- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.001
hş geldin balım.... bugün 3 kez duydum göbeğimde o çıt sesini oğlum oynarken neresi accaba:44: insan merak ediyooo dimi
ayıp ettin bez en önemli şeyleri totolarını yediklerimin
valla cnm sen zaten sıcak kanlı birisin o enerjini bizede yansıtıyosun sağolasınnn
i am kacıyoring kıjlar... duş almıştım saçımı kurutim,makyaj yapim, yimak hazırlimm soframı hazır edimm, kocamı beklimm.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... muckss hepinizeeeee
BunLar Benı unutmus beeBende qıderım ozaman.!
gecenin sonu şimdiden belli ama.... hadi git bakalım cnm
yavyummmm sen unutulacak birimisin hoşgeldinnn
Ya beniiii
Çok fena gaza geldimmmm kocişşşşşşşşşşşşş gel artıkkkk
Hosbulduk
MasaLLah ıyı qordum hepınızı rabbım korusun
yoksen 40 ın çıkanaa kadar napcn bilmiyorum ben
çok şükür cnm iyiiyizzsen nasılsın cnm gönderdinmi uyuz komşunu sinir oldum manyakmıydı o kadın kendi evigibi yayılmışş size sala
öğleden sonra yazarım demiştim ama eve gelince aklıma geldi.yarın hatim duamız vardı ve benim okumadığım 30.cüzüm kalmıştı.onu okudum yemek yedim derken akşam oldu.sanırım herkes de çıkmak üzere.neyse herkese o zaman hayırlı akşamlar....
deLirdim resmen deLirdim. anLadımkı kızımda aynı bana benzıCek 2 qun bOyunca sinirden nereye kosturcaqımı bıLemedım oda karnımda vurduda vurdu bana cıLdırdı meLeqım.
eşimde dioki takma bu kadar tmm qittiler işte.
Dedim az ac qozunude rabbıne sukret benım ne tutumLu qun qormus karım var die.
Onun qibi oLSam yıkamaya qıymeye dOn buLamazsın sen bu bebeqede poset baqLarız ped yerıne dedım.
Ayhhhhh cıLdırdım ayollllll napsamda rahatLasam biqüzeL biLemedim
fıstıklar bişi sorcam size. :44:
bebiş doqar doqmaz pusete konmasında bı sakınca varmı sızce?
Bana altını her nekadar battanıyeyle destekLesemde rahatsız ve saqLıksız oLur qıbı qeLıor ama sızede danısayım ıstedım.
Pusetımız Hazır. Lakın annem ana kucaqı ( fort bebe ) takımı aLmak ıstıyor bişide diemiOrum hevesli die.
Ne diosunuz.
selam kızlar tüm gün yoktum beni özlediniz mi?
çok kötü bi gece ve gün geçirdimm mantar olmuş şeyim ağladım resmen gece dr da kremle fitil verdi çok kötüyüm..
Yok canım bişey olmaz ayrıca daha iyi üştmez bebekler hastane çıkışında ben direk pusete koyup eve getireceğim allah nasip ederse yüzünede bir örtü ohh kimsecikler görmesin oğlumu kıskanırım bennn nazar değer meğer animallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?