2012 Şubat Anneleri

kızlar ben cıkıyorum esımın okuldan gelmesı yakın zaten sımdı benı burda yakalarsa kızar. okulla oturdugum sıtenın kapısıyla okulun servıs kapısı karsılıklı 5gıbı cıkıyo hemn evde oluyo bazen daha da erken gelıyor.bebişlerınıze cok ıyı bakın kendınızede.cok cok optummmm.....

kimlik için ağlıyorsun hee :)) vah vah cok acıklı birşeymiş :))) bakalım daha neler yapıcaz dogurana kadar...

HASTANE ÇANTANIZA ORKID MI HASTA BEZI MI KOYACAKSINIZ??DÜN EŞİME ALDIRDIM DA BU HASTA BEZI COK BUYUK DURUYOR CANPED DIYE BIR MARKA ALMIS..DOGRU MU ?nE YAPMAK LAZIM??

her ikiside .. 2 tane hasta bezi bir pakette ped koydum canım..

evet kızlar tabloya göre 34 erkekimiz 28 kızımız var......erkekler öndee.....

aaa bende bu sene kız senesi sanıyordum ,genelde kime sorsak kız.. mesela eşimin işyerinde 2 kız daha yolda..

iyi akşamlar canım..
İyi bak kendine..

kız sen nerelerdesin senin kıza bugün bi talipler çıktı haberin yok tam 3 tane adayı vardı..bas bas aradık seni yoktun burda yaaa..özellikle filancam talip sisem talipti bide hacer ama filancamla gelcez istemeye..kocası maça gitmez ise..

ayyy ayşeee ne fenasın kızzzzz şeytanın pabucunu ters giydirirsin valla ....

amnnnn ne kızıyo cnm sen onun balıklarına kuşlarına bişey diyomusun sanki ....çok biliyo ooo ..hadi git bkalım...iyi akşamlar....

neyse kızlar bende kalkayım yemek yapayım acıktımda...
.yarın görüşürüz inş.....hepinizi canı gönülden öpüyorum.......bebelere iyi bakın............yarın daha iyi bi gün olsun inş....:80:....cümleten hayırlı akşamlar.....

iyiaksamlar kayinvalideciqim babaciqimada selamlar ellerinizden optum. Baali beyime hurmetler ask ile selamlar

ben yine bir akıl danışacagım size...

eşimin yegeni bizde kalıyor dedim ya agustostan beri...

ikinci dönem kalsın istemiyorum açıkçası çünkü bebek olunca zor olacakmış gibime geliyor.. dersleriyle falan ben ilgileniyorum yurtdısından geldiği için yakın bir ilgiye ihtiyacı var.. ilk zamanlar evde olmasına alışamamıştım,o yüzden biraz yadırgadım şimdi alıştım ama sorun şu yemek seçiyor,dediğim gibi derslerinde yakından ilgi olması gerekli ve ben bebek gelince bunları bırakın belki kendi işimi zor yapacagım..neyle karşılaşcagımı bilmediğim için korkuyorum..

dersleriyle son zamanlarda fazla yakından ilgilenemiyorum 90 lı notlarını bile düşürmüş, yani ders çalış deyince çalışan bir tip, ben denetimi bırakınca saldı.. şimdi galiba 2 tane zayıf gelecek gibi.. bugün de hastalandı zorlugu acıkcası bugün düşündüm, biz cocuga mont giydiremiyoruz ee tabi bu havada hırkayla gezerse üşütmemesi imkansız olurdu,ben eve mikrop girmesin diye ugraşimm o davetiye bıraksın... hayır onu da anlıyorum cocuk henüz ama denileni yapsa kendi de çekmicek.. yani bu tarz şeylerle ugraşmak zor olacak gibi geliyor bana... ama gel gelelim vicdanımda sanki ben cok kötüymüşüm , bencilmişim biraz daha katlansam ne olacak diye iletiler yolluyor ?

eşimle bu durumu paylaşsam yanlış anlar mı diye korkuyorum.... hem paylaşsam o da benim gibi hıkk diyemez çözüme ulaşacagımızı sanmıyorum... napsam yahuuu ?? bu gece desem eşime karnede zayıf olursa yollamasınlar 2. dönem boşu boşuna olmuyor falan mı desem... eşimde çok iyi biri arada kalsın istemiyorum.. amannnnnnnnn dün beşik olayını çözdünüz bugün de bunu çözün rahatlatın beni yahuuuuuuuu ..........

he bu arada cocuk 13 yaşında

iyiaksamlar canim oh yarasin löp löp qram olsun bebise ins :)))

ayy kız güldürdün beni burdayım ayol bugün yoğundum biraz giremedim.
ay tailplerimiz de birden artıverdi
buyrun gelin biz benim herifle küsüsz ama size belli etmeyiz

uff cok hassas bi konuya benziyor bu canim ben e diyeceqimi bilemedim simdi :s Sanirim seni en rahatlatacak yontem esinle paylasmak olsa qerek. Okadar destek olmussun suan bu ayrintilari dusunuyor olman bencillikten deqil aksine onun qeleceqi icin kayqilanmandan kaynaklaniyor bunun bilincine varir herhalde esin. Oda fikirlerini soyler daha net dusunceler elde edersiniz die dusunuyorum ben nacizhane fikrim..

sagol canım.. ben yetemeyeceğim gibime geliyor çünkü mükemmeliyetçibir tipim bir şeyler dogru gitmeyince de asabi oluyorum.. kendimi yıpratıcam gibi geliyor.. ailem de onaylamıyor bu durumu... ben onlara tam tersi bişicik olmaz diye moral veriyorum... ben cocuk ben dogurana kadar ders calısmayı ögrenir dedim,denemek için işte bir kaç hafta bıraktım kendi disiplinine.. ama sınavlarında düşüş oldu.. yani kendi sorumluluklarını alamadı.. ben en iyisi dediğim gibi eşime açıklayayım durumu, ococugun bu halini görünce biraz dırdırcı davranıyor,cocugun notlarını görünce boşvermişliğini görünce cok sinirleniyor...
nasipte ne varsa o olsun napimm yaa... hazirana da pek bişi kalmadı gerci :S

selam kızlarrrr
ben geldim varmı bi değişiklik topikte
bende anlatmaya başlıyım

hoşgeldin
bende anca okudum geçmişi
herkesin hormonlarıyla başı dertte
komple ağlıyoruz

bende son iki gündür endişe içindeyim sanki bebek erken gelcek gibi
sürekli bi baskı, hafif hafif canım yanıyo falan
korkuyorum bakalım noolcak ??

Çok bıçaksırtı bir durum bu Her iki tarafın da selameti için eşinle konuş canım. İki çocuğun sorumluluğu sizi gerer, üzücü olaylara sebep olabilir. Sonuçta bunu onun da iyiliği için yapacaksınız. Sürekli talimatla iş yapan bir çocuğa iki gün ilgi gösteremesen bütün emek boşa gider. Emanet sonuçta, en iyisi konuşarak ortak çözüm bulun...

hoşgeldin tatlıımmmm naber

hoşbulduk bebişim

Oyelken teyzeeeeeeeeee

ayyy kıs kendimi yaşlı hissettim teyze diyince :)))

anam neden ağlıyonuz bee
okumadım ben valla

sagol canım,bu gece konuşacagım.. zaten yurtdısından buraya da başarısız diye gonderdiler.. yani kendi ailesi bile baş edemiyorken, ben bu halimle cocugun kendisini aşmasına yardımcı oldum ama dediğim gibi hergün kontrol ve takip ile zor bebek dogduktan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…