2012 Şubat Anneleri

aaaa kız baktın mı benimde resimlerin içinde 10lu galatasaraylı takım vardı
Allah giydirmeyide nasip etsin canım hepimize

baktım canım bakmazmıyım senın bebısı kıskandım hemen benım oglanınkılerı cıkardım cektım ama malesef sıze gosteremedım.oglumun bırıcık dayısı var,ılk yegen olunca kıymetlı oluyor,gıtmıs fenerıum magazasından almıs.beşiginı falanda dayısı aldı.suan hem okuyor hem calısıyor,arttırdıgı parayıda benım oglana harcıyo.

yaramazlar gerçekten dün akşam benimkide öyleydi.....bi ara küçük yuvarlak bişeyi geldi elime ama elimiydi bilmiyorum anlayamadım....allahım eksikliklerini göstermesin bi doğsalardı.....

ya benım oglanın sureklı bı yerlerını dayıyo ama anlamıyoz neresı sert bır cıkıntı oluyorbuyukce bısey ama cozemedık acaba belı mı poposumu oglusumun.esımle anlamaya calısıyoz ama bulamadık.bazen ayaklarını anlayabılıyoruz ama dıgerını anlayamadık.

Bacım, benim doktorum kutu bittikten sonra bir daha vitamine gerek duymadığını söyledi. Amma demir takviyesine devam, çok kana ihtiyacımız olacak. Ayrıca bebeğe yeterli oksijen gitmesi için de önemli.

ya benım oglan bıraz zayıf gıbı ya bu vıtamın haplarını kullanmadgmdan olabılır mı acaba.ben demır ılacınıda kullanmadım kansızlıkta var ama hep unuttum.ınsallah bı sorun cıkmaz....

cnm başıda olabilir büyükse söylim....kafa tası....ay çok güzel bişey ama onları hissetmek..kimbilir kucağımıza gelince nasıl sevcez....
bi alma girişimi göremedim henüz onda bakalım doğunca maçlara götürcekmiş
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
afiyet olsun cnm..benimkide almadı bi pantolon almış oda bir yaş için..diyorki sen daha iyi anlarsın diyor...onlar parayı versin biz alalım dimi...boşver..
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

fıstığım nasılsın sen bakim....görüşemedik hiç....kırmızı çilek dünür arıyodu kızına ben seni önermiştim ama sende oyelkene sarmışın onun kızlarına.....bi damat bulamadık kırmızı çileğe du bakalım

dünürüm ghelinimin cicilerini gördüm diğer topikte çokkk güzelll güle güle giysin inş....

ya benım oglan bıraz zayıf gıbı ya bu vıtamın haplarını kullanmadgmdan olabılır mı acaba.ben demır ılacınıda kullanmadım kansızlıkta var ama hep unuttum.ınsallah bı sorun cıkmaz....

vitamin hapı bende hiç kullanmıyorum cnm ama kan hapını ihmal etme o çok önemli doğum için..özelliklede sezeryan olcaksan kan hapını iç....bebekte kansız olur

saol cnm ınsallahh..
senin canın kolay kolay sıkılmaz ama noldu ki......
bılmıyorum kı...

benım ogluşum var duyrulur....babası yakısıkllı annesı guzel.,oglusum babasına benzese yeter,renklı ultrasonda gordugumde yuz seklı aynı babasıydı...

benim olan ,canım benim oğluşuma yapalım kırmızıçileğin kızını yaa:)) aracı olsan hani DD
kırmızı çilek kırmızı çilekkkkkkkkkk senin kızı istemeye gelcez bu akşamm ....müsaitseniz.....acil cvp bekliyozzzz....... ayy cnm yaa güldürdün beni....kız senin niye tıckerın yok bebek ne kadarlık belli değil böyle....

güle güle kullan cnm..yanında yatırmak için ideal onlar ama ömrü uzun değil.....bende almadım şeker meker eşim pastanede görmüş bebek çukulatası alırız ondan yeter diyo..ne gerek var diyo oda haklı aslında..dağıtıcaz dünya para verip saklayan var atan var. ...... bende çukulata alcam ....ama kapı süsü kesin almam lazım.....off offf bi bulsam uygun...

bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır...kırmızı çileğe soralım bakalım kime vercek..evet taliplerimiz......hacer 1 sisem ve filancam .......bakalım şanslı kim olcak....

canımya bende pahalı bişey değilde
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
burdaki kamyadan alıyım diyorum hepsi birden 100tl gayet iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…