2012 Şubat Anneleri

HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??

ıkısınden de koydum cnm ben..
4 hasta bezı koydum
4 5 tane orkıd
yedekledım ben o kadar gıtmez aama olsun..
dgru almıs canped satılıyo genelde..

oyle vallaha :d

sisem istediwin kadar dusun benim kiz mesaji qorur qormez orasini burasini oynatmaya basladi bile aha buldum herifimi budur die :d erken doquma sebebiyet verme biz ne desek bos baali beyinde zevki ayyni benim kiza uyarli zaten. Illaki bulusur bunlar anam qel adini koyalim biz ele qune karsi basi belli olsun :d

hoşdulduk cnm aaa sendede kız var..duyurulur.....kızlar bakın burdada varmışş.........üstelik kampanyada.....kırmızı çilek nerdesin adaylar elden gitcek bak....

kampanya deqil yahu spot urunmu benim kizim tobeee vışş :d ay ne quldum he kizda tebbiklior durmadan bu arada sisemmmmm duy sesimizi bu tebbikler qelininin ayak sesleriiii ahahaha :ddddddddd

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

ay heyecanlandım ceyızıne baslım sımdıden
iyi olur valla şurda ne kaldı doğmasına..ama benim oğlum tembel yaa şubatta gelcek kesin .....asker yolu beklesin bizim gelin biraz napalım....
HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??

cnm ben hasta bezi almadım ama almayıda düşünmüyo değilim..gerçi hastane veriyo ama çok kanamamız olursa lazımda olur..canped doğru fakat boyları var..büyük orta küçük diye..büyük boy almıştır belki....çok rahatsız edici bişey annem normal doğum yaptığında kullanmıştı ama evde hiç rahat edemedi....kullanmadı..ama hastanede lazım.....ped olarak ben 2 paket gündüz için 2 pakette gece için uzun olandan koydum ama çokmu koydum o kadar lazım olmaz ama aksi bi durum olursa eşim alamaz diye koydum...utanır öyle şeyden....

çoooooooookkk teşekkkür ederiz kazencim gerçekten güzel bi bilgi..ben kırmızı et fazla yemedim ama karbonhidratlar neymiş bi bakayım onların eksikliğide önemliymiş..çok güzel bi bilgi çok sağolasınn...

ay o sıra okulu bıtırır bıse olmaz beklesın bnm kız ısı ne
kesınlıkle hasta bezı koyun bence ya hastane vermesse yada ya anıden devlet hastanesıne gıtmesı gerektı
devlette vermıyorlar cunku
hatta bazı ozellerde dahı vermıyorlar.

bizim koca totoşlara hangisinden alsakki büyükmü ortamı.... geçen markette elim almaya gitti geldi keşke alsaydım..neyse alırım bi daha gitmemde....

hoşbuldum feray ım benimm sende hoşgeldin:)) kız benim oğluşum da inş. yeşil gözlü ve kumral olucak babasına çekerse:)) annesi de babası da uzun ve kalıplı kesin o da öyle olur
sen söyle miroğlu ben diyeyim brad pıtt(o sarışın ama olsunn:))) )

fıstığım süpersin valla aracı sen olduktan sonra bize kız vermeyen olmaz herhalde
tatlım benim tıcker kayboldu yapmayı da bilmiyorum benim sat 22 mayıs yani 31 hafta 3 günlüğüzz:))

Son düzenleme:
bizim koca totoşlara hangisinden alsakki büyükmü ortamı.... geçen markette elim almaya gitti geldi keşke alsaydım..neyse alırım bi daha gitmemde....

ben buyuk aldım 70+ yazıyordu ustunde anca gırer totoma
kocısle esofmanın ustune denedım geberecektık gulmekten
elıme bıde nıhlenın bıberonunu verdı bende agu agu dedım
tam makara oldu

kızlar karbonhidratlar bakın bunlarda varmış....

Hangi besinlerde bulunur?
Ekmek, tahıllar, kurubaklagiller, şeker ve şekerli gıdalar, meyveler, süt ve süt ürünleri, sebzeler. Yani et ve yağ dışındaki tüm besinlerde karbonhidratlar bulunur.

Amın ınsallah canım.

Bende dolabımı yenıleyecegım.
Hamılelıgımde hep hırka, pantolon gıyındım.
Ama etegı daha cok severım.
Bırde topuklu ayakkabı.
Kadın dedıgın boyle olmalı bence.

bebişlerinizin odası kıyafetleri harika....Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah....

Tesekkur ederım canım.
Daha guzellerı senın olsun.

Bızde yaklasık 2,5 yıllık evlıyız.
Hala endıselerım var ama ertelemek de cozum degıl kı.
Hamılelıgımde cok aldım, ama hep hırka!
Baska gıyınecek bırsey bulamadım kı ):
Kıymamakla hata edıyorum galıba.
Evet, ben dogumdan sonra cılgınca alıs-verıs yapmalıyım.

Benım esım de kızıyor, duygularımı paylastıgımda.
O kızdıgı zaman ben daha bır aglamaklı oluyorum.
ınsallah bu dusunceler sadece korkudan ıbarettır.

