- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.021
selam kızlar tüm gün yoktum beni özlediniz mi?
çok kötü bi gece ve gün geçirdimm mantar olmuş şeyim ağladım resmen gece dr da kremle fitil verdi çok kötüyüm..
gecenin sonu şimdiden belli ama.... hadi git bakalım cnm
Makyajj nieeeee
Oy baLım kıyamam qecmıs oLSun ıns.
Ben özLedim
canım akşamı bekliyordum 9 gibi girmeseydin arayacaktım merak ettim yani...Anam mantarı ben bir iki günde geçirdim fitil krem faso fiso tabi onlarıda kullan ama numıs med diye bir temizleme jeli var ondan al mutlaka banyolarda yıka orayı daha çabuk temizleyip hijyen sağlıyoo
anaa bız 8 9 ayı kedı gıbı gecırmısız megerdünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi...daha çok beklerizzz bizz
akıntıdır cnm su damla damla gelmezmıs.Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:
İyide kocamda suç yokki adama her akşam sırnaşan benimmm
yok cnm rahat ol eger azalsa bnm suana kadar hıc kalmamıs gerekırKafam karıştı acaba suyummu azalıyor yaaa
:26::26::26:
çok kötü bi gece ve gün geçirdimm mantar olmuş şeyim ağladım resmen gece dr da kremle fitil verdi çok kötüyüm..
Allah kabul etsin cnm geç oldu evet totom ağrıdı otur otur bende kaçarım şimdi......
Adese hoşgeldin dualarında bizide unutma olurmuuu
Kızlar bende kaçayım kociş gelir artıkk...Eğer işim olmazsa 9 gibi girerim yineeee
fıstıklar bişi sorcam size. :44:
bebiş doqar doqmaz pusete konmasında bı sakınca varmı sızce?
Bana altını her nekadar battanıyeyle destekLesemde rahatsız ve saqLıksız oLur qıbı qeLıor ama sızede danısayım ıstedım.
Pusetımız Hazır. Lakın annem ana kucaqı ( fort bebe ) takımı aLmak ıstıyor bişide diemiOrum hevesli die.
Ne diosunuz.
oh oooohh daha şimdiden planı çizmiiş hadi git baklm40 meselesinin hiç sorma benim olan ya onu bende bilmiyorummmama sonrasında kocişle başbaşa güzel planlarımız var emreyi babaanneye postalıcazzz
cnm o elde taşıma pusetler bebeği hasta eediyormuş şu hem oto koltuğu olarak kullanılan geçen gün foxta haberde çıktı.. oraya buraya her yere konduğu içiin sağlıklı değilmiş istersen anneni dinle en azından kapalı biişeye koy bebişini mikrop toz almasınfıstıklar bişi sorcam size. :44:
bebiş doqar doqmaz pusete konmasında bı sakınca varmı sızce?
Bana altını her nekadar battanıyeyle destekLesemde rahatsız ve saqLıksız oLur qıbı qeLıor ama sızede danısayım ıstedım.
Pusetımız Hazır. Lakın annem ana kucaqı ( fort bebe ) takımı aLmak ıstıyor bişide diemiOrum hevesli die.
Ne diosunuz.
kızlar ben geri geldim, ya benden beyaz akıntıyla karısık kırmızı geldi... ama cok degill... cok az... artı bebegim de hareket ediyor ,acaba nedir bu şimdi ???
dün cok yürüdüm,gezdim bugünde temizlikte biraz yordum kendimi ondan mıı acepp ???
napsam bir yakınımı arayıp sorsam mı yoksa bir daha gelince mi sorsamm..
her akşam yaparım ben yahu, kocam gelmeden.. biz ptesileri yapmayız genelde yorgun olur bizimki ptesileriii...
kızlar ben geri geldim, ya benden beyaz akıntıyla karısık kırmızı geldi... ama cok degill... cok az... artı bebegim de hareket ediyor ,acaba nedir bu şimdi ???
dün cok yürüdüm,gezdim bugünde temizlikte biraz yordum kendimi ondan mıı acepp ???
her akşam yaparım ben yahu, kocam gelmeden.. biz ptesileri yapmayız genelde yorgun olur bizimki ptesileriii...
bende özledim kuzum ama kimse beni merak etmemiş baksana kimse sevmiyo benii
nerden aldın kız o jeli? de bakim bana yandım valla kaşımaktan kan revan içinde bıraktım kendimi
o bende de oluyo canım merak etme az yorulunca eğilip doğrulunca oluyo dr bişey olmaz demişti.. ama yinede sen bi kendi druna sor istersen..
Valla hiç bilmiyorum birileri yerine dr una sorsan daha iyi olur bence
Nıhleeeeeeeeeeee qecmıste boquLacan qeL buraya qeLLLL sonra okursun bız uyurken
ÖzLedim seni Laynnnnnn beni bakkkk
temız bı pecete koyup bekle bıraz ıstersen cnım :44:
Okadar kendını yoracak ne var allasen bı rahat durun yerınızde beeee
bırak makyajı pazartesını dınlen bı quzel suyun muyun qelır bıde allaım aqrın sızın varmı????
kuzuuuu kaynana ıle dgm snrası nevresım takımını yorganı falan ayarladık o ara bı baktım
sayfalar almıs basını gıdıyo..
sımdı kayınpederımde geldı.
kocıs yok. calısıyor nobetcı bu aksam.
kız kardesım de geldı
bırazdan kaynımda gelecekev curcuna koca yok
neyse kızlar ben cıktım opuyorum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?