2012 Şubat Anneleri

Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.

[/COLOR][/I]

aaa bende kocam fit olsun diye neler yapıyorum,spor yap diye dırdır ediyorum..sonra bak gobusun olmasaydı şu sana cok yakısırdı ( fit bedenli kıyafetler ) falan filann amaa başarılı olamıyorum.. kıskancagına şükret :))
bana cok iltifat geliyor,görenler soruyor kaç aylıksın ben işte 34 35 haftalık deyince şaşırıyorlar, bir tek gobemm cıktı o da tatlı cıktı .. sevdim ben bu halimi ,hiç bu kadar iltifat almamıştım :))
daha dün eşimin kuzeni ve eşiyle dışarı çıktık , bir süre tatlı sözz :)) güzel olmasam da şirinim o yüzden sevdim ben bu halimi....tabi seksapel hallerimi özlüyorum ( şirinlikte bir yere kadarrr ...dogumdan sonra hemen dönerim inş eski halime..

ikinizede kocaman peeeeeeeesss diyorum valla kocalarınızmı sabırsız yoksa sizmi çözemedim yavvvv benm adamda iyi sabır vvar ozman.. cennetlik
Sey, bızım ıkımızde oyleyız sanırsam.
Gecen hafta ben onu bastan cıkardım.
Bu hafta o

Caktırma yav.

tabi caaaaaanım doğum için kim inanmaz buna
Sen bülürsün
Benım amacım cok masum

kızlar sohbet arasında sorumada cevap verin yahuu
Sey, soru neydı?

koptum yaa allah razı olsun sizdennn
Hepimizden bebem.

Ama dıkkat et, benım gıbı gulerken altına kacırmayasın

Son düzenleme:

Ben fıtken fıt olsun, ben sıskoyken o da sısko olsun.
Yok aslında, onun boyle kendıne bakması hosuma gıdıyor.
Ama yınede arada kıskanıyorum ıste.
Bakımlı olmasını tercıh ederım yoksa, her zaman.

Bende seksi ciciler gıyınmeyı cok ozledım.
Ah bır eskıye doneyım, adamın aklını alıcam

Thank you very much şekerimmm
ni demek sekerım.

yav kızlar kacıyorum artık ben.
Gec kaldım valla.

Hadın optum sızlerı ve kuzucuklarınızı.
Yarın gorusuruz ınsallah.

seviyorummm seni ben yaa tutarım sıkı sıkı

i am kacıyoring kıjlar... duş almıştım saçımı kurutim,makyaj yapim, yimak hazırlimm soframı hazır edimm, kocamı beklimm.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... muckss hepinizeeeee

Ben qeLdimmmmmmmmm
hş geldin balım.... bugün 3 kez duydum göbeğimde o çıt sesini oğlum oynarken neresi accaba:44: insan merak ediyooo dimi
Özelden atıyorum kuşum hemen ev adresimi
ayıp ettin bez en önemli şeyleri totolarını yediklerimin
Kızlar iyiki varsınız yaa kanım kaynadı bakkk

valla cnm sen zaten sıcak kanlı birisin o enerjini bizede yansıtıyosun sağolasınnn

tSk ederım qorduqun ıcın benı
Evet merak edıOrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…