2012 Şubat Anneleri

ooo herkescikler burda hemen girdim daldım içeri ama.....
tünaydınnnn kızlar.....dün bi zamanım olmadı sizinle yazışacak..kısa zaman geldim gittim..bugün burdayım ama

sende bi rahatsızlık varmı canm mesela yorgunmusun açmısın yada tansiyonun nasıl iyi isen oda iyidir merak etme....

kız ben orda olsam hemen yapardım bilen biri yok mu baksın yardım etsin sana
bizde görelim bebeğin odasını cicilerini

ya evde tekım eşim olsa yyapardı ama o da suan okulda calısıyo aksam gelır ama bana kızıyo buraya taklıyorum dıye ancak yarın sabah yuklerım.cogu seyını cektım ama sıze gostermek ıstedgm onemlı ıkı parca var bırı fenerbahcelı 10parcadan olusan bı setı var dayısı aldı oglusumun bıde anneanesı battanıye yaptırdı,orguden onu gostercektım bu ıkısı benım gozdelerım.oglusumu bunların ıcınde gormek ıcın sabırsızlanıyorum...

kızlar bu vitamin haplarına hala deam eden varmı?
ben hap içmek istemiyorum o yüzden de hep unutuyorum içmeyi...içmesem ne sakıncası var içsem ne faydası var

bu gece bende hiç uyuyamadım .......çok rahtsız oldum bacağım çok ağrıdı..korkuyorum ki sol bacağımda bişey çıkacak diye..:44:... kasık kısımlarından aşşağısı çok ağrıyo bazen dizimde zaten kireçlenme çıkmıştı 2 sene önce ondanmı bu rahatsızlığım bilmiyorum...bide bu kadar kilo alınca tabi zor tarıyo bacağım beni....bide eşim horluyo gece yorgunluktan hepten deli ediyo beni..uykusuz kalıyorum bu seferde sabah kalkamıyorum...sağa dön ok sola dön yok..çalışsam bide napardım bu uykusuzlukla bilmiyorum......

aaaa kız baktın mı benimde resimlerin içinde 10lu galatasaraylı takım vardı
Allah giydirmeyide nasip etsin canım hepimize

ben hap içmek istemiyorum o yüzden de hep unutuyorum içmeyi...içmesem ne sakıncası var içsem ne faydası var

ben kullanıyorum hala dr kesınlıkle doguma kadar kullan dedı
bnde asla hap ıcemem ama napayım kızım ıcın hersey

sende bi rahatsızlık varmı canm mesela yorgunmusun açmısın yada tansiyonun nasıl iyi isen oda iyidir merak etme....

suan hıc bı sorunum yok canım.dun yorulmustum belım agrımıstı ama sabah kaltgımda agrım gecmıstı.onun dısında bı problemım yoktu. hersey gayet ıyıydı.bebişte sımdı duruldu gıbı en azından sert vurmuyo artık yaramaz bebik....

yaramazlar gerçekten dün akşam benimkide öyleydi.....bi ara küçük yuvarlak bişeyi geldi elime ama elimiydi bilmiyorum anlayamadım....allahım eksikliklerini göstermesin bi doğsalardı.....

Bacım, benim doktorum kutu bittikten sonra bir daha vitamine gerek duymadığını söyledi. Amma demir takviyesine devam, çok kana ihtiyacımız olacak. Ayrıca bebeğe yeterli oksijen gitmesi için de önemli.

canım ben bastan berı duzenlı kullanmadım belkı bı tum paket bıtmemıstır benım suana kadr.kullansak bebısler ıcın ıyı olur ama eger sen sutunu yogurdunu yumurtanısebzenı meyvenı bol bol yıyorsan bebgın ıcın kullanmamanın bı zararı olmaz dıye dusunuyorum.ben hepsını bol tukettıgım ıcın pek kullanmadım yada senın gıbı unuttum.bebgım de hareketlı ,saglıgıda yerınde olunca pek kullanmak ıstemedım.zayıf gıbı bıraz ama bakalım yarın netlesecek ne kadar dogacagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…