- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.881
kızlar ben çıkıyorum daha gidip tansiyonumu ölçtürcem hadi kalın sağlıcakla......
ewet şimdi başladı ama herkes diyorya elimi koyup okşadığımda başını hemen oraya getiriyor diye gerçi bana pek mantıklı gelmedi ama
hg haknurr..
ıyıyım ben kayınvalıdem geldı tas dusmus basına bellıkı
bı ıyı davranıyorkı. anne dedım kahve mı kusburnumu yapım dedım
hangısı kolaysa onu yap dedısok oldum. hatta bıse yapma deyınce ıkıncı soku yasadım
tütütütü masallahh
ooo benimkine yüz versem gelir hiç dönmez evine...o başka memlekette ama birgün gelir ve aylarca kalır diye ödüm kopuyoraman neyse onu düşünmek dahi istemiyorum...
tmm cnm dikkat et bebişekızlar ben çıkıyorum daha gidip tansiyonumu ölçtürcem hadi kalın sağlıcakla......
hg haknurr..
hangısı kolaysa onu yap dedısok oldum. hatta bıse yapma deyınce ıkıncı soku yasadım
tütütütü masallahh
hg haknurr..
tütütütü masallahh
ya ilaç alcam demiştir oğluna yadadr gitcm .. tmm biz 2 sene önceye kadar ara ara para gönderiyoduk diğer çocukları gibi 2010 eşim işsiz kaldı kaynanamlar ineğini sattı para yolladıllar bize 2011 de eşimle işe girdik aynı yere anca toparladık borcu harcı para yiine göndermedik kendi sıkıntımızdan.... şimdi biraz ohh dedik ama hala borcu var bebekte gelck kaynanam para istemiş kardeşlern yollamadı hiç para demiş geçen eşimde yok diyemez daha önce ailesi yardm etti diye halbuki benm onlar için ne altınlarım gitti akşam açıcam ağzımı ondn korkuyorum oofff ne desem bilmiyorum artk
Hb canım...
Hadi iyi maşaallah sevindim senin adına eee babaanne olacak yapsın o kadarda....
Ayy bende çok yorgunum bugün hem beynen hem bedenen
Oğlumun yatağını hazırladım istermisiniz çekip göstereyim sizeee
vallatmm cnm dikkat et bebişe
aman nazar değmesin kaşı poponu.... aman aman iyi olun boşver
Hb canım...
Hadi iyi maşaallah sevindim senin adına eee babaanne olacak yapsın o kadarda....
ya bende bi benimkimi böyle düşünüyodum.şuan aynı korku bendede var başka memlekette yaşıyo ama,gelmek için hep bi bahane arar gelir gitmez.bizimkide buldu şimdi bahaneyi gelcek gitmiycekkkk yaaaa(((((
Kayınvalıdenın hıc bır gelırı yok mu?
Kayınpederın yasıyor mu?
Cok da ıhtıyac sahıbı ıse sanırım fazla bırsey soylemen dogru olmaz canım ):
benm kaynanamı ben hasta oldu 15 gün bktım yattığı yerden hemde.. bana yalan yere bile olsa doğuma geleyimmi demedi gelmesn zaten kaç yaşında kadında insan yalan yere bile olsa teklif eder biliyosunki oğlun için ben ailemi silmişim ama nerdeee.... bi dahada g..tü sıkştımı çağırsında görim gitmicem öteki gelinleri bksın bu kez geldiler yine bana neyseee
ısterız.
ısterııız.
ısterıızzzzzzzz.
Eki Görüntüle 323438 Eki Görüntüle 323440 Eki Görüntüle 323443 Teyzeleri oğluşumun yatağı lütfen maşaallah deyinnn
Eki Görüntüle 323438 Eki Görüntüle 323440 Eki Görüntüle 323443 Teyzeleri oğluşumun yatağı lütfen maşaallah deyinnn
Hb canım...
Cooooooook guzel.
Masallah, Rabbım cok ama cok guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın.
kayınpeder maaş alıyo cnm sağ olmazmı bir sürü gelini var öz üvey ama çoğu ile arası kötü
Siz istersinizde eklemem mi maşaallah deyin ama
masallahh cok guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?