- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.461
yok yok unutmam şekerGeldi gitti zaten..geçmiş olsun dicektim annesi hasta olmuşya.....ama gitti .....olsun verirsin inş....
gittinmi hiç sinopa..yeşilliği bi başka oraların......iyi öyleyse...demek sanada şans gülmüş..yoksa sinirli adam çekilmiyo
aaaaaaa sen gitmedinmi dünürümmmm hoşgeldin aldınmı msjmı? Annen nasıl oldu kızın kilosu nasılmış anlat anlatt
karadenizlilerin cazibesi bu herhalde hemen aşık ediyolar kendilerine...
yok cnm burdayım daha bılgısayarı sarja taktım ondan yazamadımgittinmi hiç sinopa..yeşilliği bi başka oraların......iyi öyleyse...demek sanada şans gülmüş..yoksa sinirli adam çekilmiyo
aaaaaaa sen gitmedinmi dünürümmmm hoşgeldin aldınmı msjmı? annen nasıl oldu kızın kilosu nasılmış anlat anlatt
hosgeldım bacımmm
anne nasılll?
aman daha iyi olur inş dünürüm...kızlar ben kaçıyorum.....yemek yicem....öptüm sizi çok çok yarın görüşürüz iş yerinden inş.....
aman daha iyi olur inş dünürüm...kızlar ben kaçıyorum.....yemek yicem....öptüm sizi çok çok yarın görüşürüz iş yerinden inş.....
aman daha iyi olur inş dünürüm...kızlar ben kaçıyorum.....yemek yicem....öptüm sizi çok çok Yarın görüşürüz iş yerinden inş.....
ınsallah cnm dua edın nolur valla
ne zormus bu hastalık ısı..
Grsz cnm bende cıkıyorum sımdı sofra hzırlıcakmısız.
Gelırım yııne ıns
Byee grsz cnm dıkkat et kendınee
kızlar herşeyi tamamladınızmı?
ben daha çanta hazırlamadım kızmayı lütfen:18:
bebegimin eşyalarını yerleştirmedim
hastanede giyecegim terlik amadım
çanta almadım
bebek şekeri yok
aklıma gelenler bunlar, bu sene borçtan kurtulamıcaz anlaşılan
Kımseıck kalmamıs oğlsum bızde gıdleım teyzeler yemkde bız işteyız
öpüldünüz güsel annlerrrrr ben geceleri giremıyorummm hoscaklınnn ıyı kalınnn
Enice sen de 34.haftaya gelmek üzeresin,nasıl hazır değilsin?En azından çantanı hazırla en önemlisi o..Ben de daha terlik,çorap,bir fazla gecelik alacağım..Şekerler ,odası hiçç hazır değil..Her ay başı hurra koşup alıswerıs yapıyoruz lımıt dolunca da aybasına kadar herseyı ertelıyoruz ..Çook borclanacagız çookkk...
12 cıvarıı cıkardık cnm ama yıne nanelıydı..
ıns duzelır
evet cnm bugun benı ayakta tutan sey kızım zaten onu gormeseydımm yıne bu kadar neselı olamazdım sanırım
Bizim velette aynı kısss bunlar birbirlerini arıyor olmasın:))))Ama ben artık geceleri iyi değerlendiriyorum anlarsın ya:)))Sende dene:)))
Nihle annene çok geçmiş olsun,yeni okudum..Bu arada ilk sen doğuracaksın heralde tebrıkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?