2012 Şubat Anneleri

hoşbulduk kalıcı olurum çünkü uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazamadım bu arada çalışıyorum öğretmenim..

aaa ne güzel
ayyy nasıl heycan vardır şimdi siz de geri sayım başlamış :18::18::18:

peki neden sezeryan olmanıza karar verildi canım..

hoşbulduk kalıcı olurum çünkü uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazamadım bu arada çalışıyorum öğretmenim..

hg tekrardan ortmenım :) calısabılır raporu aldın sanırım snde

öyle bakalım şifa niyetine

slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...

selam hoşgeldin
aramıza..
allah kızına tez vakitte kavuşmayı nasip etsinn..

evt geçen hafta aldım kızım 1930 gr ve 44 cm idi ve ben toplamda 10 kilo aldım sanırım biraz fazla kilo aldım...

yok yahu ne fazlası..
10kg hıc bıse.

neyse canlar arkadasıma gıdıyorum ben opuyorum kocaman sızı
aydap tanıstıgımıza cok sevındım gorusmek uzere

buklemm

kızlar hastahanede giymek için nasıl bir terlik aldınız?

ben daha istediğim gibi terlik bulamadım, öyle düz terlik istemiyorum biraz süslü değişik bişey olsun istiyorum

ne alsam acaba?? kafam çok karışık

Twigy nin üstü pullu kurdaleli krem rengi parlak cici bı terliği var, almadım icimde kaldı hem süslü hem rahat, bı bak istersen onlara. Bir çift mı alacaksınız yanınıza? Banyoda giymek için gerekir mı acaba, plastik bişeyler?

slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...
hoşgeldin cnm aramıza kayıt olmakla iyi yaptın kk bağımlılık yapıyo söylim ama....
Ohhhhhh yarasınnnn ne güldüm ya kızım adımı çıkardınız benim delilerrr
hem suçlu hemgüçlü. adın çıkmış 9 a inmez 8 e artık yandın

oooooo bukleemmm neler duyuyorum senden..... demek haknur senide bozdu ... uzak durmak gerek ondan kötü aşılıyo milleti

bende almadım daha ama altı kaymayan bişi almak lazm... kızlar bu arada civilin sitesine yeni ürünler gelmiş ve çok uygunlar... kocişi kandıırıp götürmem lazm bu salı ya inş yok demez.. oğluma biraz daha bişiler alcm.... bu arada eşim sınavdan geçti kızlar aradı..:102: artık doğumumdn sonra inş ehliyetini alabilcek:129:

ne güzel hayırlı uğurlu olsun.darısı bize olsun....

Ben bu topigi terk edip sizleri. Diger topikte hayirlisi ile bekliyor olucam zaten hergun elle makinayla sagip gunduz kizima goturuyorum erken dogdugu icin sut zor geliyor tabi, ama 2 satte bir nobetim dunden beri basladi gecede kalkip sagip yatiyorum bebek varmis gibi dr dedi,, adese cok sagol canim

kızlar daha önce kk okumuştum bu konuyu ve bi kaç gün sonra aynı şeyi bende yaşamış şok olmuştum... ama 2 gündür daha sık duyar oldum bu sesi... evet göbeğimde 2 gündür oğlum oynadıkça çııııt diye bi ses geliyo sanki kurumuş bi dala basmış gibi bi çııtt sesi........nadirde olsa oluyo....aynı sesi duyanların bazıları bebeğin kemiği demiş hatta doğduktan sonra bile bebeklerinin bacaklarını uzatıp toplarken aynı sesi duyanlar olmuş kimide dr na sormuş anneden geliyo kemiklerindn demişler.... bende oğlumdaan geldiğini düşünüyorum çünkü o oynarken çıkıyo bu ses. bigün okuduğum konunun başıma geleceğini hiç sanmazdım... sessiz ortamda çok rahat dışardan duyulabilen bu çıt sesi o kadar tarifsizki.... acaba başka duyanlar varmı? diye paylaşmak istedim..... açılan konu linkinide veriyorum kızlar..... bebeleri daha fazla gözlemleyin bu ara.... benim gibi duyarsanız şaşırmayın....

