- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.001
ben izliyemiyorum cnm trt yok şuan yağmurdan dolayı....kapkaranlık......her yeeeeerrrrrrrrrr karanlııııkkkkkkkkkkkkkkkkTrt1 i acin qulbende kadin doqum doktoru konusuyor quzel seylerden bahsediyor
gebelık pskolojısı sekrım işte bzımkı
Işe gııdp gelnlerın hamıslerın yarıdmcısı olsunnnn
kızlar ben yemeğe iniyorum
ben izliyemiyorum cnm trt yok şuan yağmurdan dolayı....kapkaranlık......her yeeeeerrrrrrrrrr karanlııııkkkkkkkkkkkkkkkk
evet cnm bu havada zor valla çalışmak ..allah kolaylık versin...
bencede yani..paranla cevap alamıyosun yahuu..gerçi benim doktorum allah için ne sorsam cvp veriyo güzel..erkek ama olsun....bugün eşim gittiğinde birini doğurtuyomuş sanırsam...maşallah bebeğine gayet güzel..
bu dr lar neden bu kdar ukala olmak zorunda.. çok biliyo olsak gitmeyiz zaten ve de sormak zorundayız dimi resmen azarlamaya yönelik tavır içindeler.. bunlar bi terslenmeyi hakediyor bence
afiyet olsun canım
yok kız niye kısa olsun takma böyle şeyleri kafana sağlıklı olsun hem önemli olan o
aıyet bla sekr olsunn
bene dusnuyorum ne yyıyımmm?cok zor dısardan yemk yemk
evet cnm usutuyorum galıba.kötüysen dinlen cnm uzan biraz...... havada tam yatmalık zaten.....çok merak ediyorum gelinim kaç kilo olmuş....inş iyidir...niye sancı olduki sende erken erken anlayamadım...üşütüyosun sen kendini sanırsam ayaklarını sıcak tut bak..gelinime bişey olmasın
afıyet olsun cnmkızlar ben yemeğe iniyorum
hayırlı olsun cnm 2 ye gelmiş ne güzel....inş benim oğlumda 2 olur...150 gr eksikti .doktorun ters ters konuşmuş salakmı ooo..adam akıllı bilgi vermesi gerek..niye kusuyosun acaba yediklerinmi dokunuyo .....mideni üşütmüştürsün belki...bu ara bi üşütmedir gidiyo zaten hamilelerde havalardan yahu...nane limon yap o çok iyi gelir cnm.....yaa kızlar hepte 42 cm bu ara yaa benim oğlum kısamı olcak acaba?:44: babasıda uzun boylu ama taktım şimdi ben buna....31+4 de gittim ben 39 cm di..:44:inş kısa boylu olmaz..
bencede yani..paranla cevap alamıyosun yahuu..gerçi benim doktorum allah için ne sorsam cvp veriyo güzel..erkek ama olsun....bugün eşim gittiğinde birini doğurtuyomuş sanırsam...
ne bilim yaa benle hemen hemen aynı olan kız annelerinin hep 42 cm boyları onların kızlarımı uzun yoksa benim oğlummmu kısa anlaymadım..orası öyle tabi..sağlığı yerinde olsunda uzar zaten..sen ne zaman gitcen doktora buklee
hayırlı olsun cnm 2 ye gelmiş ne güzel....inş benim oğlumda 2 olur...150 gr eksikti .doktorun ters ters konuşmuş salakmı ooo..adam akıllı bilgi vermesi gerek..niye kusuyosun acaba yediklerinmi dokunuyo .....mideni üşütmüştürsün belki...bu ara bi üşütmedir gidiyo zaten hamilelerde havalardan yahu...nane limon yap o çok iyi gelir cnm.....yaa kızlar hepte 42 cm bu ara yaa benim oğlum kısamı olcak acaba?:44: babasıda uzun boylu ama taktım şimdi ben buna....31+4 de gittim ben 39 cm di..:44:inş kısa boylu olmaz..
canım masallah bebgın kılosu falan ıyı cıkmısta senın rahat gectı dedıgın bu mu dr senı strese sokmus gondermıs.bende gıttıgımde smutlu oluyorum.hastaneden donuste doktorun soyledıklerıykle alakalı bı suru soru takılıypo kafama sonrasında strese gırıyorum....
