- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.321
cnm mesaj atsan daha ıyı olur..
telefonunnn basındaaa caresız beklıyorumm
küstüm size bana özel bilgi vermediniz
ıyı aksamlar cnm kaydettım.attım canım burdan özel mesaj tekrar
çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese
küsme buklee onlar birbirlerine de özel bilgi veremedi henüz baksana cebelleşiyolar :))))
simarik34, kalplerimiz bu kadar mı bir olur. konuları okumadan önce küçük bir beşik bakayım dedim. senin sipariş verdiğin ürünü eşime gösterdim bunu alalım, yatak odasına yanımıza koyarız dedim. normal yatağı var ama başka odada ve ölçüleri büyük yani nerdeyse 5 yaşına kadar yatar. o nedenle küçük bir şey istiyorum. sanırım ben de bundan alacağım. senin eline ulaştığında yorum yaparsan sevinirim.
ayşebahar çoook çok geçmiş olsun canım. okurken gözlerim doldu. verilmiş sadakanız varmış. benim de kızımın 1,5 yaşındayken yarım çay bardağı çaydan kolu yanmıştı ve o zaman ömrümden ömür gitmişti. Allah nazardan saklasın hepsini.
kızlar bu arada ben de ocak annesi olacağım inşaallah. doktor ocak sonu dedi sezeryanla :))
bbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Kız nerdesınnnn
burdayımmm canımmmm
bizi sen gordun saolll
Kımse takmadı bneıneyse
napıyorsun bakıym yemek yaptınmı kocana
ay ben senı takmamazlık yaparmıyım bekocum benmmm
oooo coktannn yaptım yedık bıle :)[/QUOTE
ay bana beko dmde nederse de canımmm bugn bogazlıyverıyordum musterılerı
oooo afıyet olsunnnn canımmm benım kocam yokbu aksam yılbası yemgeı varmıs calgılı celgılı eglencye gıttı gebe esını bırakıp
Benimde cebim var
bende subat annesiyim
Bende kk üyesiyim
Bende koca qobekliyim
Benimde ozel msj bolumum var
ay ben senı takmamazlık yaparmıyım bekocum benmmm
oooo coktannn yaptım yedık bıle :)[/QUOTE
ay bana beko dmde nederse de canımmm bugn bogazlıyverıyordum musterılerı
oooo afıyet olsunnnn canımmm benım kocam yokbu aksam yılbası yemgeı varmıs calgılı celgılı eglencye gıttı gebe esını bırakıp
nerde beko bayısı gorsem sen gelıyorsun aklıma
saol cnmmm.. tsklerr
nasıl yanı cıddımısın
anam ben olsam hayatttttttaaaaaaa yollamazdım..
bunların hepsıne bende sahıbım
Nerde beko bayısı gorsem sen gelıyorsun aklıma
Saol cnmmm.. Tsklerr
nasıl yanı cıddımısın
anam ben olsam hayatttttttaaaaaaa yollamazdım..
ben bundna mutlu oldum ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sacma gelıcke sana ama aklına gelmem bence cok guselllllll
Nabpıym bacım adam hep yanınd asıkıldı ice bırde iş arkdaslrınla fab duznelıyor hersene gıdıyorr busenmı salmıyımmm paralrını aldım dansoze para asmasın dıye cuzdenınddan haberı yok
ben bundna mutlu oldum ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sacma gelıcke sana ama aklına gelmem bence cok guselllllll
Nabpıym bacım adam hep yanınd asıkıldı ice bırde iş arkdaslrınla fab duznelıyor hersene gıdıyorr busenmı salmıyımmm paralrını aldım dansoze para asmasın dıye cuzdenınddan haberı yok
hahahhahhahaha..
ama bizi beyenmiyolar sanirim baksana ozel mesaja yanlislikla 1 rakam bile yazmamislar
Aaaaaaaaaaa
kımse takmadı benı
Herkes gittttiiiiiiiii
Kırmzıcılek kıznı almka ısterdım ama ben oyelkenın yagmurnu aldım coktan benım oğlan asık oldu bıleee
burdayım ben ama hala o kadar işim var ki çok bunaldım kızlar ya bana yazın özelden kaydediyim sizi msj atarım
hahahhahhahaha..
Napyımmmmmmmmmm
senınkı yanıdna tabı rahtsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?