2012 Şubat Anneleri

Canım...
Sorma ticker artık 30 lu rakamlarda hepimizin...
İnanamıyorum bazen çok çabuk geçti..

gayet uyguna almışsınız canım nevresimi yorganı...
Nasıl şekerlerin örnek ekler misin?
Güle güle kullan aldıklarını canım...

aysebahar minnoşum benim doğum tarihimi belirledin mi?
dün dopum hikayesi gelince unuttum gitti

Maaşallah Tamamen doguma hazır bebelerınız ne güzel yahu,bizimkilere de az kaldı sanki şubata girmeden patır patır Nihle'yle başlayıp doguracagız gibime geliyor..

canım bendede 2 haftadır ara ara kaşıntı vardı dün gece çok rahatsız etti tabi akıntımda var bugün aslında onun için gittim doktora,
doktor süt kesigi gibimi dedi öyle degildi benim galiba o daha riskli bişey benimki sarımsı bir akıntı bi ilaç verdi akşam kullanacam artık duramıyorum sende bi doktora git istersen beni alttan muayene etmedi
buarada doktor erken gelme gibi bi durumu yok bebegin dedi bende erken gelir hayali kuruyodum ama kısmet bari 7 şubat degilde 3 şubatta dogsunda babasıyla aynı olsun
kız maşallahı var
ben 2 gün önce gittim senin ki kadar tosun değil ama arada haftalar var ondan olsa gerek

canım aramızda 3 hafta var benimkiyle kıyaslama bebişini oda zamanı geldimi tosunlaşır

ooohh ohhh maşşallah boyu bayağı uzun çok iyi üçbuçuğu bulur senin kızın..... bizde bugün 34 olmuşuz...yani 35 girmiş olduk dimi kızlaar...

selammmm bu arada daha yeni bitti işlerim.... gece uyuyabildim çok şükkür....

kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
iyisiniz inşallah

saat 1de başladım okumaya daha yeni bitti

sanırım ben 1-2 haftaya doğururum, niyeyse içimde öyle bir his var
bide yeni yeni başlayan bişey var sizinle paylaşmak istedim
önce bebek hareket ediyo ve geriniyo
gerinirkende vajinamda bi iki saniyelik hoplatan bi acı oluyo
daha öncede bahsetmiştim sanki cımbızla etimi çeker gibi

yani sanki bebek kendini aşşaya doğru ittiriyo
zaten bu olduktan sonrada sıvı geliyo bikaç damla

daha önce haftada 1-2 gün olan bu şey artık hergün bikaç kez olmaya başladı
paylaşmak istedim sizinle belki benzer şeyler yaşıyo olabiliriz diye

kız dr dedi ki uzun ama çok tontiş bi bebek bekleme dedi o yüzden normal doğumum kolay olurmuş bilmiş dr öle dedi

Maaşallah Tamamen doguma hazır bebelerınız ne güzel yahu,bizimkilere de az kaldı sanki şubata girmeden patır patır Nihle'yle başlayıp doguracagız gibime geliyor..
ay sorma azcık kaldı.
ay ya ben nabım
10lu sayılardayım

aslm hg cnm nasılsın

ayşebaharcım ben programda gördügüm adamı ekledim,faceime ve kabul etti.. Azra ismini yorumlattım ve yaptı sagolsun,cok sakıncalı bir isim degil dedi,sinirli olabilir dedi, önemsemedim canım beni eklediğinde facete arkadas önerisi yaparım sen de ekler sen de sorarsın sorularını... işi bu kadar yüzeyden biliyorken yorumlamak bana düşmez tatlım :)

benden beterleri varmış :)) benimde sarıya yakın akıntım vardı,ve aşırı idi vajinit olmuşum o zaman, ama fazla bir enfeksiyon yoktu.. fitil vermişti dr.. kıjj git bi baktır iltihap varsa bir ilaç verir dr , bebege gecmesin enfeksiyon tatlım..belki de değildir,ben sadece bir baktır nolur nolmaz diye söyledim, seni korkutmayayım başıma geleni paylaştım canım

