2012 Şubat Anneleri

kızlarr yaa burada tuzlanmıs kucuk salatalıktan bahsetmeyın rıca edıyorum...londrada yok alamiyorum ama canim cekiyor okudukca bu arada alamiyorum ama yinede buraya girmememe engel degil yani :))

Son düzenleme:
kızlarr yaa burada tuzlanmıs kucuk salatalıktan bahsetmeyın rıca edıyorum...londrada yok alamiyorum ama canim cekiyor okudukca bu arada alamiyorum ama yinede buraya girmememe engel degil yani :))

Ayyy kıyamam, ben çok canın çekiyorsa yollarım, sen sadece burdan oraya nasıl yollanır yolları söyle, nereyle bağlantı kurmam lazım söyle yeter canım.Yazını görünce çıkamadım, sen yaz okurum yarın ben

canım ya, bir yolnun bulsak da yollasak sana.
geniş düşünemedik hayatım ya kusura bakma emi.

canlar demekki bunun maddiyatla alakası yokmuş bakın..

canim ya ne tatlisin sen...dusunmen yetti bana inan...astari yuzunden pahalli olur sanirim...yoksa bizimkilerede yollatirdim..cok tesekkur ederim ama supersin

canım ya, bir yolnun bulsak da yollasak sana.
geniş düşünemedik hayatım ya kusura bakma emi.

canlar demekki bunun maddiyatla alakası yokmuş bakın..

canim ya yok beni o kadar rahatsiz etmez uzulme..yok yok yollamayin ben buyuk salatalikla idare ediyorum..kol kadar burdakiler ama olsun..dusunmen yeter..cok sekersiniz ya yerimmm

nerdeyse 3 yıl olcak bu sitede olalı
ve ben ilk defa polemiğe girdim çooooooook üzüldüm ya
zaten herşeye ağlıyan tiptim şimdi sebep oldu ağlayacak

artık unutsak da bana laf sokmalar bitse bende kendimi daha fazla üzmesem

Senin bebek fazla büyümüş kuzummm hormonlarını baya etkiliyorrr üzülecek şey yok bunda canım benim tınnn de geççç

kıyamam yaa yapma üzülme bebişlerde üzülcek

kapatın gitsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…