2012 Şubat Anneleri

Kızlar selam!!!!

Bugün kalp atışlarını duyduk bebişimizin inanılmaz bir duyguydu! Doktor ilk 3 ay yasaklı olan şeyleri yeme onun dışında diyet bile yapabilirsin bebek için özel yemeye 3. aydan sonra başlıycaz dedi. Ama yürüyüş filan yasakmış spor yapma dedi. Size de yürüyüş yasak dedi mi doktorlarınız?

cok heyecan verici olsa gerek ben daha gitmedim ama cok merak ediyorum

kızlar benim saçımı boyamam lazım acayip beyazım var çünkü.her ay 1 kere boyardım.şimdi beyazlarım çıktı.hafta sonuda kırşehire düğüne gideceğiz saçlarım böyle gitmek istemiyorum ne yapsam acaba hint kınası mı yoksa bitkisel boyalar varmış onlarlamı boyasam bi fikri olan cevap verirse sevinirim:)

Bence hicbir sekilde boyama bebegini riske atma. Sacındaki beyazlardan önemlidir sanırım bebegin..

Kızlar mide bulantısı konusunda yazdıklarınızda haklısınız..Ama ben bulantım olmayınca bi belirtim olmayınca bebişime bişey mi oldu diyorumm korkuyorumm:26:

Aynen gecen hafta cok moralim bozuktu, esim de yurtisindaydi, hic bebek yokmus gibi gecirdim gunlerimi, aglamakli oluyordum bebek yok heralde diye, sonra annemle konustuk iyi geldi, annem de 4. aya kadar kimseye caktirmamis, eltileri mide bulantisi cekerken onda hic belirti yokmus.
Azicik yuzum guldu oyle deyince, insallah saglikla kucagimiza aliriz tek duam bu...

ılk uc ay boyatmayın dıyorlar
boyatırsanda yarım saatten fazla durmaması gerekıyormus kafanda boyanın canım haberın olsun
ayrıca hınt kınasının bır zararı olacagını sanmıyorum dogal bısey degıl mı

Zencefil şekeri bulantı ve baş dönmesine birebir. Tarafımca test edildi onaylandı

arkadaslar zencefil gunluk kullanim dozunu astiginda dusuk tehlikesi yaratiyor..isterseniz internettende okuyabilirsiniz..adet sokturucu etkisi varmis...yani gunluk kullanim dozuna dikkat edin...doktorunuza danismadan almayin derim ben..zencefil cayi onermisti bana bir arkadasim...sonra internetten arastirirken ogrendim..zencefil sekerinde ne dozda zencefil vardir bilemiyorum ama dikkat etmekte yarar var..

Son düzenleme:
slm kızlar napıyosunuzz??ben ne yazıkki nöbetçiyim çalışıyorummm bişey farkettim kızlar ben yorulunca sarı akıntım da artıyor ve bende çok korkuyorummm

hamis oldugumu bilmeden ben ya 2 haftalikmis yada 3 bilemiyorum saclarimi boyattim insAllah bisey olmazzz
hatta ben bilemiyorum ne zaman hamis kaldim benim satim 27 nisan 7 mayista oglanlarin dogum gunu vadi lunaparka gittik birsurucu sarsici aletlere bindim her sarsdiginda karnimdan birsey oynadi ve dedimki sanki hamile gibi suna bak nasil oluyor bide o gun asiri midem bulandi fazla binememistim aletlere Allahim saklasin gizlesin onun emaneti
slm kızlar napıyosunuzz??ben ne yazıkki nöbetçiyim çalışıyorummm bişey farkettim kızlar ben yorulunca sarı akıntım da artıyor ve bende çok korkuyorummm
sari akintim bnde de oluyor asiri ayakta olunca canim dikkatli ol yarin sorarim dra ne diycek unutmamam icin not almam lazimmmm

eylul
buglem80
fatmur
seraptr
lamamma
afr
simarik34

nerede bu kizlar guncelleme hala yapilmamis gelip yazmiyorlarda haberi olan varmi kizlarr

kızlar midem çok kötü bulanıyor ve şiddetli baş ağrım var:S
lütfen yardım edinn....

Sürekli bir şeyler atıştırıyorum ben ve bunun faydasını gördüm..
Çok aç kalınca çok kötü oluyorum tansiyonum felan düşüyor baş dönmesi felan..
Sık sık atıştırmayı denesene..Çubuk kraker yada leblebi felan..

Bu arada kızlar göğüslerim acayıp kaşınıyor ama çatlaklar için daha erken değil mi?
Ablamda da ilk önce kaşıntı başlamış bir bakmış çizik çizik olmuşş..:S

Ne zaman başlar ki çatlaklar..
Yana ne zaman ne kullanmaya başlıcaz..

canım baş ağrısı yeterli sıvı almayınca oluyormuş.ben suyu biraz çoğalttım baş ağrım geçti.ama suyu küçük küçük yudumlarla iç.

Günaydınnn kızlarrr bugün nasılsınız?
22 HAZİRANDA DOKTORA GİTMİŞTİM 2 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ BEN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUMM AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM MERAK EDİYORUM BUGUN GİTSEM 1 GÜNDEN SORUN OLURMU SİZCE?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…