2012 Şubat Anneleri

benim en son ağlama krizim hepinizi geçer,
küçük kızım bugün öğretmenler odasına geldi tenefüste.bana niye sarelleli ekmek koydun ballı koysaydın ya diye söylendi.ben bi başladım ağlamaya zaten sen hep böyle yapıyosun diye .7 yaşındaki çocukla kavga ettim.oturdum sesimi bıraktım ağladım.herkes başımda.....ay vah mahvetti bu hamileleik bunu diye.utancımdan bi sonraki tenefüse inemedim...yalnız değilsiniz yani.....

eleferacım seni çooook özledim ben nasılsın...kızın nasıl bakayımmmmm..seni bu formun en duygusal ve içten annesi ilan ediyorum........hem duygularını içten yazıyosun hemde cidden çok hassassın balık burcumusun sen bilmiyorumki cnm yaaa...ama seni çok sevdim bu huyundan dolayı....burda gerçekten duygularını içten yazanlar belli ediyo kendini..onlardan biride sensin bence...cnm benim...bi ben sanırım bu kadar duygusallık yaşamadım hamileliğim boyunca..çok zır zır ağlamadım hiç...çok şükür...çok nadir oluyo ama oda cidden canımı sıkan şeylere karşı oluyo..ben daha çok çabuk sinirlenir oldum.....demek herkeste farklı bişeye sebep oluyo bu hamilelik.....gerçi normaldede kızardım herşeye ama şimdi mesela eşimin evde bişeyi yerine koymamasına bile kızıyorum mesela....öyle yani....düzensizliğide sevmem hiç oda var ama inş geçecek bu günler kızlar..ben en çok doğumdan sonra alışverişe çıkmayı sabırla bekliyorum inş..akşam eşime diyorum nasıl bebekle gezcez diye :44:..oda dedi koyarız arabasına uyur zaten ne var ben sürerim arabayı sen alırsın ne istiyosan dedi...bu kadarcık bi söz bile o anı yaşamış gibi mutlu etti beni..dahada konuyu uzatmadım zaten..yeterki karşılıklı gönüller bir olsun..benim en büyük şansım doğumdan sonra çalışmicam....o yüzden doğumdan sonra işe geri döneceğiniz içinde şimdiden onun stresi sizi basıyo olabilir ama herşey olacağına varır..hiç bişeyi önceden planlayamayız ki..ne yaşayacağız allah bilir...yeterki evladlarımız sağlıkla doğsun ben şuan buna odaklandım tek..hepimiz için tek bi dileğim var 2012 inş bizler için çooookkkkkkkk güzel bi yıl olsunnnn....2011 çok şükür her istediğim oldu inş bu yılda olur dileklerimiz......

allah iyiliğini versin emi..onun için ağlanırmı işte..bu hormonları dövmek lazım valla...bi dahaki sefere ondan koyarım kızım deseydin yaaa işte ahh bu göbişlerrr

ask olsun yanı.. hıc durma aksam hemn ımha et:)))
yok kaynım ogretmen koca adam
tek kalamıyorum
kaynımla anlasıyoruz da
anasını hıc sevmem
oda gelseydı gec gelırdı 9 gıbı oyalanır gelırdı
rahat edemem ben dıye
mal annesını de cagrmıs

Kulagım sısmıs.
Hanı kupe delıgı var ya, tam onun cevresı.
Agrıyor da ):
Mıkrop mu kaptı acep?

evet ıltıhaba cevırebılır allah korusun kupelerden dır
uyurken duzensız donmussun demekkı
bu arada geldı

kız kalkıp karşılasana..daha ne duruyon.....kkda hala bakkk kadın anlicak şimdi istenmediğini...

allah iyiliğini versin emi..onun için ağlanırmı işte..bu hormonları dövmek lazım valla...bi dahaki sefere ondan koyarım kızım deseydin yaaa işte ahh bu göbişlerrr

işte normal sağlıklı bi insan ağlamaz ama benim gibi çatlaklar ağlıyor....ben allahdan çok titiz bi insan değilim de öyle ev dağılmış falan onları takmıyorum .bi de onları taksam allahhhhh sonumu düşünemiyorum.

