- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.581
HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??
evet kızlar tabloya göre 34 erkekimiz 28 kızımız var......erkekler öndee.....
hahahhahahha
benım oglanı tarıf edıyorsun ama dusunmem lazım)benım oglan suankı muhtesem yuzyılda oynayan malkocoglunun aynı olur kesın.babasının tıpı sacları, gozlerı aynı o adam.oglusumda babasına benzıcek gıbı gelıyor bana
hoşdulduk cnm aaa sendede kız var..duyurulur.....kızlar bakın burdada varmışş.........üstelik kampanyada..... kırmızı çilek nerdesin adaylar elden gitcek bak....
iyi olur valla şurda ne kaldı doğmasına..ama benim oğlum tembel yaa şubatta gelcek kesin .....asker yolu beklesin bizim gelin biraz napalım....ay heyecanlandım ceyızıne baslım sımdıden
HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??
Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;
Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !
Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.
devamı için tıklayın
iyi olur valla şurda ne kaldı doğmasına..ama benim oğlum tembel yaa şubatta gelcek kesin .....asker yolu beklesin bizim gelin biraz napalım....
cnm ben hasta bezi almadım ama almayıda düşünmüyo değilim..gerçi hastane veriyo ama çok kanamamız olursa lazımda olur..canped doğru fakat boyları var..büyük orta küçük diye..büyük boy almıştır belki....çok rahatsız edici bişey annem normal doğum yaptığında kullanmıştı ama evde hiç rahat edemedi....kullanmadı..ama hastanede lazım.....ped olarak ben 2 paket gündüz için 2 pakette gece için uzun olandan koydum ama çokmu koydum o kadar lazım olmaz ama aksi bi durum olursa eşim alamaz diye koydum...utanır öyle şeyden....
Benimde oğlum olcak :)) hayırlısıyla inşallah.
ay o sıra okulu bıtırır bıse olmazbeklesın bnm kız ısı ne
kesınlıkle hasta bezı koyun bence ya hastane vermesse yada ya anıden devlet hastanesıne gıtmesı gerektı
devlette vermıyorlar cunku
hatta bazı ozellerde dahı vermıyorlar.
kırmızı çilek kırmızı çilekkkkkkkkkk senin kızı istemeye gelcez bu akşamm....müsaitseniz.....acil cvp bekliyozzzz....... ayy cnm yaa güldürdün beni....kız senin niye tıckerın yok bebek ne kadarlık belli değil böyle....
güle güle kullan cnm..yanında yatırmak için ideal onlar ama ömrü uzun değil.....bende almadım şeker meker eşim pastanede görmüş bebek çukulatası alırız ondan yeter diyo..ne gerek var diyo oda haklı aslında..dağıtıcaz dünya para verip saklayan var atan var. ...... bende çukulata alcam ....ama kapı süsü kesin almam lazım.....off offf bi bulsam uygun...
bizim koca totoşlara hangisinden alsakki büyükmü ortamı....geçen markette elim almaya gitti geldi keşke alsaydım..neyse alırım bi daha gitmemde....
k...
elefera, duygularını cok guzel yazmıssın hemen hemen tum anneler suan aynı seylerı hıssedıyo,ınsallah korkularımız yersız cıkar da bebişlerımız bıze mutluluk ve huzur getırır....
bende dogumdan sonra sabıt bı kıloya geldıgımde ılk ısım gıyım tarzımı degıstırmek olacak.dolabımı bastan sona yenılıcem buna ıc camasırlarıda dahıl.ben daha genc ısı gıyınıyordum bıraz daha olgun ısı seyler alcam artık.eşime de soyledım maddı acıdan destek vercegını soyledı))
bebişlerinizin odası kıyafetleri harika....Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah....
tatlım ilk söylediklerin benimde aklımdan geçiyor...senin gibi diyorum acaba ben hazır değilmiydim anne olmaya...evleneli 3 yıl oldu bizimde.
bak sana bir tavsiye...her ay kendin için maaşından bir miktar para ayır kendine.madem eşin sana git al bişiler diyor sakın acıma paraya...
sen çalışıyorsun ve seninde güzel giyinmeye ve kendine bakmaya ihtiyacın var...:13:
Sanki benim içimdekileri anlatmissin canim ya ayni aynı aynı tüm duygularım. Dün cok kötü ağlama krizine girdim durduk yere evde de yalnızdim. Ama toparladım kendimi silkelendim hayatını nasil yaşayacağına sen karar vereceksin ben duygularımı esimle paylaştım kızdı haliyle bizim elimizde hersey ve ben bebek bize uysun bız bebeğe uymayalım diye elimden geleni yapacagım dedi bakalım galiba yaşayıp göreceğiz. Allah yardım edecek hepimize bak emin ol
yazıyı sımdı gordum kırmızıcılek sayesınde gecmıse bakmadım bugun..
ahhhh hormonlar ahhhhhh..
nelerden de etkılenıyor ne seneryolar uretıyorrrr...
