2012 Şubat Anneleri

benim eşimde çok kilo aldı göbeklendi sanırım 8 aydır oruçta olmamızdan... şişti adammmm

vallahi biz tatile de girmedik, işte bir bu ay haftada 1 e indik , ama adamın benden cok canı bişiler çekiyor, geçen akşam saat 11 de canı hurma var ya meyve olan sarı hurma ondan cekti gittik aldık :)) benden fazla yiyor görseniz sanki ikiz büyütüyorr karnında :))

gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun

s

yok en son 1 inde geldim,görümcecimi ve bazı yakınları gördük seyehat sayfasını kapattık :) dogumdan sonra gideriz inş .. bu geldiğimde de çok soguktu akyazıı... dondums

hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek
efor yok ya ortada
valla arkadaşları ondn diyomuş ben onların yalancısııyım... haknurun kocişte hiç göbeek olmaması lzm ozaman du sorralım bakalım varmıymış..konu uzmanı o nasılsa
aaaaaa bağımlılık yaptınız beee

Bi yemek yapmaya çıktım yine geldim

iyi yaptın bende bi börek yapcm akşama.... hhaknur bi araştırma yapıyoruz kocandaa göbek varmı

Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.

bilmem sanırım bnm evdeki otoritem daha fazla hep benm dediğime geldiği için her zamn rahat kıyameti koparırım yani

tmm derim valla amaa o bboyuta gelmez susar o hemen

Rabbım bozmasın.
Bende kıyametı koparıyorum ama bazen kuru bır kıyatle kalıyor benımkı

gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun

ay yanı beklesın bıraz.

ay cıddımı
pardon arkadasım calıs calıs

He beee.
Bır de bu halimle 5 dk gec kaldıgımda bi cekınıyorum kı sorma.
Aman benımkı de salaklık ıste ama, laf anlatamıyorum kendıme.

hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek
efor yok ya ortada

Laaa benım adam ondan mı fit?
Neyse yakında greve baslarız bızde.
Gercı doktor yasak dedı ama, bız hala devam edıyoruz

Artık huyunuzu iyi bildiğim için siz sormadan cevabınızı verdimmm gıcıksınız kızım sizzz

yok canım o konuda rahat ol biliyorsun ondan olsaydı benim kociş incecik olurdu şimdi göbek yarıştırıyoruzzz
amaaaannnn hevesimi kursağımda bııraktın azcık takıllcaktık sana desenee kilo ooooo:18:
evet sanırım oydu(yanlışlık olmasında) canım onunda suyu azalmıştı zor tutuyolardı, bugün yatırmış doktor inşallah kolay dogum olur

Allah yardım eetssin inşşşşş

Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr

Artık huyunuzu iyi bildiğim için siz sormadan cevabınızı verdimmm gıcıksınız kızım sizzz

dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi... daha çok beklerizzz bizz

Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr

Ama seyyyy ben...
Yani nasıl desem ki

Ni var yav ni var?
Libidomuz yuksekse, suc bızım mı?

Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:

Kızım artık huyunuzu biliyorum sizin pabuç bırakırmıyımmm

ikinizede kocaman peeeeeeeesss diyorum valla kocalarınızmı sabırsız yoksa sizmi çözemedim yavvvv benm adamda iyi sabır vvar ozman.. cennetlik

geçmş olsun cnm acılı baharatlı hiç bişey yeme dikkat et... zor hastalık ...bu arada avatarındaki senmisin? bi türlü soramadımmm:44:

canım çok pardon kayınvalidem geldi oturmaya da cevap yazamadım. evet fotoğraftaki benim :)

kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye

canım bi ara bende de oldu o tansiyon oynamaları ama düzene girdi sonra. bebek oynamayınca zaten hep telaş yapıyorum ben. inşallah hepsi geçecek, yeterki sakin olmaya tuzlu yememeye bol su içmeye çalış.

ladykedi hayırlı doğumlar diliyorum sana, bebişinde sende sağlıkla atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…