- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.521
ya kızlar benım oglan cok kotu tekme atıyo agrısından kıvranıyorum.sancım yok ama tekmelerı aralıksız atıyo bı sorun yoktur degılmi, bebişim ıyıdır??her zaman sag tarafımda hıssederdım bebısımı sımdı sol tarafımda ve durmuyo.dısardan hareketlerı dogrunuyo karnımı parcalayacak gıbı yapıyo
ooo herkescikler burda hemen girdim daldım içeri ama.....
tünaydınnnn kızlar.....dün bi zamanım olmadı sizinle yazışacak..kısa zaman geldim gittim..bugün burdayım ama
kız ben orda olsam hemen yapardım bilen biri yok mu baksın yardım etsin sana
bizde görelim bebeğin odasını cicilerini
ooo herkescikler burda hemen girdim daldım içeri ama.....
tünaydınnnn kızlar.....dün bi zamanım olmadı sizinle yazışacak..kısa zaman geldim gittim..bugün burdayım ama
ya evde tekım eşim olsa yyapardı ama o da suan okulda calısıyo aksam gelır ama bana kızıyo buraya taklıyorum dıye ancak yarın sabah yuklerım.cogu seyını cektım ama sıze gostermek ıstedgm onemlı ıkı parca var bırı fenerbahcelı 10parcadan olusan bı setı var dayısı aldı oglusumun bıde anneanesı battanıye yaptırdı,orguden onu gostercektım bu ıkısı benım gozdelerım.oglusumu bunların ıcınde gormek ıcın sabırsızlanıyorum...
kızlar bu vitamin haplarına hala deam eden varmı?
ben hap içmek istemiyorum o yüzden de hep unutuyorum içmeyi...içmesem ne sakıncası var içsem ne faydası var
aaaa kız baktın mı benimde resimlerin içinde 10lu galatasaraylı takım vardı
Allah giydirmeyide nasip etsin canım hepimize
sende bi rahatsızlık varmı canm mesela yorgunmusun açmısın yada tansiyonun nasıl iyi isen oda iyidir merak etme....
güle güle giydir inş eniştemi galatasaraylı senmi..valla bizde gslıyız..çok hoşuma gitti ondan takım....
suan hıc bı sorunum yok canım.dun yorulmustum belım agrımıstı ama sabah kaltgımda agrım gecmıstı.onun dısında bı problemım yoktu. hersey gayet ıyıydı.bebişte sımdı duruldu gıbı en azından sert vurmuyo artık yaramaz bebik....
ben gsliyim canım eşim beşiktaşlıben birden alınca ses çıkaramadı sözde fanatik ama
ben hap içmek istemiyorum o yüzden de hep unutuyorum içmeyi...içmesem ne sakıncası var içsem ne faydası var
kavga çıkar o zaman.....oda siyah beyaz bişey almasın.. bi onu giyer bi bunu ne güzel olur... ... çok fena...allahtan biz ikimizde gslıyız..sorun yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?