2012 Şubat Anneleri

başağrısı şikayeti normalmi sizce?
çünkü hiç burda baş ağrısı şikayeti olanı okumadımda
normal canim benimde agriyor basim ara ara yatip dinlencez firsatimiz oldukcaaa

duyguvt eyuyuk gune guzel basladik uykusuz gecenin ardindannnnn

suyu iyi tuketelim canlar helede su sicak gunlerde
sik sik asiriya kacmadan yersek daha iyi olur benim yesemde yemesemde azda olsa bulanyior ben anlamadi birsey

ben de günlerdir eşim evde olmadığı için gece tırsıp adam gibi uyuyamıyodum o da bende bütün gün stress yapıyodu.dün kızıma gözlük alacaktık gezmediğimiz alışveriş merkezi kalmamıştı,çok yorulmuşum.gece valla bi güzel uyumuşum yorgunluktan.sabah da daha dinç uyandım azcık da kahvaltı yaptım.ohhhh keyfim şimdilik süperrrrrrrr........
ben bu arada dün tartıldım 1,5 kilo almışım sizlerde durum nasıl kilo aldınız mı??????

canım senle aramızda 1 gün var , sen git bakalım kalp atışlarını görebilecekmisin bende çok merake diyorum
benim şafak 4 :) inşallah bende gittiğimde kalp atışlarını görürüm...

kalb atimini gorursun canim git birsey olmazzzz

bende kilo almisim 1 kilo

ilk ben 6+2 de gittim hem keseyi hemde kalb atimini gordum cok sukur bu ikinci kontrol oda yarin kismetse 14.30 da

bugun oğleden sonra gitcem neolur dua edin kızlar inş. hersey yolundadır.

inşallahh bebeğin sağlıklıdırrrrrr ve herşey yolundadırr ... geri döndüğünde bu şarkıyı bekliyorum senden:))))
içimde bir tebessüm ah kıpır kıpır
işliyor ya klbime tıkır tıkırr

inşallah canım ya buna çok ihtiyacım war eşimde yurtdısında benden haber bekliyor sürekli arıyor bişey warmı diye

Bence daha erken gitme derim. 1 hafta daha sabret bebegini daha net gorursun hem. Ben 7+2 de gordum bebegimi bugun de yarım saat sonra doktorla randevum var mide bulantısı icin ilac falan alıcam kontrole giricem bugun 9+3 oldum bebisimle bakalım nasıl olmus buumus mu annesinin kuzusu

ici rahat etsin bebegini gorsun ne kadar net olmasada en azindan kalb atisi gorulur sabredemez yoksa suphesi kalksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…