2012 Şubat Anneleri

ooo benimkine yüz versem gelir hiç dönmez evine...o başka memlekette ama birgün gelir ve aylarca kalır diye ödüm kopuyoraman neyse onu düşünmek dahi istemiyorum...

tatlım korkutmak istemem ama ohoooo bu daha iyi günlerin. daha da ağırlaşacaksın. benim en zor 13 günüm kaldı geriye. artık zor yürüyorum inan ki. adımlarım minik minik

bende de aynı akşamları olunca bi haller oluyor sanki ağrıyor hele akşam kasığıma bi ağrı girdi dönemiyorumda parmaklarımı kapatamıyorum şişlikten ve ağrıda .Ama demişlerdi ikinci 3 ay balayı diye keyfini çıkar diye benim hamileliğimin ilk 3 ayı yatarak geçti kanamam vardı düşük riskine karşı sonra iyileştim şükür iğneler haplar tutunacağı varmış bebeğimin şimdi ise ağrılarımız başladı uyutmuyoruz geceleri azkaldı az kaldı ama bizde az kaldık dimi kızlar

Merak etme, saglıklı bebek fazla hareket ederek, enerjısını atmaya calısırmıs

kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye
Bi cukulata ye bakim.
Belkı enerjıye ıhtıyacı vardır ufaklıgın.

Dimek ole ):
Napim, bır paket aldım zaten.
Olmadı kendım kullanırım
Mınnacık bırsey zaten.

Rabbıme sukur canım benım, kımseye muhtac olmadan yasıyoruz.
Kendı ımkanlarımızı zorlayarak yaptık herseyımızı, daha 3 yılımız dolmadı ustelık.

Ama tesbıtın dogru, ben evde yapamam.
Hıc kımsem yok, arkadasım, aılem olsa belkı.
Ama bu sekılde bunalırım.

Gecen bır yazıda okudum, 'bır bebek ıcın en gereklı sey, saglıklı bır annedır.
Eger, ısten ayrıldıgınızda mutsuz olacagınızı dusunuyorsanız, fakat sırf onunla zaman gecırmek ıcın ısten ayrılıyorsanız bunu yapmayın.
Cunku yaptıgınız fedakarlık zamanla kendınızı uzecektır' dıyordu.

Kendımı tanıyorum, uzulurum.
Hem su an tamda ısımde ılerlemeye baslamısken, bırakırsam ılerıde sıfırdan baslamak zorunda kalırım.

Feraycıgım, alıntı sayesınde gordum.
Onlar ınsan mıydı acaba?
Belkıde kostum gıyınmıslerdır, he ne dersın?
Ben kesın cıldırırımdım, ıyı sen cıldırmamıssın.

Bende ust komsuma kızgınım gercı.
Yaklasık bır ay once bır aksam geldı dvd mızı ıstedı.
Esım evde yoktu, cıkardım verdım yınede.
Esım geldı, tam ona soyledım benı aradı komsu 'bu calısmıyor, esın gelıp bakabılır mı?' dıye.
Esım gıttı, tv lerınden kaynaklı ses sorunu varmıs.
Geldı, evdekı ses sıstemını soktu, 'fılm ızleyeceklermıs, keyıflerı kacmasın bari' dedı, sıstemı evlerıne kurdu.
Geldıgınde kanter ıcındeydı.
Neyse, tek aksamlık ıstedı ya, dedık olsun, ızlesınler.
Aradan bır aydan fazla gectı, getırmedı!
Gecenlerde bırsey soylemek ıcın cıktım, 'fırsat bulamıyorum!' dedı.
Bebekten dolayı.
Yahu esı her aksam benden onec gıdıyor evıne, ıkı dk. bebegını bırak, getır ver dımı!
Yok anacım, bu zamanda kımseye ıyılık yapmayacaksın.
Zararlı sen cıkıyorsun.

kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye

allah korusun hiçmi oynamıyor dr diyor ya sessiz bi odaya çekilin karnınız tok olsun 1 saat içinde oynaması gerek en az bikaçkez yoksa dr ara bence fazla bekleme allah korusun arkadaşım ihmale gelmez

Bi cukulata ye bakim.
Belkı enerjıye ıhtıyacı vardır ufaklıgın.

öğlen arası bim e gittim bişeyler aldım acıktığımda atıştırırım diye aldıklarımın hepsini yemek istiyorum şimdi:125:

bu arada benim oğlan pek hareketli değil acaba bi sorun mu var yaasağlıklı bebek hareketli olurmuş dedin ya

sende yaparsın cnm kıskanma hatta keseye geliriiz bizde benim oğlanda kudurdu akşam bende korktum ama kasları gelişiyormuş cnm korkma....aricaz bu günlerii
saatler olsun arkadaşım. neden gerginsin, kim üzdü seni?

