- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.701
Canım ya, ben de şu sıra kordon dolanması ile ilgili pek şey okudum. İnsan takıyor ister istemez... Hele birkaç doğum hikayesi okuyayım dedim de, kısçem başladı bir o yana bir bu yana. Aman dedim bizim kız niyeti bozdu, hemen kapattım sayfayı, dedim dur durduğun yerdeBir de bellek ötesi kısımda çooook hikaye var herhalde ki sabaha kadar kabus görüyorum. Kalkıp kalkııp su içip, bu sefer de tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. Hahaaay ne hamileymişiz yahu
canım hepsi çok güzeller allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
allahım o yukardaki ne öyle damatlığımı :)
senin oğlun gs lı mı olacak babası kesin verir benim kızı ozaman :)))
kızlar bende kaçıyorum annem gidicekte bugün eve erken kaçıyım öpüldünüz
cnm ben hasta bezi almadım ama almayıda düşünmüyo değilim..gerçi hastane veriyo ama çok kanamamız olursa lazımda olur..canped doğru fakat boyları var..büyük orta küçük diye..büyük boy almıştır belki....çok rahatsız edici bişey annem normal doğum yaptığında kullanmıştı ama evde hiç rahat edemedi....kullanmadı..ama hastanede lazım.....ped olarak ben 2 paket gündüz için 2 pakette gece için uzun olandan koydum ama çokmu koydum o kadar lazım olmaz ama aksi bi durum olursa eşim alamaz diye koydum...utanır öyle şeyden....
ıkısınden de koydum cnm ben..
4 hasta bezı koydum
4 5 tane orkıd
yedekledım ben o kadar gıtmez aama olsun..
dgru almıs canped satılıyo genelde..
Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;
Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !
Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.
devamı için tıklayın
Günaydin dünyalar qüzeli olacaqindan adim kadar emin olduqum meleqim...
Yine uyutmadin beni.
Bu qecede ''anne burdan cok sikildim, elim kolum bacaqim oynayamaz oldu cikip senin kokunda süzülerek uyumak istiyorum ben'' dercesine durmadan uyandirdin beni...
Seni icimde tasimak okadar yüceltiyorki beni kendi qözümde bunu sana cooook ileriki yillarda bile anlatabilme yeteneqim olacaqini sanmiyorum benim dunya quzeli Kizim...
Aman sana dokunmasin diyerek her dilediqimi yiyememek,
Sen icimde bunalma diye aylarca qerile qerile yüz üstü yatamamak,
Sirf sana yeterli olabilmek icin ictiqim vitaminler yuzunden kimi qeceler kasintidan karincalanmadan uykuya dalamamak,
El kadar boyunla yapmis olduqun baskinin kasilarimdaki muthis aqrisi acisi yuzunden babaciqini uyandirmadan , karyolanin kafasina simmmsiki tutunmadan saqa sola dönememek ve dönsemde ayni pozisyonda 5 10 dakikadan fazla duramamak,
Ne hikmettir ne kutsalliktirki bunca seye raqmen olana bitene senin en fazla 1damla quzelliqin kadar olabilcek sekilde tebessüm etmek...
Sen 1kadinin yasayabileceqi ve kendiyle qurur duyabileceqi en buyuk varliksin...
Sana ilk dokunusumu hayal ediyorum...
Ilk seni doyurusumu qozlerine baka baka...
Burnumu kisaccik boynuna qömerek kokunu ciqerlerime dolduracaqim ani sebatla bekliyorum.
Ve en cok minicik basini omzuma birakip dakikalarca yanaqimi yanaqinda qezdirmek istiyorum meleqim...
Biliyorum suan her kaydettiqim harfi benimle okuyosun. Minicik tekmelerinle kanimi canimi paylastiqin qibi her kelimemde varliqini hissettiriyosun.
Minicik tekmelerinle mutluluktan cildirttiqin bu annen o ayaklarinla bastiqin yerlere kurban olur mucizem benim...
Seni seviyorum meleqim.
Heyecanla seni bekliyorum...
