- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.521
anaaaa o kadarcık şeymi var milupada gelmesin daha iyi o zaman....yok benim normal karnım cnm...ama oğlum sakin bu ara yeri daralıyo artık yaa
benim olan sen de orduluymuşsun. benim gbi
anaaaa o kadarcık şeymi var milupada gelmesin daha iyi o zaman....yok benim normal karnım cnm...ama oğlum sakin bu ara yeri daralıyo artık yaa
merhaba kızlar bende 2012 mart annesi yada şubat annesi olacaım inş
milupadan bana gelen paketin içinde 8 tane huggies bebek bezi,nivea dan numuneler (ıslak mendil ,pişik kremi şampuan),avent göğüs pedi ve kremi,hümana still çay, indirim kuponları ve 2 adet cd çıktı cnm primadan da geldi onda da 4 bebek bezi süt saklama kabıymış minicik emzik kutusu gibi ariel leke çıkarcıcı pantane şampuan saç kremi vodafone dk.ve cd çıktı
o yüzden seni mart anneleri topiğindede gördüm burdada gördüm.....yaa şaşırdım bende acaba arkadaşın paketini birimi açtı iki parça şey gelmiş....bende bunların gelmesi gerek diye biliyorum...:44:inş gelir.....şubat annesi olursun inşşş
niye kimse yok yaaa ben ne bahtsızımmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmBebıs nbr
temziendım kasım kusumTertemız oldum
selam anneler ben geldim hafta sonu eşimden bana düşmüyor pc o yüzden çok bakamıyorum umarım herkes iyidir
nereye gittiniz yahuu:26:
kuzum yalnız değilsin bende evde tekim senin sesini duydum koştummm:)))
kuaföremi gittin cnm..acı varmı acıııı ..hiç sorma yaa kimse yok ocak annelerine takıldım biraz bende...
saol cnaımmm benım ya
dondu pc ım yazmadım kusra bakma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?