sağol cnm seninde dğm tarihin bellii olmuş hayırlı olsun..nıhle ile aynı gün... inş sorunsuz kavuşursunuz beebeklerinize ....
eşime kızdım cnm .. bu akşam avans alcak maaşından yarın izinli oğluma yatak alcaz nvrsim tkımı alcaktım bide doğm çantamda eksiklerim var onları tamamlarım dedim terlik hastabezi sutyenim falan işte.. o annesini aramış annesi köyde samsunda sana para yollarım demişki kadın aradı sabah eşim işe gitmeden yolladınmı diye benm haberim bile yoktu şok oldum eşimdee dedi akşam para alcm yarın yollarım dedi sabahta telde duydum işe giderken sinir oldum çünkü bir sürü eksiğim var doğum yaklaşmış onlar bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına tam tersi para iistemiş evi kira değil heerşeyi tarlasında zaten var neye para harcar bilmem akşam napcm bilmiyorum tmm annesi bizze yağ turşu gönderdi kööyden ama şu dar zamanda ailesinin bu düşüncesizlikleri öldürcek beni.. evim kira eşim tek çalışıyo bizi düşünen yok deli olcam

allah korusun hiçmi oynamıyor dr diyor ya sessiz bi odaya çekilin karnınız tok olsun 1 saat içinde oynaması gerek en az bikaçkez yoksa dr ara bence fazla bekleme allah korusun arkadaşım ihmale gelmez

yok öyle değil ya oynuyor da belli saatlerde sabah 6 da başlıyoruz sonra öğlene yakın çok hareketleniyor şimdi yine başladı ama öyle pat küt diye değil poposunu çeviriyor sanırımdoktora gittiğimde kendi dedi ki kontrole başladığımdan beri hiç hareket etmedi diye sonra salladı ayaklarını ellerini oynattı problem yok tembel bebek ddi inşallah doğduktan sonrada böle olur dedi ama ben de hareket etsin elimi her koyuşumda cevap versin istiyorum ama yok hep uykuda

cnm benimkide arada kuduruyo bazı gün de sakin tuzlu yediysen yada uykusuz yorgunsan ondanda olur korkma başlar bi zaman sonra sen dinlen ve bol bol su iç tatlıyıda fazla abartma ama

tatlım korkutmak istemem ama ohoooo bu daha iyi günlerin. daha da ağırlaşacaksın. benim en zor 13 günüm kaldı geriye. artık zor yürüyorum inan ki. adımlarım minik minik

Karnın mı ac?
Belkı bebısın ondan hareket etmıyordur.
Ne kadar suredır hareketsız?

Ne ıhtıyacları varmıs?
Acıl bır durum mu?
Esının de hayır demesını ogrenmesı gerek.
Onlar dusuncesız dıye, esının de herseye he demesı gerekmez.
Aksam bıraz konus bence.
Artık sızın daha buyuk bır sorumlulugunuz var, aılelerden once.

cnm dun bana da olmustu korkma sakın bısecık olmaz 2 3 gun olursa bole sey
aksatma dr ara yerı daraldıgı ıcın hareketlerı azalıyormus.

izne ayrılmama 14 gün var canım hafta içlerini sayıyorum ben işe geleceğim günleri hafta sonları zaten benimmmmmm ...

ana :44:bnmde 13 gun kalmıs

Heeee...
Sen karnımı fokurdatsın dıyorsun
Bosver ya, sakin olsun ıste.
Saglıklı olsun da.

aynısından bir tane de bende var ben çözüm yolu olarak eşimi borca sokmayı buldum şimdi bebek masrafları,sonra ücretsiz izne çıkcam evi sen geçindireceksin diyorum,sonra Allah nasip ederse ev alırız...başka türlü olmaz bitmez ailenin masrafları ailesi olsa ii kardeşinin borcu hiç bitmiyor artık kendi isyan etti yüzüme bakmaya utanıyor

selam kızlar ben geldim nasıl keyifler bakalım haftasonuda giremedim...
bugün ilk defa işi bırakmayı düşündüm çünkü okulda wcler donmuş giremedim tam tamına 8.30 dan 3 e kadar eve geldigimde patlamak üzereydim tamda zamanı dedim olmazki ya :2: inşallah yarına çözerler yoksa raporu erken alacam artık şunun şurasında bir hafta kaldı sık dişini dıyorum ama olmuyo ne zormuş tuvalate gidememek
zaten yarım saate bi gidiyorum artık

Kızlar nasılsınız bugün benim nasıl geçti anlamadım yoruldumdaaa

hg haknurr..
ıyıyım ben kayınvalıdem geldı tas dusmus basına bellıkı
bı ıyı davranıyorkı. anne dedım kahve mı kusburnumu yapım dedım
hangısı kolaysa onu yap dedı sok oldum. hatta bıse yapma deyınce ıkıncı soku yasadım
tütütütü masallahh

ya ilaç alcam demiştir oğluna yadadr gitcm .. tmm biz 2 sene önceye kadar ara ara para gönderiyoduk diğer çocukları gibi 2010 eşim işsiz kaldı kaynanamlar ineğini sattı para yolladıllar bize 2011 de eşimle işe girdik aynı yere anca toparladık borcu harcı para yiine göndermedik kendi sıkıntımızdan.... şimdi biraz ohh dedik ama hala borcu var bebekte gelck kaynanam para istemiş kardeşlern yollamadı hiç para demiş geçen eşimde yok diyemez daha önce ailesi yardm etti diye halbuki benm onlar için ne altınlarım gitti akşam açıcam ağzımı ondn korkuyorum oofff ne desem bilmiyorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…