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...en-karnindan-ses-gelenler-lutfen-bakin-2.html

inş kavuşursun kızına cnm bu günler zor ama inş çookkk güzel günler görürsün evladınla... hiç üzme kendini Allahım şifa verrsin inş kızınada sanada.....

kızllar bu arada 62sinem doğum yapmamış yanlış sinyalmiş... ocak anneleri doğurmick bu gidişle yahuu

Son düzenleme:
ben geldımmmmmmmmm

hoşgeldin bnde mart annelerinin cicilerine baktımda şimdi , çoğu hastane için kırmızı pijama tkmı almış, al basmasın diyee eskiler öyle der.... benim kırmızı değil aldıklarım pekte sevmem kırmızı rengi ama kafam karıştı şimdi bi tkmı kırmızımı alsaydım acaba....:44:.... adama devamlı masraf çıkarııyorum diye kızcak bana ama al basmasıda duydum yani....

yok cnm ne alaka bende hıc kırmızı bıse yok bırde kız oldugu halde
bosver onemlı olan sarılıgı
sarı bez ayarla sen cnm

kizlar aksamdan beri karnim tas gibi kasiliyor, belimde agriyor kizim uyuyo diye hastaneyede kosturmadim sabahi bekliyorum druma gidicem

Kusummmm :)
Ayni seyi qecen qun ben yazdim tam qobek deliqimin hizasindan incecik bir cit sesi qelior die :):):)
Ne olduqunu bilemyorum mutlaka bu sali kontrole idince sorucam druma ama 5 hareketinden 1 tanesinde mutlaka duyuyorum o sesi.
Yani ayni seyi bende yasiyorum bitanem ins olumsuz bisi deqildir.
Bunun yani sira cati kemiqimden qece donmelerimde inanilmaz ses qeliyor kitir kitir ediyo resmen o aklimi aliyo resmen ya :s

Buarada qece sinirlendim die beni merk etmis bukle ile nihle.
Uff yarin daha net anlatirim uyandiqinizda ama inanin yani siz bile sitrese qirceksiniz.
Yaw altta arkadslar oturuo bizim evliler.
Ewlerine kopuk parke boya falan yapilio simdi. Hafta sonu bizde kalmak istediler ustaya yakin olmak camasirlarini yikamak icin vs.
Buyrun dedik ne demek. (onlarin biz tasindiqmizda inanilmaz yardimi olmustu)
Lan hersey iyi hos derkenevin isiklari sonmuyor bi turlu arkadas yetisemiyorum kapatmaya.
Bir musluk contanin sonuna kadar fass fass acilirmi la?
Semaverde cay keyfi yapcaz die elektrik saatlerce yanar o su durmadan bitermi ya
Dolabimda bardak kalmadi..
Ellerini attiklari bardaqi ya tezqahta ya konsolun ya tvnin uzerinde diplerinde sular caylarla topladim.
Ewde petek yakiyoruz hanimefendi hepsine camasirlarini serdi kurusun die. Yatak odama bile qirdi...!
En son beni delirten kocasi istedi die kuru fasulye yapmaya kalkti ve islanmamis tas qibi fasulyeyi aldi haslansin die ocaqa koydu.
Dedim bu boyle nekadarda piser?
Gaz bu su deqilki yanan qunah salcami yapioruz yemekmi dedim.
Nolcakki ben boyle yapiorum hep dedi.
Bunu islatir dudukluye atarsin yarim saatte kunefede pismis qibi qururla yer yedirirsin ama bu sekilde tasvip etmedim deyip dudukluye attim
kii islatilmadiqi halde...!
Tam 2 saat 20dk surdu pismesi.
Ben yandim sankii o ocakta.
Zaten esim tek calisior ben kredi karti hafiflesinde alayim besiqimi bilmem otumu .okumu die
Ben boyle musrif kari olsam batariz lan biz.
Ciftlikmi burasi nedir ya.
Deli ettiler beni resmen yemin ederm.
Halada aqlamakliyim moralim pert.
Zor tutuyorum siqaraya sarmamak icin. Sabah defolup qidiolar allahtan ama nolcak ben hala uyuyamiorum sinirden.
Annem benim ya nasil yetistirmis beni simdi oyle iyi qoruyorumki alnimin akiyla ciktiqim evi.
Binlerce kez tsk ediorum aileme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…