- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.341
normal canim benimde agriyor basim ara ara yatip dinlencez firsatimiz oldukcaaabaşağrısı şikayeti normalmi sizce?
çünkü hiç burda baş ağrısı şikayeti olanı okumadımda
Günaydınnn kızlarrr bugün nasılsınız?
22 HAZİRANDA DOKTORA GİTMİŞTİM 2 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ BEN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUMM AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM MERAK EDİYORUM BUGUN GİTSEM 1 GÜNDEN SORUN OLURMU SİZCE?
canım senle aramızda 1 gün var , sen git bakalım kalp atışlarını görebilecekmisin bende çok merake diyorum
benim şafak 4 :) inşallah bende gittiğimde kalp atışlarını görürüm...
kalb atimini gorursun canim git birsey olmazzzzGünaydınnn kızlarrr bugün nasılsınız?
22 HAZİRANDA DOKTORA GİTMİŞTİM 2 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ BEN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUMM AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM MERAK EDİYORUM BUGUN GİTSEM 1 GÜNDEN SORUN OLURMU SİZCE?
bende kilo almisim 1 kiloben de günlerdir eşim evde olmadığı için gece tırsıp adam gibi uyuyamıyodum o da bende bütün gün stress yapıyodu.dün kızıma gözlük alacaktık gezmediğimiz alışveriş merkezi kalmamıştı,çok yorulmuşum.gece valla bi güzel uyumuşum yorgunluktan.sabah da daha dinç uyandım azcık da kahvaltı yaptım.ohhhh keyfim şimdilik süperrrrrrrr........
ben bu arada dün tartıldım 1,5 kilo almışım sizlerde durum nasıl kilo aldınız mı??????
kalb atimini gorursun canim git birsey olmazzzz
KİM ÖNDE CANIM?
duyabilirmiyiz acaba? bide geç yumurtlama wardı bnde
ilk ben 6+2 de gittim hem keseyi hemde kalb atimini gordum cok sukur bu ikinci kontrol oda yarin kismetse 14.30 da
Allah yardimcin olsun hayirli haberle gel insAllahbugun oğleden sonra gitcem neolur dua edin kızlar inş. hersey yolundadır.
bugun oğleden sonra gitcem neolur dua edin kızlar inş. hersey yolundadır.
inşallah canım ya buna çok ihtiyacım war eşimde yurtdısında benden haber bekliyor sürekli arıyor bişey warmı diye
bir daha 16. haftada istiyorum gtmek hem cinsiyeti belli olur hemde bebsim biraz daha buyumus olurdarısı bizim basımıza allahn izniyle
ici rahat etsin bebegini gorsun ne kadar net olmasada en azindan kalb atisi gorulur sabredemez yoksa suphesi kalksin benceBence daha erken gitme derim. 1 hafta daha sabret bebegini daha net gorursun hem. Ben 7+2 de gordum bebegimi bugun de yarım saat sonra doktorla randevum var mide bulantısı icin ilac falan alıcam kontrole giricem bugun 9+3 oldum bebisimle bakalım nasıl olmus buumus mu annesinin kuzusu
kusuyorsan kusmaktan olur canim benim git belki birsey ler verirBen çok kötüyüm midem yanıyooo hemde nasıl bişey yiyemiyorum dr u arayacağım gel derse giderim artıkkk
kusuyorsan kusmaktan olur canim benim git belki birsey ler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?