( Annen - Feray )
[
fıstığım nasılsın sen bakim....görüşemedik hiç....kırmızı çilek dünür arıyodu kızına ben seni önermiştim ama sende oyelkene sarmışın onun kızlarına.....bi damat bulamadık kırmızı çileğe du bakalım
BGUN COK KOTYUDUMMGEC OLDU CANIM AMA KUSRMA BAKKMA NE YOGUN BI GUNDUUUU BENIM İÇİN GICIK PATRONDA YANIMD AYRILMADIII
SİZLERİ ÖZLEDIMMMMMMMMMM
KIMSE KALDIMI ACABA?
Cok tesekkur ederım canım.
Daha guzellerı senın olsun ınsallah.
Merak etme, bebısın saglıklıdır.
Am aartık yerı daraldıgı ıcın cok rahat hareket edemıyordur.
Ne guzel bır ıfade bu; 'oksıjen maskesını once kendınıze, sonra bebegınıze takın'
Evet, bebelerımız ıcın mutlu olmalıyız.
Mutsuz bır anne, bebegını de esını de mutlu edemez.
Cok tesekkur ederım canım.
Onlar ıcın yaptıgımız hersey anlamlı ve de guzel.
Peki orta boy mu alsaydım?Büyükte bel numarası 100-120 falan yazıyo yaa..
bezi zaten baglamaya gerek yokmus canım.. yataga seriyorsun pompisine :)) yani ablam öyle dedi... o verdi bana bezlerinden atmamış :)) bir tane kullandım dedi paketin gerisini verdi bende valizime 2 tane koydum..
Saol fikir werdıgın için ..Ben de bilemiyorum kı hiç nasıl olacagını,senınkı orta boy mu acaba canım??
Saol fikir werdıgın için ..Ben de bilemiyorum kı hiç nasıl olacagını,senınkı orta boy mu acaba canım??
baktım şimdi... ablam kendi totosuna göre almış büyük boy.. hakikaten büyük ... senin kalça çevresi kaç canım ? benim 98 büyük olur gibie geldi ,ama serilecegi için bişi olmaz heralde seninde toton 100 civarında ise medium al tatlım
Maalesef aldım bile ..Keşke daha erken sorsaymışım ..Neyse artık onlar bilir takmayı..:26::26:canım bende geçen makette gördüm, pedden biraz büyük hasta bezi kadarda kocaman degil, altına kaçıranlar için yazıyordu, bence dogum sonrası ideal gibi ondan olmayı düşünüyorum
Tşk bi ölçmem lazım ,uzun zamandır ölçmedim ama normalde zaten 90dı totom :)Kesin 100ü geçmiştir...Bu arada senin de bacak aran ağrıyormuş..Bende de war,bgn yoruldum biraz ve resmen bacağımın arası yanıyor ve ağrıyor ..Ne oldu bize acaba...
Maalesef aldım bile ..Keşke daha erken sorsaymışım ..Neyse artık onlar bilir takmayı..:26::26:
Tşk bi ölçmem lazım ,uzun zamandır ölçmedim ama normalde zaten 90dı totom :)Kesin 100ü geçmiştir...Bu arada senin de bacak aran ağrıyormuş..Bende de war,bgn yoruldum biraz ve resmen bacağımın arası yanıyor ve ağrıyor ..Ne oldu bize acaba...
Maalesef aldım bile ..Keşke daha erken sorsaymışım ..Neyse artık onlar bilir takmayı..:26::26:
kızlar hepinize iyi akşamlar.başlıktada yazdığı gıbı sizlerle paylaşmak istediğim konu bu.bel fıtığım var.ıkı ayrı beyın cerrahına(bı unıversıte hastanesıne bırde gebelik takıbımı yaptırdığım özel hastanenın)gıttım.üniv.hastanesındekı butun bel fıtığı hastalarına sezeryan önerdıklerını normal doğumda fıtığın artabıleceğini söyledi.özel hastanedekı doktor ıse yaşıma ve fıtığımın buyukluğune bakarak normal yapabılırsın dedı.ama benım bel ağrılarım yerımden kalkamayacağım kadar yuruyemeyeceğim kadar şiddetli oluyo ve cıddı anlamda hayatımı etkılıyor.napıcağım konusunda çok kararsızım.benım gıbı olanınız yada daha önce bu durumda doğum yapanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?