2012 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun, doktorlarların tavsiyesine uy bence sezeryan ol, dogumdan sonrasıda var eger bi terslik olursa bebegine bakarken zorlanırsın

canım çok teşekkür ederim.benım düşüncemde senınkıyle aynı yönde.sezeryanla doğumdan sonra ayağa kalkmam 15 gunumu alır ama fıtığım artarsa bı ömur çekmek zorunda kalırım dıyorum.ayrıca söylediğin gıbı bı sorumluluğum olucak bebeğime benden başka bakıcak kımse olmycak ailelerımızde uzakta sureklı yakınımda olucak kımsede yok.

o zaman hiç tereddüt etme canım sezeryan gününe karar ver,bişey olsa kimse yardımına gelemezse çok pişman olursun

o zaman hiç tereddüt etme canım sezeryan gününe karar ver,bişey olsa kimse yardımına gelemezse çok pişman olursun

evet canım ya valla söylediğin gıbı yanıma ablam gelicek 1 hafta kalıp gıdıcek.sonrasında yardımcı olucak hıç kımseyı bulamam.benım ailem istanbulda eşimin ankarada ben izmirdeyim.

evet canım ya valla söylediğin gıbı yanıma ablam gelicek 1 hafta kalıp gıdıcek.sonrasında yardımcı olucak hıç kımseyı bulamam.benım ailem istanbulda eşimin ankarada ben izmirdeyim.

şuan işlerini nasıl yapıyosun canım ya ben zorlanıyorum çok şükür kardeşim var yanımda işimi çok hafifletiyor allah yardımcın olsun

kızlar bişey sormak istiyorum

bikaç kez tekrarladığı için çok merak ettim.
benim tam alttan ve içerden sanki cımbızla etimi çekiyolarmış gibi bi acım oluyo, bikaç saniye sürüyo sonra geçiyo
hiç bu tarz bişey yaşıyomusunuz??
ve bu genelde bebek hareket ederken oluyo

vallahi tatlım karnım taş kesiyor bazen, vajen içindeki kemiklerimde çok ağrıyor ama dediğin gibi bir ağrım yok... herzaman oluyormu yoksa bugünmü oldu

geçtiğimiz haftadan bu yana 3 kez falan tekrarladı
her tekrarı 3-4 defa oluyo

çok can yakıcı bişey
sanki kelpeten sokmuşlar kıstırıyolar
anlamadım valla ve hiç bununla ilgili bişeyde okumadım

geçtiğimiz haftadan bu yana 3 kez falan tekrarladı
her tekrarı 3-4 defa oluyo

çok can yakıcı bişey
sanki kelpeten sokmuşlar kıstırıyolar
anlamadım valla ve hiç bununla ilgili bişeyde okumadım

belki doğum sancısıdır...alıştırma sancıları oluyormuşya...yarın birde daha önce doğum yapanlara sor bence

Kizlar ntv de anne rahmine dusen bebeklerin qelisimini anlatan doquma kadarki sureclerimizi kapsayan bi belqesel yayinlanacak 2dkya baslar. Izlemek istersiniz diye bilqi vermek istedim. Hadi iyi aksamlar opuldunuz :)

Hayırlı olsun az kalmıs,fakat aradakı fark nedir?Spinal ve epidural ayrı mı??Ne demek spinal acaba??

Konuştun mu eşinle,merak ettim..Gerçekten en mantıklısı aynen bu şekilde anlatman olacaktır,eşin sana hak werir kesinlikle haklısın çünki..

Canım öyle sıktı ki...
Müdürle tartıştık..
Gereksiz bir anahtarı bulamamış ondan...
Sesini yükselttii
Olayın ardından kendimi odaya kapatıp yaklaşık 2 saat hep ağladım.....

Ne kadar anlayıssız warsa etrafımızda sankı bu dönem yaa..Takmamaya calıs canım boswer..Tabı kı zor ama ..

Bu iğneyi doktor mu yapıyor,biz istesek yaptıramaz mıyız..?Neye yarıyor..

:18:Kızım dün gece beni 3e kadar uyutmadıgından bu gece okuyamadıklarımı okuyorum ...off offf

günaydın kızlarrrrrr

dün burdaki işler sarpa sarmış çocuk hiç birşey becerememiş
işler yığılmış bende işleri toparlayayım biraz 2 gibi eve gideceğim
raporumu verip arkadaşlarla vedalaşıp gidicem

Canım bu vajen ağrısı sanırım bahsettiğim..
Doğumu kolaylaştırı canım ..
Dün ilk kez yaşadım ben hamileliğimin başından beri..

Kizlar ntv de anne rahmine dusen bebeklerin qelisimini anlatan doquma kadarki sureclerimizi kapsayan bi belqesel yayinlanacak 2dkya baslar. Izlemek istersiniz diye bilqi vermek istedim. Hadi iyi aksamlar opuldunuz :)

İzledimmmm

Canım işten ayrılıyor musun?
Çalışamaz raporu mu aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…