- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.981
Akıntıdır canım.Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:
bende sendenim canım çakkkk
Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.
[/COLOR][/I]
koptum yaa allah razı olsun sizdennn
Akıntıdır canım.
Benım her zaman oluyor.
Ask, guzel sey
İyide kocamda suç yokki adama her akşam sırnaşan benimmm
kızlar sohbet arasında sorumada cevap verin yahuu
Sey, bızım ıkımızde oyleyız sanırsam.ikinizede kocaman peeeeeeeesss diyorum valla kocalarınızmı sabırsız yoksa sizmi çözemedim yavvvv benm adamda iyi sabır vvar ozman.. cennetlik
eminim
Sen bülürsüntabi caaaaaanım doğum için kim inanmaz buna
Sey, soru neydı?kızlar sohbet arasında sorumada cevap verin yahuu
Hepimizden bebem.koptum yaa allah razı olsun sizdennn
valla bilmem ki akıntı su gibi olmaz ama :44:
vivacım resimdekini ben ünlü biri sanmıştım maşallah çok hoş gacısın nazar değmesin
Artık bu güldürme işini paraya dökecem kızlar olmuyo böyle beleş beleş güldürmek yada bir primayada kanarımmm
ayıp ettin sen güldür hep primaya boğarım seni bennnnn:119::119::119::119::119::119::119:
aaa bende kocam fit olsun diye neler yapıyorum,spor yap diye dırdır ediyorum..sonra bak gobusun olmasaydı şu sana cok yakısırdı ( fit bedenli kıyafetler ) falan filann amaa başarılı olamıyorum.. kıskancagına şükret :))
bana cok iltifat geliyor,görenler soruyor kaç aylıksın ben işte 34 35 haftalık deyince şaşırıyorlar, bir tek gobemm cıktı o da tatlı cıktı .. sevdim ben bu halimi ,hiç bu kadar iltifat almamıştım :))
daha dün eşimin kuzeni ve eşiyle dışarı çıktık , bir süre tatlı sözz :)) güzel olmasam da şirinim o yüzden sevdim ben bu halimi....tabi seksapel hallerimi özlüyorum( şirinlikte bir yere kadarrr ...dogumdan sonra hemen dönerim inş eski halime..
ni demek sekerım.Thank you very much şekerimmm
Sey, bızım ıkımızde oyleyız sanırsam.
Gecen hafta ben onu bastan cıkardım.
Bu hafta o
Caktırma yav.
Sen bülürsün
Benım amacım cok masum
Sey, soru neydı?
Hepimizden bebem.
Ama dıkkat et, benım gıbı gulerken altına kacırmayasın
i am kacıyoring kıjlar... duş almıştım saçımı kurutim,makyaj yapim, yimak hazırlimm soframı hazır edimm, kocamı beklimm.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... muckss hepinizeeeee
hş geldin balım.... bugün 3 kez duydum göbeğimde o çıt sesini oğlum oynarken neresi accaba:44: insan merak ediyooo dimiBen qeLdimmmmmmmmm
Özelden atıyorum kuşum hemen ev adresimi
Kızlar iyiki varsınız yaa kanım kaynadı bakkk
hş geldin balım.... bugün 3 kez duydum göbeğimde o çıt sesini oğlum oynarken neresi accaba:44: insan merak ediyooo dimi
ayıp ettin bez en önemli şeyleri totolarını yediklerimin
valla cnm sen zaten sıcak kanlı birisin o enerjini bizede yansıtıyosun sağolasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?