- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.081
Kızlar size bi bakıp çıkayım dedim bağımlılık yaptınız ya uykularımı kaçırıyosunuz resmen acaba ne konuştunuz diye...Ama gözlerim kapanıyo valla bugünlük benden bu kadar iyi geceler hepinizeee
vaytttt işte buuuuuuuu
tahmin etmiştim aslında
bukle nasıl oldun aldınmı jeli kullandınmı:26:
elma81
arkadaşım kaşıntı için bebe yağı ve b-phantene krem kullanıyodu, çünkü annesinin de ablasının da hep karnı çatlamış kaşınırken
ama kendisinde bişey olmadı
aklında bulunsun
elma81
arkadaşım kaşıntı için bebe yağı ve b-phantene krem kullanıyodu, çünkü annesinin de ablasının da hep karnı çatlamış kaşınırken
ama kendisinde bişey olmadı
aklında bulunsun
aldım canım eve gelincede duşa girdim hemen iyiyim bakalım şimdilik saol bebeğim
kız geç kaldım desene gerçi ne kullanırsan kullan oluyo işte
kızlar bende çıkıyorum öpüldnüz hepiniz iyi akşamlar
allah isteğen herkese bebiş versinnnnn
kızlar hepinize iyigeceler
bende gideyim ufaktan
hepimize sağlık diliyor ve öpüyorum ..
Nasıl yanııı kızz nişanın mı geldii hayırlı olsun erkenden kurtulacak mısın sen de..
:[/COLOR]
bilmem bebek kımıldıyor mu dedi evet dedim, o zaman nişandır ya da yorgunluktandır dedi.. yarın gidicem de bu kadın kesin bana catı muayenesi de yapar yarın... off korku sardı........ :S inş kasmammmm ...sezeryan demesin de bir de kasınca( kimsecikler yok ... allahım sabah nasıl olurrrrrrrrrr ???????????? korkuyorum kasmaktannnnnn
bU SEZERYAN YASAĞI SİNİRİMİ BOZDU,UYUYAMIYORUM...SONUCTA BEN DOGURACAGIM VE BU BENIM KARARIM OLMALI..BEN KORKUDAN KALPTEN GİTMEK ISTEMIYORUM O MASADA..NORMAL ASLA DÜŞÜNMEDİM,DÜŞÜNEMEM DE..NE YAPACAĞIM..DOKTORLA KONUSURUM ..BU BENIM SECIMIM OLMALI BU DOĞUMU BEN YAPACAGIM YAA...
allah isteğen herkese bebiş versinnnnn
canım benim sende bendensin bende çok korkuyorum hatta geçen bi konuşmada sordular bana hangi doğum şeklinden korkuyorsun dedim benim için farketmiyor her ikisindende korkuyorum.korkuyorum ama normal doğum istiyoruz eşimde çok kararlı allahın izniyle bi aksilik olmazsa muhakkak normal diyor bazen kızıyorum ya bende kalp var ya masada kalırsam diye korkutma kendini diyor olmaz bişey normal en sağlıklısı diyor beyimiz (sanki o sancıları kendi çekecek)hoş o doğuracak olsaydı inanki çatır çatır normal doğum yapardı hiç canının kıymetini bilmiyor çok gamsız valla.Neyse can ım korkutma kendini iyi düşün bak o kadar acılar sancılar çekiyoruz sonunda onu kucağımıza alınca herşey bitecek kokusu kalacak mis kokusu
Nasılsın pomak35,gerçekten çok çok korkuyorum ben lazer amelıyatı oldum bırtek hayatımda ,o da 10 dakıka sürüyor...Ben war ya kendımı tabbuttayım da kımse benı duymuyor gıbı hıssettım o 10 dakıka hiiiç gecmedı ..Kalbimi kulaklarımda cınlarken duyuyordum..İmdaat dıyordum kımse bakmıyordu..İgrencti..Bu doğum olaını düşünemıyorum bıle..sen doktoruna sordun mu gercekten rahımde acılma mıymıs o 5 cm??Ne dedı doktorun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?