2012 Şubat Anneleri

esım balıkların herseyınden anlıyo yavrulatıyor bıle balıkları.evımızde 3tane akvaryum var bı tanesınde yavrular var bırınde buyukler dıgerınıde sadece dogum yaptırırkwn kullanıyo..ogluma cocuk odası yapamamamın sebebı de balıklar zaten oglumun odasını babası şark kosesı yaptı ev kıra kendı evımız 1yıla kadar bıtıcek suan ınsaat halınde oyuzden sadece oyun parkı alıyorum.kendı evımıze gecerkende cocuk odası alcaz kısmet olursa.bebısımın kıyafetlerının fotografını koyarken sark kosesını de cekerım bakarsınız.ınsanı cok rahatlatıyo gelen mısafrlerımız bıle cogu zaman orda oturuyor

Dun kayinpederim aradi nasilsiniz varmi sikintiniz yerlestinizmi diye bende eltimi sikayet ettim ona...!

Sen o hamleyken ben calisiyo olmama raqmen pazar qunleri camini falan sil yemeqini yap yardim et die yonlendiriyodun beni ama senin qelinin 1 kere arayipta yenqe nasilsin benim cocuqum uslu nasilsa diyipte yardima qeleyim demedi bunlardan haberin yok onu arayipta hic qidiyomusun feray yenqene sende ilqileniyomusun onla dediqin yokki nerden bilcen tabi dedim. Adamin akli yerinden cikti resmen. Ohh iyi ettim...

amannn o derece tutkulu yani......ben bi tek bu hastalık bu tutku babamda var sanmıştım.....işte bazı erkek kahveyi sporu sever bazısıda hayvanları..buda bi tür sevgi....

o zaman kötü bişey ama gitti senin cüzdan söylim.....biri almamışsa tabi....:44:..napalım kızz kaç saattir yoksun ki..naptın yine......yemek mi yaptın cüzdanımı aradın....yemek mi yedin..bende acıktım gibi yaaaabirazdan kaçarım zaten...nihle kaynanasıyla dertleşiyo şuan ok

cok ıyı fıkır mutlaka fıslat odaya :)
yok be gıcıklıgına gelmıstır. benı duusndugunden deıl
fesatlıgına..
yatınca altınmı doguruyon dıyo
banba cıkola allll:)

zıtlastım 4 yılda bunalttı benı..
sevmıyorum ıyıce..
nefretlık oldu..
onun gorene kdr gozluksuz goremes o.
cehennem olsun

kızlar sizin göbeklerde bebekler hareket edince bi sağğğ bi sollll yamuluyomu?.....benimki çok fenada....

erkek bebeklerde daha cok oluyor cnm bnm teshısım
cunku bnde coook fazla cıkmıyo :))

adamda şaşırmıştır aradığına arayacağına..........iyilik yaramıyo zaten bazılarına..maalesef karşılığını göremeyince üzülüyo insan.....

kız ben seni yerim aynı kafadanız senle okuyunca kendimi gördüm

Sağol canım..
Olan oldu.. Allah yaşatmasın amin...

Canım bende berbatım valla
ağlamaktan gözlerim şişti..
Sinirlerim hala yatışmadı...

Sanırım hamilelikte bugün patladım duygusal açıdan...

Zaten sabaha kadar kabus görmüştüm..

allah seni ne yapsın anammmmm iyiki sen oğlan anası değilsin çok fena kaynanalık yapardın heeee......o kadar fena teyze yani...sende deki hee altın doğuruyorum çok kıymetlim o benim de... yaa bi görsen top gibi bi sağ bi sola yamuluyorum şuan..acıktımı nee çok hareketlendi şimdi...

yemek isittim kizima bide camasir astim 1 postada makinaya attim yeniden o arada merdivenci kadin qeldi hamileyim die kendisi deqisti banyoda suyunu hayirli olsun falan fisman ole iste ciceqim :)

cehennem olsun :d

sadece balıkla kalsak ıyı evımızde muhabbet kuslarıda var normalde 6 taneydı 2sını okula goturdu odasında bakıyo. bı tanesı bızde dıgerlerını de bırılerıne verdık.esimın okulda besledıklerı ılk kuslarımız anne babalar sureklı yavru cıkarıyo .bzım kusda onların yavrusu.bız egıttık kusumuzu suan konusuyor.annecıgım,babacıgım,celal sefa, hacı babayı sevıyorum,pis böcük,semih....daha buna benzer bı suru sey soyluyo.eşim kus ve balıklar sayesınde evden cıkmıyo.ayda yılda bır cıkar cok fazla durmaz zaten bır ıkı saate hemen gelır..eşinin dısarı alıskanlıgı olan varsa bu sekılde ılgı duydugu bısey varsa onla eve baglayabılırsınız

ıdare edemem ıdare edemem
kalacaklar ne gıtmesı.. yakın olsa nolur evı hızmet edecek adam var eve gıdermı?
yzuune bıle bakmıyorum baksın ısıne. cahıl ınsanla bı sure snra ugrasmak sıkıyo adamı
ona sorsan dnyaları bılıyo..

benimkide bayağı hareketli bugün
her zamankinden daha fazla
ben çok üzüldüm o da üzüldü zannımca...

Sen nasılsın?
eleferayı yılın en duygusalı seçmişsin..
Evet topiğin enlerini seçelim bence de:))))

kızlar size bişey sorucam pat diye giriyorum konuyo ama akıl almam lazım..
Bugun çok stresliyim ,kendimi çok da kötü hissediyorum sabah eşime dedim ki akşam bi yemeğe çıkalım.Bakarız falan dedi,hafta sonu çıkarız dedi.Ben de dedim ki yok bugun çok kötüyüm bugun çıkalım .Tamam dedi o da . Şimdi de arkadasının onu aradığını akşama maç olacağını söylüyor.Ve güyya benden izin istiyor. Çok güzel maç olucakmış.Zaten ne zamandır gitmiyormuş falan dedi.Sizce ben ne yapayım bu durumda ?

yemek isittim kizima bide camasir astim 1 postada makinaya attim yeniden o arada merdivenci kadin qeldi hamileyim die kendisi deqisti banyoda suyunu hayirli olsun falan fisman ole iste ciceqim :)

cehennem olsun :d

ferayım sabahki yazına bayıldım yazdım ama okudun mu bilmiyorum..

Bende eve gidince atıyorum..
Hafta içi ve hafta sonu sürekli çamaşır bu hafta

cok sınırlendım almıs elıne bı havlu gormeyen gozlerıyle bıseler yapıyo
yapıp satacakmıs.. lafa bak yazık yaa
ınsan toruruna bıseler yapar dusuncesız kadın.
sankı paraya ıhtıyacı var..

o kadar bunaldım kı duunurum yuzunu goresım yok
gorumcemle kıyaslayıp suruyo kustah sey..

ay bnm damadıma masallahhhhhhhhh..
kalk sutu ıc hıc duymadım ıctıgını
kızlar sut zamanı hadıı..
sutu olmayan yogurt yesın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…