- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.261
yaa çok güldüm cidden o adamda var sanırsam..cnm senle bi denk gelemiyoruz yaa özledim hepte erkencisin ben malum uykucu
cnm file ilk zaman için gerekli olur ama sonra kesinlikle filesiz yıka...doktorlar bebeklerin suya temas etmeleri geektiğini söylüyor...file önerilmiyo..
cnm senle aynı yaştaymışız......
oh ne guzel bolbol ıc.
suyun zararı yok. aksıne..
Davul qibi oluyo karnim cok ictiqimde bide sanirim ayaqini yada elini falan dayiyor bebisim oylede oldumu tik nefes kaliyorum :)
bısecık olmaz rabbımın ıznı ıle
tm cnm dınlen afıyet olsunnnn..
dur bakalım alırım bişeyler daha..aklımda olsunda.....tombul gelinimmm tombul gelinim..benide oğlum dövüyo bugün..yaa irileştimi ne olduysa artık oynarken falan cnm yanıyo yaaa .... yaramazz pazardayken bi rahat durmadı..eşim diyoki anladı çocuk gezmeye çıktığını..bırak sevinsin diyo...
gel cnm gel benim gibi su kuşusun sende..bende yemek yapcam eşimi bekliyorum...
daha var qelmelerine az daha takilalim ozaman hihBizim yeni evimizde ilk yemeqimiz olcak ne doktursem diye dusunuyorum :)
by by cnm uzan yat bakalım
ben yeni katıldım ve ilk defa bu kadar kalabalık bı kadın portalı gordum bende temmuz annesi olacagım :) bebek bekleyenlerın ehpsıne hayırlı olsun hamıle olmayan ve ısteyenlerın hepsıne de ALLAH nasıp etsin :)
yaa ben göremedim gelinimin cicilerini yaaa deli olcammmmmmmmmmmmmmmmmm dünürüm verdiğin linkte eski yazılanlar çıktı yaaa cicilere eklesene şunları
Gunaydın kızlar,
Yarın ıtıbarı ıle kızım 32. haftasını tamamlamıs olacak, bunun ıcın coook mutluyum.
Dun aksam kendımı her ne kadar ıyı hıssetmesem de, kızımın yenı cıcılerının foto.sunu cektım.
Babaannesının ve halasının aldıklarının.
Odasının da bır kac fotografını ekledım.
Bahsetmıstım, odamız cok kucuk dıye.
Oyle arzu ettıgımız gıbı masallardan cıkmıs gıbı dekore edemedık.
Rabbım ızın verır, bır kac yıl sonra daha genıs bır ev alabılırsek, hevesımı o zamana saklıyorum.
Bu odayı da sımdılık hevesımı kırmak amacı ıle bu kadar duzenleyebıldım.
Umarım begenırsınız.
Ve ıste karsınızda 2012 Subat ayının prenseslerınden bırının cıcılerı ve odasııııııııı...
Eki Görüntüle 314903 Eki Görüntüle 314888 Eki Görüntüle 314887 Eki Görüntüle 314883 Eki Görüntüle 314882 Eki Görüntüle 314880 Eki Görüntüle 314879 Eki Görüntüle 314878 Eki Görüntüle 314877 Eki Görüntüle 314875 Eki Görüntüle 314889 Eki Görüntüle 314890 Eki Görüntüle 314901 Eki Görüntüle 314900 Eki Görüntüle 314899 Eki Görüntüle 314898 Eki Görüntüle 314897 Eki Görüntüle 314896 Eki Görüntüle 314902 Eki Görüntüle 314892 Eki Görüntüle 314891 Eki Görüntüle 314874 Eki Görüntüle 314872 Eki Görüntüle 314860 Eki Görüntüle 314859 Eki Görüntüle 314858 Eki Görüntüle 314857 Eki Görüntüle 314856 Eki Görüntüle 314855 Eki Görüntüle 314854 Eki Görüntüle 314853 Eki Görüntüle 314852 Eki Görüntüle 314861 Eki Görüntüle 314862 Eki Görüntüle 314871 Eki Görüntüle 314870 Eki Görüntüle 314869 Eki Görüntüle 314868 Eki Görüntüle 314867 Eki Görüntüle 314866 Eki Görüntüle 314865 Eki Görüntüle 314864 Eki Görüntüle 314863 Eki Görüntüle 314851
Fotograflar karma karısık dızılmıs, kusuruma bakmayın emi ):
evden gırersın ama yaa zaten kresteydı sabahları oglan dımı
birazdan çıkıcam işten, birkaç eksiğim var onları alayım. her hafta erteliyorum. iyice ağırlaştım artık.
ben yeni katıldım ve ilk defa bu kadar kalabalık bı kadın portalı gordum bende temmuz annesi olacagım :) bebek bekleyenlerın ehpsıne hayırlı olsun hamıle olmayan ve ısteyenlerın hepsıne de ALLAH nasıp etsin :)
ayyy ben oğlumun odasını cicilerini koyucaktım akşam göremiycen mi şimdi sen damadının eşyalarını
ne zaman koyacaksın
bugun benımkının ellerı kolları oynamaya basladı . doktor ellerını agzına sokuyoo dedii daha cok kucuk aama o kadar cabuk buyuyoo kıı :)hosqeldin aramiza quzel dileklerin cinde yurekten amiiiin sende kavus diledqin sekilde yavrusuna ins :)
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hgMerhaba yoqun olmadiqiniz bi anda banada birkac harf yazarmsiniz sayin bağyan hihh
yok kız kreşe gitmiyor evde :))
görüşürüz canım neler alacakısn merak ettim
inş.herkese
ne zaman koyacaksın
ay bi benim güzelleri güzeli kızıma dünür çıkmadı ayol evde kaldık galibaa...oyelken iki kızına birden buldu ben birine bulamadım ah nerelere gideyim
Merhaba yoqun olmadiqiniz bi anda banada birkac harf yazarmsiniz sayin bağyan hihh
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg
hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)
ay bi benim güzelleri güzeli kızıma dünür çıkmadı ayol evde kaldık galibaa...oyelken iki kızına birden buldu ben birine bulamadım ah nerelere gideyim
neyse kızlar ben çıktım bugün rahat yazamadın zaten diken üstündeydim eşimde geldi şimdi....balık yapcam acıktım:104: dünürüm valla göremedim neyse az çok tahmin ediyorum zaten daha önce görmüştüm resimleri.....hani bezi büyük almıştınyaaa ordan hatırlıyorum..neyse ben çıktım daha pazar torbalarını halletmedim....seviyorum sizi ben kaçar......
kızlar ben de bu akşam kızımın cicilerinin resimlerini çekip koyacağım buraya...odasını almadık henüz ama cicilerini gösteririm
ay cıcılere ekledım orda gorneyse kızlar ben çıktım bugün rahat yazamadın zaten diken üstündeydim eşimde geldi şimdi....balık yapcam acıktım:104: dünürüm valla göremedim neyse az çok tahmin ediyorum zaten daha önce görmüştüm resimleri.....hani bezi büyük almıştınyaaa ordan hatırlıyorum..neyse ben çıktım daha pazar torbalarını halletmedim....seviyorum sizi ben kaçar......
tm cnm aksam beklıyoruz. bıde subat cıcılerıne eklersen daha ıyı olur kolay bulunur.kızlar ben de bu akşam kızımın cicilerinin resimlerini çekip koyacağım buraya...odasını almadık henüz ama cicilerini gösteririm
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum :))))))))))))))
kızlar ben de bu akşam kızımın cicilerinin resimlerini çekip koyacağım buraya...odasını almadık henüz ama cicilerini gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?