- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.361
ici rahat etsin bebegini gorsun ne kadar net olmasada en azindan kalb atisi gorulur sabredemez yoksa suphesi kalksin bence
doktorum 2 hafta sonra gel dedi o da yarın a denk geliyor ama bugungitsem diyorum 1 günden bişey farkedermi onu sormustum
benim gazim devam ediyor, bulantim var ama cok siddetli degil,basim ara ara agriyor hic bir sey almiyorum ayykac gundur folim asidi icmeyi unuttum gidem icem, cok cabuk yoruluyorum kabus goruyorum surekli esimde yanimda yatmiyorkoltuk guzeli oldu dedim gel uyuamiyorum korkuyorum koltukta uyuyakaliyor bu kabuslar beni oldurecek herkes bebegini gorur bense kabus aman Allahim pisikoljim bozuldu resmen yaaaaaa
doktorum 2 hafta sonra gel dedi o da yarın a denk geliyor ama bugungitsem diyorum 1 günden bişey farkedermi onu sormustum
ben de günlerdir eşim evde olmadığı için gece tırsıp adam gibi uyuyamıyodum o da bende bütün gün stress yapıyodu.dün kızıma gözlük alacaktık gezmediğimiz alışveriş merkezi kalmamıştı,çok yorulmuşum.gece valla bi güzel uyumuşum yorgunluktan.sabah da daha dinç uyandım azcık da kahvaltı yaptım.ohhhh keyfim şimdilik süperrrrrrrr........
ben bu arada dün tartıldım 1,5 kilo almışım sizlerde durum nasıl kilo aldınız mı??????
Günaydınnn kızlarrr bugün nasılsınız?
22 HAZİRANDA DOKTORA GİTMİŞTİM 2 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ BEN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUMM AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM MERAK EDİYORUM BUGUN GİTSEM 1 GÜNDEN SORUN OLURMU SİZCE?
kismetse yarin 10 haftam bitiyor cok sukurrrrr
yok canım ya kusmam yok bulantım bugün az az başladı ama mide yanmam cok fena iki gündür uyuyamıyorummm
Bende çok kabus görmeye başladım gece rüyamda iki sapık girmişti eve bana saldırmaya çalışıyorduuu offff bağırarak uyandımm
Sürekli bir şeyler atıştırıyorum ben ve bunun faydasını gördüm..
Çok aç kalınca çok kötü oluyorum tansiyonum felan düşüyor baş dönmesi felan..
Sık sık atıştırmayı denesene..Çubuk kraker yada leblebi felan..
Bu arada kızlar göğüslerim acayıp kaşınıyor ama çatlaklar için daha erken değil mi?
Ablamda da ilk önce kaşıntı başlamış bir bakmış çizik çizik olmuşş..:S
Ne zaman başlar ki çatlaklar..
Yana ne zaman ne kullanmaya başlıcaz..
Selam kızlar bugün kan testine gittim 7.gün geciken reglim sonunda ama malesef negatif çıktı ve hastaneden döner dönemezde regl oldum demek ki stresten gecikmiş olmamasına üzüldük eşimde üzüldü ama benı tesellı etmeye calışıyor uzulmemıs gıbı davranmaya calışıyor o öğrendı hastaneden sonucu ve ses tonu cok üzgündü ama hayırlısı dıyoruz artık çalışmalar 3.aydada devam
Benim yazım araada kaynadı sanırımmmm
bir daha 16. haftada istiyorum gtmek hem cinsiyeti belli olur hemde bebsim biraz daha buyumus olur
Günaydın kızlar, keyifler nasıl? Bizler iyiyiz çok şükür, bi de mide yanmalarım olmasa..Böyle reflü teşhisi koydum kendi kendime.Ama annem gebelikte olur dedi.Ben ise mide yanmasını son aylarda bebeğin saçları uzarken olur diye biliyordum.Meğer yanlış biliyormuşum. Eskisi gibi her dakika yazamıyorum, biraz anime izleyip kafamı dağıtıyorum, yoksa doktor randevum için 20 gün olduğu aklıma geliyor ve daralıyorum :111:
Gaviskon şurup olmasaydı sanırım midem delinirdiKızlarrrr midem çok yanıyo ne iyi gelirrrrr:26:
canim simdi catlamaz 7. aydan sonra catlar kilo aldikca yani sen simdiden yag sur yumusayin yada krem canim vazelin de olabilrBenim yazım araada kaynadı sanırımmmm
essek karuu küsecek zamani bulmus tamda yaaaseninkide bizimki gibi 3. ayda tutucak ins ben ilk 2 ay cok taktim hesapladim surekli olmadi... 3 ay kendi haline biraktim tamamen aklimdan cikardim oldu :) obur aya bize yazmayi unutma allaha emanet ol canim
2 gundur giremiyodum ozledim sizi kizlar cok bunalik durumdayim kaynanam kayinbabama kusmus kaynimla bizde kaliyo!..bunaldim sikildim zaten dinlenemiyorum daha bide gorumcem aramis iiigrennccc bi ses tonuyla anneme iyi bak diyo! senin annenin bana bakmasi lazim bikere!!!
anammmmm bende bir kac gundur unutmusum icmemisim folik asidi midem az bulanmiyor bebege birseymi oldu diyorum meger folik asidde yapiyor yatarken almak mantikli benceeemrbb arkadaşlarr ....çok şükürdür 2 gündür diğer günlere bakardan iyiyim
kesinlikle folicasit bulandırmaya sebep onuda anlamış oldum yatarken içiyorum artık...
doktr günümüze 6 gün kaldı uff geçmek bilmiyo valla...kalp atışlarını duymayan kaldımı kızlar.:44:
bilmiyorum yarin sorarim bakalim test falan yapicakmi drumtatlım 2'li testi (11-14 testi)yaptırmayı düsünmüyor musun? yada yarın mı yapılacak o test?
Doktorum beni temmuzun 3. haftası cağırmıstı o test icin merak ettim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?