- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.621
kızlar sizin göbeklerde bebekler hareket edince bi sağğğ bi sollll yamuluyomu?.....benimki çok fenada....
aa akvaryumun bakımı çok zor nasıl baş ediyo..babamdada var aman allahım her canı sıkıldığında başında....stresini alıyomuş öyle diyodu....sakinleştirici etkisi var sanırsam balıkların.....ama suyu temizliği zor cidden.....bide soğuk su konmicak ona birden bire biliyosunuz dimi belirli bi sıcaklıkta olcak suyu yoksa balıklar hastalanıp ölüyo.....babam balıkçıya sorar öğrenirdi herşeyini ondan hatırlıyorum.....bizde akvaryum falan yok allahtan yaaayoksa oda bana kalırdı kesin.....benimki yapıyoda yorgun falan olmazsa...keyfine göre..
Evet ya, cok komık buluyorum o zaman gobusumu.
Ayy saat kac olmus, kacayım ben artık.
Bu hafta cok saldım ıslerı.
Hadın yarın gorusuruz.
Optum yavru ceylanlarım sızı.
Evet ya, cok komık buluyorum o zaman gobusumu.
Ayy saat kac olmus, kacayım ben artık.
Bu hafta cok saldım ıslerı.
Hadın yarın gorusuruz.
Optum yavru ceylanlarım sızı.
amannn o derece tutkulu yani.esım balıkların herseyınden anlıyo yavrulatıyor bıle balıkları.evımızde 3tane akvaryum var bı tanesınde yavrular var bırınde buyukler dıgerınıde sadece dogum yaptırırkwn kullanıyo..ogluma cocuk odası yapamamamın sebebı de balıklar zaten oglumun odasını babası şark kosesı yaptı ev kıra kendı evımız 1yıla kadar bıtıcek suan ınsaat halınde oyuzden sadece oyun parkı alıyorum.kendı evımıze gecerkende cocuk odası alcaz kısmet olursa.bebısımın kıyafetlerının fotografını koyarken sark kosesını de cekerım bakarsınız.ınsanı cok rahatlatıyo gelen mısafrlerımız bıle cogu zaman orda oturuyor
Hele hele 2 dakika kayboldum yine motora baqlamislar hey masallah :)
benimolan bitanem valla bakmadiqim yer kalmadi cuzdan yok yenisini cikarcam mecbur anacim aqla aqla helak oldum yeminle
nihlee bende sana bayilioree
sisem kasini qozunu allah bilir ben ne bileyim be huysuz dunur kizdirma beni filanama veririm bak kizi kacirdik die uzulursun qorduqunde oqlunda basini didikler hih
Aksam yapıcam
Ama saklamadan once bır kac fıs sıkayım odaya da, kırıldı da koku hıc mı kalmadı demesın
Belkı bırseye ıhtıyacın olur dıye cagırmıstır, kadın daha ıyı anlar dıye.
Sende yat uyu bol bol, kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyerek.
Kupe takmıyorum kı, bır tek abdest alırken takarım, o kadar.
Ama sısmıs yanı, agrısı da var.
Demek yıne ıltıhaptan oldu.
Cok komıksıııııııın.
Cıkolatayı yedı dıye gozlerın mı doldu.
Ay canım benım ben sana alırım, hiiiic uzulme kuzum.
Nıye bu kadar nefret edıyorsun, sana bırsey mı yaptı kayınvalıden?
Kız ekranı kapalı tut, bırden gorur yazdıklarımızı.
En ıyısı kayınvalıdene bı rumuz bulalım.
Yada su smile mı kullansak, kayınvalıdenı ıfade etmek ıcın--------
kızlar sizin göbeklerde bebekler hareket edince bi sağğğ bi sollll yamuluyomu?.....benimki çok fenada....
Dun kayinpederim aradi nasilsiniz varmi sikintiniz yerlestinizmi diye bende eltimi sikayet ettim ona...!
Sen o hamleyken ben calisiyo olmama raqmen pazar qunleri camini falan sil yemeqini yap yardim et die yonlendiriyodun beni ama senin qelinin 1 kere arayipta yenqe nasilsin benim cocuqum uslu nasilsa diyipte yardima qeleyim demedi bunlardan haberin yok onu arayipta hic qidiyomusun feray yenqene sende ilqileniyomusun onla dediqin yokki nerden bilcen tabi dedim. Adamin akli yerinden cikti resmen. Ohh iyi ettim...
Dun kayinpederim aradi nasilsiniz varmi sikintiniz yerlestinizmi diye bende eltimi sikayet ettim ona...!
Sen o hamleyken ben calisiyo olmama raqmen pazar qunleri camini falan sil yemeqini yap yardim et die yonlendiriyodun beni ama senin qelinin 1 kere arayipta yenqe nasilsin benim cocuqum uslu nasilsa diyipte yardima qeleyim demedi bunlardan haberin yok onu arayipta hic qidiyomusun feray yenqene sende ilqileniyomusun onla dediqin yokki nerden bilcen tabi dedim. Adamin akli yerinden cikti resmen. Ohh iyi ettim...
Herkese merhabaaaa...
Herkesten alıntı yapıp muhabbete dahil olacaktım ama sayfa dondu ben de aklıma gelenleri yazayım dedim.
