2012 Şubat Anneleri

oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg

hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)

ay koca qobeqimle kizimi bi oyana bi bu yana savura savura hafta sonu evimi tasidim anne babaciqimdan allahim binlerce ez razi olsun yerini bulmayan iqne bile kalmadi evimde sadece bu aksam esim makinalari baqlicak camasir bulasik vs.
Balkona qoz attim biraz
Kimliqimi kabettim cuzdanimdaydi ama bulamadim hala cildircam belki eski evde biyere dusmustur diorum el oosetimdeydi cuzdanimin arasinda
ev yakin qelsinde bakmaya yollicam bitanem.
Sen iyisin dimi. Ilk anne sen olucaksin buyuk ihtimal o nedenle ilqimiz merakimiz buyuk sana karsi :) bebis doqsunda imza qunu falanda duzenleriz hihihi PpPp

kız hemen çıkar sana da bi dünür merak etme sen

hadi görüşürüz canım

ben yarın yokum ama sayfa nosunu kaydet bana gönder muhakkak
ben yokken olan şeylerden beni haberdar edin yaw

tamam oyelkencim ay izne çıkıyorsun ne güzellllll...
keşke bizde çıksakk..
özletme kendini lütfen sık sık girmeye çalış

Son düzenleme:
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg

hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)

feraycım ben burdayım bebeğim yanımdaki afedersin kazma çalışmıyoda oturuyo öle idare etmeye çalışıyorum

koptummmm :d mcx tamam aqresif hatun bisi demedim
tirstim valla aboo kazma dedi herife ay nasul quluyorum hala :d

[

dr rapor verirse çıkıcam hala inanamıyorum
bende özlerim sizi yaaaaaaaa :2:

ayy dur kızıma koca buldum bende canım faceden eklerim ben sizi bu akşam kaynanacııımaa gideceğim 47:) özelden adını soy adını yaz canım
kız ben alırım oğluşuma mrk etme sen ama hangi şehirdeydin çok uzaksa almam şimdiki kızlar fena göndermez sonra olumu bana

ben bursadayım şekerim ay nazlanalım hemen

bende bu akşam koyucam fotoları çektik koymaya üşendim
ask olsun yanıııııııı
hemen bu aksam yukle.. aaaa
sırf sizi takip etmek için çalışasım var

sukur rabbbımee.. ay heyecanlanıyorum bole olunca
ya bizde birbirimize cep numaralarımızı verir ordan mesajlaşırız
bana uyar atayım ozelden veya sen at ozelden ben msn atım sana
[

dr rapor verirse çıkıcam hala inanamıyorum
bende özlerim sizi yaaaaaaaa :2:

al benden de o kaadar. bende ozlerımya:S

Oyelkenim
ozqem
teftis memurum
mudurum
cok proqramli portatif annem
quzel izinlerin olsun misss qibi qecsin ins
yeter sitrese qirdiqin lutfen evdede temizliqe falan dadanma uzat ayaqini dinlen cok kiziyorum sana bazen he!
Kendinide ozletme imkan varsa evden yada cepten falan qir ben yetisemem bu hatunlarin canta valiz kontrollerine ((

koptummmm :d mcx tamam aqresif hatun bisi demedim
tirstim valla aboo kazma dedi herife ay nasul quluyorum hala :d

kaç gündür yok sınava gidiyorum yok istifa edicem resmen tek başıma çalışmaktan mahvoldum bugün istifasını verdi bana yazık değil miydi peki 1 aydır?
sorarım size

ayy dur kızıma koca buldum bende canım faceden eklerim ben sizi bu akşam kaynanacııımaa gideceğim 47:) özelden adını soy adını yaz canım

ben bursadayım şekerim ay nazlanalım hemen

kız evi naz evi tabi... ben bursayı çok severim... neyse bir düşün bakalım yarın isteriz ona göre ben şimdi çıkıyorum kızlar yemek yapmam lazım... işe giderken daha hamarattım evde elim klum kalkmıyor vallahi hadi herkese iyi akşamlar...

neden kızıyon kız bana

kaç gündür yok sınava gidiyorum yok istifa edicem resmen tek başıma çalışmaktan mahvoldum bugün istifasını verdi bana yazık değil miydi peki 1 aydır?
sorarım size

off zaten yukumuz yetiyo bize bide boyle eften ouften seylerle insani cildirtiyolar ya ne diyim.
Uzulme balim ins doqum sonrasi daha dirayetli ve dayanikli olup bukadar kasmicaz kendimizi cunku harika 1 motive kaynaqimiz olacak :) bende tekrar donucem is hayatina. Umarim hersey daha iyi olcak.

iyi aksamlar afiyet olsun canim bende qideyim mutfaqa yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…