- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.861
doğumuna mı 14 gün var tatlım? çünkü 37+0 da izne ayrılıyorsun ya
selam napıcan güzelim hepimiz annen gibi şanslı değilizki mesela benimkide kaynanasından hiç ayrılmadan 22 sene oturmuş çok çektim diyor sinir hastası olmuş çıkmış eşimde bana annem böyle böyle sinir hastası falan dememişti deseydi inan evlenmezdim belkide .Hani bazı kaynanalar vardır ben çektim gelinim çekmesin derler ,bazılarıda tam tersi ben çektim oda çeksin derler benimkide başlarda öyle yapmak istedi ama ben ezdirmedim kendimi bizde evlendik 9 ay birlikte oturduk 1 ay demişlerdi 9 ay oldu neyseki şükür o zaman çalışıyordumda dayandım ayyyy kabus gibiydi o günler neyseki şimdi evimdeyim 5 aydır hamileyim ve çok mutluyum gidip geliyoruz sıkça böyle daha mutluyuz ama bebeğim geldiğinde nasıl olur bilemiyorum kesin bi sorun çıkar yine o taraf bu taraf diye ben biliyorum ama yapıcaz artık bişeyler sabır güzelim sabırrr
tatlım korkutmak istemem ama ohoooo bu daha iyi günlerin. daha da ağırlaşacaksın. benim en zor 13 günüm kaldı geriye. artık zor yürüyorum inan ki. adımlarım minik minik
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz cıbı cıbıcılar :) saatler olsun sizlerede kıskandırmayın bakım bizi az kaldı bizimde şubat bi gelsin ne kaldı şunun şurasında dimi ama.Her nekadar drum şubat 25 desede ahanda yazıyorum benim oğlum kalmicak sankim o kadar akşam kızlar bir oynaması vardı görmeliydiniz dalga dalga babası ilk defa oğlunu karşıdan seyretme zevkine vardı kımıl kımıldı maşallah.Tabi bendeniz bayan panik o güzel olayı bile birsüre sonra acaba niye bu kadar oynuyor normalmi çok oynamasıda iyi değilmiş allah korusun kordonfalan ayyy yazamıyorum bile.Neyseki uyuduk akşam sabah kahvaltıdan sonra yine kımıldıyordu tabi odası nihayet tamamlandı dolabını takmaya geldiler nihayet yakında düzenleyeyim fotolarını çekerim size kızlar :)))) annemizde bugün ameliyat oldu şükür iyi geçmiş onunda stresiyle ağlayıp duruyorum günlerdir kızlar durmuyor yaşlar biliyorum bebek etkileniyor ama napayım işte elimde değil şükürki iyi annemde oğlumda iyi allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah kızlar
Bi cukulata ye bakim.kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye
cnm sen erkenciisin pek görüşemiiyoruz ama huggıesin organik yeni doğanının ben ıslaklık geçirdiğini duyduum kkda almadım ondan inş iyi çıkar merak ettim aslında nasıl bi bez diyee...ne güzel pek eksiğin kalmamış... aslında durumunuz iyi ise hiç çalışma kızına sen bak dicem ama evde sıkılırsın sen
allah sabır versin ferayım nasıl katlandın onca şeye iiyi sabır varmış sendede kovsaydın keşke aama ucuz krtarmışın... bu kadar rahatınıda hiç görmeedim..evet şimdide oldu oses ne acaba:44:bence bebeğin kemiği ama sor bklım dr cnm
tmm cnm mecbur öyle yyapcm artık
Allah yardımcın olsun valla. bende 37+0' a kadar çalışmış olacağım.(13 ocakta izne ayrılıyorum 22 ocak doğum, hiç dinlenemeden doğuma giricez. ne yapalım zor ya
kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye
Bi cukulata ye bakim.
Belkı enerjıye ıhtıyacı vardır ufaklıgın.
sende yaparsın cnm kıskanma hatta keseye geliriiz bizdekızlar nasılsınız neler yapıyosunuz cıbı cıbıcılar :) saatler olsun sizlerede kıskandırmayın bakım bizi az kaldı bizimde şubat bi gelsin ne kaldı şunun şurasında dimi ama.Her nekadar drum şubat 25 desede ahanda yazıyorum benim oğlum kalmicak sankim o kadar akşam kızlar bir oynaması vardı görmeliydiniz dalga dalga babası ilk defa oğlunu karşıdan seyretme zevkine vardı kımıl kımıldı maşallah.Tabi bendeniz bayan panik o güzel olayı bile birsüre sonra acaba niye bu kadar oynuyor normalmi çok oynamasıda iyi değilmiş allah korusun kordonfalan ayyy yazamıyorum bile.Neyseki uyuduk akşam sabah kahvaltıdan sonra yine kımıldıyordu tabi odası nihayet tamamlandı dolabını takmaya geldiler nihayet yakında düzenleyeyim fotolarını çekerim size kızlar :)))) annemizde bugün ameliyat oldu şükür iyi geçmiş onunda stresiyle ağlayıp duruyorum günlerdir kızlar durmuyor yaşlar biliyorum bebek etkileniyor ama napayım işte elimde değil şükürki iyi annemde oğlumda iyi allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah kızlar
saatler olsun arkadaşım. neden gerginsin, kim üzdü seni?
