2012 Şubat Anneleri

Beenim vücudumda büyük bir erik eksiği varmış nerdeyse günde 1 kilo yiyorummm patlıcammmm

Evet bugun toplasan 2 sayfa anca konusmusuzdur. Ben de katars a karsı bisey soylemedim böyle bisey soyleyip de girilmemesi topige benim de canımı sıktı..

Canım herkes planlı bir hamilelik yaşamıyorki, Allah kime ne rızık verdiyse herkes ondan faydalanıyor işte.
Eskiden annelerimiz bilmeden hamile kalıyorlarmış, hepimizin geleceği hazırmıydı?imkanları varmıydı? hayır yani en azından abilerim ve benim yoktu.
ama çok şükür, asosyal olmadık.
şimdi üçümüzde çok iyi yerlerdeyiz.
Yani biraz zamana şartlara bağlı birşey bunlar, büyük konuşmamak lazım.
herşeyin planını yapmış, isteyerek hamile kalmış olabiliriz ama bu yinede çocuklarımızın her isteğini karşılayabilceğimiz anlamına gelmez.
Allah hepimize o standardı nasip etsin inşallah.
önemli olan imkanlar içinde sosyal bir çocuk yetiştirmek değil,
imkansızlıklar içinde yetiştirebilmek.

Ya ben de kurban kestirmek isterdim ama ben kıyamıyorum, ne olur yanlış anlaşılmasın Allah'ın emri ama ben yapamıyorum, kesildiğini düşünmek beni çok üzüyor

Ben eski zamanla bu zamanı karşılaştırılmamasından yanayım çünkü ne şartlar aynı ne de dönemler...O zamanlarda ultrasonda yoktu dr da herkes evde doğuruyodu o zaman gitmeyelim dr a da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…