- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.701
hoşbulduk kalıcı olurum çünkü uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazamadım bu arada çalışıyorum öğretmenim..
kız yeter bez agacı cıkacak evde
tm cnm grsz ıslerın bıtınce fazla yorma kendını
evet cnm 22 ocak benm 12sınde kontrol var
o zmn tam kesın olacak dr 2 gun once yada snra olabılır demıstı cunku.
sorun yoksa devam cnm abartmadan ama
dgmun kolay ve zamanında olur gun gecmesı falan da olmaz ınsallahhh..
sıfa nıyetıne
slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...
hg tekrardan ortmenım :) calısabılır raporu aldın sanırım snde
evt geçen hafta aldım kızım 1930 gr ve 44 cm idi ve ben toplamda 10 kilo aldım sanırım biraz fazla kilo aldım...
yok yahu ne fazlası..
10kg hıc bıse.
neyse canlar arkadasıma gıdıyorum ben opuyorum kocaman sızı
aydap tanıstıgımıza cok sevındım gorusmek uzere
buklemm
kızlar hastahanede giymek için nasıl bir terlik aldınız?
ben daha istediğim gibi terlik bulamadım, öyle düz terlik istemiyorum biraz süslü değişik bişey olsun istiyorum
ne alsam acaba?? kafam çok karışık
hoşgeldin cnm aramıza kayıt olmakla iyi yaptın kk bağımlılık yapıyo söylim ama....slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...
hem suçlu hemgüçlü. adın çıkmış 9 a inmez 8 e artık yandınOhhhhhh yarasınnnn ne güldüm ya kızım adımı çıkardınız benim delilerrr
kız yok kociş beni alışverişe götürüyo şimdi.. boşamaz azına bi parmak bal çaldım laf aramızda sana uydum orucu bozdum diyim adam bu gazla kırkın çıkışını bekler valla.. çıkıcaz birazdannn
kızlar hastahanede giymek için nasıl bir terlik aldınız?
ben daha istediğim gibi terlik bulamadım, öyle düz terlik istemiyorum biraz süslü değişik bişey olsun istiyorum
ne alsam acaba?? kafam çok karışık
günaydın canım senden sonra doğum olmadı daha.. iyi olmanıza çok sevindim sütleri sağman çok iyi olmuşş yoksa bebeğin ordan çıkınca acıdı diye emmezdi .. daha çok kalıcak mı acaba? sen iyi misin ağrın sızın var mı? doğum topiğimiz var eklendin bile
ne güzel hayırlı uğurlu olsun.darısı bize olsun....
Ben bu topigi terk edip sizleri. Diger topikte hayirlisi ile bekliyor olucam zaten hergun elle makinayla sagip gunduz kizima goturuyorum erken dogdugu icin sut zor geliyor tabi, ama 2 satte bir nobetim dunden beri basladi gecede kalkip sagip yatiyorum bebek varmis gibi dr dedi,, adese cok sagol canim
ben geldımmmmmmmmm
hoşgeldin bnde mart annelerinin cicilerine baktımda şimdi , çoğu hastane için kırmızı pijama tkmı almış, al basmasın diyee eskiler öyle der.... benim kırmızı değil aldıklarım pekte sevmem kırmızı rengi ama kafam karıştı şimdi bi tkmı kırmızımı alsaydım acaba....:44:.... adama devamlı masraf çıkarııyorum diye kızcak bana ama al basmasıda duydum yani....
kızlar daha önce kk okumuştum bu konuyu ve bi kaç gün sonra aynı şeyi bende yaşamış şok olmuştum...ama 2 gündür daha sık duyar oldum bu sesi... evet göbeğimde 2 gündür oğlum oynadıkça çııııt diye bi ses geliyo sanki kurumuş bi dala basmış gibi bi çııtt sesi.... ....nadirde olsa oluyo....aynı sesi duyanların bazıları bebeğin kemiği demiş hatta doğduktan sonra bile bebeklerinin bacaklarını uzatıp toplarken aynı sesi duyanlar olmuş kimide dr na sormuş anneden geliyo kemiklerindn demişler.... bende oğlumdaan geldiğini düşünüyorum çünkü o oynarken çıkıyo bu ses. bigün okuduğum konunun başıma geleceğini hiç sanmazdım. .. sessiz ortamda çok rahat dışardan duyulabilen bu çıt sesi o kadar tarifsizki.... acaba başka duyanlar varmı? diye paylaşmak istedim..... açılan konu linkinide veriyorum kızlar..... bebeleri daha fazla gözlemleyin bu ara.... benim gibi duyarsanız şaşırmayın....
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...en-karnindan-ses-gelenler-lutfen-bakin-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?