- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.241
oyelkenin kızlardan hangisini verirse alıcazbakalım anlaştık aramızda
Ocak annesi mi olacaksın sende Nihle de bak senin gibi ocak anası olacak..
Sağol canım verilmiş sadakamız varmış evet ama ben yine vereceğim o sadakayı..
Bayağı korktum zira...
Kızına da çok geçmiş olsun..
Zi falan kalmadı değil mi kolunda?
Kaç ocak doğum?
Sezeryan mı?
z kaldı maalesef( keşke hiç olmasaydı ama buna da şükür, Allah'tan koluna geldi. yüzüne falan gelmedi.
doğum için 26 ocak dedi doktorun yanındaki asistan bayan. 2 gün önce ya da sonra olabilirmiş. onu ocak ortalarında konuşursunuz dedi doktorla. sezeryan olcak canım. doktorumuz tanıdık. sezeryan ve normal doğum arasında kıyaslama yaparsak ikisi de birbirinden üstün değil dedi. bazı şeyler daha söyledi ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. bu nedenle ben de sezeryana karar verdim. zaten kızım da sezeryanla (mecburendi o ) doğdu.
ayyy aynı konuşma bizde de geçti oğlumda ama doktorla değil orda bi tanıdık hemşireydi onunla
bende sezeryan istemiştim gerçi sonra mecbur oldu ama olsun
ohhh ohhh eylülümü alcan yağmurumu? .....ahh neler hayal ediyoruzz...bizde kaynana olcaz dimi..amannnn allahımmmmmm
kızlar çoookkk mutluyum şuan eşim ehliyet sınavını kazandı iki dersten kalmıştı geçen sefer geçmiş şimdi..çooookkk sevindim yaaaa
eylülü alcak canım yağmur bbye nin :)
gözün aydın bu arada
dünürüm nevresimini olmazsa sarılı bişey alayım inş olmazlar ama...ben aklıma hiç getirmiyorum ama :18:
ayşecim aynısını yaşadık cnm aynısını......inş bi daha olmaz..nerdende bulmuş o parayı aahhhh olacak işte..allahım bi daha yaşatmasın cnm çok zor..soğukkkanlı olmak gerek ama insan tutuluyo dediğin gibi.....çok geçmiş olsun cnm.....
kızlar birşey diyeceğim. kızımın doğumunda sarı takım götürmüştüm yanımda onu giydirmeyelim, sarılık olursa anlaşılması zor olur demişti hemşire. mendili falan sarı olsun, sarılığı alır der eskiler ama takım olarak sarı koymayın derim ben.
hg sabıt kal artık
bırazdan eve gıtcen yaa..
sabitim canım artık :)))
sıkıldım ama yaa daha 1,5 saat var :)
oh ne guzel bolbol ıc.Off nihayet qelebildim biraz soluklanayimda yemeqe qiriseyim yavas yavas.
Buqun suya doyamiyorum hayirdir ins
bısecık olmaz rabbımın ıznı ılebenim bi takım yeşil ilk onu giydirmeleri için ayarladım bi takım mavi..bi takımda sarı ama sarı en son yedeğimiz..aksi bi durum olursa diye..ama sarı mendili var.....alışverişe çıkınca dur sarı bişeyler daha alayım oğluma..sonra evde giyer..olmaz inş yaaa olmaz olmazzz.......benim kardeşlerim olmadı ama ben geçirmişim sonra büyükken...:44:
kızlar ben cıkıyorum sarma yaptım belım cok agrıdı bıraz uzanayım.kendınıze ve bebıslerınıze dıkkat edın herkese ıyı aksamlar
dur bakalım alırım bişeyler daha..aklımda olsunda.....ay dunurum bosver nevresımı sarı alma
kumascılarda gomlek ıncelıgınde kumaslar var coook ucuz yarım mt al etrafını dık ole kullan veya ana rengı sarı olan bısey yokmu evde onu kullan..
belkı sarı nevresım ıse yaramaz.. yuzune ortmek lazımmıs ya
yuz ortusu gıbı
gel cnm gel benim gibi su kuşusun sende..bende yemek yapcam eşimi bekliyorum...Off nihayet qelebildim biraz soluklanayimda yemeqe qiriseyim yavas yavas.