Öncelikkle ayşebaharcığım kızçenin yaramazlığını okudum, Allah bir daha yaşatmasın canım. Çok üzüldüm inan... Buklee iş yerinde yaşananlar geçekten çok sinir bozucu ama n'olur kendinden ve bebişinden başka hiç birşeyi düşünme...
Elefera ve buklee bebişlerinizin cicilerine bayıldım... Allah sağlıkla üzerlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
Gelelim bana; :2:
Berbat durumdayımmmm. Şu ağlamalar yok mu, ben de muzdaribim. Ota şoka ağlıyorum. Herşey de üstüste geliyor sanki anacım, sinirlerim laçka. Ben evimiz bebişe yetişecek mi, tadilat bitecek mi diye tırnak kemirirken, her gün farklı bir sorun çıkıyor. Şimdi de bir yoğuşma problemi yaşıyoruz. Evde ısınıp buharlaşan hava yükselip tavanda yoğunlaşıyor. Al sana tıpır tıpır su damlacıkları... Sabaha kadar ne kendin uyu ne de eşini uyut.Aptal aptal ağlayıp, migreni tutturup daha sonra da ağrıdan kıvranıyorum.
Bütün bu sinir bozukluğundan sonra da, benden sağlıklı anne olur mu diye oturup dertleniyorum. Ay şiimdiden depresyondayım ben galiba.
cok ıyı fıkır mutlaka fıslat odaya :)
yok be gıcıklıgına gelmıstır. benı duusndugunden deıl
fesatlıgına..
yatınca altınmı doguruyon dıyo
banba cıkola allll:)
zıtlastım 4 yılda bunalttı benı..
sevmıyorum ıyıce..
nefretlık oldu..
onun gorene kdr gozluksuz goremes o.
cehennem olsun
erkek bebeklerde daha cok oluyor cnm bnm teshısım
cunku bnde coook fazla cıkmıyo :))
amannn o derece tutkulu yani......ben bi tek bu hastalık bu tutku babamda var sanmıştım..... işte bazı erkek kahveyi sporu sever bazısıda hayvanları..buda bi tür sevgi....
o zaman kötü bişey ama gitti senin cüzdan söylim.....biri almamışsa tabi....:44:..napalım kızz kaç saattir yoksun ki..naptın yine......yemek mi yaptın cüzdanımı aradın....yemek mi yedin..bende acıktım gibi yaaaabirazdan kaçarım zaten...nihle kaynanasıyla dertleşiyo şuan ok
cok ıyı fıkır mutlaka fıslat odaya :)
yok be gıcıklıgına gelmıstır. benı duusndugunden deıl
fesatlıgına..
yatınca altınmı doguruyon dıyo
banba cıkola allll:)
zıtlastım 4 yılda bunalttı benı..
sevmıyorum ıyıce..
nefretlık oldu..
onun gorene kdr gozluksuz goremes o.
cehennem olsun
amannn o derece tutkulu yani......ben bi tek bu hastalık bu tutku babamda var sanmıştım..... işte bazı erkek kahveyi sporu sever bazısıda hayvanları..buda bi tür sevgi....
o zaman kötü bişey ama gitti senin cüzdan söylim.....biri almamışsa tabi....:44:..napalım kızz kaç saattir yoksun ki..naptın yine......yemek mi yaptın cüzdanımı aradın....yemek mi yedin..bende acıktım gibi yaaaabirazdan kaçarım zaten...nihle kaynanasıyla dertleşiyo şuan ok
ne fenasın kızz idare et azcık bişi deme.....gider nasılsa dimi..evi yakın sanırsam boşver kırma....
inş cnm 2012 büyük bi aile olacağız..inş herşey yolunda gider...... çok dua etmem lazım o gece çoooookkk.....aslında koç burcu çok güçlü azimli bi karakterdir benim yükselenim koç... çabuk sinirlenir özellikle yükseleninde boğa olması çok çok çabuk kızar çabuk siniri geçer....bi zaman yanına yaklaşmamak gerek..bu sene 2012 de boğa burcunun yılıymış hadi gözün aydın..şanslı bir yılmış yükselenin olduğu için senide etkiler büyük olasılık.....koçta boğada kıskançtır sanırım ondan eşini kıskanıyosun.....ama niye ağlıyosun alıngansın onu çözemedim..:44:..o sanırım hamileliğinden...cnm benim yaa ..yoksa boğazına düşkün hırslı sevdiğini kıskanan şakacı bi kişisin sen....
allah seni ne yapsın anammmmm iyiki sen oğlan anası değilsin çok fena kaynanalık yapardın heeee......o kadar fena teyze yani...sende deki hee altın doğuruyorum çok kıymetlim o benim de... yaa bi görsen top gibi bi sağ bi sola yamuluyorum şuan..acıktımı nee çok hareketlendi şimdi...
yemek isittim kizima bide camasir astim 1 postada makinaya attim yeniden o arada merdivenci kadin qeldi hamileyim die kendisi deqisti banyoda suyunu hayirli olsun falan fisman ole iste ciceqim :)
cehennem olsun :d
allah seni ne yapsın anammmmm iyiki sen oğlan anası değilsin çok fena kaynanalık yapardın heeee......o kadar fena teyze yani...sende deki hee altın doğuruyorum çok kıymetlim o benim de... yaa bi görsen top gibi bi sağ bi sola yamuluyorum şuan..acıktımı nee çok hareketlendi şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?