2012 Şubat Anneleri

selam kızlar tüm gün yoktum beni özlediniz mi?
çok kötü bi gece ve gün geçirdimm mantar olmuş şeyim ağladım resmen gece dr da kremle fitil verdi çok kötüyüm..

canım akşamı bekliyordum 9 gibi girmeseydin arayacaktım merak ettim yani...Anam mantarı ben bir iki günde geçirdim fitil krem faso fiso tabi onlarıda kullan ama numıs med diye bir temizleme jeli var ondan al mutlaka banyolarda yıka orayı daha çabuk temizleyip hijyen sağlıyoo

kızlar ben geri geldim, ya benden beyaz akıntıyla karısık kırmızı geldi... ama cok degill... cok az... artı bebegim de hareket ediyor ,acaba nedir bu şimdi ???
dün cok yürüdüm,gezdim bugünde temizlikte biraz yordum kendimi ondan mıı acepp ???
napsam bir yakınımı arayıp sorsam mı yoksa bir daha gelince mi sorsamm..

gecenin sonu şimdiden belli ama.... hadi git bakalım cnm

her akşam yaparım ben yahu, kocam gelmeden.. biz ptesileri yapmayız genelde yorgun olur bizimki ptesileriii...

Oy baLım kıyamam qecmıs oLSun ıns.
Ben özLedim

bende özledim kuzum ama kimse beni merak etmemiş baksana kimse sevmiyo benii

nerden aldın kız o jeli? de bakim bana yandım valla kaşımaktan kan revan içinde bıraktım kendimi

dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi... daha çok beklerizzz bizz
anaa bız 8 9 ayı kedı gıbı gecırmısız meger
kız bızdemı kacamak yapsak
Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:
akıntıdır cnm su damla damla gelmezmıs.
bıraz yogun ve yapıskan olurmus.
İyide kocamda suç yokki adama her akşam sırnaşan benimmm
hahahhahah
Kafam karıştı acaba suyummu azalıyor yaaa
:26::26::26:
yok cnm rahat ol eger azalsa bnm suana kadar hıc kalmamıs gerekır
pecete kullanıyorum o bıle dayanmıyor
çok kötü bi gece ve gün geçirdimm mantar olmuş şeyim ağladım resmen gece dr da kremle fitil verdi çok kötüyüm..

aslm cnm sımdı msj atacaktım sana nerdesın denk gelemedık dıye ıyı oldu gormem
bendede sıvılcelenme vardı kasıntı falan burdan bırı numus med dıye bı sey onerdı onu kullandım2 3 kez
aklında bulunsun cnm

Allah kabul etsin cnm geç oldu evet totom ağrıdı otur otur bende kaçarım şimdi......

canım sağolasın.git dinlen biraz bebişin de yorulmuştur otur otur.öperim:)

Adese hoşgeldin dualarında bizide unutma olurmuuu

Kızlar bende kaçayım kociş gelir artıkk...Eğer işim olmazsa 9 gibi girerim yineeee

tatlım hepimize ediyorum inan.allah hepimizi kurtarsın inşallah......

2 doğum yapmış biri olarak söylüyorum aldırma.çok gereksiz ve doğru dürüst kullanılmıyor.ben de senin gibi yapacağım altına küçük bi yastık falan koyacağım.zaten ilk başlarda sadece hastaneye falan gitmek için evden çıkarız.çünkü havalar çok soğuk bahara kadar evde oluruz....

ayyyyy çok kötü bilirim onu.ben ayşeye hamileyken olmuştum bilirim.temizliği ni yaparken sirkeli su kullan bana çok iyi gelmişti.allah şifa versin..

40 meselesinin hiç sorma benim olan ya onu bende bilmiyorummmama sonrasında kocişle başbaşa güzel planlarımız var emreyi babaanneye postalıcazzz
oh oooohh daha şimdiden planı çizmiiş hadi git baklm
cnm o elde taşıma pusetler bebeği hasta eediyormuş şu hem oto koltuğu olarak kullanılan geçen gün foxta haberde çıktı.. oraya buraya her yere konduğu içiin sağlıklı değilmiş istersen anneni dinle en azından kapalı biişeye koy bebişini mikrop toz almasın

geçmiş olsun cnm neden olduki....eşininde senle tedavi olması lazm onaada geçebilir biliyosun dimi inş geçer cnmm

o bende de oluyo canım merak etme az yorulunca eğilip doğrulunca oluyo dr bişey olmaz demişti.. ama yinede sen bi kendi druna sor istersen..

