2012 Şubat Anneleri

çatladım gülmekten

havamı atıyon kız
gec kalkarsın ev ısı derken zmn gecer en guzelı ole yap bıde suslen gıderken oglusa guzel gorun :):)

Ne hava atcam kızım hava atan sensin senin doğum yaklaştı benim şafağa bak senin şafağa bakkk
Valla hiç süslenemem kollarım kalkmıyo...Onu bırak zaten bu dobilikle kıyafet falan olmuyo zatren paspal paspal takılıyorum bu aralarrr

çatladım gülmekten

hea ya senı kırmayayım dedım
hanı senın ruya dgru cıkıyormus benden once dogururmusun anaaaaa cıldırırım herhalde

rabbımmmmmmmmmmmm saglıcakla dgmalarını nasıp etttt..

Son düzenleme:
selam uykusuz anneler
bende sizdenim dicem ama henüz saat erken ama çok canım sıkıldı eşime ps3 oynaması için izin verdim bende sizlere bi bakayım dedim kimler var gerçi bu saatlerde pek girmiyorum ben
ama bu gece çok sıkılıyorum bebişimde kımıl kımıl maşallah şimdi bi yandan sütte yolluyorum ona deymeyin keyfine .yazılanları okudum gerçekten kırkı çıkmak herşey serbest mi demekmiş
amanda aman zaten biz ikibuçukken dr yasaklamasından kanki olmuştuk kırkıda bekleriz mecburen oh ohhhhhh

benim kanamam 39. gunu bitti kizimda ama 60. gun birlikte olduk cunku dikislerim coktu assa tarafima ellemeye korkuyodum birlikte olmaya cok korkmustum yani..

aslm hg cnm
uyku mu o nasıl bırsey kı bı kac haftadır ole bıse hatırlayamıyorum ben
ps3 beraber oynasanız ya kız yen kocısı bı guzel
sorma sen yıne 2,5 ay dıyon ben varlıgını ogrendıgımızden berı tık yok
kardesız bız
ahhh ahhhh

Bu dediğine bakılırsa en önce ben doğurmalıyım bu topikteee

onu sen bileceksin artik :) ben kocacim bana dokunamadigi icin 11gun gec dogurdum kizimi ama hastanedeki dra ne yapmam lazim diye sordugumda Sex :) demisti.. 10. gunu zarzor dokundurdum kendimede doguma gittim

Bu dediğine bakılırsa en önce ben doğurmalıyım bu topikteee
hahahhahahhahahahahahha
Canım benim bunu nıhlee ve diğerlerinin kocası duymasın yazık yaaa
huaaaaaaaaa kucuk emrah'a baglıcam az kaldı
onu sen bileceksin artik :) ben kocacim bana dokunamadigi icin 11gun gec dogurdum kizimi ama hastanedeki dra ne yapmam lazim diye sordugumda Sex :) demisti.. 10. gunu zarzor dokundurdum kendimede doguma gittim
cıddı olamassın kocaaaaaaaaam gel yamacımaaaaaaaa
:) yazik... allahtan kocamin citi cikmadi hazir olunca soylersin dedi zavallim bende korka korka e bi deniyelim diyebilmistim 60 gun sonra

e bı deneyelımmı hahhaha bu daha guzelmıs valla
acaba ben ne derım
dusunsene o yapısta bıdaha hamıle kalırmısım zavallı kocam40 hafta daha bekle 40 gunude cabası

yok canım sağol ben almıyım sevmem oyun oynamayı bazen kapışıyoruz kavga falan ama oyundan anlamıyorum yeni oyun aldı onun hevesiyle çok mutlu en azından izin vermeme çok seviniyor yoksa akşamları yasak bizde bilgisayar ve ps3 yanlız hafta sonları serbest akşamları bizim (sanki bişey yapıyoz köz köz tv izliyoz )

ben çok terliyorum kızlar ya sizde de aynı sıkıntı varmı hiç patlicam sanki eşim doğalgazı 30 indirdi kaç gündür ama ben yanıyorum menepoza girmiş kadınlar gibiyim

benim dikisim coktu cokta zor bir dogumdu oyuzden toparlanmam uzun surdu.. e haliyle korkuyordum ki hic korktugum gibi olmadi aksine daha rahmim toparlanmadigi icin normalinden cok daha kolaydi bilmem anlatabildimmi :) korkmustum oyle kalicak diye.
niye beklesin 40 hafta canim.. benim koca gobus buyuyup serilmeye baslayinca cekiyor elini etegini benden :) psikolojisi bozuluyormus..kizimda da oyleydi simdide oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…