- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.961
benim eşimde çok kilo aldı göbeklendi sanırım 8 aydır oruçta olmamızdan... şişti adammmm
gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun
s
valla arkadaşları ondn diyomuş ben onların yalancısııyım... haknurun kocişte hiç göbeek olmaması lzm ozaman du sorralım bakalım varmıymış..konu uzmanı o nasılsa
hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek
efor yok ya ortada
aaaaaa bağımlılık yaptınız beee
Bi yemek yapmaya çıktım yine geldim
hehe :)) o zaman ben şanslıyım :) şuan aramızda bir ay varmış gibi duruyor .. ben hamile kaldım o daha cok şişti ... ben ama hamiş halimi seviyorum bee :)) ton ton tatlı bişi olduk,kadına yakışıyor bu haller :)) anaç ruhlu yüklü gebişleriz
bilmemsanırım bnm evdeki otoritem daha fazla hep benm dediğime geldiği için her zamn rahat kıyameti koparırım yani
tmm derim valla amaa o bboyuta gelmez susar o hemen
gelecekmısın akyazıya. yoksa ordamı olcak dgmun
ay yanı beklesın bıraz.
ay cıddımı
pardon arkadasım calıs calıs
hhahahahahha ay benımkıde gobek yaptı ondan demek
efor yok ya ortada
valla arkadaşları ondn diyomuş ben onların yalancısııyım... haknurun kocişte hiç göbeek olmaması lzm ozaman du sorralım bakalım varmıymış..konu uzmanı o nasılsa
iyi yaptın bende bi börek yapcm akşama.... hhaknur bi araştırma yapıyoruz kocandaa göbek varmı
amaaaannnn hevesimi kursağımda bııraktın azcık takıllcaktık sanayok canım o konuda rahat ol biliyorsun ondan olsaydı benim kociş incecik olurdu şimdi göbek yarıştırıyoruzzz
evet sanırım oydu(yanlışlık olmasında) canım onunda suyu azalmıştı zor tutuyolardı, bugün yatırmış doktor inşallah kolay dogum olur
amaaaannnn hevesimi kursağımda bııraktın azcık takıllcaktık sanadesenee kilo ooooo:18:
Allah yardım eetssin inşşşşş
Artık huyunuzu iyi bildiğim için siz sormadan cevabınızı verdimmm gıcıksınız kızım sizzz
Hımmm.
Ben arada bi seviyorum.
Ama genelde sevmıyorum.
Hele onu oyle fit gordukce feci kıskanıyorum.
Rabbım bozmasın.
Bende kıyametı koparıyorum ama bazen kuru bır kıyatle kalıyor benımkı
He beee.
Bır de bu halimle 5 dk gec kaldıgımda bi cekınıyorum kı sorma.
Aman benımkı de salaklık ıste ama, laf anlatamıyorum kendıme.
Laaa benım adam ondan mı fit?
Neyse yakında greve baslarız bızde.
Gercı doktor yasak dedı ama, bız hala devam edıyoruz
Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr
Ama seyyyy ben...
Yani nasıl desem ki
Ni var yav ni var?
Libidomuz yuksekse, suc bızım mı?
dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi...daha çok beklerizzz bizz
dünürüüüüümm okudunmu bunlar hala yarramazlık yapıyomuş.. bizde bakıyoruz kedinin ciğere bakması gibi...daha çok beklerizzz bizz
Elefera benim adım çıkmış sen bendende betersin hadi bizim dr yasaklamadı diye devam ediyoruz siz daha betersiniz yahuu dr yasaklamış dursanıza benim olan bak eleferaya sen tak kafayı onun adını çıkarrr
Kızım artık huyunuzu biliyorum sizin pabuç bırakırmıyımmm
[ı]
sey ama, eskıye nazaran cok az oluyo.
Hem hersey normal dogum ıcın
Vucudumu hazırlıyorum ben.
Baska maksadım yok
[/ı]
Sey ama, eskıye nazaran cok az oluyo.
Baska maksadım yok
ikinizede kocaman peeeeeeeesss diyorum valla kocalarınızmı sabırsız yoksa sizmi çözemedim yavvvv benm adamda iyi sabır vvar ozman.. cennetlik
Kızlar afedersiniz açık olacak ama size bişey sorcam çamaşırım şuan damla damla gelen suyla baya bi ıslandı bu ne ya akıntımı sumudur:26:
geçmş olsun cnm acılı baharatlı hiç bişey yeme dikkat et... zor hastalık ...bu arada avatarındaki senmisin? bi türlü soramadımmm:44:
kızlar benim kereta hiç oynamıyor zaten tansiyonum da bi yükselip bi düşüyor korkuyorum bişey oldu mu diye
Sey ama, eskıye nazaran cok az oluyo.
Baska maksadım yok
eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?