cnm dogum kanalına gırıyor ya ondan olabılır fazla yorma kendını.
az daha sabretsın de bıraz toplu olsun bebısın:)
bolbol dınlen
kız dr dedi ki uzun ama çok tontiş bi bebek bekleme dedi o yüzden normal doğumum kolay olurmuş bilmiş dr öle dedi

ay olsun bebem dgduktan snra mutlaka kılo alacaklardır.
ben artık eskısı gıbı takıntılı deılım 2,800den fazla olsun yeter.

inş cnm sağ sağğlim doğar ..... gün yaklaştıkça endişeede artıyo insanda

aaaa çok değişik bi belirti sendeki neden öyle oluyo acaba.... kaçıncı haftandasınki... erken gelmesin bebelerimiz yaaa

hoşgeldin canım evet senin 34 bitti 35. haftadan gün alıyorsun

inşallah kolay olur canım normal olsun istiyorum ben korkmuyorumda hazırım yani tüm zorluklara

evet canım tek endişem küçücük bi bebek alırsam kucağıma zorlanır mıyım nasıl büyütürüm

canım 2 gün önce 32.haftamın ilk günü 2053kg 45 cm dedi
uzun ama tontiş bi bebek değil dedi

Allah bağışlasın canım tonton doğsun istiyoruz ama öyle doğanlarda sonradan çok kilolu oluyor...benim kardeşim 4500 gr doğdu şimdi hangi diyeti yaptıracağımızı şaşırıyoruz valla

canım bende hiç öyle şeyler olmuyor seninki başka bişey doktoruna danış bence belki gelmek için zorluyor olabilir...benim akşamları baskı yapıyor bazen çişim geliyor o kadar sancı falan yok...belki de idrar yollarını üşütmüşsündür.:26:

Allah bağışlasın canım tonton doğsun istiyoruz ama öyle doğanlarda sonradan çok kilolu oluyor...benim kardeşim 4500 gr doğdu şimdi hangi diyeti yaptıracağımızı şaşırıyoruz valla
aaa bnim kardeşlerimde tamtersi sonradan hep zayıfladılr sanırım genlerlede alakalı biraz
evet canım tek endişem küçücük bi bebek alırsam kucağıma zorlanır mıyım nasıl büyütürüm
çabucak büyür annesi yeterki sütün olsun bişeycik olmaz inş 3 kg olur seninki bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar inşşşş
hoşgeldin canım evet senin 34 bitti 35. haftadan gün alıyorsun

inşallah kolay olur canım normal olsun istiyorum ben korkmuyorumda hazırım yani tüm zorluklara

ooohhh ohhhh gelsin şubatta sağ sağlim doğsunlar inş

dünürüm akşam yorgunluktn hemen uyudum şükür sabahta evi sil süpür anca işiim bitti 16 günün kaldı varmı sıkıntı heyecannnnn

olmazmı kız kalkacam sımdı bende cam sılecem yavas yavas yaparım bıseler
sorsan geleceklerı yardıma smdı bakarız dıyorlar.
ben bu hızla butun apartmanı sılerım valla

bakarız heralde balım yaaa..

aman benim eltimin ikizleri oldu 3000 gr dı o kadar büyümüşler ki hemen büyorlar... ama ben hayatımda kuzenimin kızı kadar büyüyen görmedim2800 gr geldi dünyaya anne sütü okadar yaradı ki bi kaç ay sonra obez mi diye doktora götürdüler...kuzenimin sütü yağlıymış...tek başımıza kucağımıza alıp da taşıyamıyorduk abartmıyorum inanın...anne sütü bence çok daha önemli dua edelim sütümüz bebeğimiz için faydalı ve bol olsun....(amin):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…