- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.541
aaaa kız baktın mı benimde resimlerin içinde 10lu galatasaraylı takım vardı
Allah giydirmeyide nasip etsin canım hepimize
yaramazlar gerçekten dün akşam benimkide öyleydi.....bi ara küçük yuvarlak bişeyi geldi elime ama elimiydi bilmiyorum anlayamadım....allahım eksikliklerini göstermesin bi doğsalardı.....
hayırdır bacım??
Bacım, benim doktorum kutu bittikten sonra bir daha vitamine gerek duymadığını söyledi. Amma demir takviyesine devam, çok kana ihtiyacımız olacak. Ayrıca bebeğe yeterli oksijen gitmesi için de önemli.
ya benım oglanın sureklı bı yerlerını dayıyo ama anlamıyoz neresı sert bır cıkıntı oluyorbuyukce bısey ama cozemedık acaba belı mı poposumu oglusumun.esımle anlamaya calısıyoz ama bulamadık.bazen ayaklarını anlayabılıyoruz ama dıgerını anlayamadık.
cnm başıda olabilir büyükse söylim....kafa tası....ay çok güzel bişey ama onları hissetmek..kimbilir kucağımıza gelince nasıl sevcez....baktım canım bakmazmıyım senın bebısı kıskandım hemen benım oglanınkılerı cıkardım cektım ama malesef sıze gosteremedım.oglumun bırıcık dayısı var,ılk yegen olunca kıymetlı oluyor,gıtmıs fenerıum magazasından almıs.beşiginı falanda dayısı aldı.suan hem okuyor hem calısıyor,arttırdıgı parayıda benım oglana harcıyo.
afiyet olsun cnm..benimkide almadı bi pantolon almış oda bir yaş için..diyorki sen daha iyi anlarsın diyor...onlar parayı versin biz alalım dimi...boşver..bi alma girişimi göremedim henüz onda bakalım doğunca maçlara götürcekmiş
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm sıkılıyo yaa..
ya benım oglan bıraz zayıf gıbı ya bu vıtamın haplarını kullanmadgmdan olabılır mı acaba.ben demır ılacınıda kullanmadım kansızlıkta var ama hep unuttum.ınsallah bı sorun cıkmaz....
saol cnm ınsallahh..cnm başıda olabilir büyükse söylim....kafa tası....ay çok güzel bişey ama onları hissetmek..kimbilir kucağımıza gelince nasıl sevcez....
afiyet olsun cnm..benimkide almadı bi pantolon almış oda bir yaş için..diyorki sen daha iyi anlarsın diyor...onlar parayı versin biz alalım dimi...boşver..
fıstığım nasılsın sen bakim....görüşemedik hiç....kırmızı çilek dünür arıyodu kızına ben seni önermiştim ama sende oyelkene sarmışın onun kızlarına.....bi damat bulamadık kırmızı çileğe du bakalım
dünürüm ghelinimin cicilerini gördüm diğer topikte çokkk güzelll güle güle giysin inş....
bılmıyorum kı...senin canın kolay kolay sıkılmaz ama noldu ki......
cnm başıda olabilir büyükse söylim....kafa tası....ay çok güzel bişey ama onları hissetmek..kimbilir kucağımıza gelince nasıl sevcez....
afiyet olsun cnm..benimkide almadı bi pantolon almış oda bir yaş için..diyorki sen daha iyi anlarsın diyor...onlar parayı versin biz alalım dimi...boşver..
fıstığım nasılsın sen bakim....görüşemedik hiç....kırmızı çilek dünür arıyodu kızına ben seni önermiştim ama sende oyelkene sarmışın onun kızlarına.....bi damat bulamadık kırmızı çileğe du bakalım
dünürüm ghelinimin cicilerini gördüm diğer topikte çokkk güzelll güle güle giysin inş....
benim olan ,canım benim oğluşuma yapalım kırmızıçileğin kızını yaa:)) aracı olsan haniDD
kırmızı çilek kırmızı çilekkkkkkkkkk senin kızı istemeye gelcez bu akşammbenim olan ,canım benim oğluşuma yapalım kırmızıçileğin kızını yaa:)) aracı olsan haniDD
kızlar coştunuz yine 10dk gittim oku oku yetişemedim vallahi...dünki beşiği sipariş verdim şimdi bebişin odasını bozmayım bunuda yanıma koyarım dedim dün burda gördüm çok kullanışlı geldi bana birtek bebek şekerlerim kaldı kızlar sıra gelmiyor yetişemiyorum artık
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...-Ana-Dizi-8-Renk-Adiniza-Faturali__isp1729356
aaa sisem önce ben dünür oldumbekle sıranı :))
ama olmazkı,buna kız karar vercek...hacerde talıp olmus zaten 3tane adayı var suan bakalım hangımızın oglunu sececek
kırmızı çilek kırmızı çilekkkkkkkkkk senin kızı istemeye gelcez bu akşamm....müsaitseniz.....acil cvp bekliyozzzz....... ayy cnm yaa güldürdün beni....kız senin niye tıckerın yok bebek ne kadarlık belli değil böyle....
güle güle kullan cnm..yanında yatırmak için ideal onlar ama ömrü uzun değil.....bende almadım şeker meker eşim pastanede görmüş bebek çukulatası alırız ondan yeter diyo..ne gerek var diyo oda haklı aslında..dağıtıcaz dünya para verip saklayan var atan var. ...... bende çukulata alcam ....ama kapı süsü kesin almam lazım.....off offf bi bulsam uygun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?