Valla hiç bilmiyorum birileri yerine dr una sorsan daha iyi olur bence

temız bı pecete koyup bekle bıraz ıstersen cnım :44:
Okadar kendını yoracak ne var allasen bı rahat durun yerınızde beeee
bırak makyajı pazartesını dınlen bı quzel suyun muyun qelır bıde allaım aqrın sızın varmı????

Nıhleeeeeeeeeeee qecmıste boquLacan qeL buraya qeLLLL sonra okursun bız uyurken
ÖzLedim seni Laynnnnnn beni bakkkk

bende özledim kuzum ama kimse beni merak etmemiş baksana kimse sevmiyo benii

nerden aldın kız o jeli? de bakim bana yandım valla kaşımaktan kan revan içinde bıraktım kendimi

Eczaneden aldım süper bişey 20 tl hemde hemen şimdi aldır kocana anında rahat edeceksin valla banada dua edersin...Dr bende aşırı mantar var demişti bi eczacı arkadaşımda bunu verrdi kullandım 3 gün sonra dr şok oldu naptın dedi hiç kalmamış dedi şimdide herkese tavsiye ediyorummnumıs med yıkama jeli desin kocişinn

aaa kızlarr
soru 1) nihleecim o jel kaç günde geçirir bebem ölüyorum ben
2) adese sirkeli su çok yakar mı?
3) kociş bunu duyarsa yani onada geçmiş olabileceğini acaba ne der?

ayyy kızlar şaka maka çok dikkat edin yeminm ederim gece oturum ağladım bi yandan da kaşıdım resmen mahvettim

artık kendimi rahatlamış hissediyorum. işi bırakmama sadece 4 gün kaldı. 37. haftaya kadar calışabilir raporu almıştım. gerçi evim ile iş yerim 100 adım bile değil ama. 3 hafta evde dinleneceğim. sinirimi bozan şeyler olmayacak. 35+5 de baktıgımızda 3000 gr olmuştu benim oğlan. şu an benim doğum nasıl başlayacak onu merak ediyorum. önce suyum mu gelecek yoksa gece yarısı ağrım mı?

o bende de oluyo canım merak etme az yorulunca eğilip doğrulunca oluyo dr bişey olmaz demişti.. ama yinede sen bi kendi druna sor istersen..

ayy tamam sende de oluyorsa sorun yok.. bende korktum yahu ... bende cok yordum kendimi ondan heralde.. (

Valla hiç bilmiyorum birileri yerine dr una sorsan daha iyi olur bence

dr umu arayamam da başka bir kadın dogumcuyu arayabilirim..bir daha gelirse ararım... ayy benim dr rahattır şimdi bişey yok ise bunun için telaşlanılır mı diye,uyuz eder beni ....sanki 10 kere dogurdum ya biliyorum ne ile karşılaşcagımı (

Nıhleeeeeeeeeeee qecmıste boquLacan qeL buraya qeLLLL sonra okursun bız uyurken
ÖzLedim seni Laynnnnnn beni bakkkk

kuzuuuu kaynana ıle dgm snrası nevresım takımını yorganı falan ayarladık o ara bı baktım
sayfalar almıs basını gıdıyo..
sımdı kayınpederımde geldı.
kocıs yok. calısıyor nobetcı bu aksam.
kız kardesım de geldı
bırazdan kaynımda gelecek ev curcuna koca yok

neyse kızlar ben cıktım opuyorum sızı

ped koydum.. hiç agrım yok ama.. bebişte fıldrı fıldırr.. bende şaşırdım .. ama yerleri bezle siliyorum ondan belki..

makyajı bırakamam tatlım doguma da öyle gidicem :)) zaten yaptım bile ...
kızz dogurttun anamm korkutma beniiii :S :S :S

ben gelince herkescikler kaçıyo bu kıslar beni sevmiyo

bende gidip kocişimi ararım jel alsın bana alsın yoksa üfleticem

tmm qulum mcx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…