2012 Şubat Anneleri

bende onları takip ediyorum canım ama içimden bi his 62sinemin biraz daha zamanı var sanki sadece tahmin tabi lymonatada diye diye doğurtck kendini valla.. bide nazeyin doğum hikayesini sabah okudum ağladım valla ne kadar zor bişeyy Allah hepimizin yardımcısı olsun

ohh yemegımızıde yedık zar zor degmeyın keyfımıze :)

bılmıyorumm dun yedıgım bıse dokundu sanırım.
uh duzenlı sancı gıbıymıs bende korkardım dıkkat et cnm ole durumlarda.
ayaklarını mutlaka sıkı gıy.
ayaktan usuten kadının dogumu zor olur derler.

evet hem doğum zor olurmuşş hemde bol gaz olurmuşş canım maşallah bende hep çorapsızım ayaklarımın altı hep yanıyoo

Kızlar günaydın...Bugün iyi uyumuşum bende gece aralıklarla mide ekşimesi yüzünden kalksamda sabah uyandığımda saat 11 di...Feray hayırdır noldu merak ettim bende sabah sabah kim üzdü seniBugün size çok vakit ayıramam kızlar birazdan çıkıcaz pazar alışverişi falan ama geldikçede yazarım size bukleemmm sen nasılsın maşaallah ne girsem burdasın kız kocan boşayacak seni

evet hem doğum zor olurmuşş hemde bol gaz olurmuşş canım maşallah bende hep çorapsızım ayaklarımın altı hep yanıyoo
corap gıyemıyorsan bnm gıbı terlıkler ayagında olsun cok sıkılınca cıkar yıne gıy
daha ıyı oluyo cnm

hg cnm
bugun yorucu bıgun senın ıcın sanırm dıkkatlı ol havada sgk..

ay ne guzel ıste sevılmek sayılmak harıka bıse. kullanamadıklarını sakla cnm ıkıncıye :)

Canım benim biraz girişken ve konuşkan birr yapım var girdiğim her ortamda hemen eş dost edinirim o yüzdende çevrem fena değil ama bendede saklama huyu hiç yoktur kalabalık gelir hep gözüme dağıtırım deliyim azıcıkk

kız yok kociş beni alışverişe götürüyo şimdi.. boşamaz azına bi parmak bal çaldım laf aramızda sana uydum orucu bozdum diyim adam bu gazla kırkın çıkışını bekler valla.. çıkıcaz birazdannn

aslında en guzelı

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hadı hayırlı gezmelerrrr kuzuuu.......

corap gıyemıyorsan bnm gıbı terlıkler ayagında olsun cok sıkılınca cıkar yıne gıy
daha ıyı oluyo cnm

hg cnm
bugun yorucu bıgun senın ıcın sanırm dıkkatlı ol havada sgk..

Aslında pek sayılmaz eşim kalktı sağolsun evi süpürdü toparladım azcık bende buzdolabını temizledim pazardan gıdalar gelecek diye pazara gitmeden temizlerim hep ben dolabı azcık yoruldumŞimdi biraz dinlenelim pazara çıkarız bide prima migros ve tansaştan kullanılan indirim çekleri göndermişti onları kullanayım diyorum fiyatları iyiyse huggiesin bezi nıveanında ıslak mendili var onu alsamda gerçi 1 yaşından sonra kullanırımm

Ohhhhhh yarasınnnn ne güldüm ya kızım adımı çıkardınız benim delilerrr

hadi şekerler ben kaçtım konuşuruz yine girdikçe benide haberdar edin gelirim aranıza evdeysemmm

slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyo son haftalarınız iyice ağırlaştık ben
full yatıyorum nerdeyse ...

doğum tarihleri belli olan varmı arkadaşlardan sezeryan olacaklardan!!!!!!!

kız yeter bez agacı cıkacak evde
hadi şekerler ben kaçtım konuşuruz yine girdikçe benide haberdar edin gelirim aranıza evdeysemmm
tm cnm grsz ıslerın bıtınce fazla yorma kendını
slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyo son haftalarınız iyice ağırlaştık ben
full yatıyorum nerdeyse ...

doğum tarihleri belli olan varmı arkadaşlardan sezeryan olacaklardan!!!!!!!
evet cnm 22 ocak benm 12sınde kontrol var
o zmn tam kesın olacak dr 2 gun once yada snra olabılır demıstı cunku.
saol canım
napıyım konuştuk konuştuk bende olan olsun dedim

canım sana nazar değmesin

sorun yoksa devam cnm abartmadan ama
dgmun kolay ve zamanında olur gun gecmesı falan da olmaz ınsallahhh..
sıfa nıyetıne

slmm şubat anneleri ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende şubat annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim kızım olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…