2012 Şubat Anneleri

hımm adasızz ne kaaa guselll

yaa ben göremedim gelinimin cicilerini yaaa deli olcammmmmmmmmmmmmmmmmm dünürüm verdiğin linkte eski yazılanlar çıktı yaaa cicilere eklesene şunları

hosqeldin aramiza quzel dileklerin cinde yurekten amiiiin sende kavus diledqin sekilde yavrusuna ins :)

Son düzenleme:

eleferacım hepsi çokk güzeller..güle güle giyer inş..bakıyorumda ben çok az şey almışım oğluma yaaa bunlar ne böyle....hemen alışverişe çıkmam lazım....yaaa kızlar şu cicileri şubat cicilerine ekleyin yaa bunu bile bulana kadar sayfa sayfa gezdim yoksa hiç haberim yoktu valla...o topikte en azından herkesinki bi arada oluyo....

evden gırersın ama yaa zaten kresteydı sabahları oglan dımı

yok kız kreşe gitmiyor evde :))

birazdan çıkıcam işten, birkaç eksiğim var onları alayım. her hafta erteliyorum. iyice ağırlaştım artık.

görüşürüz canım neler alacakısn merak ettim

inş.herkese

Merhaba yoqun olmadiqiniz bi anda banada birkac harf yazarmsiniz sayin bağyan hihh
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg
yok kız kreşe gitmiyor evde :))

görüşürüz canım neler alacakısn merak ettim

inş.herkese

ne zaman koyacaksın

hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)

Son düzenleme:
ay bi benim güzelleri güzeli kızıma dünür çıkmadı ayol evde kaldık galibaa...oyelken iki kızına birden buldu ben birine bulamadım ah nerelere gideyim

neyse kızlar ben çıktım bugün rahat yazamadın zaten diken üstündeydim eşimde geldi şimdi....balık yapcam acıktım:104: dünürüm valla göremedim neyse az çok tahmin ediyorum zaten daha önce görmüştüm resimleri.....hani bezi büyük almıştınyaaa ordan hatırlıyorum..neyse ben çıktım daha pazar torbalarını halletmedim....seviyorum sizi ben kaçar......

kızlar ben de bu akşam kızımın cicilerinin resimlerini çekip koyacağım buraya...odasını almadık henüz ama cicilerini gösteririm

ay bi benim güzelleri güzeli kızıma dünür çıkmadı ayol evde kaldık galibaa...oyelken iki kızına birden buldu ben birine bulamadım ah nerelere gideyim

olurmu bi oğlanda bbyede var o olur belki duyurulur.......neyse kaçtım ben sizin sohbete doyum olmuyo bugün aksi gibide eşim evde işte.....

kız hemen çıkar sana da bi dünür merak etme sen

hadi görüşürüz canım

kızlar ben de bu akşam kızımın cicilerinin resimlerini çekip koyacağım buraya...odasını almadık henüz ama cicilerini gösteririm

ben yarın yokum ama sayfa nosunu kaydet bana gönder muhakkak
ben yokken olan şeylerden beni haberdar edin yaw

ay cıcılere ekledım orda gor
kor hatun hadı opuyorum senı kolay gelsınnn..
tm cnm aksam beklıyoruz. bıde subat cıcılerıne eklersen daha ıyı olur kolay bulunur.
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum :))))))))))))))

bızde sayende gorusemeyınce madur olcz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…