- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.081
aaa bnim kardeşlerimde tamtersi sonradan hep zayıfladılr sanırım genlerlede alakalı biraz
olmazmı kızkalkacam sımdı bende cam sılecem yavas yavas yaparım bıseler
sorsan geleceklerı yardıma smdı bakarız dıyorlar.
ben bu hızla butun apartmanı sılerım valla
selam kızlar benimde vın aşırı yavaş
ve klavyem de çoğu tuş yazmıyor
olabilir bizim ailenin kızları kuzenlerim falan hep tombalak
ayyy sorma yya çakıcam şimdi duvarra klavyeyi...ama vından evet çünkü ekran klavyesiide aynı şimdi baktımda sinir ediyo insanı yaaa.... nasılsın cnm sen bebeler nasıl
ayyy sorma yya çakıcam şimdi duvarra klavyeyi...ama vından evet çünkü ekran klavyesiide aynı şimdi baktımda sinir ediyo insanı yaaa.... nasılsın cnm sen bebeler nasıl
slm hoşgeldin izne ayrılmışmıydın sen?ben yoktum 2 hafta rapor almıştım 2011 bitmeden geldim kimseler yok dedim kesin 32. hafta iznine çıktılar
aman dkkat et cnm cam silerken ağırlaştık artık.. yorma kendini yavaş yavaş ....
kızlar içinizde vın kullanan varmı klavyem çok yavaşladı bozuldumu yoksa internet vın olduğu içinmi bilmiyorum
kızlar internet genel anlamda yavaş ben iş yerindeyim burdaki bile yavaş yada forumdan kaynaklanıyo...sakin olun gebişler gerilmeyin zaten yeteri kadar gerginiz...
napim cnm takır takır yazmam lazım deli oluyorum işte yetişemiyoorum diye.... neyse kızlar ben kaçıyorum erken çamaşırları asayım yemek yapayım oğlumda acıktı bende ..... akşamda feriha çok heyecanlı onu izlerim öptüm hepinizi..... dikkat edin kendinize.. bol bol su için meyveleride unutmayın.... ayaklarıda sıcak tutun haydin cümleten iyi akşamlar.....
sormayaa facede hiç yazamıyorum ondan senide öptm balımvın olduğu için yavaştır canım
eşimde kullanıyo fıttırıyo bazen
ay cnm sormacocuk odasını sıldım zaten cok cam yok her odada ıkı kanat acılır cam var 5 dklık ıs
ama rusgardan kapı kapandı ve kılıtlenı verdıtornavıda vardı allahtan ole bole actım cok korktum hee
aman dkkat et cnm cam silerken ağırlaştık artık.. yorma kendini yavaş yavaş ....
hoscakal cnm pts gunu grsz ıns.kızlar bende kaçtım ii hafta sonları bebelere kendinize ii bakın kimselere sürpriz yapmayın doğurmayın bayyyy
sormayaa facede hiç yazamıyorum ondan senide öptm balım
allah seni napsın emi.. iyi yırtmışın ya kilitli kalsaydın.. dikkat et kendine. heryeri açıp cereyan yaptırma hem hasta ollursun... gelinime üzülürüm sana değildeöptüm senide kaymağımm grüşürüz sonra inş
dünürüm gelmiş
nasılmış benim gelinim ve kardeşi bakalım
Canım nerdesin gözüm yollarda valla
İyi misin
Görümcen nasıl bebekler falan
ya çocuk bıkrakmıyor cnm ya girmiyorum
görümcm rahatsızlığını atlattı ama bbklrdn biri 1.600
durumu thlikli galiba
vt özldim cnm sni
iyilrdir inş.
ya çocuk bıkrakmıyor cnm ya girmiyorum
görümcm rahatsızlığını atlattı ama bbklrdn biri 1.600
durumu thlikli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?