- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.681
selam kızlarrrr
ben geldim varmı bi değişiklik topikte
bende anlatmaya başlıyım
hoşgeldin
bende anca okudum geçmişi
herkesin hormonlarıyla başı dertte
komple ağlıyoruz
bende son iki gündür endişe içindeyim sanki bebek erken gelcek gibi
sürekli bi baskı, hafif hafif canım yanıyo falan
korkuyorum bakalım noolcak ??
hoşgeldin
bende anca okudum geçmişi
herkesin hormonlarıyla başı dertte
komple ağlıyoruz
bende son iki gündür endişe içindeyim sanki bebek erken gelcek gibi
sürekli bi baskı, hafif hafif canım yanıyo falan
korkuyorum bakalım noolcak ??
hoşbulduk bebişim
ayyy kıs kendimi yaşlı hissettim teyze diyince :)))
anam neden ağlıyonuz bee
okumadım ben valla
doktora gittim muayne etti
iki bebiğin gelişimleri de birbirinle eşit dedi
ikiside 1200 kg ve çok hareketliler dedi
30 haftalık olması gerekirken tek gebeliğe göre gelişimleri 28 haftalık gözüküyormuş
ama ikiz olduğu için bu çok normal dedi
idrar tahlili istedi oda çok iyi dedi
direk çalışamaz raporu verdi bundan sonra dinlenmek çok önemli dedi
12 ocakta gidip nst ye gireceğim bu kadar
doktora gittim muayne etti
iki bebiğin gelişimleri de birbirinle eşit dedi
ikiside 1200 kg ve çok hareketliler dedi
30 haftalık olması gerekirken tek gebeliğe göre gelişimleri 28 haftalık gözüküyormuş
ama ikiz olduğu için bu çok normal dedi
idrar tahlili istedi oda çok iyi dedi
direk çalışamaz raporu verdi bundan sonra dinlenmek çok önemli dedi
12 ocakta gidip nst ye gireceğim bu kadar
Hoşgeldin canım, topik ağlama duvarına döndü. Sen nasılsın?
kim ağladı ben kaçırdım
heyecanla seni bekledik canım
çok merak ettik bebeklerini
sevindim iyi olmalarına maşallah onlara canım gelinim benim
topikte değişiklik yok canım
dün akşam damadının odasını paylaştım ona bakabilirsin
bakalım beğenecek misin?
kaçıncı sayfa da
ikisi de kız canımmasallah bebişlerine.. cinsiyetleri ne ? ben bilmiyorum da :S
Ben valla tartışmaktan bıktım içlerinden gelipte yapmaları da zor gözüküyor.Artık ben de senin gibi alışmaya çalısıcam sanırım bu duruma :2:benım esımde aynı sekılde ben bısey ıstedgımde erteler.hep hafta sonu der hafta sonu gelır oralı olmaz....bende aynı dertten gıdıyorum canım keske yardımcı olabılsem ama nerdeeee.benım esım kendı canının ıstemedıgı bıseyı hayatta yaptıramazsın.kafasına koydugu bıseyıde yanlıs da olsa yapar.bısey alacaksa bana sormaz sorsada ben yok desemde kfasına koyduysa kendı alır zaten...emınım sen de cok kere boyle durumlarda yapcam dedıgı seyı yapmasını beklemıssındır ama olmamıstır,ben her yolu denedım olmuyo,ya eslerle dıretıp kotu olacaz yada ıclerınden gelıpte yapmalarını beklıcez...ben alıstım sanırım artık sorun etmemeye basladım.bazen zoruma gıdyo gıtmıyo degıl.zaten benım agladıgım seyler bu gıbı seyler benle ılgılenmemesı soz verdıgı bıseyı yapmaması,sorun degıl benım ıcın ama bu donemde ıster ıstemz duygusal oluyoruz aglıyoruz.esımde cogu zman hatasını anlıyo zaten.gerkenı yapıyo.sende bıraz esını kendı halıne bırak canım...
filancam cumartesi gecesi yılbaşı her yer kalabalık olur büyük olsılık yemek için yer bulabilirmisin bilmiyorum ama istersen o bu akşam gitsin maça sende ona bi günü şart koy öyle izin ver şu günde yemeğe yada alışverişe gideceğiz de....uzun zamandır eşim beni yemeğe götürmedi yaaa..... du bende bu akşam bi çıtlatayım ne diyecek....gerçi dışarda para harcayacağına ben eve bişeyler alsın beraber olalım daha çok seviyorum ama ..... ağzını yalan yere bi arayayım bakalım napcak..... ..... sisem kendi bildiğinden eşinin şaşmaması çok zor olsa gerek..o benim eşimdede vardı ama ben yola getirdim..bazı şeyleri kendi gözüyle görünce bana hak verdi ve şimdi beni dinliyo.... özellikle akrabalarla ilgili konularda....çok akıl veriyordum bu şöyşe şu şöyle diye..toz kondurmazdı nasılki dediğime hep geldi..anladı şimdi dinliyo sözümü..inş seninkide değişir cnm....azcık sabırr
Hoşgeldin canım, topik ağlama duvarına döndü. Sen nasılsın?
kim ağladı ben kaçırdım
kaçıncı sayfa da
ikisi de kız canım
kız hiç hatırlamıyorum
ama dün akşam koymuştum
biraz geçmişe gitmem lazım
bukleee zatüre olcam hadi kız dondummmm
Eki Görüntüle 315540 Eki Görüntüle 315550 Eki Görüntüle 315551 Eki Görüntüle 315552 Eki Görüntüle 315553 Eki Görüntüle 315554 Eki Görüntüle 315555 Eki Görüntüle 315556 Eki Görüntüle 315557 Eki Görüntüle 315558 Eki Görüntüle 315559 Eki Görüntüle 315549 Eki Görüntüle 315548 Eki Görüntüle 315539 Eki Görüntüle 315538 Eki Görüntüle 315537 Eki Görüntüle 315541 Eki Görüntüle 315542 Eki Görüntüle 315543 Eki Görüntüle 315544 Eki Görüntüle 315545 Eki Görüntüle 315546 Eki Görüntüle 315547 Eki Görüntüle 315561
özgecim evden gircek misin foruma, ihmal etme bizi sakın :)))
ferayx ben oturur pozisyonda bile zor duruyorum, arkaya yaslanmam lazım yoksa karnımla sırtım çok geriliyor
vitalbulgularstabil bu ara o kadar çok erken doğum duydum ki, belkide psikolojiktir bilmiyorum ama iyice bi aşşa indi sanki. gören sen yakında doğurursun diyo
özgecim evden gircek misin foruma, ihmal etme bizi sakın :)))
ferayx ben oturur pozisyonda bile zor duruyorum, arkaya yaslanmam lazım yoksa karnımla sırtım çok geriliyor
vitalbulgularstabil bu ara o kadar çok erken doğum duydum ki, belkide psikolojiktir bilmiyorum ama iyice bi aşşa indi sanki. gören sen yakında doğurursun diyo
5039 canım ohhhhhhhhhh
feray saol canım
kızlar ben kaçıyorum dondummmmmmm burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?