- 5 Ocak 2008
- 166
- 82
- 298
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.321
Kızlar selam!!!!
Bugün kalp atışlarını duyduk bebişimizin inanılmaz bir duyguydu! Doktor ilk 3 ay yasaklı olan şeyleri yeme onun dışında diyet bile yapabilirsin bebek için özel yemeye 3. aydan sonra başlıycaz dedi. Ama yürüyüş filan yasakmış spor yapma dedi. Size de yürüyüş yasak dedi mi doktorlarınız?
kızlar benim saçımı boyamam lazım acayip beyazım var çünkü.her ay 1 kere boyardım.şimdi beyazlarım çıktı.hafta sonuda kırşehire düğüne gideceğiz saçlarım böyle gitmek istemiyorum ne yapsam acaba hint kınası mı yoksa bitkisel boyalar varmış onlarlamı boyasam bi fikri olan cevap verirse sevinirim:)
valla ben dondurma ve karpz la gideriyom bu sorunuKızlarrrr midem çok yanıyo ne iyi gelirrrrr:26:
canim 9 haftayla 6 hafta arasi degisiyor subat bebkleribebekleriniz kaç haftalık
Kızlar mide bulantısı konusunda yazdıklarınızda haklısınız..Ama ben bulantım olmayınca bi belirtim olmayınca bebişime bişey mi oldu diyorumm korkuyorumm:26:
kızlar benim saçımı boyamam lazım acayip beyazım var çünkü.her ay 1 kere boyardım.şimdi beyazlarım çıktı.hafta sonuda kırşehire düğüne gideceğiz saçlarım böyle gitmek istemiyorum ne yapsam acaba hint kınası mı yoksa bitkisel boyalar varmış onlarlamı boyasam bi fikri olan cevap verirse sevinirim:)
ılk uc ay boyatmayın dıyorlar
boyatırsanda yarım saatten fazla durmaması gerekıyormus kafanda boyanın canım haberın olsun
ayrıca hınt kınasının bır zararı olacagını sanmıyorum dogal bısey degıl mı
sari akintim bnde de oluyor asiri ayakta olunca canim dikkatli ol yarin sorarim dra ne diycek unutmamam icin not almam lazimmmmslm kızlar napıyosunuzz??ben ne yazıkki nöbetçiyim çalışıyorummm bişey farkettim kızlar ben yorulunca sarı akıntım da artıyor ve bende çok korkuyorummm
kızlar midem çok kötü bulanıyor ve şiddetli baş ağrım var:S
lütfen yardım edinn....
canım baş ağrısı yeterli sıvı almayınca oluyormuş.ben suyu biraz çoğalttım baş ağrım geçti.ama suyu küçük küçük yudumlarla iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?