bu arada elefera ile dediklerinin altına denden koyuyorum.çok şekerrrrrrrr.

valla bende aksine onları takıyorum...mesela tırnak makasını alır yerine götürmez kızarım..yemeği yer sofrayı toplmaz diyorum topla bak bebek olunca bide senin arkanımı toplicam sende bişeylere elini at diyorum bazen yapıyo bazen salllıyo ama bana geliyolar işte ozaman......istiyorum ki elime bakmasın bebek varken bide onun peşinden gezmim diye..yoksa ağlasam dediğin gibi delirdim sanır herhalde.....herkeste ayrı bi hassaslık dönemi yapıyo bu kesin ama.....geçecek inş...

aynısını bende yaptım
ablamın kızı gecen geldıgınde dolaptan cıkolatamı yemıs
resmen gozlerım doldu neden yedı dıye
kız kalkıp karşılasana..daha ne duruyon.....kkda hala bakkk kadın anlicak şimdi istenmediğini...

ay cok meraklıyım bu sımdı actır bıde bıtmıyokı derdı
anlamasa hatrım kalır
ya tırnak ucu kadar sevmıyorum kadını
fırsatım olsaydı sesını cekıp yollardım sıze dırdır dır
durmuyo ya sınır oluyorum
sızı okurum ama cevap pek veremem
bu hamıle sole bole demez onu getır bunu gotur
bıgn fena bozacam da esımı kırarım dıye bıse demıyorum
gecende dedıkı sızın kardesler arası en cazgırı sensın
sanırım altta kalmıyorum onun ıcın
ablamla kız kardesım sesssızdır cunku.
nabalım sansınıza dedım sustu.
manyak sey

Bende senı ozledım canım
Kulagım agrıyor bıraz, onun dısında ıyıyım.
Ya sen ve yakısılık oglun?

Unvanıma hakkını verecegımden emın olabılırsın canım
Oncelıkle guzel sozlerın ıcın cok tesekkur ederım.
Bende senı cok eglencelı buluyorum ve ınan yoklugunu hemen fark edıyorum.

Burcum Koc, aslında hıc alakam yok Balık ıle. Yukselene ınanmam ama o da Boga gorunuyor.
Benım yapım boyle aslında, cocuklugumdan berı hassasım.
Ve fazla alıngan.

ılk aylarda bıraz sınırlıydım, sonra eskı moduma gerı dondum
Ama tabıı bıraz daha yogunlasmıs bıcımde.

ınsallah 2012 yılı gercekten hepımıze mutluluk ve huzur getırır.
Dılegımız ne ıse hayırlısı ıle gerceklesır.

Amın.

benım kocamı anlatmısın.aynını benımkıde yapıyo.ben bısey ıstedgımde tamam yapıcam dıyo oyle kalıyo,kendı hosuna gıden bı ıste olsa gece aklına dussun gece yapar.en ufagı gecen gece saat 11de akvaryumumuz var cok buyuk onu temızlemeye basladı bu arada bende yanındayım sadece ızlıyorum hıc bıseyıne karısmıyorum sadece ıcının suslerını yerlestırıken mudahele ettım.ısı bıttıgınde saat 3e gelıyordu.kova kova su tasıdı usenmeden.bende bı bardak su ıstesem laf soyluyo.

Aksam yapıcam
Ama saklamadan once bır kac fıs sıkayım odaya da, kırıldı da koku hıc mı kalmadı demesın

Belkı bırseye ıhtıyacın olur dıye cagırmıstır, kadın daha ıyı anlar dıye.
Sende yat uyu bol bol, kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyerek.

Kupe takmıyorum kı, bır tek abdest alırken takarım, o kadar.
Ama sısmıs yanı, agrısı da var.
Demek yıne ıltıhaptan oldu.

Cocuk afallamıstır.
Acaba anneme ne yaptım dıye

Cok komıksıııııııın.
Cıkolatayı yedı dıye gozlerın mı doldu.
Ay canım benım ben sana alırım, hiiiic uzulme kuzum.

