2012 Şubat Anneleri

nihlee kız çok hastayım bu grip kimden geçti bana?:2::2::2:
ay bılemedım kımden gectıkı
maşallah biz sabahın seherinden beri burdayız sen ancak geldin...ohh valla uyuyun da büyün bakalım
yok yahu 8,30da ayaktaydım geldıgım gıbı elekt gıttı komsuya cıktım
sonra o bana geldı. derken bu saate geldı zmn

ıyı olmaya calısıyorum cnm
napabılırım kı artık zmn yaklastı artık

Ama ben vajınal muayene fobımden normal dogumdan bıle korkuyorum wajınıtın belırtılerı neler sarı akıntı mı yoksa..:2:Ayyy çok korktum yaa napcam ben bıraz daha beklıyım en ıyısı ,olmaz mı?

kızlar normal dogum dusunenler dogum ıcın nefes teknıklerı arastırıyormusunuz o anda nasıl nefes alıp verılmelı vs gıbı ben googleda baktım bır kac yerde anlatılıyor ınsallah becerebılırım o anda :)

Bizde benim sülalem burada ama eşiminkiler izmir'de..Gelseler de sadece annesi,ablası,abisinin ailesiyle 3 aile gelir..Biz de 50 yaptırdık,isterseniz sonra çoğaltırız dei kadın..Hazırdı,mıknatıslı buzdolabı süsü ..Birkaç secenek wardı aradan sectık ..Hemen yanında da çok güzel bir newresımcı war 15 TL'ye elyaf bebek yorganı aldık ,30TL'ye de bebek newresım aldık..Ucuzdu yanii..Ben kartına bakar yerını sölerım..

cnm bnm sezeryan ama sanırım ne kadar arastırsam da o an aklıma gelmes gıbı

senden geçti akşam muhabbet ettik gece hastalandım
kız bişey mi oldu kaçırdığım

bence normal dogum bır mucize ve bende yasamak ıstıyorum ınsallah rabbım nasip eder hersey dogal gıderde doktorumda sabırla normal dogurmam ıcın ugrasır aslında cok guzel kurslar var ama nısantasında hem gıdemem hemde dunyanın parasıdır kendım arastırıyorum nefes teknıklerını napayım sonucta sporla gectı hayatım vucuduma yaptırmak ıstedıklerımı kontrol edebılıyorum bakalım burdada basarılı olabılcekmıyımm

hangi konuda yaa ben hiç öyle bişey sezmedim ama yani can sıkıcı bi durum yoktur sankim:44:

Ben buradan baktım sımarık vajınıtte yanma,kaşıntı tarzı seyler de oluyormus ve beyaz peynır gıbı akıntı dıyor..Kırmızı cılek sen de oku ıstersen belkı bbelırtıler sana uygunsa erken teshıs önemlıymıs..
wiki

O CAN SIKAN KADIN KIM KI OYLE BIRSEY HIC OLMADI KI BURADA?ÇOCUGU OLMAYAN VE OLANLARA SALDIRAN KIM?

Vajinit - Vikipedi

merhaba güzel anneler bugün keyfimiz yerinde kuzucugumu gödüm
2950 gr 49 cm olmuşuz 1 hafta önde gidiyoruz
nst yede girdik herşey çok güzel çıktı sancı yok kalp atışları normal çok şükür
yüzünü gürdüm ama daha güzel görmek için doktorumuz çok uğraştı ama yok inat kız hiç kafasını oynatmadı doktor poposuna vuruyor o diğer taraftan ayaklarıyla karnımı itiyor
neyse saglıklı olsunda 4 hafta daha beklerim ben onu siz neler yaptınız varmı doktora giden??

Maaşallah Tamamen doguma hazır bebelerınız ne güzel yahu,bizimkilere de az kaldı sanki şubata girmeden patır patır Nihle'yle başlayıp doguracagız gibime geliyor..

ya benimde öyle akıntımda çok ve karnım çok kaşınıyo kaşıdıkça çatlaklarım artıyo sanki krem kullanmama rağmen yine çatladım yaa (

kız maşallahı var
ben 2 gün önce gittim senin ki kadar tosun değil ama arada haftalar var ondan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…