2012 Şubat Anneleri

ewet şimdi başladı ama herkes diyorya elimi koyup okşadığımda başını hemen oraya getiriyor diye gerçi bana pek mantıklı gelmedi ama

Benım bır, bılemedın ıkı kez olmustur oyle.
Onda da bırı bu sabah, ayagıydı sanırım.
Tam elımı karnıma koydum, bırsey kaydı gıttı sankı.
Yanı o denılen her zaman olmaz bence.
Arada sırada...

Aman, dıyorum ya saglıklı olsunlar da varsın o sevkı su anlık yasamayalım.
Nasılsa dogduktan sonra totoslarına varana kadar ısırabılecegız

Tütüüütüüüüü diyim bende

Son düzenleme:
ooo benimkine yüz versem gelir hiç dönmez evine...o başka memlekette ama birgün gelir ve aylarca kalır diye ödüm kopuyoraman neyse onu düşünmek dahi istemiyorum...

ya bende bi benimkimi böyle düşünüyodum.şuan aynı korku bendede var başka memlekette yaşıyo ama,gelmek için hep bi bahane arar gelir gitmez.bizimkide buldu şimdi bahaneyi gelcek gitmiycekkkk yaaaa (((((

kızlar ben çıkıyorum daha gidip tansiyonumu ölçtürcem hadi kalın sağlıcakla......
tmm cnm dikkat et bebişe

aman nazar değmesin kaşı poponu.... aman aman iyi olun boşver

Hb canım...
Hadi iyi maşaallah sevindim senin adına eee babaanne olacak yapsın o kadarda....
Ayy bende çok yorgunum bugün hem beynen hem bedenen
Oğlumun yatağını hazırladım istermisiniz çekip göstereyim sizeee

Kayınvalıdenın hıc bır gelırı yok mu?
Kayınpederın yasıyor mu?

Cok da ıhtıyac sahıbı ıse sanırım fazla bırsey soylemen dogru olmaz canım ):

ısterız.
ısterııız.
ısterıızzzzzzzz.

tmm cnm dikkat et bebişe

aman nazar değmesin kaşı poponu.... aman aman iyi olun boşver
valla saskınlıklardayım
dur kasıyayım

bız saana yatak alacaktık noldu?

cek tabıkıııııııı

ya bende bi benimkimi böyle düşünüyodum.şuan aynı korku bendede var başka memlekette yaşıyo ama,gelmek için hep bi bahane arar gelir gitmez.bizimkide buldu şimdi bahaneyi gelcek gitmiycekkkk yaaaa (((((

benm kaynanamı ben hasta oldu 15 gün bktım yattığı yerden hemde.. bana yalan yere bile olsa doğuma geleyimmi demedi gelmesn zaten kaç yaşında kadında insan yalan yere bile olsa teklif eder biliyosunki oğlun için ben ailemi silmişim ama nerdeee.... bi dahada g..tü sıkştımı çağırsında görim gitmicem öteki gelinleri bksın bu kez geldiler yine bana neyseee

Canım ya, ozel olacak ama esınle aılenın ıznı olmadan mı evlendın?
Sonradan mı degıstırler?

Yanıt vermek zorunda degılsın. Benım merakıma ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…