2012 Şubat Anneleri

kız saçmalama 1 2 cm için dediğin doğru ama 5 6 cm görünür nasıl görünmez drlar bebeğin kafasını görüyo ya
bende görüp bayılır mışım artıkk..

hahahhaah alemsın he
sımdı feray olsaydı ne gulerdı
ıyıde tatlım dr acılmaya egılıp bakmıyordur heralde parmak ıle olcmuyormu..
beraber olurken de hahahh anlatamıcam detayını sılıp sılıp duruyorum en masulcası bu oldu ayıp kacacak yaa
adam anlar heralde acılıp acılmadıgını
kafasını gorurkenkı halını dusunemıyorum balım yaa
bırak senı kendımı bıle dusunemıyorum kı

kız kesin bayılırız nolcağı varmı?
artık olduğumuz yere düşer kalırız
kız hakkat feray nerde ?
iyi makaraya sarardı beni valla..

canım bende kaçıyorum eşim küsüyo ilgi istiyo
yarın görüşürüz öpüldün

sımdı haknur olsa derdıkı ne ılgısı hııı sole bakım falan
ayy yaa bu kızlarda gece kusu 12den snra gelıyo
gıt test yap barı

ıyı geceler bebem allaha emanet yrn grsz..
muahh

ay feray da gelsın uc bes kez adını tekrarlım da

Merak etme birazdan damlar o da uyku tutmayınca...Valla duştan sonra gözlerime pek bi ağırlık çöktü bu gece uyumayı hedefliyorum inşaallah...Yarın malum yoğun geçcek dr randevusu falan...

Merak etme birazdan damlar o da uyku tutmayınca...Valla duştan sonra gözlerime pek bi ağırlık çöktü bu gece uyumayı hedefliyorum inşaallah...Yarın malum yoğun geçcek dr randevusu falan...

kız 4de deılmı randevu o zmna kadar oooooo....
benım daha bı dunya var offf offf

hadı yaa adet bıttıgı gıbı olmuyomuymus
bak bunu bılmıyordum

Ne adeti kızz...Doğumdan sonra kanaman oluyor o kanama bitiyor kırk gün içinde sonra sen ve bebek banyo yapıyorsunuz isterseniz mevlidinizi yapıyorsunuz kanaman ve akıntın tamamen bitince ilişkiye girebilirsiniz diye biliyorum ben buna kırkı çıkmak diyolar iştee...Kocana söylede doğumdan sonra diye boşa hayal kurmasınnn

kız 4de deılmı randevu o zmna kadar oooooo....
benım daha bı dunya var offf offf

Evet canım randevu 4 te ama oraya gideen kadar evde biraz ütüm falan var onları yaparım azcık buraya takılırım eşim 3 te gelecek götürmeye beni anca zaten bu heyecanla zaman nasıl geçer bilmiyorum...Oğlumu çok özledim çünküü

ne bıleım kız daha once dogurdummu
ben adet gıbı suruyo bılıyordum
ay bosuna heveslenmesın madem onunde daha 56 gun var oooo

havamı atıyon kız
gec kalkarsın ev ısı derken zmn gecer en guzelı ole yap bıde suslen gıderken oglusa guzel gorun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…