2012 Şubat Anneleri

Trt1 i acin qulbende kadin doqum doktoru konusuyor quzel seylerden bahsediyor
ben izliyemiyorum cnm trt yok şuan yağmurdan dolayı....kapkaranlık......her yeeeeerrrrrrrrrr karanlııııkkkkkkkkkkkkkkkk
gebelık pskolojısı sekrım işte bzımkı

Işe gııdp gelnlerın hamıslerın yarıdmcısı olsunnnn

evet cnm bu havada zor valla çalışmak ..allah kolaylık versin...

Simarik34 hosqeldin canim bebeqin iyiymis qerisini takma kafana bezen melek olup incik cincik soruyolar yoqu olsalarda bazende hiccc sani haftalardir qormuyo deqil yada aqzindan cikan her kelime nekadar onemli bizim icin unutuveriyolar kendimden biliyorum. Ozele qidiyorum kontrole okmeydani ozel hast. Sirf bu kopukluqu bikac kez yasadim diye doqumumu devlette yapma karari aldim quvenimi incitti cunku en ihtiyacim olduqu zamanlarda denk qeldiqim doktor yoqunluklari hastalarin cok fazla olusu vs. Sikma canini masalla bebeqine

maşallah bebeğine gayet güzel..
bu dr lar neden bu kdar ukala olmak zorunda.. çok biliyo olsak gitmeyiz zaten ve de sormak zorundayız dimi resmen azarlamaya yönelik tavır içindeler.. bunlar bi terslenmeyi hakediyor bence
bencede yani..paranla cevap alamıyosun yahuu..gerçi benim doktorum allah için ne sorsam cvp veriyo güzel..erkek ama olsun....bugün eşim gittiğinde birini doğurtuyomuş sanırsam...
afiyet olsun canım

yok kız niye kısa olsun takma böyle şeyleri kafana sağlıklı olsun hem önemli olan o

ne bilim yaa benle hemen hemen aynı olan kız annelerinin hep 42 cm boyları onların kızlarımı uzun yoksa benim oğlummmu kısa anlaymadım..orası öyle tabi..sağlığı yerinde olsunda uzar zaten..sen ne zaman gitcen doktora buklee

evet cnm usutuyorum galıba.
ben cıkımda bıraz dınlenım
kızlar ben yemeğe iniyorum
afıyet olsun cnm

yok kız buyur o bısecık olmaz
sut ıcıyormusunz deılmı???
sakın aksatmayın kızar dunurum sende ıc aksatma sakın

ben cıkım kızlar kendınıze ıyı bakın bıraz dınlenım
opuyprum kocaman aksam gırerım gercı benım dunurun ferıhası var gırermı bılmem de

grszz

yok canım kıyaslama sen başka bebeklerle dr normal diyosa sorun yoktur öyle düşün

bende baktım 32. haftaya 43 cm yazıyor dedim heralde kısa olacak :)) halalarına benzicek.. ben 171 im babası kısa sayılır 174 :)) heralde baba tarafına benzicek..

yogun degildi o yüzden rahattı ama şimdi dokunsan aglıcam..zaten suan strese girmiş haldeyim.. eşime kızdım beni yalnız gonderdin kendimi yalancı gibi hissettim.. o da bana efelendi ctesiye alsaydın diye :S işleri yogun yılbasına kadar .... o da haklı ama ne bilim boyle birşeyle karşılaşacagımı..

maşallah bebeğine gayet güzel..
bu dr lar neden bu kdar ukala olmak zorunda.. çok biliyo olsak gitmeyiz zaten ve de sormak zorundayız dimi resmen azarlamaya yönelik tavır içindeler.. bunlar bi terslenmeyi hakediyor bence

tersleyemiyorsun da o seni dogurtcak .. mecburen katlanıyorum terslesem takar makar dogum gece olur gelmez gıcıklıgına diye tırsıyorum

ben onlara anlayış gosteriyorum yogunlar falan diye..onlar da bize anlayış gosteremez mi hamile diyee :S

gıcık oluyorum o kıza..bana feriha deme....ama çok heyecanlı yerde bitti biraz bakarım.... gelirmiyim bilmiyorum akşamları bana ağırlık çöküyo çokk yaaa....yat sen hadi cnm...görüşürüz inş...sıcak bişeyler iç..
yok canım kıyaslama sen başka bebeklerle dr normal diyosa sorun yoktur öyle düşün

haklısın cnm..biz annelerin aslında en büyük hatası çocuklarımızı başkalarının çocuğu ile kıyaslamak...hem doğmadan hemde doğduktan sonra..neyse büyür oğlumda inş....doktor normal dedi zaten...babaya benzerse zaten kısa olmaz..bende 1 65 im....bana çekerse orta boyda olur...çatlicam kime benziyo bu çocuk yavvvv..sen ne zaman doktora gitcen sordum ama cvp verdinmi görmedim..:44:

kızlar ocak annelerinde pazartesi sezeryan olcak bi arkadaş var ne güzel kavuşcak oğluna..kalça çıkığı olduğu için sezo olcakmış...ayyy bizimde o günlerimiz gelcek inş..ben bile heyecan yaptım şimdi..daha çantası hazır olmayanlar varmış..kızlar sizdede varsa hazırlayın artık.....benim çantam hazır ben çıkarıp çıkarıp yeniden eksik varmı diye bakıyorum yaa delirdim galiba...

ben yıkama işini hallettim de ütü işi kaldı.. eşim ben yaparım dedi.. ona bıraktım..
terliğim yok bir de benim..şu klasik beyaz plastik terlik harici bakıyorum ama yok galibaaaa...
bir de bebek bezi alacağiiim :)

kızlar ben emzirme sutyeni almadım yaaa çok işe yararmı acaba..onu açıp kapatmakta bi sıkıntı yaaa...bitane alsam iyi olcak sanırım yoksa kullanamam ben onu yaa...

bide hastane terliği nasıl bişey aldınız yada nasıl bişey alayım ben kararsız kaldım....:44:şu patik şeklinde altı terlik gibi kapalı ev ayakkabıları var onlar olurmu....

ben gırıyorum onların topıgıne arda ne gusle yaaz kaldı onlarınnn :)

sabo terliktenmi eşime gösterdim geçen bana diyoki onu hemşireler giyer sen ne yapcan onu diyo

benım bu ıkı eksgım varr bende nasıl alıcam dıye bılemdım bı turluuuu

emzrıme sutyenı ıkı tane alınmalı yedek bence

ama terlık nasıl olcak kı acep?

4 ocakta randevum var canım o zaman tam 32.hatada oluyorum o zaman hem kontrol olcam hem raporumu alıcam Alllah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…