allah korusun hiçmi oynamıyor dr diyor ya sessiz bi odaya çekilin karnınız tok olsun 1 saat içinde oynaması gerek en az bikaçkez yoksa dr ara bence fazla bekleme allah korusun arkadaşım ihmale gelmez
öğlen arası bim e gittim bişeyler aldım acıktığımda atıştırırım diye aldıklarımın hepsini yemek istiyorum şimdi:125:
bu arada benim oğlan pek hareketli değil acaba bi sorun mu var yaasağlıklı bebek hareketli olurmuş dedin ya
tatlım korkutmak istemem ama ohoooo bu daha iyi günlerin. daha da ağırlaşacaksın. benim en zor 13 günüm kaldı geriye. artık zor yürüyorum inan ki. adımlarım minik minik
öğlen arası bim e gittim bişeyler aldım acıktığımda atıştırırım diye aldıklarımın hepsini yemek istiyorum şimdi:125:
bu arada benim oğlan pek hareketli değil acaba bi sorun mu var yaasağlıklı bebek hareketli olurmuş dedin ya
Ne ıhtıyacları varmıs?sende yaparsın cnm kıskanma hatta keseye geliriiz bizdebenim oğlanda kudurdu akşam bende korktum ama kasları gelişiyormuş cnm korkma.... aricaz bu günlerii
sağol cnm seninde dğm tarihin bellii olmuş hayırlı olsun..nıhle ile aynı gün... inş sorunsuz kavuşursunuz beebeklerinize....
eşime kızdım cnm .. bu akşam avans alcak maaşından yarın izinli oğluma yatak alcaz nvrsim tkımı alcaktım bide doğm çantamda eksiklerim var onları tamamlarım dedim terlik hastabezi sutyenim falan işte.. o annesini aramış annesi köyde samsunda sana para yollarım demişki kadın aradı sabah eşim işe gitmeden yolladınmı diye benm haberim bile yoktu şok oldum eşimdee dedi akşam para alcm yarın yollarım dedi sabahta telde duydum işe giderken sinir oldum çünkü bir sürü eksiğim var doğum yaklaşmış onlar bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına tam tersi para iistemiş evi kira değil heerşeyi tarlasında zaten var neye para harcar bilmem akşam napcm bilmiyorum tmm annesi bizze yağ turşu gönderdi kööyden ama şu dar zamanda ailesinin bu düşüncesizlikleri öldürcek beni.. evim kira eşim tek çalışıyo bizi düşünen yok deli olcam
cnm dun bana da olmustu korkma sakın bısecık olmaz 2 3 gun olursa bole seykızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye
izne ayrılmama 14 gün var canım hafta içlerini sayıyorum ben işe geleceğim günleri hafta sonları zaten benimmmmmm...
yok öyle değil ya oynuyor da belli saatlerde sabah 6 da başlıyoruz sonra öğlene yakın çok hareketleniyor şimdi yine başladı ama öyle pat küt diye değil poposunu çeviriyor sanırımdoktora gittiğimde kendi dedi ki kontrole başladığımdan beri hiç hareket etmedi diye sonra salladı ayaklarını ellerini oynattı problem yok tembel bebek ddi inşallah doğduktan sonrada böle olur dedi ama ben de hareket etsin elimi her koyuşumda cevap versin istiyorum ama yok hep uykuda
sağol cnm seninde dğm tarihin bellii olmuş hayırlı olsun..nıhle ile aynı gün... inş sorunsuz kavuşursunuz beebeklerinize....
eşime kızdım cnm .. bu akşam avans alcak maaşından yarın izinli oğluma yatak alcaz nvrsim tkımı alcaktım bide doğm çantamda eksiklerim var onları tamamlarım dedim terlik hastabezi sutyenim falan işte.. o annesini aramış annesi köyde samsunda sana para yollarım demişki kadın aradı sabah eşim işe gitmeden yolladınmı diye benm haberim bile yoktu şok oldum eşimdee dedi akşam para alcm yarın yollarım dedi sabahta telde duydum işe giderken sinir oldum çünkü bir sürü eksiğim var doğum yaklaşmış onlar bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına tam tersi para iistemiş evi kira değil heerşeyi tarlasında zaten var neye para harcar bilmem akşam napcm bilmiyorum tmm annesi bizze yağ turşu gönderdi kööyden ama şu dar zamanda ailesinin bu düşüncesizlikleri öldürcek beni.. evim kira eşim tek çalışıyo bizi düşünen yok deli olcam
Heeee...
Sen karnımı fokurdatsın dıyorsun
Bosver ya, sakin olsun ıste.
Saglıklı olsun da.
Kızlar nasılsınız bugün benim nasıl geçti anlamadım yoruldumdaaa
Karnın mı ac?
Belkı bebısın ondan hareket etmıyordur.
Ne kadar suredır hareketsız?
Ne ıhtıyacları varmıs?
Acıl bır durum mu?
Esının de hayır demesını ogrenmesı gerek.
Onlar dusuncesız dıye, esının de herseye he demesı gerekmez.
Aksam bıraz konus bence.
Artık sızın daha buyuk bır sorumlulugunuz var, aılelerden once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?