2012 Şubat Anneleri

Ocak annesi mi olacaksın sende Nihle de bak senin gibi ocak anası olacak..
Sağol canım verilmiş sadakamız varmış evet ama ben yine vereceğim o sadakayı..
Bayağı korktum zira...
Kızına da çok geçmiş olsun..
Zi falan kalmadı değil mi kolunda?
Kaç ocak doğum?
Sezeryan mı?

Hoşgeldin..
Gurbet güzeline msj at cnm..

ben bi aşağı iniyorum

Kız bi yukarı çıkamadın Özgecim gel artık..

3 yasındakı kızı 25 kurus yutmus. mosmor olmus yavrucak
ama rabbım korumus...
5005ıncı sayfalardaydı galıba cnm

ay bende cok severım tombıs yanakları rabbım herkesın gonlune gore versın
ay yaaa acsaydı neler vardı bılseydık
ben basvuru yaptım ole kaldı arayan soran yokm aradınmı bı yerı sen?

Canım kızımın boğazına 25 kuruş kaçtı...
Allahım anımsadıkça kötü oluyorum...

ayşecim geçmiş olsun konuyu göremedim ama çocuğamı bişey oldu...çok geçmiş olsun cnm..bende aynen dediğin gibi yapcam ama benim tülbentim beyaz bişey olmaz inş..bide ben hepatiti aşımı hamile kalmadan önce oldum yinede sarılık olurmu oğlum acaba..genelde yüzde 90 her çocuk olurmuş ama benimki inş olmaz.....bennebileyimle benim satım aynı eğer doktor sezeryan derse bende o tarihi istiyorum ayın 2 si çok erken olur bennebileyimmm olmazz

Canım kızımın boğazına 25 kuruş kaçtı...
Allahım anımsadıkça kötü oluyorum...

çıkarabildinizmi cnm....inş yutmadı..benim kızkardeşimde bayram şekerini yutmuştu şu kahveli yuvarlak olanlar varya..annemin arkadaşı çıkarmasa gitmiş çocuk bende yoktum annemde panik yapmış....çok geçmiş olsun cnm ama bişey verme eline bi daha

iyi akşamlar ben geldim kızlar çok sohbet etmişsiniz yine geçmişi okumıcam bugün, ben okuyana kadar gidiyorsunuz,
ayşebahar çok geçmiş olsun, inşallah şuan iyidir kızın

Sağol benim olanım çok sağol..
Benim ilk oğlum fena sarılık oldu..
Kızlar hafif atlattı ama onlar da sarılık oldu..
YAni bu da oğlan ve %75 olur gibime geliyor..
İnşallah seninki olmaz..
Olunca ağlama ilkinde ben hüngür hüngür ağlamıştım.
Hele topuk kanında...
2. ve 3. de alıştım..

Yukarıda alıntıladım canım sabhki yazımı
Allaha şükür çıkardık..

geldim kıslar geldim

Hoşgeldin...

Enice sende hoşgeldin tatlım

cnm teyzem enıstemın bı gomleyı varmıs onu verdı sırt kısmını kestım dıktım utuledım ama sapsarı kumas kullanmamıs zaten enıstem
rengınden dolayı
bence bı tane yaptır butun cocuklar hemen hemen oluyormus
sarı ortu kesınlıkle ıyı gelıyormus..

oyelkenin kızlardan hangisini verirse alıcazbakalım anlaştık aramızda

ohhh ohhh eylülümü alcan yağmurumu?.....ahh neler hayal ediyoruzz...bizde kaynana olcaz dimi..amannnn allahımmmmmm

kızlar çoookkk mutluyum şuan eşim ehliyet sınavını kazandı iki dersten kalmıştı geçen sefer geçmiş şimdi..çooookkk sevindim yaaaa

aysebahar anne olmayı annemden sonra senden öğrenicem sanırım benimde kuzenimin kulağına boncuk kaçmıştı nasıl kaçtı anlamadık çok korkunç bi şeydi allah korusun :26:

kızlar birşey diyeceğim. kızımın doğumunda sarı takım götürmüştüm yanımda onu giydirmeyelim, sarılık olursa anlaşılması zor olur demişti hemşire. mendili falan sarı olsun, sarılığı alır der eskiler ama takım olarak sarı koymayın derim ben.

geldim kıslar geldim
hg sabıt kal artık
bırazdan eve gıtcen yaa..
iyi akşamlar ben geldim kızlar çok sohbet etmişsiniz yine geçmişi okumıcam bugün, ben okuyana kadar gidiyorsunuz,
ayşebahar çok geçmiş olsun, inşallah şuan iyidir kızın
hg cnm :))
oyelkenin kızlardan hangisini verirse alıcazbakalım anlaştık aramızda

hayırlı olsun cnm sukur kavusturana

dünürüm nevresimini olmazsa sarılı bişey alayım inş olmazlar ama...ben aklıma hiç getirmiyorum ama :18:

ayşecim aynısını yaşadık cnm aynısını......inş bi daha olmaz..nerdende bulmuş o parayı aahhhh olacak işte..allahım bi daha yaşatmasın cnm çok zor..soğukkkanlı olmak gerek ama insan tutuluyo dediğin gibi.....çok geçmiş olsun cnm.....

Son düzenleme:

bakalım bi doğsunlarda hele oğluşumla hangisi anlaşırsa artık
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun ehliyetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…