2012 Şubat Anneleri

ya yıpranmaktan ziyade aç mıyım saat kaç olmuş yemek yedi mi tek çalışıyo peki kaldırabiliyo mu diye soran yok zoruma gidiyo artık canım ya

e sende restını cek bıraz cnm yaa o kadar hakkın yokmu orda kııı....

oyelken msjımı aldınmı?

Çok güzel lila yataklı odan süper ,güle güle kullanın ..Eşyaları da süper.Eline sağlık,nasıl o kadar örebildin tebrikler yaa..Ben bi tane ördüm öldüm resmen...

kızlar emzirme sütyeni ve atleti sizxce gerekli mi aldınızmı

Bence alsan iyi olur,hatta çantana koy doğuma giderken lazım olacaktır..Sütyeni tamamen çıkartmaktansa bunu kullanmak daha mantıklı gibi geliyor bana..Ben atletten daha fazla aldım ,kışın iyi olacaktır diye..

ben özel medıkent hastanesınde ama lüleburgazda

Hmm şimdi senin hastanede doğanlara da bakayım bari ben Çok sewıyorum yenıdoganlara bakmayı..

cnm bı hevesle bıttı hepsı cok sukur bende anlamadım

Aaa hayırlı olsun ne güzel..Darısı başıma inşallah ..Ne aradılar,ne sordular,ne yolladılar yahu..Yarın içindekileri anlatır mısın çok merak ediyorummm ne yolluyorlar..

Çok teşekkürler Ayşebahar,sarı bildiğimiz tülbentle mi yüzünü kapatayım yani??Ayy şu randewum gelse de bi konuşsak doktorla artık ..Ewet,o tarih de çok güzel ..

Yaa ben de ocak biter bitmez kavuşayım istiyorum nedense..Birkaç arkadaşım bu aralar doğuracaklar..Biri 5Ocakta (yani 9 günü var),diğeri de 25 Ocak'ta (29 günü war) ..Ben de artık geri sayıma başlamak istiyorum ama 25ten geri sayamam ..Zaman hiç geçmez o zaman ..:26:

cep tellerini verdik canım bide özel maillerimizi

ama cep tellerini verdik burda yazamazdık :9

ciddimisin sen

demedin ki al bu benim cebim sende cebini ver diye

çağrı yapıcam canım kaydet tamam mı 10 dk sonra çıkmış olcam çünkü

cnm mesaj atsan daha ıyı olur..
telefonunnn basındaaa caresız beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…