- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.941
eee kızlar bebeğiniz için mevlüt şekeri yaptırcakmısınız ççok güzeller geçenlerde gördüm...süper
canlarım dikkatli olmakta fayda var, aslında bu aşerme tam olarak
vücutta eksik olan değerleri anne bilinçizce istermiş. tam olarak bu.
Allah hepimizin bereketini eksik etmesin, arkadaşlar güzellikle söylemiş, haklı da olabilirler,
herkes canının çektiğini zaten yiyip içer, böyle birşeye sebep olacaksa bundan böyle bende faydası olan şeylerin konuşulması dışında,
yemekle alakalı yorum yapmıycam, dikkat edicem.
uyarın içim teşekkürler canım, tv leri engellemeyemeyiz belki ama en azından burda frenliyebiliriz.
eveeet ben sectim bileee
Kendi adıma söyleyeyim canım, ben sana karşı bi konuşma yapmadım, onu söyleyen belki girer okur diye konuştum."Orda çok yemekten bahsediliyor" denilmesi kızdırdı beni.Toplasan 2 sayfadır yemek konusu.2 sayfa görüp tüm topikten böyle bahsetmesi rahatsız etti beni.
Mevlüt şekeri doğduğunda eve gelenlere dağıtılan şeker oluyor dimi?
yooo bence değil canım...Tamam bebek nasibiyle gelir ama ona sen bi gelecek hazırlamadan doğurursan acırım ben o bebeğe birinde bişey görcek almayacak bişey isteyecek yok diyecek bu sefer çocukların içine salmayacaklar o zaman ne olacak asosyal bir bebek bence yazık olurr:26:
Ben Allah nasip ederse kurban kestirmeyi düşünüyorum bebişime nazar kötülük ve belalar ondan uzak olması dileğiylee
Kızlar seker demeyin lutfen canı ceken olabilir
Canım herkes planlı bir hamilelik yaşamıyorki, Allah kime ne rızık verdiyse herkes ondan faydalanıyor işte.
Eskiden annelerimiz bilmeden hamile kalıyorlarmış, hepimizin geleceği hazırmıydı?imkanları varmıydı? hayır yani en azından abilerim ve benim yoktu.
ama çok şükür, asosyal olmadık.
şimdi üçümüzde çok iyi yerlerdeyiz.
Yani biraz zamana şartlara bağlı birşey bunlar, büyük konuşmamak lazım.
herşeyin planını yapmış, isteyerek hamile kalmış olabiliriz ama bu yinede çocuklarımızın her isteğini karşılayabilceğimiz anlamına gelmez.
Allah hepimize o standardı nasip etsin inşallah.
önemli olan imkanlar içinde sosyal bir çocuk yetiştirmek değil,
imkansızlıklar içinde yetiştirebilmek.
oooo gerçekten çok güzelmiş...ama burda görmedim baktığım yerdee
Ya ben de kurban kestirmek isterdim ama ben kıyamıyorum, ne olur yanlış anlaşılmasın Allah'ın emri ama ben yapamıyorum, kesildiğini düşünmek beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?