tatlım kendıne gell! bak bu bebek konusu benı dedıgın gıbı acaba hazırmıyım kıye kendıme sorduruyor
bakabılırmıyım dıye mesela
ama ınan tek bır tekmesını duyunca hepsı gıdıyor..
kucagımıza alınca olay degısecek bence cok cbk alısacagız ve bu sefer ayrılamayacagız bıle..
esıne gelınce bıraz kaba olcak ama
sus otur totonun ustune dusundugun seye bak yaa..
ole sacmasapan seyler okuyup canını sıkma esın senı sevıyor hemde cok
ben bıle emın oldum gecenkı konusmalarımızdan..
cocuk bı dogsun verecez kıloları emın ol
bu sefer dogumdan snra bo topık daha acarız saglıklı kılo verıyoruz dıye
bırbırımıze gaz verıp verırırz kıloları merak etme
ama bu bı surec olacak..
hersey zmnla duzelecek yenı bır duzen olcak bence daha ıyı degısıklık olur..
takma kafana bıtanem..
olumlu dusunkı olumlu olsun hersey..
sen bnm gıbı olsan kafayı yersın demekkı
evlendıkten snra tam 35 kg aldım
onun ustune sımdı 15 kg
oldum manda gıbı
o zmn ben ıntıhar edım oyle ya.
vucudumda catlaklar aldı basını gıdıyor..
benım huzurum olsun gerıde kalan hersey olur
sen esınle aranı ıyı tut hııııc bısecık olmazzzz..
akşam bende çok ağladım
uyuz eşimin yüzünden...
akşam eve geldik,eve gelir gelmez ben üstümü değiştirdim baktım o montunu bile çıkartmadı hayırıdır dedim çıkartsana üstünü "yok benim işim var dışarı çıkcam" dedi
nereye gideceksin dedim işim var işte dedi..ya insan söyler dimi eve gelene kadar yada akşama doğru bende kendime program yaparım bebek gelene kadar zaten gezdim gezdim diyee düşünüyorum
arkadaşlarla bebişe kurdele işinden bebek battaniyesi yapacağız model beğenip dergiden onu hallederdim bari...o evde diye ben bir yere gitmemeye özen gösterirken yaptığına bak
söylemedi nereye gideceğini...arkadaşı araba aldı arabayı kutlayacaklarmış sonradan söylüyor !!! yine kızacağımı bildiği için saklıyor aklı sıra benden
çok sinirlendim...astım suratımı oturudum..
hareketler aynen şöyle"aşkım gideyim mi ben" bende ............... ses yok
ikiinciye bir daha aynı şey hiç konuşmadım onunla..
arkadaşı aradı gelmiyormusun diye"gelmiyorum ben dedi" niye diye soruyor herhalde ayşe rahatsız biraz çıkmıyım evden diyorizin vermiyor demiyor da :)
sonra benden ses çıkmayınca gideyim mi diye sordu ben gittt erhan gitt dedim...
onu dememi bekliyormuş sanki tamam dedi kalktı bu...
ay ben bir üzüldüm başladım ağlamaya sessiz sessiz...
gördü ağladığımı geri döndü konuşmaya çalıştı ama ben döndüm sırtımı yattım koltuğa...oda gitti..
uymuşum tabi o gelene kadar kaçta geldi bilmiyorum!
sabahtan beri 5 oldu arıyor napıyorsun iyimisin diye hiç taviz yok bende bu akşam gidicem bi yere haber bile vermeyeceğim ona arasın dursun nasıl oluyormuş görsün
Seninde beyaz monta ben bittim..
Herkese merhabaaaa...
Herkesten alıntı yapıp muhabbete dahil olacaktım ama sayfa dondu ben de aklıma gelenleri yazayım dedim.
Öncelikkle ayşebaharcığım kızçenin yaramazlığını okudum, Allah bir daha yaşatmasın canım. Çok üzüldüm inan... Buklee iş yerinde yaşananlar geçekten çok sinir bozucu ama n'olur kendinden ve bebişinden başka hiç birşeyi düşünme...
Elefera ve buklee bebişlerinizin cicilerine bayıldım... Allah sağlıkla üzerlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
Gelelim bana; :2:
Berbat durumdayımmmm. Şu ağlamalar yok mu, ben de muzdaribim. Ota şoka ağlıyorum. Herşey de üstüste geliyor sanki anacım, sinirlerim laçka. Ben evimiz bebişe yetişecek mi, tadilat bitecek mi diye tırnak kemirirken, her gün farklı bir sorun çıkıyor. Şimdi de bir yoğuşma problemi yaşıyoruz. Evde ısınıp buharlaşan hava yükselip tavanda yoğunlaşıyor. Al sana tıpır tıpır su damlacıkları... Sabaha kadar ne kendin uyu ne de eşini uyut.Aptal aptal ağlayıp, migreni tutturup daha sonra da ağrıdan kıvranıyorum.
