2012 Şubat Anneleri

o fonksiyona göre fiyat da iyiymiş.

evt
daha uygunları var.....ama büyük olasılıkla ben oda yapmıcam burdaa 1.5
senemiz kalıyo artık gittiğimz yere göre oda yapcam allah nasip ederse
şimdilk fikrim bu ilerde ne yaparım belli değil..kararsızlık en büyük özelliğimde

ne çok sayfa birikmiş oku oku yoruldum.
bu arada biraz gerginlikler,jestler olmuş.hayat böyle işte ......hepinizi öperim........

teşekkür ederim canım 5+6 da hem bebişi hem pıt pıt ı görmüş oldummm

ben kaç gundur boş gebelik diye üzülüyodum moralim düzeldi

maşallah ne güzell canım pıt pıtlarıda duymuşsun yat kalk dua et
kalbini karartma öyle düşünerek...bende 5+5ken sadece keseyi gördük karından...

ben sadece yatak odama bir besik alicam hepsi bu..bebisim allahin izniyle dogduktan sonra istanbula temelli donmeyi dusunuyoruz..o yuzden pek bisi almak istemiyorum burdan...memleketimin havasinin, yiyeceklerinin, insanin gozunu seveyim ben be..insallah doneriz...33 yasindayim cok dolu dolu bir hayatim oldu..hep asi kizdim kafama eseni yaptim..hep yurt disinda yasamayi hayal ettim...oldu da..allah hep gonlume gore verdi...insan dogru seyler dilemeli bence..ya da diledigi seyleri iyice gozden gecirmeli oyle istemeli...benim tek ogrendigim sey bu oldu...hic bir yer aileden ve kendi insanindan uzakta yasamaya degmez...hic bir yer dogup buyudugun yer gibi sana yetmez...istanbul besiktasta oturuyordum ben...meger dunyanin en guzel yerinde oturuyormusum ve farkinda degilmisim..insan elindekilerin degerini kaybedince anliyor ne yazikki...cilgin kafam beni buralara getirdi iste..hayat...bebegim bize ugur getirir insallahda evime donerim bende kizlar..:2::2:

maşallah ne güzell canım pıt pıtlarıda duymuşsun yat kalk dua et
kalbini karartma öyle düşünerek...bende 5+5ken sadece keseyi gördük karından...

vajinal baktı ama hiç sokmadı bile söylemesi ayıp daha dayamasıyla kese görüldü durduk bebiş görülmedi ama sonra benim nazlı yavrum biraz oynatınca beliriverdiii, dr dediki sen den 30 saniye nefesini tutmanı isticem bi tuttum.. pıt pıtlar çıktı meydana

çokgüzeldi çooooooook, Allah herkesin çocugunu bağışlasın, olmayanlarada versin inşallah

olsun canım en azında içindekileride yaşamış oldun...
yoksa hala bunların hayalıni kurcakdın...tabi insann yetiştiği yer gibidi yok bende sadece 5 saatlik uzaklıktayım aileme
ama işde o bile sevincinde üzüntünde yanlarında yanında olamıyolar...
ama artık sayılı aylarınız kalmış türkiye için...

bende şimdilik park beşik yada sade beşik odama istiyorum....gitceğimiz başka şehirde inşallah kurarım odasını ...doğsunlarda hayırlısıyla
koynumuzdan başka yeri yakıştırmaz koyamayız zaten ilk yıllarda
sonra istesekde bizimle yatmazlar

ooo ne güzell canım bende ayın 11 bekliyorum sabırsızlıkla

5 saat uzaklikta ayni sey iste dedigin gibi ne sevincinde ne uzuntunde kimse yok cok moral bozucu benim icin..allah sabrini versin tum ailesinden uzakta yasayanlara..evet insallah donecegiz...ay dua edin kizlar hamilelerin dualari tutarmis :) en iyisi odayi hemen abartmamak benim kizkardesimin bebegi 2 yasinda ve cok guzel bir odasi olmasina ragmen hala anne ve babayla yatiyor kerata :) odasida bos bos duruyor oyle .. yeni haberlere gore yavas yavas alismaya baslamis odasinda yatmaya

alinnnnn canım gözün aydın çok sevindimmm kızlar bu arada eğer turkcell hat kulannıyorsanız bebeğimi beklerken paketine üye olun harikaaaaaaaaaaaa bişey şideetle tavsiye ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…