2012 Şubat Anneleri

degerlendırmek lazım zamanları ama bızdekı dr lar yokmu ahh ahh ne varsa onlarda var
hep onların yuzunden ızın vermıyorlar uckagıtcılar
aslında en guzelı yasak olması cnm ıkı muhabbet edılır..

ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim

normal canim bende oyleyim.. son haftalarda hele nefes alamiosun , ben kizimi 42. haftamda dogurdum artik ölüyordummm :)

ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim

Canım menopozlulardan daha beteriz biz şimdi merak etme aynıyız bende öyleyim...Bide bizim ev merkezi sistem yanıyo cayır cayırr offff

benım vucudum terlemez ensem ve basım asırı terler.
zaten tatlım menopozlular gıbıyız farkımız yokkı suanda..

e bıdaha hamıle kalırsam yıne yasaklıcak ya dr

Nıhleeee kız güldürmeee uykumu kaçırıyosunn
olmazzzzzzz uyku yok
normal canim bende oyleyim.. son haftalarda hele nefes alamiosun , ben kizimi 42. haftamda dogurdum artik ölüyordummm :)
pardon ama yuh dıyebılırmıyım :)
ben olsam dr a derdım kesın uleyn benıııı
Canım menopozlulardan daha beteriz biz şimdi merak etme aynıyız bende öyleyim...Bide bizim ev merkezi sistem yanıyo cayır cayırr offff

acın camları bacaları gokyuzu ısınsın bıraz

neden yasakliyor drun anlamadim ki??

valla bencede yuh ama burda (viyana) 10gun her iki gunde bir kontrol ediliyorsun hersey yolundaysa 10gun dokunulmuyor 11.gun hastaneye yatiyorsun ama 10. gunun gecesi benim sancilar baslamisti 11. gun geldi kizim.her kesin deyeni kesmiyolar buralarda :)

heh neyseki ilerledi yazinca.. ay bogazim agriyor 10gundur duzelemedim deliriciiiimmmmmm

cnm bunun ıcın balın ustune karabıler dokup ye dıyorlardı
ama evde varsa ıhlamur veya cayın ıcıne lımon ve karabıber dok ıc ıyı gelıyormus.
bırde varsa vıcks varsa onu sur bı bez tulbentle falan sar ertesı gune hıc bıse kalmıyor.

Nıhle cım üzgünüm bu gece uyumam lazım ki sabah çabuk olsun yoksa bu gece sabah olmaz bana heyecandan vallaaa

bogaz pastili, cay, viks, agri kesici hersey dolu evde bi duzelemedigim icin sagolun kizlar ozel bogaz icin bi cay vermisti dr ondan yapim bitane balli balli iceyim

Kızlar bişey sorcam dr lar açılma oluğunu nasıl anlıyor usgden mi yoksa alttan kontrollemi???

ıhlamur iç rahatlatır dicem ama terletirde patlarsın artık zor bi durum valla bende gribe yakalanmamak için çabalıyorum bu ara baya hapşırıyorum hadi hayırlısı
hayırlı olsun yakalanmıssın sende barı erkenden ıhlamuru ıcmeye basla.
terlemek yıne ıyı oksurup hapsurmaktan.
Tavuk suyu çorba ve bal canım bunlar iyi geliyor boğaz için....
tavuk suyuuuu

cnm benım gebelıkler tehlıkelı bı dusugum de var
sanırım rahım de durmuyo benım bebısler ılk 4 ay yatıyorum sureklı.
son 10 gunmu son 39 40. haftalarmı yanı

heh neyseki ilerledi yazinca.. ay bogazim agriyor 10gundur duzelemedim deliriciiiimmmmmm

bogaz pastili, cay, viks, agri kesici hersey dolu evde bi duzelemedigim icin sagolun kizlar ozel bogaz icin bi cay vermisti dr ondan yapim bitane balli balli iceyim

iç iç afiyet şifa olsun bende bu terlemeyle duşamı girsem ne diye düşünüyorum ve üşeniyorum napıyım kızlar?

ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..
Kızlar bişey sorcam dr lar açılma oluğunu nasıl anlıyor usgden mi yoksa alttan kontrollemi???

cnm catı muyanesı denılen sey olması lazım
benım bıldıgım alttan muyane ıle acılma olculuyor..

Evet canım tavuk suyu hamileliğin en etkili ilaçlarındandır herşeye devadır unutma...Gerçi şimdi geçtide 2.bebekte lazım olur...

iç iç afiyet şifa olsun bende bu terlemeyle duşamı girsem ne diye düşünüyorum ve üşeniyorum napıyım kızlar?

vallahı arkadasım ben bu aksam yapıp ole geldım forma ve cok ıyı geldı
ılık dus ıyı gelıyor bana bu ara balık gıbı oldum suzgec cıkacak dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…