Nıye bu kadar nefret edıyorsun, sana bırsey mı yaptı kayınvalıden?

Kız ekranı kapalı tut, bırden gorur yazdıklarımızı.
En ıyısı kayınvalıdene bı rumuz bulalım.
Yada su smile mı kullansak, kayınvalıdenı ıfade etmek ıcın--------

Tesekkur ederım adesecıgım

ne fenasın kızz idare et azcık bişi deme.....gider nasılsa dimi..evi yakın sanırsam boşver kırma....

inş cnm 2012 büyük bi aile olacağız..inş herşey yolunda gider...... çok dua etmem lazım o gece çoooookkk.....aslında koç burcu çok güçlü azimli bi karakterdir benim yükselenim koç... çabuk sinirlenir özellikle yükseleninde boğa olması çok çok çabuk kızar çabuk siniri geçer....bi zaman yanına yaklaşmamak gerek..bu sene 2012 de boğa burcunun yılıymış hadi gözün aydın..şanslı bir yılmış yükselenin olduğu için senide etkiler büyük olasılık.....koçta boğada kıskançtır sanırım ondan eşini kıskanıyosun.....ama niye ağlıyosun alıngansın onu çözemedim..:44:..o sanırım hamileliğinden...cnm benim yaa..yoksa boğazına düşkün hırslı sevdiğini kıskanan şakacı bi kişisin sen....

aa akvaryumun bakımı çok zor nasıl baş ediyo..babamdada var aman allahım her canı sıkıldığında başında....stresini alıyomuş öyle diyodu....sakinleştirici etkisi var sanırsam balıkların.....ama suyu temizliği zor cidden.....bide soğuk su konmicak ona birden bire biliyosunuz dimi belirli bi sıcaklıkta olcak suyu yoksa balıklar hastalanıp ölüyo.....babam balıkçıya sorar öğrenirdi herşeyini ondan hatırlıyorum.....bizde akvaryum falan yok allahtan yaaa yoksa oda bana kalırdı kesin.....benimki yapıyoda yorgun falan olmazsa...keyfine göre..

Hele hele 2 dakika kayboldum yine motora baqlamislar hey masallah :)

benimolan bitanem valla bakmadiqim yer kalmadi cuzdan yok yenisini cikarcam mecbur anacim aqla aqla helak oldum yeminle

nihlee bende sana bayilioree

sisem kasini qozunu allah bilir ben ne bileyim be huysuz dunur kizdirma beni filanama veririm bak kizi kacirdik die uzulursun qorduqunde oqlunda basini didikler hih

Guclu ve azımlıyımdır de.
Soylekı, aılemın egıtım hayatımda hıc bır katkıları olmamıstır.
Ben borc para bularak, yurt dısına gıttım.
Orada hem calıstım, hem dıl egıtımı aldım, borcumu odedım ve buradakı okulumun da parasını gonderdım.

Cabuk sınırlerımım evet, sınırlendıgımde de ne yazık kı butun gemılerı yakarım.
Ama bır bakarsın aradan azıcık zaman gecmıs, ben bu kez neden o kadar sınırlendım dıye salya sumuk aglıyorum.
Sanırım benım gızlı bır burcum daha var

Kıskanclıgım, evet had safhada.
Esımı kardeslerınden bıle kıskanıyorum.
Sanırım bu nedenle benımle konusmamalarına kızıyorum.
Cunku esımle konusmadıkları zaman kafama bu kadar takmıyordum onları.

Bende aslında duygusal yanımı cozmus degılım ama, hamılelıkten kaynaklanmadıgını bılıyorum.
Oncesınde de boyleydım ben, sadece sımdılerde bıraz daha yogunlastı.
Yoksa cook bılırım, hıc tanımadıgım ınsanlar ıcın agladıgımı.
Yardım edecegım dıye harclıgımdan artırdıgımı.

Bak bogazına duskunluk konusunda, hamılelıkte cok fazla oldu bu.
Dun aksam yedıklerımı yazayım,
Ayva, nar, portakal (2 adet)
2 kase pudıng, 1 bardak ıhlamur ve 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…