- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.721
canım geçmiş olsun, doktorlarların tavsiyesine uy bence sezeryan ol, dogumdan sonrasıda var eger bi terslik olursa bebegine bakarken zorlanırsın
canım çok teşekkür ederim.benım düşüncemde senınkıyle aynı yönde.sezeryanla doğumdan sonra ayağa kalkmam 15 gunumu alır ama fıtığım artarsa bı ömur çekmek zorunda kalırım dıyorum.ayrıca söylediğin gıbı bı sorumluluğum olucak bebeğime benden başka bakıcak kımse olmycak ailelerımızde uzakta sureklı yakınımda olucak kımsede yok.
o zaman hiç tereddüt etme canım sezeryan gününe karar ver,bişey olsa kimse yardımına gelemezse çok pişman olursun
evet canım ya valla söylediğin gıbı yanıma ablam gelicek 1 hafta kalıp gıdıcek.sonrasında yardımcı olucak hıç kımseyı bulamam.benım ailem istanbulda eşimin ankarada ben izmirdeyim.
şuan işlerini nasıl yapıyosun canım ya ben zorlanıyorum çok şükür kardeşim var yanımda işimi çok hafifletiyor allah yardımcın olsun
kızlar bişey sormak istiyorum
bikaç kez tekrarladığı için çok merak ettim.
benim tam alttan ve içerden sanki cımbızla etimi çekiyolarmış gibi bi acım oluyo, bikaç saniye sürüyo sonra geçiyo
hiç bu tarz bişey yaşıyomusunuz??
ve bu genelde bebek hareket ederken oluyo
geçtiğimiz haftadan bu yana 3 kez falan tekrarladı
her tekrarı 3-4 defa oluyo
çok can yakıcı bişey
sanki kelpeten sokmuşlar kıstırıyolar
anlamadım valla ve hiç bununla ilgili bişeyde okumadım
inanmıyorum ya ne insafsız işverenler var allah onlara kariyer vermiş amam vicdanlarını yitirmişler yaık boşver sen sıkma canını nelere katlanmıyoruz bebeklerimizin geleceği için allah sabrını verir sanada..........bu arada az önce kontrolüm vardı doktorum 9 şubatta spinal sezeryan var dedi içim bi hoş oldu valla:)))
sagol canım.. ben yetemeyeceğim gibime geliyor çünkü mükemmeliyetçibir tipim bir şeyler dogru gitmeyince de asabi oluyorum.. kendimi yıpratıcam gibi geliyor.. ailem de onaylamıyor bu durumu... ben onlara tam tersi bişicik olmaz diye moral veriyorum... ben cocuk ben dogurana kadar ders calısmayı ögrenir dedim,denemek için işte bir kaç hafta bıraktım kendi disiplinine.. ama sınavlarında düşüş oldu.. yani kendi sorumluluklarını alamadı.. ben en iyisi dediğim gibi eşime açıklayayım durumu, ococugun bu halini görünce biraz dırdırcı davranıyor,cocugun notlarını görünce boşvermişliğini görünce cok sinirleniyor...
nasipte ne varsa o olsun napimm yaa... hazirana da pek bişi kalmadı gerci :S
Canım öyle sıktı ki...
Müdürle tartıştık..
Gereksiz bir anahtarı bulamamış ondan...
Sesini yükselttii
Olayın ardından kendimi odaya kapatıp yaklaşık 2 saat hep ağladım.....
Bu iğneyi doktor mu yapıyor,biz istesek yaptıramaz mıyız..?Neye yarıyor..evet canım önemli olan 34.haftayı bitirmek şuan 30. haftam bitmek üzere zaten küçük olsalar bile 32. haftamda ciğer geliştirici iğne yapıcak doktor
kuveze girmemeleri için hayırlısı inşallah bebeklerim sağlıklı olsunda varsın küçük olsunlarr ikizimle bende çok küçük doğmuşuz ama hemen toparlamışız benimkilerde öyle olur inşallah:)))alah senin bebeğine sağlık sıhhat versin sağsalim kucağına alırsın inşallah .....
İlk günaydın benden olsun... Günaydın cici anneler...
kızlar bişey sormak istiyorum
bikaç kez tekrarladığı için çok merak ettim.
benim tam alttan ve içerden sanki cımbızla etimi çekiyolarmış gibi bi acım oluyo, bikaç saniye sürüyo sonra geçiyo
hiç bu tarz bişey yaşıyomusunuz??
ve bu genelde bebek hareket ederken oluyo
Kizlar ntv de anne rahmine dusen bebeklerin qelisimini anlatan doquma kadarki sureclerimizi kapsayan bi belqesel yayinlanacak 2dkya baslar. Izlemek istersiniz diye bilqi vermek istedim. Hadi iyi aksamlar opuldunuz :)
günaydın kızlarrrrrr
dün burdaki işler sarpa sarmış çocuk hiç birşey becerememiş
işler yığılmış bende işleri toparlayayım biraz 2 gibi eve gideceğim
raporumu verip arkadaşlarla vedalaşıp gidicem
günyadınnnnnnnnnnn bacım:)
nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?