- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.041
bneım kocamd aöle doguma grmez kesınn
Sen evde sancılandıgn hemn ambulansı cagırız dımı dıyorr ya allah askına bzım arabamız ne gune duruyorsa
kızlar emirle feriha yatıyorlarmış galiba
yaa sorma yaa..aslında benimkinin hiç bilgisi yok ondan bu tecrübesizliği paniği...kitap alsam okumaz hem zamanı yok işten hemde sevmiyo kitap okumyı hiç bilgilensin isterdim...nasıl cesaret vercekler bize bilmiyorum..inş sancımız yavaş yavaş olurda onlarda panik olmaz....yoksa yandık yani..kendi canınlamı uğrş onlamı uğraş..akşam dedim bak ben doğumdayken sülaleyi panikle kapıya toplama arama kimseyi dedim..msj atarım bende diyoDeli yaaa....nasıl bilgilendircez bilmiyorum...
kızlar emirle feriha yatıyorlarmış galiba
bendemi öyle desemki....ben o konuda uyardım bak dedım kımseyı arama azcıkda kokrtutum canım dene ıstersen ne deıdm bılyıormsun bızm burda sancısı gedlgın kımseye haber verılmez sancısı gıder derler bende bunu bızmkıne söyledım kokrtu tm dedı kımsyeı aramamtoplamasın basıma sulalesını ıstemem annem yeter bana
slm kızlar..
slm kızlar..
o dizi zaten kabak tadı verir öyle bişey olursa..ama fragmanda geceliği üstündeydi emir evden çıkıyodu hızla.....ne sçma şey....uyuz oluyorum o kıza...
ben o konuda uyardım bak dedım kımseyı arama azcıkda kokrtutum canım dene ıstersen ne deıdm bılyıormsun bızm burda sancısı gedlgın kımseye haber verılmez sancısı gıder derler bende bunu bızmkıne söyledım kokrtu tm dedı kımsyeı aramamtoplamasın basıma sulalesını ıstemem annem yeter bana
bendemi öyle desemki....
hoşgeldin cnm nasılsın?
haklısınız kızlar normal bi ev terliği alsak daha iyi bu kayar evet arkadaşım doğru diyosun..onu ben ev için alayım o zaman daha iyi olur....kırmızı çilek cnm hastanede yürütüyorlarmış sanırsam doğumdan sonra bildiğim kadarı ile sezeryan olanı yürütüyolar ama yinede lazım işte....ama şu eksikleride bitirmek lazım artık offf offf
eet nede çirkin olmuştu geceliği :)))
aferin kız sana ama sezeryanda tutmaz bu yöntem :)
slm kızlar..
aaaaaaaaaa
Bak sen ferıha ya
Ben seyremıyorum arıtk ya hayt devam edıyor daha hoduma gıdıyor hem kocısde sevıyorrr ortak bısey seyremtıs oluyoruzz
bendemi öyle desemki....
dene bakalım :))
bendemi öyle desemki....
hoşgeldin cnm nasılsın?
selam canım hoşgeldin
ben bugünkü bölümü merak ediyorum :)
bendemi öyle desemki....
dene bakalım :))
EVET GECEN HAFTADAN HEYECANLI BIRAKTILAR DIZIYI
hoşbulduk ..iyim cnm sen nasılsın?
EVET onu biliyorum yürütecekler tabi o yüzden düz ayak hafif bi sokak terliği alsak daha iyi olur diye düşünüyorum.bu ardfa kızlar ocak anneleri topiğinde bi arkadaş doğum yapmış be doğumunu anlatmış okurken gözlerim doldu garip hissettim kendimibi okuyun sizde
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-paylasim-alani-2085.html#post22208169
bu tarz dizilerin aslında gençlere örnek olması lazım...daha evlenmeden git adamla beraber olmayaaa.ondan sonra izleyen çoğu kız bunu yapıyo..gerçek hayat sanıp.......tövbe yarabbim....sonra ailenin yüreğine insin....bide kapıcı kızısn neyine güveniyosun çocukta zengin....dizi işte..ama dizi dizi olmasını bilmeli..akşam fatmagülede sinir oldum abisi erdoğanın kafasını yardı uzattılarda uzattılar sahneyi yaaa kapadım en son ölüm hattı diye flim vardı starda o çok güzeldi onu izledim....bizim türkler dizi yapmayı cidden beceremiyo..yaa çok saçma oluyo yada aile yapısına hiç uygun olmuyo..bi orta yolu yok..
bizde iyiyiz teyzesi 32 haftalık olduk bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?