- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.681
inş cnm 3 gündür iyiym şükür aman maşallah dim....cnm sen ya üşüttün ya bişey dokundu midene..hemen bi cezveye toz nane koy 2 çay kaşığı içine kabuklarıyla yarım limon doğra bi taşım kaynat süz ve iç şkerli gine .. miideni yatıştırsın... geçmiş olsun diikkat et kendine sayılı günün kaldı bak kıscene kavuşmaya
valla benimde bi market yapmam lzm üşeniyorum çıkmaya yaaaa napim size bi bakim dedim işim yok şuan...
geçmiş olsun cnm benimde aniden dönünce oluyo ağrı... aman daha erken ne doğurması sabredelim az daha:18:...ocak annelerinde 62sinemn nişanı gelmiş dr gitti bakalm nasıl geçeck doğumu allahh yardım etsn. 39+ 7 deydi tam zamanında ne güzel.. bn en çok onlarda lymnotanın dğumunu bekliyorumm dAha doğurmadı oda sabırsızlanıyo ama ben daha çok meraktaym
ben çıkıyorum kızlar dinleneyim bugün.. halim yok pek... zaten pazar ya kkda sakin.. görüşürüz sonra yine inş:80:
bende uyuyamadım canım ya önce belimden bi ağrı girdi sonra 15 dk arayla kasıklarımda bi ağrıyla uyandım doğuruyorum sandım gerçekten kalktık eşimle çay demledik 3de korkudan oturdum sonra baktım ki sancı mancı yok yalancıymış dedim erkekn erken geliyo mu ne:18::18:
canım sen üşüttün mü acaba? son zamanlarda pek olmaz mide bulanması
ben çıkıyorum kızlar dinleneyim bugün.. halim yok pek... zaten pazar ya kkda sakin.. görüşürüz sonra yine inş:80:
ohh yemegımızıde yedık zar zor degmeyın keyfımıze :)
bılmıyorumm dun yedıgım bıse dokundu sanırım.
uh duzenlı sancı gıbıymıs bende korkardım dıkkat et cnm ole durumlarda.
ayaklarını mutlaka sıkı gıy.
ayaktan usuten kadının dogumu zor olur derler.
corap gıyemıyorsan bnm gıbı terlıkler ayagında olsun cok sıkılınca cıkar yıne gıyevet hem doğum zor olurmuşş hemde bol gaz olurmuşş canım maşallah bende hep çorapsızım ayaklarımın altı hep yanıyoo
Kızlar günaydın...Bugün iyi uyumuşum bende gece aralıklarla mide ekşimesi yüzünden kalksamda sabah uyandığımda saat 11 di...Feray hayırdır noldu merak ettim bende sabah sabah kim üzdü seniBugün size çok vakit ayıramam kızlar birazdan çıkıcaz pazar alışverişi falan ama geldikçede yazarım size bukleemmm sen nasılsın maşaallah ne girsem burdasın kız kocan boşayacak seni
ay ne guzel ıste sevılmek sayılmak harıka bıse. kullanamadıklarını sakla cnm ıkıncıye :)
Kızlar günaydın...Bugün iyi uyumuşum bende gece aralıklarla mide ekşimesi yüzünden kalksamda sabah uyandığımda saat 11 di...Feray hayırdır noldu merak ettim bende sabah sabah kim üzdü seniBugün size çok vakit ayıramam kızlar birazdan çıkıcaz pazar alışverişi falan ama geldikçede yazarım size bukleemmm sen nasılsın maşaallah ne girsem burdasın kız kocan boşayacak seni
Canım benim biraz girişken ve konuşkan birr yapım var girdiğim her ortamda hemen eş dost edinirim o yüzdende çevrem fena değil ama bendede saklama huyu hiç yoktur kalabalık gelir hep gözüme dağıtırım deliyim azıcıkk
kız yok kociş beni alışverişe götürüyo şimdi.. boşamaz azına bi parmak bal çaldım laf aramızda sana uydum orucu bozdum diyim adam bu gazla kırkın çıkışını bekler valla.. çıkıcaz birazdannn
corap gıyemıyorsan bnm gıbı terlıkler ayagında olsun cok sıkılınca cıkar yıne gıy
daha ıyı oluyo cnm
hg cnm
bugun yorucu bıgun senın ıcın sanırm dıkkatlı ol havada sgk..
kız yok kociş beni alışverişe götürüyo şimdi.. boşamaz azına bi parmak bal çaldım laf aramızda sana uydum orucu bozdum diyim adam bu gazla kırkın çıkışını bekler valla.. çıkıcaz birazdannn
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hadı hayırlı gezmelerrrr kuzuuu.......
Ohhhhhh yarasınnnn ne güldüm ya kızım adımı çıkardınız benim delilerrr
kız yeter bez agacı cıkacak evdeAslında pek sayılmaz eşim kalktı sağolsun evi süpürdü toparladım azcık bende buzdolabını temizledim pazardan gıdalar gelecek diye pazara gitmeden temizlerim hep ben dolabı azcık yoruldumŞimdi biraz dinlenelim pazara çıkarız bide prima migros ve tansaştan kullanılan indirim çekleri göndermişti onları kullanayım diyorum fiyatları iyiyse huggiesin bezi nıveanında ıslak mendili var onu alsamda gerçi 1 yaşından sonra kullanırımm
tm cnm grsz ıslerın bıtınce fazla yorma kendınıhadi şekerler ben kaçtım konuşuruz yine girdikçe benide haberdar edin gelirim aranıza evdeysemmm
evet cnm 22 ocak benm 12sınde kontrol varslm kızlar nasılsınız nasıl geçiyo son haftalarınız iyice ağırlaştık ben
full yatıyorum nerdeyse ...
doğum tarihleri belli olan varmı arkadaşlardan sezeryan olacaklardan!!!!!!!
saol canım
napıyım konuştuk konuştuk bende olan olsun dedim
canım sana nazar değmesin
slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?