- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.901
bana nıye pas vermıyorsunuz
Sağol canım...Daha iyileri sizin olsun inş.Miniğimi uzakta yatıramam diye yanıma yaptım odasını
Canım ya, ozel olacak ama esınle aılenın ıznı olmadan mı evlendın?
Sonradan mı degıstırler?
Yanıt vermek zorunda degılsın. Benım merakıma ver.
Kuzummmm.
Gormemısımdır yazdıklarını.
Zatne masamı gorsen, bu karısıklıkta nasıl yazıyorsun dersın.
Bır yıgın ısım var bırde.
Ama kafamı accık dagıtıyım dedım.
Annen nasıl oldu?
Amın canımcıgım.
Bende yanıma alacagım zaten.
Sımdılık dıger odada.
Ama dogumumla beraber yatak bızım odamıza transfer olacak.
evet cnm sözlüydüm eşimle ailem at sözü bu çocuk zengin değil evi yok dediler atmadım kaçtım hata tabi ama o sıkıntıyı yaşayan bilir düğüne kadar ailemle hemen barıştık ama 5 sene geçmesine rağmen eşimi sevemediler sürekli tartışma hep arada kaldım en sonunda hamileyken tartıştım annemle ve görüşmeyi kestim çünkü çok yıprandım
Eki Görüntüle 323438 Eki Görüntüle 323440 Eki Görüntüle 323443 Teyzeleri oğluşumun yatağı lütfen maşaallah deyinnn
bende böyle bişy alcm eğer akşam katil olmaz isemSağol canım...Daha iyileri sizin olsun inş.Miniğimi uzakta yatıramam diye yanıma yaptım odasını
Eki Görüntüle 323438 Eki Görüntüle 323440 Eki Görüntüle 323443 Teyzeleri oğluşumun yatağı lütfen maşaallah deyinnn
Kızlar size birşey soracağım.Ben 38-39 haftaya kadar çalışmak istiyorum (tabi çalışabilirsem) o iki haftayı doğumdan sonraya atamaz mıyım? Sonucta şirkette kimse tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyor.
maşallah maşallahh canım benim.Bebişin inş sağlıcakla büyür odasında
bende böyle bişy alcm eğer akşam katil olmaz isemgüle güle yatırmak nasip olsn inş
bendn ilgi bekleme dünürüm keyfim yk bugünbana nıye pas vermıyorsunuz
nazar değmesin şok şekkerrr
evet cnm sözlüydüm eşimle ailem at sözü bu çocuk zengin değil evi yok dediler atmadım kaçtım hata tabi ama o sıkıntıyı yaşayan bilir düğüne kadar ailemle hemen barıştık ama 5 sene geçmesine rağmen eşimi sevemediler sürekli tartışma hep arada kaldım en sonunda hamileyken tartıştım annemle ve görüşmeyi kestim çünkü çok yıprandım
selam kızlar bir şubat annesi daha doguma gidiyor, galiba burdada yazıyordu suyu azalmıştı arkadaşın bugün doguma girmiş inşallah sag aglim bebeşini kavuşur
selam kızlar bir şubat annesi daha doguma gidiyor, galiba burdada yazıyordu suyu azalmıştı arkadaşın bugün doguma girmiş inşallah sag aglim bebeşini kavuşur
Canım merak etme eşin iyiyse gerisini boşver tek ailesiyle görüşmeyen sen değilsin bende varım...ama artık üzülmüyorum çünkü bir dediğimi iki etmeyen bana değer veren bir eşim varr
valla eşim çok iyi iyi olduğu içinde çok ailesini üzemiyor hiç. çok seviyorum onu ama hayır demeyi öğretemedim ona.... valla ailem aklıma geldi sabah yatarken aağladım nasıl vicdanları rahat ediyo ben böyle hamiileyken diye.... hastanede kimsesiz gibi olcm diye....asla affetmicm onları desene aynı kaderi yaşıyoruz sen anlarsın beni işte....
selam kızlar ben geldim nasıl keyifler bakalım haftasonuda giremedim...
Bugün ilk defa işi bırakmayı düşündüm çünkü okulda wcler donmuş giremedim tam tamına 8.30 dan 3 e kadar eve geldigimde patlamak üzereydim tamda zamanı dedim olmazki ya :2:Inşallah yarına çözerler yoksa raporu erken alacam artık şunun şurasında bir hafta kaldı sık dişini dıyorum ama olmuyo ne zormuş tuvalate gidememek
zaten yarım saate bi gidiyorum artık
cnm sen aılenle gorusmuyormusun :44:
İnşaallah alırsın canım gönlüne göre iyi dileklerin için teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?