maşallah bebeğine gayet güzel..
bu dr lar neden bu kdar ukala olmak zorunda.. çok biliyo olsak gitmeyiz zaten ve de sormak zorundayız dimi resmen azarlamaya yönelik tavır içindeler.. bunlar bi terslenmeyi hakediyor bence
Simarik34 hosqeldin canim bebeqin iyiymis qerisini takma kafana bezen melek olup incik cincik soruyolar yoqu olsalarda bazende hiccc sani haftalardir qormuyo deqil yada aqzindan cikan her kelime nekadar onemli bizim icin unutuveriyolar kendimden biliyorum. Ozele qidiyorum kontrole okmeydani ozel hast. Sirf bu kopukluqu bikac kez yasadim diye doqumumu devlette yapma karari aldim quvenimi incitti cunku en ihtiyacim olduqu zamanlarda denk qeldiqim doktor yoqunluklari hastalarin cok fazla olusu vs. Sikma canini masalla bebeqine
gıcık oluyorum o kıza..bana feriha deme....ama çok heyecanlı yerde bitti biraz bakarım....evet cnm usutuyorum galıba.
ben cıkımda bıraz dınlenım
afıyet olsun cnm
yok kız buyur o bısecık olmaz
sut ıcıyormusunz deılmı???
sakın aksatmayın kızar dunurum sende ıc aksatma sakın
ben cıkım kızlar kendınıze ıyı bakın bıraz dınlenım
opuyprum kocaman aksam gırerım gercı benım dunurun ferıhası var gırermı bılmem de
grszz
yok canım kıyaslama sen başka bebeklerle dr normal diyosa sorun yoktur öyle düşün
döner ekmek al yanına ayran ohhhhhhhhhh.....yada lahmacun yada pide kaşarlı
kızlar ocak annelerinde pazartesi sezeryan olcak bi arkadaş varne güzel kavuşcak oğluna..kalça çıkığı olduğu için sezo olcakmış...ayyy bizimde o günlerimiz gelcek inş..ben bile heyecan yaptım şimdi..daha çantası hazır olmayanlar varmış..kızlar sizdede varsa hazırlayın artık..... benim çantam hazır ben çıkarıp çıkarıp yeniden eksik varmı diye bakıyorum yaa delirdim galiba.. .
kızlar ocak annelerinde pazartesi sezeryan olcak bi arkadaş varNe güzel kavuşcak oğluna..kalça çıkığı olduğu için sezo olcakmış...ayyy bizimde o günlerimiz gelcek inş..ben bile heyecan yaptım şimdi..daha çantası hazır olmayanlar varmış..kızlar sizdede varsa hazırlayın artık..... benim çantam hazır ben çıkarıp çıkarıp yeniden eksik varmı diye bakıyorum yaa delirdim galiba.. .
ben yıkama işini hallettim de ütü işi kaldı.. eşim ben yaparım dedi.. ona bıraktım..
terliğim yok bir de benim..şu klasik beyaz plastik terlik harici bakıyorum ama yok galibaaaa...
bir de bebek bezi alacağiiim :)
kızlar ben emzirme sutyeni almadım yaaa çok işe yararmı acaba..onu açıp kapatmakta bi sıkıntı yaaa...bitane alsam iyi olcak sanırım yoksa kullanamam ben onu yaa...
Bide hastane terliği nasıl bişey aldınız yada nasıl bişey alayım ben kararsız kaldım....:44:şu patik şeklinde altı terlik gibi kapalı ev ayakkabıları var onlar olurmu....
gıcık oluyorum o kıza..bana feriha deme....ama çok heyecanlı yerde bitti biraz bakarım....gelirmiyim bilmiyorum akşamları bana ağırlık çöküyo çokk yaaa....yat sen hadi cnm...görüşürüz inş...sıcak bişeyler iç..
haklısın cnm..biz annelerin aslında en büyük hatası çocuklarımızı başkalarının çocuğu ile kıyaslamak...hem doğmadan hemde doğduktan sonra..neyse büyür oğlumda inş....doktor normal dedi zaten...babaya benzerse zaten kısa olmaz..bende 1 65 im....bana çekerse orta boyda olur...çatlicam kime benziyo bu çocuk yavvvv..sen ne zaman doktora gitcen sordum ama cvp verdinmi görmedim..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?