2012 Şubat Anneleri

Aysebahar'im sayfadonmustu donemedim sana
tsk ederim beyenmene sevindim tatlim.

Rabbim sana baqislamis kizini qecti qitti sukur dusunupte kendini uzme artik.
Allah tekrarindan korusun.
Amin..

Valla canım benim aklım bugün hiç yerinde değil gülüm..
Sinirlerim harap vaziyette..
O yüzden kesinlikle yemeğe giderdim...
Maç olayını sen ona yemeği söyledikten sonra demedi mi eşin?
Önce sen teklif ettin
ve eevet dedi..
Bence izin mizin verme kız..
Git yemeğe...
kış günü maç mı olurmuş:)))
de
hasta olursun balım de:))))

iyiyim cnm çok şükür oğlumun yamultmalarıyla meşgulüm bende.....büyüyolar ya sanırım ondan artık sığmıyolar göbişe.....evet seçelim....ama önce başlıklar bulmalıyız...mesela en hamaratı? en cadısı? en suskunu? en şişmanı? en gevezesi? en dertlisi? gibi....
hayvanat bahçesi sanki....çok severim kuşları..onlara alışınca insan öldüklerinde çok üzülüyo ama......benimki hayvanla falan hiç uğraşmaz....anca varsa yoksa spor ve belgesel sever...

reklamdaki gibi hee idare edemem anneeee idare edememmm allah yardımcın olsun nedim...

tabıkıde yollamıcaksın demı?

Aysebahar'im sayfadonmustu donemedim sana
tsk ederim beyenmene sevindim tatlim.

Rabbim sana baqislamis kizini qecti qitti sukur dusunupte kendini uzme artik.
Allah tekrarindan korusun.
Amin..

canım ona üzülmedim bugün..
Müdürümle tartıştık..
Haksızca adaletsizce...
boşver canım...
Canımı sıkmayacağım artık..

Canım sen bu işi kıvırdın bak..
Benim aklıma başlıkların hiç biri gelmemişti..
Sen başlıkları ayarla bak..
Hem hoş olur hem kafamız dağılır:))

yardıma gel sen hamaretsın

neyse ben cıktım kızlar opuyorum sızı yemek yapoım malum mısafırlerım muhım..

gelırım yıne ınsallah bash bashhh

allahım yarabbım tek tas almıs hava atıyo bana hahhahahahah

Son düzenleme:

bizide günaha sokcan teyze yüzünden hee dedikodu yapma bakimmm bırak naparsa yapsın... içinde olsa zaten demene lüzum kalmaz yapardı....sinirlenme boşuna boşuna boşver...sen bilgisayar başındamısın bişey demiyomu sana napıyon orda diyee..valla süt sevmiyorum bu ara yaa ama akşama mantı yapcam.....yoğurtlu yerim bol bol..söylemesi ayıp..canınız çekmez inş...

Çıkıyor musun canım..
iyi akşamlar ...
öptümmmm

müdürüne biiiiiiiip sana bisi olmasin aysembaharim :)

yardıma gel sen hamaretsın

neyse ben cıktım kızlar opuyorum sızı yemek yapoım malum mısafırlerım muhım..

gelırım yıne ınsallah bash bashhh

gelirim tabi..keşke yakın olsaydık..kolay gelsin cnm....bende kaçarım şimdi acıktım yahu bişeyler atıştırayım...bi market yapayım yakın zatende......bay bay cnm

ayşecim o kadar kişinin çamaşırı anca biter tabi..işin zor valla ama rabbim sana güç vermiş..iyi idare ediyosun hem iş hem ev.....cnm benim... nazar değmesin aman...

benım esımde aynı sekılde ben bısey ıstedgımde erteler.hep hafta sonu der hafta sonu gelır oralı olmaz....bende aynı dertten gıdıyorum canım keske yardımcı olabılsem ama nerdeeee.benım esım kendı canının ıstemedıgı bıseyı hayatta yaptıramazsın.kafasına koydugu bıseyıde yanlıs da olsa yapar.bısey alacaksa bana sormaz sorsada ben yok desemde kfasına koyduysa kendı alır zaten...emınım sen de cok kere boyle durumlarda yapcam dedıgı seyı yapmasını beklemıssındır ama olmamıstır,ben her yolu denedım olmuyo,ya eslerle dıretıp kotu olacaz yada ıclerınden gelıpte yapmalarını beklıcez...ben alıstım sanırım artık sorun etmemeye basladım.bazen zoruma gıdyo gıtmıyo degıl.zaten benım agladıgım seyler bu gıbı seyler benle ılgılenmemesı soz verdıgı bıseyı yapmaması,sorun degıl benım ıcın ama bu donemde ıster ıstemz duygusal oluyoruz aglıyoruz.esımde cogu zman hatasını anlıyo zaten.gerkenı yapıyo.sende bıraz esını kendı halıne bırak canım...

müdürüne biiiiiiiip sana bisi olmasin aysembaharim :)

Çok çok üzdü aslında beni bugün..
Ama ağzına sağlık... biiiiiiiiiiiiiip hemde en alası..:))

Sağol canım..
Bugün pilim bitti ama var ya..

tabıkıde yollamıcaksın demı?

valla yollamayı düşünüyorum.O kadar düşüncesiz ki ben yoruldum gerçekten..Gitsem bile bu düşüncesizliği bu yemeğin tadını kaçırdı.
Benim derdim bir arada olmak biraz ilgi görmekti zaten.Saolsun mahvetti

akşamki sinirim yatışmadı bende müşterilerden aldım hırsımı bastım fırçayı bastım fırçayı rahatladım acık şimdi de eşim aradı akşama alırım seni yoldan diyor bende bebişe oda bakmaya gidicem iş yerinden arkadaşlarla benim işim var bekleme beni dedim o bana öyle demişti ya ne işin var diyor söylemedim meraktan çatlasın

Sen bilirsin canım..
Ama bak hala maçının içine etmek için vaktin var:))))
Seni düşünmeyeni sende düşünme..
Hep biz özveriliyiz ama olmaz ki kızlar...

Sancım var de kızzzzzzzzzzzzzz
filancamım yemek yersem geçer de kız:))
bu yemek beraber yenmeli de kız:))
hadi canım ara..

filancam cumartesi gecesi yılbaşı her yer kalabalık olur büyük olsılık yemek için yer bulabilirmisin bilmiyorum ama istersen o bu akşam gitsin maça sende ona bi günü şart koy öyle izin ver şu günde yemeğe yada alışverişe gideceğiz de....uzun zamandır eşim beni yemeğe götürmedi yaaa..... du bende bu akşam bi çıtlatayım ne diyecek....gerçi dışarda para harcayacağına ben eve bişeyler alsın beraber olalım daha çok seviyorum ama ..... ağzını yalan yere bi arayayım bakalım napcak.......... sisem kendi bildiğinden eşinin şaşmaması çok zor olsa gerek..o benim eşimdede vardı ama ben yola getirdim..bazı şeyleri kendi gözüyle görünce bana hak verdi ve şimdi beni dinliyo....özellikle akrabalarla ilgili konularda....çok akıl veriyordum bu şöyşe şu şöyle diye..toz kondurmazdı nasılki dediğime hep geldi..anladı şimdi dinliyo sözümü..inş seninkide değişir cnm....azcık sabırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…