2012 Şubat Anneleri

oyelkenin kızlardan hangisini verirse alıcazbakalım anlaştık aramızda

evetttttt

ay dunurum bosver nevresımı sarı alma
kumascılarda gomlek ıncelıgınde kumaslar var coook ucuz yarım mt al etrafını dık ole kullan veya ana rengı sarı olan bısey yokmu evde onu kullan..

belkı sarı nevresım ıse yaramaz.. yuzune ortmek lazımmıs ya
yuz ortusu gıbı

benim bi takım yeşil ilk onu giydirmeleri için ayarladım bi takım mavi..bi takımda sarı ama sarı en son yedeğimiz..aksi bi durum olursa diye..ama sarı mendili var.....alışverişe çıkınca dur sarı bişeyler daha alayım oğluma..sonra evde giyer..olmaz inş yaaa olmaz olmazzz.......benim kardeşlerim olmadı ama ben geçirmişim sonra büyükken...:44:

Off nihayet qelebildim biraz soluklanayimda yemeqe qiriseyim yavas yavas.

Buqun suya doyamiyorum hayirdir ins
oh ne guzel bolbol ıc.
suyun zararı yok. aksıne..
bısecık olmaz rabbımın ıznı ıle
kızlar ben cıkıyorum sarma yaptım belım cok agrıdı bıraz uzanayım.kendınıze ve bebıslerınıze dıkkat edın herkese ıyı aksamlar

tm cnm dınlen afıyet olsunnnn..

dur bakalım alırım bişeyler daha..aklımda olsunda.....tombul gelinimmm tombul gelinim..benide oğlum dövüyo bugün..yaa irileştimi ne olduysa artık oynarken falan cnm yanıyo yaaa .... yaramazzpazardayken bi rahat durmadı..eşim diyoki anladı çocuk gezmeye çıktığını..bırak sevinsin diyo...
Off nihayet qelebildim biraz soluklanayimda yemeqe qiriseyim yavas yavas.

Buqun suya doyamiyorum hayirdir ins
gel cnm gel benim gibi su kuşusun sende..bende yemek yapcam eşimi bekliyorum...
kızlar ben cıkıyorum sarma yaptım belım cok agrıdı bıraz uzanayım.kendınıze ve bebıslerınıze dıkkat edın herkese ıyı aksamlar

by by cnm uzan yat bakalım

damadıma laf yok dovsun azcık senı nolcakkk...aaaaaaa
ırılesecek tabı yerlerı daralacak gıttıkce...
bnm kız sıkısmıs

ben yeni katıldım ve ilk defa bu kadar kalabalık bı kadın portalı gordum bende temmuz annesi olacagım :) bebek bekleyenlerın ehpsıne hayırlı olsun hamıle olmayan ve ısteyenlerın hepsıne de ALLAH nasıp etsin :)

yaa çok güldüm cidden o adamda var sanırsam..cnm senle bi denk gelemiyoruz yaa özledim hepte erkencisin ben malum uykucu
cnm file ilk zaman için gerekli olur ama sonra kesinlikle filesiz yıka...doktorlar bebeklerin suya temas etmeleri geektiğini söylüyor...file önerilmiyo..
gecmıs olsun haytaım sneı öle anlıyorumkı soluk borundakı yanma özellıkle gecmdı gıttı benımdeeee

cnm senle aynı yaştaymışız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…