2012 Şubat Anneleri

Kızlar size bi bakıp çıkayım dedim bağımlılık yaptınız ya uykularımı kaçırıyosunuz resmen acaba ne konuştunuz diye...Ama gözlerim kapanıyo valla bugünlük benden bu kadar iyi geceler hepinizeee

vivaalesta allah yardımcın olsun şu durumda hemoroid çok zordur rahatla oturamaz insan baharatlı ve acı yiyince daha kötü oluyomuş öyle duymuştum

evet burası bağımlılık yapıyo bende yeniyim ama çok güzel insan vazgeçemiyo sanada iyigeceler canım

bukle nasıl oldun aldınmı jeli kullandınmı:26:

aldım canım eve gelincede duşa girdim hemen iyiyim bakalım şimdilik saol bebeğim

kız geç kaldım desene gerçi ne kullanırsan kullan oluyo işte

kızlar bende çıkıyorum öpüldnüz hepiniz iyi akşamlar

ya bende kullandım hemde nezamandır kullanıyorum ama yinede çatladım.hakiki zeytinyağı dediler onu bile kullandım ama bi faydası olmadı maalesef teşekkür ederim ama ilgilendiğiniz için arkadaşlar

iyiakşamlar kızlar inşallah bu geceyi güzel rahat rahat uykular içinde geçirirsinizde yarın görüşürüz inş.

Nasıl yanııı kızz nişanın mı geldii hayırlı olsun erkenden kurtulacak mısın sen de..
:[/COLOR]

bilmem bebek kımıldıyor mu dedi evet dedim, o zaman nişandır ya da yorgunluktandır dedi.. yarın gidicem de bu kadın kesin bana catı muayenesi de yapar yarın... off korku sardı........ :S inş kasmammmm ...sezeryan demesin de bir de kasınca ( kimsecikler yok ... allahım sabah nasıl olurrrrrrrrrr ???????????? korkuyorum kasmaktannnnnn

Korkma korkma ,ama zaten dün 35.haftayı okuyordum da hazır olun artık her an diyordu canım..Bu haftadan sonraki tüm dogumlar normalmiş..Bak hatta linki wereyım bu site de cok tatlı yazıyo..Buluyum da yollayacagım..

35. Gebelik Haftası Tavsiyeleri
Bebeğinize isimler koyacaksanız ismi düşünüyorsnuzdur eşinizle bu konuda anlaşamıyor olabilirsiniz. zamana bırakın sorun çözülecektir.
Yatağınıza koruyucu pet alın uyurken doğum suyunuz gelebilir.
Doğumunuzu planlayın, doğumda neler yanınıza alacaksanız belirleyin, doğumda yanınızda kimlerin olmasını istiyorsanız belirleyerek doğum çantası hazırlayın bu haftadan sonra her hafta doğum olabileceğinden hazırlıklı olmalısınız.

Gebelikte 35. hafta | Hafta Hafta Gebelik

HAZIR OLMALIYIZ ...

bU SEZERYAN YASAĞI SİNİRİMİ BOZDU,UYUYAMIYORUM...SONUCTA BEN DOGURACAGIM VE BU BENIM KARARIM OLMALI..BEN KORKUDAN KALPTEN GİTMEK ISTEMIYORUM O MASADA..NORMAL ASLA DÜŞÜNMEDİM,DÜŞÜNEMEM DE..NE YAPACAĞIM..DOKTORLA KONUSURUM ..BU BENIM SECIMIM OLMALI BU DOĞUMU BEN YAPACAGIM YAA...

Merhaba,

alfa feto protein testi yaptıran var mı acaba sizlerden de istedi mi doktorunuz merak ettim etrafımda kimse duymammış bende gereksiz diye düşünüyorum internetten okudum ama bişi anlamadım.
Bana açıklama yapacak biri var mı acaba acilll

canım benim sende bendensin bende çok korkuyorum hatta geçen bi konuşmada sordular bana hangi doğum şeklinden korkuyorsun dedim benim için farketmiyor her ikisindende korkuyorum.korkuyorum ama normal doğum istiyoruz eşimde çok kararlı allahın izniyle bi aksilik olmazsa muhakkak normal diyor bazen kızıyorum ya bende kalp var ya masada kalırsam diye korkutma kendini diyor olmaz bişey normal en sağlıklısı diyor beyimiz (sanki o sancıları kendi çekecek)hoş o doğuracak olsaydı inanki çatır çatır normal doğum yapardı hiç canının kıymetini bilmiyor çok gamsız valla.Neyse can ım korkutma kendini iyi düşün bak o kadar acılar sancılar çekiyoruz sonunda onu kucağımıza alınca herşey bitecek kokusu kalacak mis kokusu

Nasılsın pomak35,gerçekten çok çok korkuyorum ben lazer amelıyatı oldum bırtek hayatımda ,o da 10 dakıka sürüyor...Ben war ya kendımı tabbuttayım da kımse benı duymuyor gıbı hıssettım o 10 dakıka hiiiç gecmedı ..Kalbimi kulaklarımda cınlarken duyuyordum..İmdaat dıyordum kımse bakmıyordu..İgrencti..Bu doğum olaını düşünemıyorum bıle..sen doktoruna sordun mu gercekten rahımde acılma mıymıs o 5 cm??Ne dedı doktorun??

hı yok canım son hafta ocak sonu kontrolum varda bu akşam görümceme sordum oda benimle doktora gelmişti dediklerini duydu da yok dedi rahimde açılma değil dedi sana rahim genişliğimiymiş anlamadım valla canım öyle bişeyler demiş ama sizden sonra kime sorduysam onlarda aynı tepkiyi vermişlerdi 3 cm le doğuma almışlar komşumu sanırım ben yanlış anladım öyle olsaydı doğururdum dimi ama :) neyse son haftaya kadar doğurmazsam dr sorucam neyin açılmasıymış bu diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…