Buqun suya doyamiyorum hayirdir ins
kızlar ben cıkıyorum sarma yaptım belım cok agrıdı bıraz uzanayım.kendınıze ve bebıslerınıze dıkkat edın herkese ıyı aksamlar
dur bakalım alırım bişeyler daha..aklımda olsunda.....tombul gelinimmm tombul gelinim..benide oğlum dövüyo bugün..yaa irileştimi ne olduysa artık oynarken falan cnm yanıyo yaaa .... yaramazz pazardayken bi rahat durmadı..eşim diyoki anladı çocuk gezmeye çıktığını..bırak sevinsin diyo...
gel cnm gel benim gibi su kuşusun sende..bende yemek yapcam eşimi bekliyorum...
by by cnm uzan yat bakalım
evetttttt
ayyy aynı konuşma bizde de geçti oğlumda ama doktorla değil orda bi tanıdık hemşireydi onunla
bende sezeryan istemiştim gerçi sonra mecbur oldu ama olsun
eylülü alcak canım yağmur bbye nin :)
gözün aydın bu arada
EVVETTTYAGMUR YUSUFUMUN
biz burdayızzzzz teyzesı:)
hg sabıt kal artık
bırazdan eve gıtcen yaa..
ayyy ben oğlumun odasını cicilerini koyucaktım akşam göremiycen mi şimdi sen damadının eşyalarını
Ocak annesi mi olacaksın sende Nihle de bak senin gibi ocak anası olacak..
Sağol canım verilmiş sadakamız varmış evet ama ben yine vereceğim o sadakayı..
Bayağı korktum zira...
Kızına da çok geçmiş olsun..
Zi falan kalmadı değil mi kolunda?
Kaç ocak doğum?
Sezeryan mı?
iz kaldı maalesef( keşke hiç olmasaydı ama buna da şükür, Allah'tan koluna geldi. yüzüne falan gelmedi.
doğum için 26 ocak dedi doktorun yanındaki asistan bayan. 2 gün önce ya da sonra olabilirmiş. onu ocak ortalarında konuşursunuz dedi doktorla. sezeryan olcak canım. doktorumuz tanıdık. sezeryan ve normal doğum arasında kıyaslama yaparsak ikisi de birbirinden üstün değil dedi. bazı şeyler daha söyledi ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. bu nedenle ben de sezeryana karar verdim. zaten kızım da sezeryanla (mecburendi o ) doğdu.
ilk önce nihle anne olacak desene...
sen ikincisin...
sezeryan hayırlısı olsun..
benimde öyle...
aysebahar anne olmayı annemden sonra senden öğrenicem sanırım benimde kuzenimin kulağına boncuk kaçmıştı nasıl kaçtı anlamadık çok korkunç bi şeydi allah korusun :26:
canımsın canım...
dünürüm nevresimini olmazsa sarılı bişey alayım inş olmazlar ama...ben aklıma hiç getirmiyorum ama :18:
ayşecim aynısını yaşadık cnm aynısını......inş bi daha olmaz..nerdende bulmuş o parayı aahhhh olacak işte..allahım bi daha yaşatmasın cnm çok zor..soğukkkanlı olmak gerek ama insan tutuluyo dediğin gibi.....çok geçmiş olsun cnm.....
olacak olduktan sonra oluyor canım..
amin inş. Rabbim bir daha yaşatmaz...
yaa çok güldüm cidden o adamda var sanırsam..cnm senle bi denk gelemiyoruz yaa özledim hepte erkencisin ben malum uykucuKızlaaaaaar, delırıcem yahu.
Bızım bi' asistan var, tam olay!
Bıraz once tam lavaboya gırecektım, baktım baskası gırıyor, vazgectım odama gırdım.
Asistan aradı sımdı, dıyor 'elefera hanım, lavabo bosaldı, gırebılırsınız'
Yahu bu adamı nasıl egıtecegımı sasırdım.
Salak, yanında konuklar var, onların yanında bana ne dıyor!
cnm file ilk zaman için gerekli olur ama sonra kesinlikle filesiz yıka...doktorlar bebeklerin suya temas etmeleri geektiğini söylüyor...file önerilmiyo..kuvetı fılelı mı aldınız yoksa fılesız mı ben henuz fılesını almadım ama alcam.korkarım dıger turlu bebişi banyo yaptıramam.bıde yumusacık tenlerı oluyor elımden kayar bebısım allah gostermesın..fılede yaptrımak daha emnıyetlı gelıyor bana
gecmıs olsun haytaım sneı öle anlıyorumkı soluk borundakı yanma özellıkle gecmdı gıttı benımdeeee
ilk önce nihle anne olacak desene...
sen ikincisin...
sezeryan hayırlısı olsun..
benimde öyle...
canımsın canım...
olacak olduktan sonra oluyor canım..
amin inş. Rabbim bir daha yaşatmaz...
ay gercekten ılk ben gorunuyorum
benden once kımse yokmu yaaa tecrube olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?