- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.221
Ne adeti kızz...Doğumdan sonra kanaman oluyor o kanama bitiyor kırk gün içinde sonra sen ve bebek banyo yapıyorsunuz isterseniz mevlidinizi yapıyorsunuz kanaman ve akıntın tamamen bitince ilişkiye girebilirsiniz diye biliyorum ben buna kırkı çıkmak diyolar iştee...Kocana söylede doğumdan sonra diye boşa hayal kurmasınnn
havamı atıyon kız
gec kalkarsın ev ısı derken zmn gecer en guzelı ole yap bıde suslen gıderken oglusa guzel gorun :):)
çatladım gülmekten
Ne hava atcam kızım hava atan sensin senin doğum yaklaştı benim şafağa bak senin şafağa bakkk
Valla hiç süslenemem kollarım kalkmıyo...Onu bırak zaten bu dobilikle kıyafet falan olmuyo zatren paspal paspal takılıyorum bu aralarrr
hea ya senı kırmayayım dedım
hanı senın ruya dgru cıkıyormus benden once dogururmusun anaaaaa cıldırırım herhalde
rabbımmmmmmmmmmmm saglıcakla dgmalarını nasıp etttt..
iyi geceler kizlar... kizlar dogurmak icin bolbol sex lazim biliyosunuz dimi :)
selam uykusuz anneler
bende sizdenim dicem ama henüz saat erken ama çok canım sıkıldı eşime ps3 oynaması için izin verdim bende sizlere bi bakayım dedim kimler var gerçi bu saatlerde pek girmiyorum ben
ama bu gece çok sıkılıyorum bebişimde kımıl kımıl maşallah şimdi bi yandan sütte yolluyorum ona deymeyin keyfine .yazılanları okudum gerçekten kırkı çıkmak herşey serbest mi demekmiş
amanda aman zaten biz ikibuçukken dr yasaklamasından kanki olmuştuk kırkıda bekleriz mecburen oh ohhhhhh
benim kanamam 39. gunu bitti kizimda ama 60. gun birlikte olduk cunku dikislerim coktu assa tarafima ellemeye korkuyodum birlikte olmaya cok korkmustum yani..
Bu dediğine bakılırsa en önce ben doğurmalıyım bu topikteee
sex mı o da neiyi geceler kizlar... kizlar dogurmak icin bolbol sex lazim biliyosunuz dimi :)
Kıskanç nolcakkk
Aminnn aminnnn
benim kanamam 39. gunu bitti kizimda ama 60. gun birlikte olduk cunku dikislerim coktu assa tarafima ellemeye korkuyodum birlikte olmaya cok korkmustum yani..
Canım benim bunu nıhlee ve diğerlerinin kocası duymasın yazık yaaa
hahahhahahhahahahahahhaBu dediğine bakılırsa en önce ben doğurmalıyım bu topikteee
huaaaaaaaaaCanım benim bunu nıhlee ve diğerlerinin kocası duymasın yazık yaaa
cıddı olamassın kocaaaaaaaaam gel yamacımaaaaaaaaonu sen bileceksin artik :) ben kocacim bana dokunamadigi icin 11gun gec dogurdum kizimi ama hastanedeki dra ne yapmam lazim diye sordugumda Sex :) demisti.. 10. gunu zarzor dokundurdum kendimede doguma gittim
:) yazik... allahtan kocamin citi cikmadi hazir olunca soylersin dedi zavallim bende korka korka e bi deniyelim diyebilmistim 60 gun sonra
aslm hg cnm
uyku mu o nasıl bırsey kı bı kac haftadır ole bıse hatırlayamıyorum ben
ps3 beraber oynasanız ya kız yen kocısı bı guzel
sorma sen yıne 2,5 ay dıyon ben varlıgını ogrendıgımızden berı tık yok
kardesız bız
ahhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?