var..gerçi bende çok zorlandım isimde ama buldum sonra içimize sinen bi isim....

demir,kürşad,yasin,semih,sefa,egemen,rauf(allahın isimlerinden),buğra,doruk...v.s akılma gelenler..

Benim oğlumun adıda emre olacak nasipse:)))

kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın

bilgiler için saol
iyiakşamlar canım

napcan gülüm gelicek adamın işi o değilmi tamam yazık ama ekmek parası.Valla bende evimde oturmuşum bi kase yoğurt yedim sizlerle konuşurken bi yandan papağanım bağırıp duruyo aslıııııııııııııı diye başımı şişirsi onada bi meyve vereyimde sussun bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…