- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.501
kızlar kızlar memeleri sızlarrrrr
selam annıslaerrr işe geldım
ama size yazabılcem mutluyummmm
cok sogukkkkk burası dondu donudmm ve bugn bı ara agda ya gıtmem lasım randevum varrrzor gleıyorrr ama mecburrr temızlenıcem
yok kız suyu gelen ilahi ocak annelerinde var hemde dün kk dayken gelmiş suyuburaya yazarken doğurcakmış kadın az daha allah yardımcısı olsun....bizde erken riski olan var wwf nin ama gitmiş sabah yazmıştı
gidiyo annem doğuma yakın tekrar gelicekmiş çarşamba gidicek napsın babam tek evde..
ya herkes zamanında doğum yapar inş daha erken çünküeşim film izliycekmiş kapatıyorum şimdi gelirim ama kızlar yine öpüldünüz şimdilik
kız üşütme kendini bacım hastalık zor hamileyken...dikkat edelim amaannnnnn temizle temzile zaman ne olacağı belli olmaz....cnm senmi demiştin dün bana eşim ambulans çağırırız diyo diye..aynısını bu sabah eşim dedi bana.....gül gül öldüm yaa dedim bu kadarmı olur
gıyındım canım zaten sısko olmsutm sımdı daha da sıstımm elbıselrden
evet canım benım kocam dıyorrrrr sancın tutarsa ambulns cagırıcam dıye
benim dün akşam başıma ne gelse iyi kızlar.....buraya yazarken yani sizinle sohbete dalmışım..telefonumu unutmuşum oturma odasında..oturma odasıda bilgisayar odasına uzak bizim..koridor var..neyse eşim beni ara ara ulaşamamış ...:102::102: neyse arkadaşı geldi kapıya açtım dedim hayırdır hiç gelmezdi adam acaba eşimemi? bişey oldu işte diye düşündüm...demezmi eşin arıyo seni merak etmiş teli açmamışın diye..neyse kusura bakma dedim adama allah razı olsun haber verdiğin için dedim...yolladım sonra tele bi baktım...19 cevapsız çağrı var telde......hiç duymamışım....aradı eşim sonra papaz olduk telde..evde başıma bişey geldi sanmış herkesi aramış gidip bakın diye merak edildiğim için sevineyimmi? yoksa telaş oldular diye üzüleyimmi şaşırdım bi an...şimdi teli yanımdan ayırmicam hiç...bi daha böyle olursa eşim beni öldürür valla ....çok korkmuş bayıldım falan diye... .
Selam kızlar benim suyum azalmıştı yazmıştım daha önce doktorum sen normal dogum yapamazsın dedi su az olunca sancı sırasında problem yasanabiliyormus benim dogum (bir mucize olup da su artmazsa) kesin sezeryan! Beni sardı bir korku Perşembe güne gel konuşalım dedi ayyyyyy cok heyecanlıyım kesin tarih verecek 36. Doldurursan süper olacak sabret dedi gönderdi! Korku sardı beni kizlarr!
ayırma telfonu yanından allh korusn senınde araman gerken zamnlar olabılırrrr eşinde haklı canım benım
aynısını eşim dedi bana dedim kkda bi bayanın eşide senin gibi demiş diye merak etme hayatım yere düşcek kadar kötü olmuyo insan sancı gelince giderim kendim dedim..inş öyle olur tabi....:18:
valla yaa akşam gelince battaniyenin altına sakladım kendimi..suçluyum yaaa gülüyo..
Selam kızlar benim suyum azalmıştı yazmıştım daha önce doktorum sen normal dogum yapamazsın dedi su az olunca sancı sırasında problem yasanabiliyormus benim dogum (bir mucize olup da su artmazsa) kesin sezeryan! Beni sardı bir korku Perşembe güne gel konuşalım dedi ayyyyyy cok heyecanlıyım kesin tarih verecek 36. Doldurursan süper olacak sabret dedi gönderdi! Korku sardı beni kizlarr!
kociş bana küstü bıraktı gitti
hemencik aldım bende yok demedim..
evet ocak annelrinden birinin suyu yazarken gelmiş yazmış bi dahada yazamamış doğurdu heralde diyolardı..
cnm sen e bebekten ne aldın....benim milupa paketimde hala gelmedi yaa offffffffffff
primadan aradılar e-bebek mağazamızdan alabilirsin diye eşimle annemle oraya götürcek son eksiklerimizide tamamlıycaz.. benimde milupa paketim gelmedi ..galiba onlar evde bulamayınca gidiyolarmış eee bende çalışıyorum belkide ondandır :44:
aa benimde aşşağıdan apartmanda zilim bozuk...geldilermi acaba..neyse napalım ....kısmet..bir ay içinde gelcek diye mail attılar bana ama bakalım :44:
primadan aradılar e-bebek mağazamızdan alabilirsin diye eşimle annemle oraya götürcek son eksiklerimizide tamamlıycaz.. benimde milupa paketim gelmedi ..galiba onlar evde bulamayınca gidiyolarmış eee bende çalışıyorum belkide ondandır :44:
milupa paketinde 1 cd ,2 tane bebek bezi çıkıyor...prima dün geldi 5 tl kargo ödedim 4 tane bez,küçük kapaklı tabak,30 dk telsimden telsime bedava konuşma çıktı...e-bebek mağazasından %20 indirim kuponu çıktı...
bu arada sizin de göbekler aşağıya doğru indi mi benim birkaç gündür baya aşağı indi acaba bebeğim doğum pozisyonu mu aldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?