2012 Şubat Anneleri

herkese günaydın...
bugün açılışı ben yapıyım, hiç uyuyamadım yine kaç saattir geçmişi okuyorum... dürüm sende erkencisin işyerindemisin?

herkese günaydın...
bugün açılışı ben yapıyım, hiç uyuyamadım yine kaç saattir geçmişi okuyorum... dürüm sende erkencisin işyerindemisin?

günaydın canım gel bi kucaklıyım seni
bende uyumadım gece canım dön dön dön dönme dolap gibi oldum...
evet malesef işteyim hava çok soğuk ve ben ilk defa bugün üşüyorum :26:
sen nasılsın?

kırmızıçilek nereye kaçtın kızz?
ferayx vallahi iyi dayanmışsın hiç dayanamam vallahi birde odama girecek boğarım kesin benim annem felan bile girmez...

bende gitti zannettim seni... iyiyim bende bol bol su içiyorum oğluşun suyu belki artar diye... yoksa çiroz bir damadın olacak doktor 40 hafta mümkün değil beklemez dedi o yüzden yatıyorum sürekli...

kızlar hafta sonu doktora gittim tansiyonum çıkmışdoktor günde 2 kez ölçeceksin dedi...dün de düşüktü çok dengesiz tansiyonum ne yapcam yaa hamur işi yemiyordum geçen hafta biraz yedim ondan mı oldu acaba:26:

günaydınn bugün kimsecikler gelememiş...

günaydın...haftanın ilk günü herkes yoğun sanırım...

geçmiş olsun dediği gibi sürekli ölç bakalım...zaten bildiğim kadarıyla sürekli yüksek olmuyormuş ani yükselip düşüyormuşsen 2-3 defa hep aynı saatler ölç

bende gitti zannettim seni... iyiyim bende bol bol su içiyorum oğluşun suyu belki artar diye... yoksa çiroz bir damadın olacak doktor 40 hafta mümkün değil beklemez dedi o yüzden yatıyorum sürekli...

bol su iç canım...bebiş kaç kilo şuanda çiroz doğsa bile doğunca senin sütün fayda eder ve topaç gibi olur.komşumun oğlu oldu 35 gün önce 2400 doğmuş...şimdi görsen doymak bilmiyor maşallah tosuna takma kafanı yaniii o alacağı besini alır...

Günaydın kızlar
Hepiniz umarım iyisinizdir
Ben şifayı kaptım üstüne bu soğukta bir de işe geldim
Doktorumun dediği tek şey ise bol bol sıvı al
Boğazın kuru kalmasın dedi o kadar
şu son ayı da hastalıksız atlatsak diyordum ama beceremedim

aman bende şaşırdım ne yapacağımı tansiyon aleti alayım dedim bakalım artık...bebeğim de çok az kilo almış geçen sefere oranla kilosu ii çok şükür ama geçtiğimiz hafta çok daha fazla almıştı 2 haftada 350 gr almış kendi kendime nazar ettim çocuğuma

Canım dikkat et sen kendine bol bol dinlen
Oğluşun büyür tosun gibi olur sen bile inanamazsın valla
kırk hafta çok uzun geliyor zaten bana benim bebişim şöle 38 de falan gelsin fazla da bekletmesin :))

Tansiyon işine dikkat etmek gerekiyor canım
Ben doktoruma sorduğumda büyük 14 küçük de 9 un üzerine çıkarsa ara demişti
Sen takibini yap bakalım bir de benim doktorum sarımsak yiyebilirsin tansiyonu düzenler dedi
Sen de deneyebilrisin yüksek çıakrsa bir diş sarımsak yutmaya çalış
Geçmiş olsun

Günaydın canım
hava çok soğuk aman dikkat et hasta olma
Benim burun boğaz tıkalı
Öksürüken korkuyorum valla
Kızlar nolur dikkat edin kendinize

enson cuma günü gittim 2500gr dedi suyu az olduğu için bundan sonra az kilo alır ama sorun olmaz dedi...bebiş suyu çok olursa daha iyi besleniyormuş...

geçmiş olsun 2 hafta önce bende senin gibitdim tatlım bol bol meyve ye c vitamini birtek soğun algınlığı ile savaşıyor.

tatlım benimkide 1 ayda 550gr almış takma kafana birde bunlar yaklaşık kilolar baş çevresine göre tahmini ölçüyorlar.500-1000gr arasında yanılma olabilirmiş

arkadaşlar herkese günaydınnn
bugün daha yeni kalktım oğluşumdan allah razı olsun uyuttu bu gece beni hiç uyanmadım bi ara ilacımı içip yatttım tekrarr
dün evi spürtmüştüm kocişe ev temiz akşamda ütü yaptım ütü derdimde kalktı ortadan bugün zevkli işlerim var ama mesela oğluşumun yatağını düzenleyeceğim uyku setini falan yıkadım ütüledimAra ara yine girerim ama yinede aranızda görmek isterseniz bi telefon edin gariii şimdilik geldim ve kaçıyorum benöpüldünüz...

Son düzenleme:

ewet tansiyon için öyle dedi 14 bizim için çok önemli dedi..bende sarımsak tüketiyorum bir de babanem greyfurt yerdi tansiyon dengelesin diye onu mu yesem:26:aslında çok kurcalamak istemiyorum...benim tansiyon dengesiz çünkü

tatlım bende cuma günü gittim doktora. oğlum 2500 gr. önce biraz üzüldüm ama doktor normal dedi. her bebek 4 kilo doğacak değil ya dedi. normal bebek 2500 gr- 4000 gr arası olmalıymış zaten. yani bebişlerimiz gayet normal

Canım greyfurt ilaçlar ile farklı etkileşimlere giriyor duymuşsundur.
Muhtemleen sen de demir ya da ne bileyim vitamin gibi bişiyler alıyorsundur
Belki etkileşimleri iyi sonuç vermeyebilir
bu nedenle ben greyfurt yemenden yana değilim sarımsağa devam yani :)

hiç duymamıştım greyfurtun öyle etkilerini sağol canım uyardığın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…