- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.061
ay bılemedım kımden gectıkı
yok yahu 8,30da ayaktaydım geldıgım gıbı elekt gıttı komsuya cıktım
sonra o bana geldı. derken bu saate geldı zmn
ıyı olmaya calısıyorum cnm
napabılırım kı artık zmn yaklastı artık
Bizde benim sülalem burada ama eşiminkiler izmir'de..Gelseler de sadece annesi,ablası,abisinin ailesiyle 3 aile gelir..Biz de 50 yaptırdık,isterseniz sonra çoğaltırız dei kadın..Hazırdı,mıknatıslı buzdolabı süsü ..Birkaç secenek wardı aradan sectık ..Hemen yanında da çok güzel bir newresımcı war 15 TL'ye elyaf bebek yorganı aldık ,30TL'ye de bebek newresım aldık..Ucuzdu yanii..Ben kartına bakar yerını sölerım..
Canım...
Sorma ticker artık 30 lu rakamlarda hepimizin...
İnanamıyorum bazen çok çabuk geçti..
gayet uyguna almışsınız canım nevresimi yorganı...
Nasıl şekerlerin örnek ekler misin?
Güle güle kullan aldıklarını canım...
Ama ben vajınal muayene fobımden normal dogumdan bıle korkuyorum wajınıtın belırtılerı neler sarı akıntı mı yoksa..:2:Ayyy çok korktum yaa napcam ben bıraz daha beklıyım en ıyısı ,olmaz mı?
MaaşallahTamamen doguma hazır bebelerınız ne güzel yahu,bizimkilere de az kaldı sanki şubata girmeden patır patır Nihle'yle başlayıp doguracagız gibime geliyor..
kız maşallahı var
ben 2 gün önce gittim senin ki kadar tosun değil ama arada haftalar var ondan olsa gerek
merhaba güzel anneler bugün keyfimiz yerinde kuzucugumu gödüm
2950 gr 49 cm olmuşuz 1 hafta önde gidiyoruz
nst yede girdik herşey çok güzel çıktı sancı yok kalp atışları normal çok şükür
yüzünü gürdüm ama daha güzel görmek için doktorumuz çok uğraştı ama yok inat kız hiç kafasını oynatmadı doktor poposuna vuruyor o diğer taraftan ayaklarıyla karnımı itiyor
neyse saglıklı olsunda 4 hafta daha beklerim ben onu siz neler yaptınız varmı doktora giden??
canım bendede 2 haftadır ara ara kaşıntı vardı dün gece çok rahatsız etti tabi akıntımda var bugün aslında onun için gittim doktora,
doktor süt kesigi gibimi dedi öyle degildi benim galiba o daha riskli bişey benimki sarımsı bir akıntı bi ilaç verdi akşam kullanacam artık duramıyorum sende bi doktora git istersen beni alttan muayene etmedi
buarada doktor erken gelme gibi bi durumu yok bebegin dedi bende erken gelir hayali kuruyodum ama kısmet bari 7 şubat degilde 3 şubatta dogsunda babasıyla aynı olsun
canım aramızda 3 hafta var benimkiyle kıyaslama bebişini oda zamanı geldimi tosunlaşır
ay sorma azcık kaldı.MaaşallahTamamen doguma hazır bebelerınız ne güzel yahu,bizimkilere de az kaldı sanki şubata girmeden patır patır Nihle'yle başlayıp doguracagız gibime geliyor..
ay ya ben nabımCanım...
Sorma ticker artık 30 lu rakamlarda hepimizin...
İnanamıyorum bazen çok çabuk geçti..
gayet uyguna almışsınız canım nevresimi yorganı...
Nasıl şekerlerin örnek ekler misin?
Güle güle kullan aldıklarını canım...
ooohh ohhh maşşallah boyu bayağı uzun çok iyi üçbuçuğu bulur senin kızın..... bizde bugün 34 olmuşuz...yani 35 girmiş olduk dimi kızlaar...
selammmm bu arada daha yeni bitti işlerim.... gece uyuyabildim çok şükkür....
Canım...
Benim arkadaşımın oğlunun adı Yavuz Selim...
Yavuz diye seslenince sert ve vurdum kırdım bir çocuktur..
Selim diye seslenince sakin...
İkisini de kullandıklarında normal...
CAnım Kerem Melih ismine bakabilir misin?
İyiyiz sen nasılsın kuzum
Ay canım sana yazdım okumamuisındır..
Facee daha giremedim ekleyemedim seni de
Bir kişi daha var eklemem gereken..
Ne olur affet..
Hafta sonu inş....
