2012 Şubat Anneleri

gittim resmen asık oldum yok böle bı gusellık dıyorumm:)

yok cnm burdayım daha bılgısayarı sarja taktım ondan yazamadım
hosgeldım bacımmm

anne nasılll?

uyuyor cnm sımdı sabaha gore daha ıyı sımdı..

aman daha iyi olur inş dünürüm...kızlar ben kaçıyorum.....yemek yicem....öptüm sizi çok çok yarın görüşürüz iş yerinden inş.....

aman daha iyi olur inş dünürüm...kızlar ben kaçıyorum.....yemek yicem....öptüm sizi çok çok yarın görüşürüz iş yerinden inş.....

ınsallah cnm dua edın nolur valla
ne zormus bu hastalık ısı..
grsz cnm bende cıkıyorum sımdı sofra hzırlıcakmısız.
gelırım yııne ıns

byee grsz cnm dıkkat et kendınee

Son düzenleme:
Kımseıck kalmamıs oğlsum bızde gıdleım teyzeler yemkde bız işteyız

öpüldünüz güsel annlerrrrr ben geceleri giremıyorummm hoscaklınnn ıyı kalınnn

Enice sen de 34.haftaya gelmek üzeresin,nasıl hazır değilsin?En azından çantanı hazırla en önemlisi o..Ben de daha terlik,çorap,bir fazla gecelik alacağım..Şekerler ,odası hiçç hazır değil..Her ay başı hurra koşup alıswerıs yapıyoruz lımıt dolunca da aybasına kadar herseyı ertelıyoruz ..Çook borclanacagız çookkk...

Kımseıck kalmamıs oğlsum bızde gıdleım teyzeler yemkde bız işteyız

öpüldünüz güsel annlerrrrr ben geceleri giremıyorummm hoscaklınnn ıyı kalınnn

iyi akşamlar canım kendine ve bebişe iyi bak

canım haklısın ama tembellik işte dışarı çıkamıyorum işten gelince çok yoruluyorum ve havada çok soguk, ama haklısın bu hafta bitireyim ben en azından çantadaki eksikleri
battı balık yan gider misali gidiyoruz bakalım

Bizim velette aynı kısss bunlar birbirlerini arıyor olmasın:))))Ama ben artık geceleri iyi değerlendiriyorum anlarsın ya:)))Sende dene:)))

Sen kaçıncı haftandasın kı HAknur,32den sonra geceleri öyle değerlendirmemen lazım dikkat et,erken doğum sebebi cinsel ilişki bu aydan sonra haa

YA AĞDA KONUSUNDA NE YAPTINIZ?EN SON NE ZAMAN YAPTIRACAKSINIZ KIZLAR...BEN BU HAFTA YAPTIRACAKTIM ,AMA 1 AY SONRA YAPTIRAMAM DIYE BIRAZ DAHA BEKLEYIP MI YAPTIRSAM DIYORUM KARARSIZ KALDIM..

selam guzel anneler uzun zamandır yazamadım
umarım hersey herkes ıyıdır
hazırlıklarım bıttı sayılır
kızımın odası hazır bavulumuz hazır
bı tek bebek arabası puset bebek telsızı falan kaldı
bebek arabasınada karar veremedım sızler neler aldınız

ben concord neo aldim, icime cok sindi..

2 gundur agrilarim/ sancilarim vardi,
rahim agzi yumusamis,
bugun tam 33+3um,
her an gelebilirmis oglum,
ocagin ortasina kadar ertelemeye calisilicak,
hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…