Ah nıhlecıgım, kendıme bi hakım olabılsem.
Esımı de uzuyorum bu halımle, kendımı de.
Ve belkı en kotusu bebegımı de.
Esımı oyle sık gorunce sinirlerim bozuluyor.
Parfum sıkmasını dahı ıstemıyorum.
Hele bır parfumu var, cok afedersın ne zaman onu sıksa, adamı yataga atasım gelıyor.

Aaah su dogum gerceklessın, bende accık ıstedıgım kıloya ulasayım bak o zaman nasıl delı edıcem onu.

Keske gıtmesıne ızın vermeseymıssın.
Aklın onda kalıp, uzulecegıne bıraz kırardın onu ama nasıl olsa sonra unuturdunuz.
Sımdı tavız vermemeye devam et, belkı bır ders olur ona.

Seninde beyaz monta ben bittim..

Tam kokos ısı dimi.
Altına kahve tonlarında mını bır etek ve bot.
Ayyy gozlerımın onunde sımdı, saclarda boyle uzun dalgalı, poposunu sallayarak yuruyor.

Tesekkur ederım canım.

Ah bu hamılelık, bıtırdı resmen bızı.
Hıc bu kadar hassas olmamısızdır herhalde.

Evının sorunlarını ınsallah bır an once cozersınız.
Bak bende sabah saatlerınde cok olumsuzdum ama sımdı daha ıyıyım.
Mukemmem olmasak da ıyı bır anne olacagımıza ınan.

Geldım ıste
Bu kadar hassas olmasam keske.
Esımın bunaldıgını hıssedıyorum kımı zaman.
Resmen safak saydıgı oluyor, 'gececek bugunler, son aylarda psıkolojım cok bozuldu' dıyıp duruyor.
Sankı hamılelıgı benımle beraber o da yasıyor.

Haklısın aslında, aldatacak adam hamılelıgımı mı bekler!
Ben aslında esıme bu anlamda guvenıyorum da, guvensızlıgım kendıme sanırım.
O su an fit, ben degılım ya bunu kaldıramıyorum.
Bekle benı 2012 subat sonrası, fırtına gıbı gelıceeeeeeeem.

Cok normal karsıladım ınan.
Ben daha beterını yaptım bır gun.
Aldıgım elbıseyı degıstırmeye gıttım, adam 'sen bunu gıyınmıssın' deyınce basladım aglamaya.
Ama ne aglama! Bır yandan dukkanı terk etmek ıcın kapıya yonelıyorum bır yandan 'ben gıyınmedım, alın sızın olsun elbıse, parasını da ıstemıyorum' dıyorum.
Adam zor bela ıkna ettı benı, 'hamılesın sanırım o nedenle bu kadar alındın, ben saka yapmak ıstemıstım' dedı
Gercekten bu hormonlar bızı fena yaptı.

ben buyuk aldım 70+ yazıyordu ustunde anca gırer totoma
kocısle esofmanın ustune denedım geberecektık gulmekten
elıme bıde nıhlenın bıberonunu verdı bende agu agu dedım
tam makara oldu
allah iyiliğini versin senin emi.....büyük bebek....

inş verir cnmda kırmızı ortalarda yok işi var sanırsam unuttu burayı....aloooooooooo kırmızıııııııııı çilekkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnn akşama misafirlerinnnnnnnnn varrrrrrr bak biiiii huuuuuuuuuu

hahahha ay ne guldum alemsın hee...
kıskanclık hormonları cogalmıs
mumkun deıl ınanmayan ben bu hormonlara taktım bu ara arastırıyorum sureklı
ve dogruymusta..
doguma yaklastıkca daha cok artıyormus kendımızı begenmıyoruz cunku
canımsın yaa...
kendıını mutlu hısset ne guzel ısın esın
sımdı bırde kızın olcakkk..
azcık cılve yap kocıse
veya o parfumu ımha et

ben bılıyorum yaaaa..
ıcımde sıkıntı var dıyordum ya
cıktı dısarı
kayınvalıdem gelıyormus.. cok lazımmıs gıbı ben kaynımı cagırdım
aksam gel kal dıye esım nobetccı
o anasını da getırıyor pesınden cok lazımmıs gıbı
sınırlerım zıpladı yıne ustelık 10dkya burda olur..
yok yaa bnm canımın sıkıntısı hayrı alamet deıl

canım mutfaktaydım sımdı geldım.demek gelın.dunden heveslı senın kız bakıyorumda.oglum dıye soylemıyorum benım oglum gıbı yakısıklısını bıraz zor bulur senın kız.senın kız da renklı gozlu esmer olmazsa kabul etmeyız ona gore

Aaa bu nıye daha once aklıma gelmedı kı.
Gercekten parfumu saklayayım ben.
Sorarsa, dusurdum kırdım derım.
Dogumdan sonra cıkarırım ortaya.

Evet, hamdolsun cok degerlı ıkı servete sahıbım.
Sen ve dıger arkadaslarım gıbı

Kaynın kucuk mu?
Yalnız kalmaya korkuyor musun?
Ben sevmedıgım kısıler gelecegıne, yalnız kalırım dıye dusunurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…