- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.641
kızlar size bişey sorucam pat diye giriyorum konuyo ama akıl almam lazım..
Bugun çok stresliyim ,kendimi çok da kötü hissediyorum sabah eşime dedim ki akşam bi yemeğe çıkalım.Bakarız falan dedi,hafta sonu çıkarız dedi.Ben de dedim ki yok bugun çok kötüyüm bugun çıkalım .Tamam dedi o da . Şimdi de arkadasının onu aradığını akşama maç olacağını söylüyor.Ve güyya benden izin istiyor. Çok güzel maç olucakmış.Zaten ne zamandır gitmiyormuş falan dedi.Sizce ben ne yapayım bu durumda ?
iyiyim cnm çok şükür oğlumun yamultmalarıyla meşgulüm bende.....büyüyolar ya sanırım ondan artık sığmıyolar göbişe.....evet seçelim....ama önce başlıklar bulmalıyız...mesela en hamaratı? en cadısı? en suskunu? en şişmanı? en gevezesi? en dertlisi? gibi....benimkide bayağı hareketli bugün
her zamankinden daha fazla
ben çok üzüldüm o da üzüldü zannımca...
Sen nasılsın?
eleferayı yılın en duygusalı seçmişsin..
Evet topiğin enlerini seçelim bence de:))))
hayvanat bahçesi sanki....sadece balıkla kalsak ıyı evımızde muhabbet kuslarıda var normalde 6 taneydı 2sını okula goturdu odasında bakıyo. bı tanesı bızde dıgerlerını de bırılerıne verdık.esimın okulda besledıklerı ılk kuslarımız anne babalar sureklı yavru cıkarıyo .bzım kusda onların yavrusu.bız egıttık kusumuzu suan konusuyor.annecıgım,babacıgım,celal sefa, hacı babayı sevıyorum,pis böcük,semih....daha buna benzer bı suru sey soyluyo.eşim kus ve balıklar sayesınde evden cıkmıyo.ayda yılda bır cıkar cok fazla durmaz zaten bır ıkı saate hemen gelır..eşinin dısarı alıskanlıgı olan varsa bu sekılde ılgı duydugu bısey varsa onla eve baglayabılırsınız
ıdare edememıdare edemem
kalacaklar ne gıtmesı.. yakın olsa nolur evı hızmet edecek adam var eve gıdermı?
yzuune bıle bakmıyorum baksın ısıne. cahıl ınsanla bı sure snra ugrasmak sıkıyo adamı
ona sorsan dnyaları bılıyo..
Bugun çok stresliyim ,kendimi çok da kötü hissediyorum sabah eşime dedim ki akşam bi yemeğe çıkalım.Bakarız falan dedi,hafta sonu çıkarız dedi.Ben de dedim ki yok bugun çok kötüyüm bugun çıkalım .Tamam dedi o da . Şimdi de arkadasının onu aradığını akşama maç olacağını söylüyor.Ve güyya benden izin istiyor. Çok güzel maç olucakmış.Zaten ne zamandır gitmiyormuş falan dedi.Sizce ben ne yapayım bu durumda ?
Aysebahar'im sayfadonmustu donemedim sana
tsk ederim beyenmene sevindim tatlim.
Rabbim sana baqislamis kizini qecti qitti sukur dusunupte kendini uzme artik.
Allah tekrarindan korusun.
Amin..
iyiyim cnm çok şükür oğlumun yamultmalarıyla meşgulüm bende.....büyüyolar ya sanırım ondan artık sığmıyolar göbişe.....evet seçelim....ama önce başlıklar bulmalıyız...mesela en hamaratı? en cadısı? en suskunu? en şişmanı? en gevezesi? en dertlisi? gibi....
hayvanat bahçesi sanki....çok severim kuşları..onlara alışınca insan öldüklerinde çok üzülüyo ama......benimki hayvanla falan hiç uğraşmaz....anca varsa yoksa spor ve belgesel sever...
reklamdaki gibi hee idare edemem anneeee idare edememmmallah yardımcın olsun nedim...
iyiyim cnm çok şükür oğlumun yamultmalarıyla meşgulüm bende.....büyüyolar ya sanırım ondan artık sığmıyolar göbişe.....evet seçelim....ama önce başlıklar bulmalıyız...mesela en hamaratı? en cadısı? en suskunu? en şişmanı? en gevezesi? en dertlisi? gibi....
hayvanat bahçesi sanki....çok severim kuşları..onlara alışınca insan öldüklerinde çok üzülüyo ama......benimki hayvanla falan hiç uğraşmaz....anca varsa yoksa spor ve belgesel sever...
reklamdaki gibi hee idare edemem anneeee idare edememmmallah yardımcın olsun nedim...
cok sınırlendım almıs elıne bı havlu gormeyen gozlerıyle bıseler yapıyo
yapıp satacakmıs.. lafa bak yazık yaa
ınsan toruruna bıseler yapar dusuncesız kadın.
sankı paraya ıhtıyacı var..
o kadar bunaldım kı duunurum yuzunu goresım yok
gorumcemle kıyaslayıp suruyo kustah sey..
ay bnm damadıma masallahhhhhhhhh..
kalk sutu ıc hıc duymadım ıctıgını
kızlar sut zamanı hadıı..
sutu olmayan yogurt yesın..
yardıma gel sen hamaretsın
neyse ben cıktım kızlar opuyorum sızı yemek yapoım malum mısafırlerım muhım..
gelırım yıne ınsallah bash bashhh
allahım yarabbım tek tas almıs hava atıyo bana hahhahahahah
canım ona üzülmedim bugün..
Müdürümle tartıştık..
Haksızca adaletsizce...
boşver canım...
Canımı sıkmayacağım artık..
Canım sen bu işi kıvırdın bak..
Benim aklıma başlıkların hiç biri gelmemişti..
Sen başlıkları ayarla bak..
Hem hoş olur hem kafamız dağılır:))
HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??
yemekten gelince ağırlık mı çöküyo ne adapte olamıyorum hiç bişeye çok mu yitorum acaba?
allahım yarabbım tek tas almıs hava atıyo bana hahhahahahah
müdürüne biiiiiiiip sana bisi olmasin aysembaharim :)
gelirim tabi..keşke yakın olsaydık..kolay gelsin cnm....bende kaçarım şimdi acıktım yahubişeyler atıştırayım...bi market yapayım yakın zatende.. ....bay bay cnm
ayşecim o kadar kişinin çamaşırı anca biter tabi..işin zor valla ama rabbim sana güç vermiş..iyi idare ediyosun hem iş hem ev.....cnm benim...nazar değmesin aman...
Valla canım benim aklım bugün hiç yerinde değil gülüm..
Sinirlerim harap vaziyette..
O yüzden kesinlikle yemeğe giderdim...
Maç olayını sen ona yemeği söyledikten sonra demedi mi eşin?
Önce sen teklif ettin
ve eevet dedi..
Bence izin mizin verme kız..
Git yemeğe...
kış günü maç mı olurmuş:)))
de
hasta olursun balım de:))))
tabıkıde yollamıcaksın demı?
valla yollamayı düşünüyorum.O kadar düşüncesiz ki ben yoruldum gerçekten..Gitsem bile bu düşüncesizliği bu yemeğin tadını kaçırdı.
Benim derdim bir arada olmak biraz ilgi görmekti zaten.Saolsun mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?