2012 Şubat Anneleri

ay o uyuma kısmı beni mahfediyo zaten. iki saat yerleşmeye çalışıyorum. yastıklarla boğuşuyorum sonra susuyorum, içtinden 2 dakka sonrada çişim geliyo.
hadi uyudum diyelim gece boyunca en az 5 defa uyanıp terleyip kapıyı aralayıp üşüyüp tekrar kapatıp, uyuyamayıp tv yi açıp, izlediğim şeyleri rüyamda görüyorum, zaten sabah oluyo
sabahta saat 6buçuk gibi bi tatlı uyku geliyo
hiçbişey umrumda değil diyorum uyuycam
zırttt telefon alarmı eşim işe gider
evet artık uyuycam derim bizim kedi hoplayıp zıplamaya başlar
hadi o da sakinleşti, anneme bakan kadın gelir kapıyı çalar
işte bööle :)))

ıkısınden de koydum cnm ben..
4 hasta bezı koydum
4 5 tane orkıd
yedekledım ben o kadar gıtmez aama olsun..
dgru almıs canped satılıyo genelde..

Peki orta boy mu alsaydım?Büyükte bel numarası 100-120 falan yazıyo yaa..

Tşk bilgi için gerçekten fazlası da zararlı olabiliyor,biz de ne duysak herşeyı fazla fazla alıp yiyoruz..Duba olmayalım da..

Gözlerim doldu..Çok güzel tarif etmişssin..Tıpkı içimdeki duygular..Hatta kızıma yazdıgım günlükteki kelimelerle eşdeğer çoğu...Bence,sen de günlük tut ve anlat ona bugunlerımızı..

[
fıstığım nasılsın sen bakim....görüşemedik hiç....kırmızı çilek dünür arıyodu kızına ben seni önermiştim ama sende oyelkene sarmışın onun kızlarına.....bi damat bulamadık kırmızı çileğe du bakalım

BGUN COK KOTYUDUMM GEC OLDU CANIM AMA KUSRMA BAKKMA NE YOGUN BI GUNDUUUU BENIM İÇİN GICIK PATRONDA YANIMD AYRILMADIII

SİZLERİ ÖZLEDIMMMMMMMMMM

KIMSE KALDIMI ACABA?

herkese iyi akşamalr gerçi kimse kalmamış ama olsun, kaç gündür giremiyorum yazılı hazırladım bu hafta yapıp kurtulacam ne olur ne olmaz bir günüm digerini tutmaz oldu. bilgisayar genelde eşimdeydi oda sınavlarını hazırladı çok şükür bitirdik artık sohbet edebilirim bol bol,
kuzucugum öyle hareketler ediyorki karnım delinecek gibi oluyor galiba çıkmak istiyor artık:)

canım iyi akşamlar hayırdır ne oldu????

Annelik endişelerinin okudum ,şahsen yıllarca ben de bunları düşünerek ne ewlılıgı ne cocugu hayal eden bır hayatım oldu..Ama, şimdi yaşadığım bu hizler,özellikle kızımın içimdeki tekmeleri beni hayata o kadar bağlıyor ki asla şükretmeden duramıyorum..Bu kıpırtıları hissetmek için insanlar yıllarca bekliyor düşünsene bir kere..Bize bahşedilmiş bir armağanın hayatını alt üst edeceğine nasıl inanıyorsun???Nasıl bu kadar takabiliyorsun ,yok mu çevrende çalışan ve anne olup sonra hiçbir sosyalliğinden taviz wermeden dewam eden zayıflayan kadınlar??Korkma,bir sürü war çewrede..Sen kilo wermeyı değil;sağlıkla onu kucagına alacagın an'ı ve çocuguna süt werebılmeyı düşün (ki bu da iyi moralle doğru orantılı oluyor)..Bence çok takmamaya çalış..Herkes bu tarz şeyler düşünür ama yazık bebeğine..Onu düşün yeter bence..

bezi zaten baglamaya gerek yokmus canım.. yataga seriyorsun pompisine :)) yani ablam öyle dedi... o verdi bana bezlerinden atmamış :)) bir tane kullandım dedi paketin gerisini verdi bende valizime 2 tane koydum..

Saol fikir werdıgın için ..Ben de bilemiyorum kı hiç nasıl olacagını,senınkı orta boy mu acaba canım??

Saol fikir werdıgın için ..Ben de bilemiyorum kı hiç nasıl olacagını,senınkı orta boy mu acaba canım??

baktım şimdi... ablam kendi totosuna göre almış büyük boy.. hakikaten büyük ... senin kalça çevresi kaç canım ? benim 98 büyük olur gibie geldi ,ama serilecegi için bişi olmaz heralde seninde toton 100 civarında ise medium al tatlım

canım bende geçen makette gördüm, pedden biraz büyük hasta bezi kadarda kocaman degil, altına kaçıranlar için yazıyordu, bence dogum sonrası ideal gibi ondan olmayı düşünüyorum

Tşk bi ölçmem lazım ,uzun zamandır ölçmedim ama normalde zaten 90dı totom :)Kesin 100ü geçmiştir...Bu arada senin de bacak aran ağrıyormuş..Bende de war,bgn yoruldum biraz ve resmen bacağımın arası yanıyor ve ağrıyor ..Ne oldu bize acaba...
canım bende geçen makette gördüm, pedden biraz büyük hasta bezi kadarda kocaman degil, altına kaçıranlar için yazıyordu, bence dogum sonrası ideal gibi ondan olmayı düşünüyorum
Maalesef aldım bile ..Keşke daha erken sorsaymışım ..Neyse artık onlar bilir takmayı..:26::26:

canım o agrı bende kaç aydır var alıştım artık magnezyum kalsiyum biraz azaltıyor ama geçirmiyor,bebegin kemiklerinin gelişmesinden kaynaklanıyormuş,en çok minareli ordan alıyormuş

yok o kadar büyümemiştir benimki 93 95 arasındaydı,98 oldu ,10 cm artmaz heralde... eşim tekstil sektöründe de devamlı mezureyle geziyor... bende devamlı ölcerim totomu başımı.. ben onu da ablama sordum bugün catılar acılıyor olmasın dedi.. dr a da sorucam da taaa 13 ünde gidicemmm

kızlar hepinize iyi akşamlar.başlıktada yazdığı gıbı sizlerle paylaşmak istediğim konu bu.bel fıtığım var.ıkı ayrı beyın cerrahına(bı unıversıte hastanesıne bırde gebelik takıbımı yaptırdığım özel hastanenın)gıttım.üniv.hastanesındekı butun bel fıtığı hastalarına sezeryan önerdıklerını normal doğumda fıtığın artabıleceğini söyledi.özel hastanedekı doktor ıse yaşıma ve fıtığımın buyukluğune bakarak normal yapabılırsın dedı.ama benım bel ağrılarım yerımden kalkamayacağım kadar yuruyemeyeceğim kadar şiddetli oluyo ve cıddı anlamda hayatımı etkılıyor.napıcağım konusunda çok kararsızım.benım gıbı olanınız yada daha önce bu durumda doğum yapanınız varmı?

canım geçmiş olsun, doktorlarların tavsiyesine uy bence sezeryan ol, dogumdan sonrasıda var eger bi terslik olursa bebegine bakarken zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…