Birde çok ilginç geldi bu yazdıkların
Aslında daha önceden duymuştum ama çok ilgimi çekti şimdi..
Canım evet..
Çocuklar çok düşünceli oluyorlar gerçekten..
kerem ismi kulağıma da hoş geldi canım biliyor musun?
Her gün içme gün aşırı iç canım istersen...
kaç tane yaptırdınız canım şekeri?
Ama ben vajınal muayene fobımden normal dogumdan bıle korkuyorum wajınıtın belırtılerı neler sarı akıntı mı yoksa..:2:Ayyy çok korktum yaa napcam ben bıraz daha beklıyım en ıyısı ,olmaz mı?
kız maşallahı var
ben 2 gün önce gittim senin ki kadar tosun değil ama arada haftalar var ondan olsa gerek
cnm dogum kanalına gırıyor ya ondan olabılır fazla yorma kendını.kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
iyisiniz inşallah
saat 1de başladım okumaya daha yeni bitti
sanırım ben 1-2 haftaya doğururum, niyeyse içimde öyle bir his var
bide yeni yeni başlayan bişey var sizinle paylaşmak istedim
önce bebek hareket ediyo ve geriniyo
gerinirkende vajinamda bi iki saniyelik hoplatan bi acı oluyo
daha öncede bahsetmiştim sanki cımbızla etimi çeker gibi
yani sanki bebek kendini aşşaya doğru ittiriyo
zaten bu olduktan sonrada sıvı geliyo bikaç damla
daha önce haftada 1-2 gün olan bu şey artık hergün bikaç kez olmaya başladı
paylaşmak istedim sizinle belki benzer şeyler yaşıyo olabiliriz diye
kız dr dedi ki uzun ama çok tontiş bi bebek bekleme dedi o yüzden normal doğumum kolay olurmuş bilmiş dr öle dedi
inş cnm sağ sağğlim doğar ..... gün yaklaştıkça endişeede artıyo insandakız dr dedi ki uzun ama çok tontiş bi bebek bekleme dedi o yüzden normal doğumum kolay olurmuş bilmiş dr öle dedi
kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
iyisiniz inşallah
ooohh ohhh maşşallah boyu bayağı uzun çok iyi üçbuçuğu bulur senin kızın..... bizde bugün 34 olmuşuz...yani 35 girmiş olduk dimi kızlaar...
selammmm bu arada daha yeni bitti işlerim.... gece uyuyabildim çok şükkür....
kız dr dedi ki uzun ama çok tontiş bi bebek bekleme dedi o yüzden normal doğumum kolay olurmuş bilmiş dr öle dedi
senin ki ne kadar olmuş?ben 2 hafta önce gittim 2000 gr dı yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş bana boyu kısa gibi 41 cm dedi doktr
inş cnm sağ sağğlim doğar ..... gün yaklaştıkça endişeede artıyo insanda
aaaa çok değişik bi belirti sendeki neden öyle oluyo acaba.... kaçıncı haftandasınki... erken gelmesin bebelerimiz yaaa
canım 2 gün önce 32.haftamın ilk günü 2053kg 45 cm dedi
uzun ama tontiş bi bebek değil dedi
evet canım tek endişem küçücük bi bebek alırsam kucağıma zorlanır mıyım nasıl büyütürüm
kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
iyisiniz inşallah
aaa bnim kardeşlerimde tamtersi sonradan hep zayıfladılr sanırım genlerlede alakalı birazAllah bağışlasın canım tonton doğsun istiyoruz ama öyle doğanlarda sonradan çok kilolu oluyor...benim kardeşim 4500 gr doğdu şimdi hangi diyeti yaptıracağımızı şaşırıyoruz valla
çabucak büyür annesi yeterki sütün olsun bişeycik olmaz inş 3 kg olur seninki bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar inşşşşevet canım tek endişem küçücük bi bebek alırsam kucağıma zorlanır mıyım nasıl büyütürüm
hoşgeldin canım evet senin 34 bitti 35. haftadan gün alıyorsun
inşallah kolay olur canım normal olsun istiyorum ben korkmuyorumda hazırım yani tüm zorluklara
aaa bnim kardeşlerimde tamtersi sonradan hep zayıfladılr sanırım genlerlede alakalı biraz
çabucak büyür annesi yeterki sütün olsun bişeycik olmaz inş 3 kg olur seninki bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar inşşşş
ooohhh ohhhh gelsin şubatta sağ sağlim doğsunlar inş
dünürüm akşam yorgunluktn hemen uyudum şükür sabahta evi sil süpür anca işiim bitti 16 günün kaldı varmı sıkıntı heyecannnnn
bakarız heralde balım yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?