- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.021
ben gırıyorum onların topıgıne arda ne gusle yaaz kaldı onlarınnn :)
sabo terliktenmi eşime gösterdim geçen bana diyoki onu hemşireler giyer sen ne yapcan onu diyo
kızlar benim kastettiğim hastane için böyle bişey ama altı terlik gibi ev terliği gibi ama etrafı patik gibi kapalı yani tam terlikte değil olurmu?...çok güzel renkleri var bizim pzarda yaa kayarmı acaba ?:44:
Eki Görüntüle 312479 :44:
canım bana sorarsan böyle bişey alma hastanede çokta kullanışlı olacağını sanmıyorum.. kolay giyip çıkaracağın bişey olsun bence..
bende hiç sevmiyorum tüylü şeyleri ben zaten sade bi ev terliği alıp götürcem aynı işlevi görmüyo mu sonuçtayani oda var dimi..eğilemezsem zor olur offf çok kafam karışık yaa tüylü tüylü şeyleride sevmiyorum..bazıları kkda normal ev terliği götürmüş altı kaymayanlardan..valla daral geldi.....
yani oda var dimi..eğilemezsem zor olur offf çok kafam karışık yaa tüylü tüylü şeyleride sevmiyorum..bazıları kkda normal ev terliği götürmüş altı kaymayanlardan..valla daral geldi.....
bizimde az kaldı yahu :)) çatlamayın :)) karnımızda bir daha hissedemicezz kuzularımızı... Hele ben bir daha bebek düsünmüyorum son şirin gebiş anlarım..
merhabalar arkadaşlar, hayırlı cumalar....
terlik konusunu ben de düşünüyordum ama şu terlikler iyi olur herhalde. ev terliği almayın çünkü wc'ye falan gidilmez onlarla :)
Eki Görüntüle 312481
hem bu tarzın renk seçeneği çok olduğu için, gecelik ve pijamalarımıza uygun renklerde olanlardan alırız.
bu arada ben kendimi şubat annesi zannediyordum normal doğuma göre ama, sezeryan olacağım için 28 ocak gibi dedi doktor. Allah bilir tabi. hakkımızda hayırlısı. çantamı hazırlamadım daha. küçük bir bavul almam gerekiyor. ama giysiler yıkandı, ütülendi. hazır ve nazır bekliyorlar :)) önümüzdeki hafta başı da kontrolüm var, nst'ye bağlayacakmış doktor.
oğlumun adını da kesinleştirdik gibi. TUĞRUL olacak inşaallah teyzeleri :))
kızlar ben yemeğe gidiyorum
buda olur aslında ama çok kaba duruyo aslında kaymaz dediğin doğru..ne yani şimdi sen ocak annelerinemi kaydın
yok canım yok kaymadım. sizlerden ayrılamam çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden beri sizlerin yazdıklarını okuyorum, sizlerle paylaşımda bulunuyorum. alışamam bu saatten sonra ocak annelerine.
terlikler evet kaba gibi ama rahat olur belki, içi tüylü olanları da var, sıcak tutar diye düşündüm. kış olunca herşeyi daha fazla düşünmek zorundayız. yaz olsa seçenek çok.
kızlar eşimi bugün doğum raporu için doktora yolladım yaa doktorda hemen yazıp vermiş raporu doğuma girmiş..bizim akıllı hiç danışmaya ssk falan gitmemize gerek varmı diye bişey sormadan çıkmış gelmiş...eve geldi..ee dedim sordunmu yok...doktor doğuma girdi dedi..dedim danışmaya sorsaydın onlarda bilir sonuçta eve geldi evden bi daha oraya telefon ettikte gerek olmadığını öğrendik....çook panik olmuş kücüçük şeyde yaa..ben napcam bilmiyorumNormal gözüküyo benim doğumum çok panik olur kesin benim adam yaaa.....hemde akşam dedim bunları sor diye... Unutmuş gelmiş...doğumdada eli ayağına dolaşırsa yandık biz...siz diyonuzki benim eşim doğuma gircek..benim eşim doğuma girse bende önce dokuz doğurur sanırsam.. ......zaten diyo sen ya düşüp kalırsan evde falan ben seni nasıl kaldırcam ağırsında diyo...diyorum ne düşmesi....tam bi panik atak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?