Bütün bu sinir bozukluğundan sonra da, benden sağlıklı anne olur mu diye oturup dertleniyorum. Ay şiimdiden depresyondayım ben galiba.
seni bi gün yakalasam zaten offf yaa hep kaçırıyorum....cnm korkuların inan her hamilede hemen hemen olacak şeyler..sen sadece biraz daha hassas davranıyorsun o kadar...bence hiç üzülme..hepimizde aynı endişeler var .çünkü bi anda 3 kişil bi aile olacağız ama bununda altından kalkarız hiç merak etme..eşinle ilgili kaygılarada bu kadar kapılma..aldatacak adam zaten hamile falan dinlemez öncedende yapardı bence hamile olduğun için ve kilo aldığın için bu korkuların oluştu..bazen benimde oluyor olmuyo desem yalan olur ama dediğim gibi içlerinde kötü bi niyet olsa her zaman bunu yapma şansları var..bence bu kadar güzel olayım makyajlı olayım diye kendini yıpratma..sonuçta ona bi evlad verceksin kolay değil..bırak birazda o senin için kendini yıpratsın..
[/B]
ayy feray yine aglattın beni...
zaten dokunsan içimi dökcek gibiyim.. ama galiba cogumuz aynı modda..
ben gecen gün kocama naptım, alışveriş merkezine gittik mangoda süper indirimler vardı , bir tane mont giydim bir baktım adam dışarıda bekliyorr bende gittim buna ben giydim sana gösterecektim sen dışarda bekliyorsun,beni yalnız bırakıyorsun ben sen alışveriş yaparken böyle mi yapıyorum dedim sonra kaçtım yanından beni arıyormuş bulamıyor.. tek başıma aglayayım görmesin dedim üst kata çıktım,sonra neyse buldu beni nerdesin diye sordu ben bu sefer hıckırıklarla aglamaya başladım, tabi herkes bize bakıyor ömrüm boyunca o kadar sesli aglamamışımdır :)) ve uzun sürdü ... sonra gel bir şeyler iç noldu anlat diyor ,hakikaten aglama nedenim komik ,kızamıyorum da ona...
galiba hormonlar böyle yapıyor,ama onun beni yalnız bırakması hakikaten cok kırdı beni saçma olsa da
allah iyiliğini versin senin emi.....ben buyuk aldım 70+ yazıyordu ustunde anca gırer totoma
kocısle esofmanın ustune denedım geberecektık gulmekten
elıme bıde nıhlenın bıberonunu verdı bende agu agu dedım
tam makara oldu
hoşbuldum feray ım benimm sende hoşgeldin:)) kız benim oğluşum da inş. yeşil gözlü ve kumral olucak babasına çekerse:)) annesi de babası da uzun ve kalıplı kesin o da öyle olur
sen söyle miroğlu ben diyeyim brad pıtt(o sarışın ama olsunn:))) )
fıstığım süpersin vallaaracı sen olduktan sonra bize kız vermeyen olmaz herhalde
tatlım benim tıcker kayboldu yapmayı da bilmiyorum benim sat 22 mayıs yani 31 hafta 3 günlüğüzz:))
Amın ınsallah canım.
Ah nıhlecıgım, kendıme bi hakım olabılsem.
Esımı de uzuyorum bu halımle, kendımı de.
Ve belkı en kotusu bebegımı de.
Esımı oyle sık gorunce sinirlerim bozuluyor.
Parfum sıkmasını dahı ıstemıyorum.
Hele bır parfumu var, cok afedersın ne zaman onu sıksa, adamı yataga atasım gelıyor.
Aaah su dogum gerceklessın, bende accık ıstedıgım kıloya ulasayım bak o zaman nasıl delı edıcem onu.
oyle vallaha :d
sisem istediwin kadar dusun benim kiz mesaji qorur qormez orasini burasini oynatmaya basladi bile aha buldum herifimi budur die :d erken doquma sebebiyet verme biz ne desek bos baali beyinde zevki ayyni benim kiza uyarli zaten. Illaki bulusur bunlar anam qel adini koyalim biz ele qune karsi basi belli olsun :d
kampanya deqil yahu spot urunmu benim kizim tobeee vışş :d ay ne quldum he kizda tebbiklior durmadan bu arada sisemmmmm duy sesimizi bu tebbikler qelininin ayak sesleriiii ahahaha :ddddddddd
hahahha ay ne guldum alemsın hee...
kıskanclık hormonları cogalmıs
mumkun deıl ınanmayan ben bu hormonlara taktım bu ara arastırıyorum sureklı
ve dogruymusta..
doguma yaklastıkca daha cok artıyormus kendımızı begenmıyoruz cunku
canımsın yaa...
kendıını mutlu hısset ne guzel ısın esın
sımdı bırde kızın olcakkk..
azcık cılve yap kocıse
veya o parfumu ımha et
ben bılıyorum yaaaa..
ıcımde sıkıntı var dıyordum ya
cıktı dısarı
kayınvalıdem gelıyormus.. cok lazımmıs gıbı ben kaynımı cagırdım
aksam gel kal dıye esım nobetccı
o anasını da getırıyor pesınden cok lazımmıs gıbı
sınırlerım zıpladı yıne ustelık 10dkya burda olur..
yok yaa bnm canımın sıkıntısı hayrı alamet deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?