- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.561
ayyy çok komik oldu yaaaa..ne ballı kız bu .....
Ayy şekerim, ben evdeyken böyle şikayet edip duruyorum, Allah size kolaylık versin canımsorma yemınle bugn cok kotuyummm ogunluk uyuz musterılerrr ne yapcagımı bıelmez durmdayımmmmmmmmm
ya benım oglan bıraz zayıf gıbı ya bu vıtamın haplarını kullanmadgmdan olabılır mı acaba.ben demır ılacınıda kullanmadım kansızlıkta var ama hep unuttum.ınsallah bı sorun cıkmaz....
Motor qibi yaziolar yetisemiyorum okicam die helak oldum az yavasin beeeee :d
nihlee benimolan buklee sisem hacer filancam aselkuzum hosqeldiniz mcx fistiklar :)
abee 30 haftalik topac suratli babasi mavi qozlu anasi karaqozlu etine dolqun bir kizda bende var. Topicte kizmi kalmadi qelin qelin bende yağusuklu asssslan parcasi malkocoqlu baali bey qibi bi damat ariyorum duyrulur hePpPpPp
nihlee benimolan buklee sisem hacer filancam aselkuzum hosqeldiniz mcx fistiklar :)
abee 30 haftalik topac suratli babasi mavi qozlu anasi karaqozlu etine dolqun bir kizda bende var. Topicte kizmi kalmadi qelin qelin bende yağusuklu asssslan parcasi malkocoqlu baali bey qibi bi damat ariyorum duyrulur hePpPpPp
buyuk olsun yahu ne guzel zengın olurlar..
bak bıze:)
ayy feray yine aglattın beni...
zaten dokunsan içimi dökcek gibiyim.. ama galiba cogumuz aynı modda..
ben gecen gün kocama naptım, alışveriş merkezine gittik mangoda süper indirimler vardı , bir tane mont giydim bir baktım adam dışarıda bekliyorr bende gittim buna ben giydim sana gösterecektim sen dışarda bekliyorsun,beni yalnız bırakıyorsun ben sen alışveriş yaparken böyle mi yapıyorum dedim sonra kaçtım yanından beni arıyormuş bulamıyor.. tek başıma aglayayım görmesin dedim üst kata çıktım,sonra neyse buldu beni nerdesin diye sordu ben bu sefer hıckırıklarla aglamaya başladım, tabi herkes bize bakıyor ömrüm boyunca o kadar sesli aglamamışımdır :)) ve uzun sürdü ... sonra gel bir şeyler iç noldu anlat diyor ,hakikaten aglama nedenim komik ,kızamıyorum da ona...
galiba hormonlar böyle yapıyor,ama onun beni yalnız bırakması hakikaten cok kırdı beni saçma olsa da
Kiyamam canim ya :)
vallah al bendende okadar.
Hafta sonu ev tasidik yerlestik ettik annem dedi bizde kal yorqunsun yarin aksam kocan alsin seni evinize qidin yemek kahvalti uqrasma dedi tmm dedim qittim o aksam.
Hay qitmez olaydim :)
nasil aqliyorum taa yolda basladi kirikliqim.
O yataqi yadirqar
uyuyamaz
yalniz kalamaz
sabah arkasindan uqurlayan olmaz ustune basina bakan olmaz qarip qibi hisseder kendini cart curt....
Umarm doqumdan sonra qecer bu olaqanustu ince dusunme ve nezaket donemimiz.
Cunku kimsenin bukadar deqerli olduqunu sanipta kendimi harab etmek istemiyorum.
Once evladim sonra ben kardesim banane! :)
Birde aksilik cuzdanimi kaybetmisim o enqamede kimlikte icindeydi ara ara hala yok. Kimlik cikarmam lazim simdi. 2qundur ona aqliyorum manyak qibi :d birazdan yine oturur icime baslarim hüü hüü etmeye :ddd
nıhle ya senın kzı kıme verdın
nıhle ya senın kzı kıme verdın
Kiyamam canim ya :)
vallah al bendende okadar.
Hafta sonu ev tasidik yerlestik ettik annem dedi bizde kal yorqunsun yarin aksam kocan alsin seni evinize qidin yemek kahvalti uqrasma dedi tmm dedim qittim o aksam.
Hay qitmez olaydim :)
nasil aqliyorum taa yolda basladi kirikliqim.
O yataqi yadirqar
uyuyamaz
yalniz kalamaz
sabah arkasindan uqurlayan olmaz ustune basina bakan olmaz qarip qibi hisseder kendini cart curt....
Umarm doqumdan sonra qecer bu olaqanustu ince dusunme ve nezaket donemimiz.
Cunku kimsenin bukadar deqerli olduqunu sanipta kendimi harab etmek istemiyorum.
Once evladim sonra ben kardesim banane! :)
Birde aksilik cuzdanimi kaybetmisim o enqamede kimlikte icindeydi ara ara hala yok. Kimlik cikarmam lazim simdi. 2qundur ona aqliyorum manyak qibi :d birazdan yine oturur icime baslarim hüü hüü etmeye :ddd
onun kızı ben aldım.........ilk biz başlattık forum kertikliğini zaten..daha doğrusu o zorla verdi kızı.. ....yoksa benim oğlan küçük dedim ama dinlemedi...zengin olurlar diyo..... kaynanadan şanslı oğlum yaaa
bizim forumun çoğu erkek bekliyo galiba..kız annesi kaç kişi var acaba?????:44:2012 erkek yılı sanırsam...
kız ne aglıyon sende
hasta oldum ya huylarımız benzıyo
en guzelı de neselı olmana bayılıyorum
kız heryerde soleme zorla verdıgımı
hea kocısım bıle alıstı bızım damat nasıl dıye soruyo
ıc guvey alacam anasını kandır dıyı
ayy koptum yaaa valla gerçek öylemi diyooo......iyi çok şükür dün keyfi yerindeydi ama bugün durgun....bilmem gidermi iç güvey...:44:.....eşime sorayım akşam bakim ne dicek... ...aayyy görcekmiyiz onları gelinlikle damatlıkla acaba..bu günler aklımıza kesin gelir o zaman :123: kk da beşik kertmen vardı oğlum derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?