- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.281
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg
hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)
kız hemen çıkar sana da bi dünür merak etme sen
hadi görüşürüz canım
ben yarın yokum ama sayfa nosunu kaydet bana gönder muhakkak
ben yokken olan şeylerden beni haberdar edin yaw
ay cıcılere ekledım orda gor
kor hatunhadı opuyorum senı kolay gelsınnn..
bızde sayende gorusemeyınce madur olcz:)
ay bi benim güzelleri güzeli kızıma dünür çıkmadı ayol evde kaldık galibaa...oyelken iki kızına birden buldu ben birine bulamadım ah nerelere gideyim
tamam oyelkendim ay izne çıkıyorsun ne güzellllll...
keşke bizde çıksakk..
özletme kendini lütfen sık sık girmeye çalış
oyoyoy sen balkonu hallettınmı hg
hadı yaa uyudugu zmnlar gelırsın artık.
ıs yerınde yenı eleman evde oglanın maduru oluyon desene :)
feraycım ben burdayım bebeğim yanımdaki afedersin kazma çalışmıyoda oturuyo öle idare etmeye çalışıyorum
[
dr rapor verirse çıkıcam hala inanamıyorum
bende özlerim sizi yaaaaaaaa :2:
kız ben alırım oğluşuma mrk etme sen ama hangi şehirdeydin çok uzaksa almam şimdiki kızlar fena göndermez sonra olumu bana
ask olsun yanııııııııbende bu akşam koyucam fotoları çektik koymaya üşendim
sırf sizi takip etmek için çalışasım var
sukur rabbbımee.. ay heyecanlanıyorum bole oluncaay koca qobeqimle kizimi bi oyana bi bu yana savura savura hafta sonu evimi tasidim anne babaciqimdan allahim binlerce ez razi olsun yerini bulmayan iqne bile kalmadi evimde sadece bu aksam esim makinalari baqlicak camasir bulasik vs.
Balkona qoz attim biraz
Kimliqimi kabettim cuzdanimdaydi ama bulamadim hala cildircambelki eski evde biyere dusmustur diorum el oosetimdeydi cuzdanimin arasinda
ev yakin qelsinde bakmaya yollicam bitanem.
Sen iyisin dimi. Ilk anne sen olucaksin buyuk ihtimal o nedenle ilqimiz merakimiz buyuk sana karsi :) bebis doqsunda imza qunu falanda duzenleriz hihihiPpPp
bana uyar atayım ozelden veya sen at ozelden ben msn atım sanaya bizde birbirimize cep numaralarımızı verir ordan mesajlaşırız
[
dr rapor verirse çıkıcam hala inanamıyorum
bende özlerim sizi yaaaaaaaa :2:
kızlar çok korkuyorum ya doktor fırça atarsa yarın yine kilo almışsın diye
basbas bağrıyo valla
koptummmm :d mcx tamam aqresif hatun bisi demedim
tirstim valla aboo kazma dedi herife ay nasul quluyorum hala :d
ayy dur kızıma koca buldumbende canım faceden eklerim ben sizi bu akşam kaynanacııımaa gideceğim 47:) özelden adını soy adını yaz canım
ben bursadayım şekerim ay nazlanalım hemen
ayy dur kızıma koca buldumbende canım faceden eklerim ben sizi bu akşam kaynanacııımaa gideceğim 47:) özelden adını soy adını yaz canım
tamam canım
ask olsun yanıııııııı
hemen bu aksam yukle.. aaaa
bana uyar atayım ozelden veya sen at ozelden ben msn atım sana
al benden de o kaadar. bende ozlerımya:S
msn adresi mi anlamadım ki
Oyelkenim
ozqem
teftis memurum
mudurum
cok proqramli portatif annem
quzel izinlerin olsun misss qibi qecsin ins
yeter sitrese qirdiqin lutfen evdede temizliqe falan dadanma uzat ayaqini dinlen cok kiziyorum sana bazen he!
Kendinide ozletme imkan varsa evden yada cepten falan qir ben yetisemem bu hatunlarin canta valiz kontrollerine((
kaç gündür yok sınava gidiyorum yok istifa edicem resmen tek başıma çalışmaktan mahvoldum bugün istifasını verdi bana yazık değil miydi peki 1 aydır?
sorarım size
kaç gündür yok sınava gidiyorum yok istifa edicem resmen tek başıma çalışmaktan mahvoldum bugün istifasını verdi bana yazık değil miydi peki 1 aydır?
sorarım size
kız evi naz evi tabi... ben bursayı çok severim... neyse bir düşün bakalım yarın isteriz ona göre ben şimdi çıkıyorum kızlar yemek yapmam lazım... işe giderken daha hamarattım evde elim klum kalkmıyor vallahi hadi herkese iyi akşamlar...
cok yıpratıyolar senı hee hamıleyken ustelık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?