2012 Şubat Anneleri

ben concord neo aldim, icime cok sindi..

2 gundur agrilarim/ sancilarim vardi,
rahim agzi yumusamis,
bugun tam 33+3um,
her an gelebilirmis oglum,
ocagin ortasina kadar ertelemeye calisilicak,
hayirlisi..

ben de erken doğmasını çok istiorum.acayip karnım büyüdü.eğilemiyorum ,oturamıyorum,yatamıyorum.ama doktor hiç böyle bi ihtimal yok dedi.

ben concord neo aldim, icime cok sindi..

2 gundur agrilarim/ sancilarim vardi,
rahim agzi yumusamis,
bugun tam 33+3um,
her an gelebilirmis oglum,
ocagin ortasina kadar ertelemeye calisilicak,
hayirlisi..

ben de erken doğmasını çok istiorum.acayip karnım büyüdü.eğilemiyorum ,oturamıyorum,yatamıyorum.ama doktor hiç böyle bi ihtimal yok dedi.

Gunaydin melek sahipleri hepinize opucukler :)

günaydın kızlar,bugün hiç iyi degilim kasıklarım acayip agrıyor,yürüyemiyorum bile genital bölgede kaşıntım var normal mi acaba, çünkü çarşamba doktor kaşıntı akıntı varmı dedi yok demiştim sonra oldu
wwf canım şimdi bende korktum acaba bendede mi erken olacak bu hafta bi doktora gideyim en iyisi geçen hafta herşey normal demişti ama böyle ağrılarım yoktu.
bide 2 gündür

Gunaydin melek sahipleri hepinize opucukler :)
günaydın canım.....
inş öyle bişey olmasın cnm bebeğin bütün organları tamamlanmış olmaz ozaman bide küveze koycaklar bence böyle düşünme ve bol bol dinlen iş yapma...
sanirim o ilk doguran ben olucam..
cnm üzüldüm daha çok erken inş sağ sağlim doğar inş gelmez hemen çok zor erken doğmuş bebeğe bakmak....çok geçmiş olsun..içini ferah tut
günaydın kızlar....bende işteyim bugün kendinize dikkat edin nolur...daha çok erken doğmaları için yaaa

iltihabik bi durum yada cilt hastalığı olmuş olabilirsin cnm bence doktoruna git ve sor ihmal etme..fitil falan bi ilaç verir iyi gelir bakarsın....bide duş al iyice kesele o bölgeni temiz tutmaya çalış cnm....inş geçer...

gunaydın canlarımmmmmmmm..

nasılsınız
ben mukemmelım annemdeyım hala aksam cok guzel uyudu
bence sızın katkınız cok buyuk ve sabahtan berı gırıp yazabılmek ıcın fırsatı anca yakaladım..
allahhh bın kez razı olsun..

cok yuzsuz olucam ama ben sezeryan olacagım ıcın sancı cekmeyecem
duyduguma gore normal dogum yaparken sancı oluyor ya
o an ne dua edılırse o olurmus
aklınıza gelmez belkı ama o an annem ıcınde dua edebılırmısınız?
sadece o deıl ne ıstıyorsanız gonlunuzden ne gecıyorsa mutlaka dua edın rabbbım o an kabul edıyormus

sızlerı sevıyorummmm

daha iyidir inş cnm...kızlar ocak annelerindede bebeği erken gelenler var....çok tırsıyotum inş benim oğlum erken gelmez yaaaa:18::18::18:gönlümüzü ferah tutslım..dünürüm bu dediğini aklıma yazdım inş aklıma gelirde dua ederim

günaydın kızlar..

dün epey gezdik annemle tüm gün dışardaydık çok güzel bi gündü..
bugünde eşim gezdiricek bizi..
e-bebekten primanın paketinide almaya gidicez..
merhaba demek istedim size..
nasılsınız bakalım?

saol bıdanem sen nasılsın ıyımısın..

ohhh ne guzel annenle gez toz valla..
aman usutme..
sukur rabbıme sen nasılsın..

günaydın cnm ooo gez bakalım sen..cnm ben çok iyiyim ama hem ocak annelerinde hemde bizim topikte bi erken doğumdur gidiyoo.....bazılarının hem erken doğum riski çıktı ... ocak annelerindede erkenden suyu gelenler var hadi onların çok az vakti kalmış zatende..bizim topikte olması çok üzdü beni yaa..daha çok küçük kuzular...inş geçer.bu risk...

saol bıdanem sen nasılsın ıyımısın..

ohhh ne guzel annenle gez toz valla..
aman usutme..
sukur rabbıme sen nasılsın..

o kadar gezmişiz ki ama annem yanımda diye hiç yorulduğumu üşüdüğümü anlamadım uzun zamandır bu kadar deliksiz uyumamıştım demek ki yorulmak gerkiyomuş:44:
hava çok soğuk kızlar ya doğru düzgün bi kar yağsa da bari biz doğum yapana kadar kar olayı bitse

bızden kımın suyu gelmıs dunruum..

bızden kımın suyu gelmıs dunruum..

evet ocak annelerinin erken doğumları için normal bi zaman ama bizim için çok erken.. bizden erkekn doğum mu oldu benim haberim yok

ay noldu ya?:18::18:

ay ne guzel yollama kız yanından zaten bıse kalmadı dursun yanında
sorma
ay karın ortasında doguracaz

evet ocak annelerinin erken doğumları için normal bi zaman ama bizim için çok erken.. bizden erkekn doğum mu oldu benim haberim yok

ay noldu ya?:18::18:

olmadıda bi arkadaşın rahim ağzı açılmış riski varmış.....inş geçer bu durum karnından rahatsız olanda çok...inş geçer yaa...korkma korkma....dünürüm biz doğurana kadar kar yağarda geçer inş.... olmazsa kuzularımızla evde karı seyrederiz..ohh ohhh

aa kımın varmıs acıklıgııı..
ay bnm safak 28 kesın karlı olur

kızlar kızlar memeleri sızlarrrrr

selam annıslaerrr işe geldım

ama size yazabılcem mutluyummmm

cok sogukkkkk burası dondu donudmm ve bugn bı ara agda ya gıtmem lasım randevum varrr zor gleıyorrr ama mecburrr temızlenıcem

ay ne guzel yollama kız yanından zaten bıse kalmadı dursun yanında
sorma
ay karın ortasında doguracaz

gidiyo annem doğuma yakın tekrar gelicekmiş çarşamba gidicek napsın babam tek evde..

ya herkes zamanında doğum yapar inş daha erken çünkü eşim film izliycekmiş kapatıyorum şimdi gelirim ama kızlar yine öpüldünüz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…