- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.241
yok canım sağol ben almıyım sevmem oyun oynamayı bazen kapışıyoruz kavga falan ama oyundan anlamıyorum yeni oyun aldı onun hevesiyle çok mutlu en azından izin vermeme çok seviniyor yoksa akşamları yasak bizde bilgisayar ve ps3 yanlız hafta sonları serbest akşamları bizim (sanki bişey yapıyoz köz köz tv izliyoz )
ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim
ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim
benım vucudum terlemez ensem ve basım asırı terler.ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim
benim dikisim coktu cokta zor bir dogumdu oyuzden toparlanmam uzun surdu.. e haliyle korkuyordum ki hic korktugum gibi olmadi aksine daha rahmim toparlanmadigi icin normalinden cok daha kolaydi bilmem anlatabildimmi :) korkmustum oyle kalicak diye.
niye beklesin 40 hafta canim.. benim koca gobus buyuyup serilmeye baslayinca cekiyor elini etegini benden :) psikolojisi bozuluyormus..kizimda da oyleydi simdide oyle
olmazzzzzzz uyku yokNıhleeee kız güldürmeee uykumu kaçırıyosunn
pardon ama yuh dıyebılırmıyım :)normal canim bende oyleyim.. son haftalarda hele nefes alamiosun , ben kizimi 42. haftamda dogurdum artik ölüyordummm :)
Canım menopozlulardan daha beteriz biz şimdi merak etme aynıyız bende öyleyim...Bide bizim ev merkezi sistem yanıyo cayır cayırr offff
heh neyseki ilerledi yazinca.. ay bogazim agriyor 10gundur duzelemedim deliriciiiimmmmmm
heh neyseki ilerledi yazinca.. ay bogazim agriyor 10gundur duzelemedim deliriciiiimmmmmm
Tavuk suyu çorba ve bal canım bunlar iyi geliyor boğaz için....
hayırlı olsun yakalanmıssın sende barı erkenden ıhlamuru ıcmeye basla.ıhlamur iç rahatlatır dicem ama terletirde patlarsın artık zor bi durum valla bende gribe yakalanmamak için çabalıyorum bu ara baya hapşırıyorum hadi hayırlısı
tavuk suyuuuuTavuk suyu çorba ve bal canım bunlar iyi geliyor boğaz için....
neden yasakliyor drun anlamadim ki??
valla bencede yuh ama burda (viyana) 10gun her iki gunde bir kontrol ediliyorsun hersey yolundaysa 10gun dokunulmuyor 11.gun hastaneye yatiyorsun ama 10. gunun gecesi benim sancilar baslamisti 11. gun geldi kizim.her kesin deyeni kesmiyolar buralarda :)
bogaz pastili, cay, viks, agri kesici hersey dolu evde bi duzelemedigim icinsagolun kizlar ozel bogaz icin bi cay vermisti dr ondan yapim bitane balli balli iceyim
ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..bogaz pastili, cay, viks, agri kesici hersey dolu evde bi duzelemedigim icinsagolun kizlar ozel bogaz icin bi cay vermisti dr ondan yapim bitane balli balli iceyim
Kızlar bişey sorcam dr lar açılma oluğunu nasıl anlıyor usgden mi yoksa alttan kontrollemi???
hayırlı olsun yakalanmıssın sende barı erkenden ıhlamuru ıcmeye basla.
terlemek yıne ıyı oksurup hapsurmaktan.
tavuk suyuuuu
cnm benım gebelıkler tehlıkelı bı dusugum de var
sanırım rahım de durmuyo benım bebısler ılk 4 ay yatıyorum sureklı.
son 10 gunmu son 39 40. haftalarmı yanı
iç iç afiyet şifa olsun bende bu terlemeyle duşamı girsem ne diye düşünüyorum ve üşeniyorum napıyım kızlar?
Evet canım tavuk suyu hamileliğin en etkili ilaçlarındandır herşeye devadır unutma...Gerçi şimdi geçtide 2.bebekte lazım olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?